Sevim
Bilgili
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Şu Anki Değeri 721.84 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Kullanıcılar Memnun Mu?
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Hakkında yaklaşık 1127 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Detaylı Açıklama
_x000D_
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Ürününün Satıcısı, hummel Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker ürününü 721.84 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Son Yorumlar
721.84 Tl ye satışta olan Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1127 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: gayet rahat bir ayakkabı.. fotoğrafta görünenle bire bir aynı. tek sıkıntı dar kalıp. o yüzden kesinlikle ayak numaranızdan bir numara büyük alın. ben almadan önce yorumları okumuştum. ona istinaden bir numara büyük aldım. iyi ki de öyle yapmışım.
İsim: N** B**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: Siparişi verdim ertesi gün elime ulaştı çok memnun kaldim ürün çok iyi ayak numaramı aldım tam oldu gönül rahatligiyla alın

İsim: **** ****
Tarih: 04 Şubat 2022
Beden: Beden:40
Yorum: Çok güzel abime aldım çok beğendi tam kalıp alın aldırın
İsim: T** S**
Tarih: 04 Haziran 2022
Beden: Beden:41
Yorum: Eşime almıştım. Çok beğendi. rahat ve kullanışlı bir ayakkabı. Kendi numarası oldu.
İsim: Azmi G.
Tarih: 30 Mart 2023
Beden: Beden:38
Yorum: Ayakkabı biraz sert. Kendi numaramı aldım. Bir büyük numarasını alsam ayağıma büyük gelecekti. Umarım giydikçe açılır. Görünüş olarak gayet güzel. Ayakta hoş duruyor.
İsim: Z** K**
Tarih: 05 Ocak 2023
Beden: Beden:36
Yorum: Gayet rahat bi ayakkabı ayağınız buçukluysa büyük numara alın
İsim: Ö** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 31 Ekim 2021
Yorum: Bir Günde geldi ürün. Çok beğendşm duruşu güzel bir numara büyük aldım.
İsim: E** G**
Tarih: 25 Ocak 2023
Yorum: güzeldi fakat büyük geldi
Tarih: 20 Temmuz 2022
Beden: Beden:45
Yorum: kalitesini begendim. buçuklu giyenler bi üst numara alabilir. bana 43 normalde tam olurdu bu az bi sıkı durdu ama yinede kullanılır.
İsim: M** A**
Tarih: 21 Haziran 2022
Beden: Beden:43
Yorum: göründüğü gibi geldi , tam numaranızı alabilirsiniz kargo hızlıydı
Tarih: 14 Şubat 2023
Beden: Beden:37
Yorum: Tam kalıp giyince açılıyor
İsim: A** n** Y**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Beden: Beden:44
Yorum: parmaklardan biraz skti esime aldim hediye su an giyemiyor
İsim: A** Ö**
Tarih: 24 Şubat 2023
Beden: Beden:42
Yorum: kendini numaramı aldim benim ayağımın sıktı onun dışında güzel
İsim: r** a**
Tarih: 17 Mayıs 2022
Yorum: Göründüğü gibi sağlam şık ve rahat yorumların çoğunluğuna uydum 1 numara büyük almak mantıklı açılan bir ayakkabı 10 yıllarca moda olacak bir model 2. Kez alıyorum aynısını
İsim: M** Y**
Tarih: 20 Mart 2023
Yorum: Normalde 37.5 giyiyorum bunda 38 aldım tam oldu. İlk bi hafta ayağımın ön kısmını çok sıktı sonra genişledi şu an çok rahat .
İsim: i** c**
Tarih: 26 Kasım 2022
Yorum: cok memnun kaldim. tam numaranizi alin tavsiye ederim.
İsim: k** O**
Tarih: 14 Mart 2023
Yorum: Çok güzel ürün çok beğendim bu fiyata kesinlikle kaçırmayın tam numaramı aldım güzel oldu
İsim: Ş** B**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: erkek kardeşime aldım numarası tam oldu rahat bir ayakkabı
İsim: s** k**
Tarih: 01 Temmuz 2022
Yorum: normalde 37 numara giyiyorum ama küçük geldiği için iade edip bir büyüğünü sipariş ettim görünüş olarak iyi.
İsim: F** Ç**
Tarih: 20 Kasım 2022
Yorum: Yorumları okuyup 39 numarasını sipariş verdim çok rahat alın aldırın
İsim: E** Y**
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Beden:39
Yorum: Çok rahat bir ayakkabı bir numara büyük aldım, rahat oldu
İsim: S** E**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: eşime oğluma kendime aldım takım giyiyoruz ,çok rahat ayakkabi fiayatta uygun kaliteli marka tavsiye ederim
Tarih: 14 Temmuz 2022
Yorum: cok guzel ayak numarinizi alin
Tarih: 02 Nisan 2022
Yorum: severek giyiyorum ayakta duruşu çok güzel tam numaranızı alabilirsiniz

İsim: Hande Y.
Tarih: 30 Mayıs 2022
Yorum: Gayet güzel bir ürün 3.günde elime ulaştı ve çok çabuk kargoya verildi gayet memnun oldum . Kalıbı ise gayet güzel alırken kendi ayak numaranızı alın
İsim: Y** Ç**
Tarih: 23 Temmuz 2022
Yorum: güzel paketlenmiş 36 numara giyiyorum tam numaramı aldım harika duruyor teşekkürler
İsim: Zehra T.
Tarih: 19 Temmuz 2022
Yorum: Babam aldık gayet güzel bir ayakkabı
İsim: S** A**
Tarih: 11 Ağustos 2022
Yorum: oglum icin aldim.. hatta biraz stok yaptik farkli renklerde alip.. buyuk ogluma aldim.. o guysin sonrasinda kardesine ins
fiyat uygun oldugunda yapiyoruz böyle..
İsim: T** Y**
Tarih: 15 Ocak 2023
Yorum: Eşim için aldık. Yaklaşık 1 aydır sürekli kullanıyor. Hem rahatlığından hem de görsel olarak herşey ile uyumlu olduğundan dolayı favori ayakkabılarından oldu. Herkese tavsiye ediyoruz.
İsim: b** y**
Tarih: 30 Haziran 2022
Yorum: Harika Bi ürün 42 no giyorum fakat Bi numara büyük tavsiye ederim
İsim: Yusuf G.
Tarih: 31 Aralık 2022
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Merak Edilen Konular
Soru: orijinal hummelmidir
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: unisex mi?
Cevap: Merhaba , ürün kadın kategorisinde satış yapılmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ürün orjinalmi
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 39 numara kaç santimdir
Cevap: Merhaba, 39 numara ürün 25 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 38,39 numara gelermi acaba ?
Cevap: Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir, stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz.
Soru: merhaba orijinalmi ürün..
Soru: İndirim olsun lütfen
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü favorilerinize eklediğinizde ilgili ürün için yapılan indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
Soru: 37 numarası gelecek mi?
Cevap: Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir, stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz.
Soru: kaç günde gelir
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü sepetinize eklediğinizde ürün görselinin sağında tahmini kargoya verilme süresine dair bilgilendirmeye ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler.
Soru: 39 u nezaman gelir
Soru: Hangi kargoyla çalışıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için kargo seçimi yapılamamaktadır. TEX, PTT Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo firmaları ile uygunluğa göre gönderim yapılmaktadır.
Soru: gercek hummel dimo
Soru: bayan mı erkekmi acaba
Cevap: Merhaba, ürün unisex olup erkek ve kadın kullanımına uygundur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba,stoklar ne zaman güncellenir?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanarak stoklar yenilendiğinde haberdar olabilir, ürünü favorilerinize ekleyerek takip edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba unisex mı acaba halama kız kardeşime almak istiyorum. Saygılarımla....
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz ürün kadın koleksiyonuna aittir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 43 numarası gelir mi?
Cevap: Merhaba Stoklarımız belirli periyotlarda ürün teminleri yapıldıkça stoklara girilmektedir. Mağazamızı takipte kalın talep ettiğiniz ürünler geldiğinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. İyi günler
Soru: Ürün orijinal mi diye sormuş kaç kişi. Ürünlerin orjinallik kontrolleri ürünler satışa çıkmadan yapılıyor diye saçma sapan bi oto mesaj gibi cevap vermişsiniz. Bende sorcam şimdi ürün orijinal mi diye. Allah aşkına net bi cevap verin delirtmeyin insanı. Orijinal yada değil diye cevap yazın şuraya. Germeyin insanı. Sabır sınamayın yani. Soru gayet net. Ürün orijinal mi! Orjinalse orijinal dersin değilse laf yapmazsın değil dersin.
Soru: orijinal mi acaba
Soru: ayakkabı orijinal mi ?
Soru: gelince haber ver nerede
Cevap: Merhaba, beden numarası üzerindeki zile basabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Ürüne Ait Fotoğraflar
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Şu Anki Değeri 721.84 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Kullanıcılar Memnun Mu?
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Hakkında yaklaşık 1127 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Detaylı Açıklama
_x000D_
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Ürününün Satıcısı, hummel Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker ürününü 721.84 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Son Yorumlar
721.84 Tl ye satışta olan Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1127 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: gayet rahat bir ayakkabı.. fotoğrafta görünenle bire bir aynı. tek sıkıntı dar kalıp. o yüzden kesinlikle ayak numaranızdan bir numara büyük alın. ben almadan önce yorumları okumuştum. ona istinaden bir numara büyük aldım. iyi ki de öyle yapmışım.
İsim: N** B**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Siparişi verdim ertesi gün elime ulaştı çok memnun kaldim ürün çok iyi ayak numaramı aldım tam oldu gönül rahatligiyla alın
Tarih: 04 Şubat 2022
Yorum: Çok güzel abime aldım çok beğendi tam kalıp alın aldırın
İsim: T** S**
Tarih: 04 Haziran 2022
Yorum: Eşime almıştım. Çok beğendi. rahat ve kullanışlı bir ayakkabı. Kendi numarası oldu.
İsim: Azmi G.
Tarih: 30 Mart 2023
Yorum: Ayakkabı biraz sert. Kendi numaramı aldım. Bir büyük numarasını alsam ayağıma büyük gelecekti. Umarım giydikçe açılır. Görünüş olarak gayet güzel. Ayakta hoş duruyor.
İsim: Z** K**
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: Gayet rahat bi ayakkabı ayağınız buçukluysa büyük numara alın
İsim: Ö** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 31 Ekim 2021
Yorum: Bir Günde geldi ürün. Çok beğendşm duruşu güzel bir numara büyük aldım.
İsim: E** G**
Tarih: 25 Ocak 2023
Yorum: güzeldi fakat büyük geldi
Tarih: 20 Temmuz 2022
Yorum: kalitesini begendim. buçuklu giyenler bi üst numara alabilir. bana 43 normalde tam olurdu bu az bi sıkı durdu ama yinede kullanılır.
İsim: M** A**
Tarih: 21 Haziran 2022
Yorum: göründüğü gibi geldi , tam numaranızı alabilirsiniz kargo hızlıydı
Tarih: 14 Şubat 2023
Yorum: Tam kalıp giyince açılıyor
İsim: A** n** Y**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Beden: Beden:44
Yorum: parmaklardan biraz skti esime aldim hediye su an giyemiyor
İsim: A** Ö**
Tarih: 24 Şubat 2023
Beden: Beden:42
Yorum: kendini numaramı aldim benim ayağımın sıktı onun dışında güzel
İsim: r** a**
Tarih: 17 Mayıs 2022
Yorum: Göründüğü gibi sağlam şık ve rahat yorumların çoğunluğuna uydum 1 numara büyük almak mantıklı açılan bir ayakkabı 10 yıllarca moda olacak bir model 2. Kez alıyorum aynısını
İsim: M** Y**
Tarih: 20 Mart 2023
Yorum: Normalde 37.5 giyiyorum bunda 38 aldım tam oldu. İlk bi hafta ayağımın ön kısmını çok sıktı sonra genişledi şu an çok rahat .
İsim: i** c**
Tarih: 26 Kasım 2022
Yorum: cok memnun kaldim. tam numaranizi alin tavsiye ederim.
İsim: k** O**
Tarih: 14 Mart 2023
Yorum: Çok güzel ürün çok beğendim bu fiyata kesinlikle kaçırmayın tam numaramı aldım güzel oldu
İsim: Ş** B**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: erkek kardeşime aldım numarası tam oldu rahat bir ayakkabı
İsim: s** k**
Tarih: 01 Temmuz 2022
Yorum: normalde 37 numara giyiyorum ama küçük geldiği için iade edip bir büyüğünü sipariş ettim görünüş olarak iyi.
İsim: F** Ç**
Tarih: 20 Kasım 2022
Yorum: Yorumları okuyup 39 numarasını sipariş verdim çok rahat alın aldırın
İsim: E** Y**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: Çok rahat bir ayakkabı bir numara büyük aldım, rahat oldu
İsim: S** E**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: eşime oğluma kendime aldım takım giyiyoruz ,çok rahat ayakkabi fiayatta uygun kaliteli marka tavsiye ederim
Tarih: 14 Temmuz 2022
Yorum: cok guzel ayak numarinizi alin
Tarih: 02 Nisan 2022
Yorum: severek giyiyorum ayakta duruşu çok güzel tam numaranızı alabilirsiniz
İsim: Hande Y.
Tarih: 30 Mayıs 2022
Yorum: Gayet güzel bir ürün 3.günde elime ulaştı ve çok çabuk kargoya verildi gayet memnun oldum . Kalıbı ise gayet güzel alırken kendi ayak numaranızı alın
İsim: Y** Ç**
Tarih: 23 Temmuz 2022
Yorum: güzel paketlenmiş 36 numara giyiyorum tam numaramı aldım harika duruyor teşekkürler
İsim: Zehra T.
Tarih: 19 Temmuz 2022
Yorum: Babam aldık gayet güzel bir ayakkabı
İsim: S** A**
Tarih: 11 Ağustos 2022
Yorum: oglum icin aldim.. hatta biraz stok yaptik farkli renklerde alip.. buyuk ogluma aldim.. o guysin sonrasinda kardesine ins
İsim: T** Y**
Tarih: 15 Ocak 2023
Yorum: Eşim için aldık. Yaklaşık 1 aydır sürekli kullanıyor. Hem rahatlığından hem de görsel olarak herşey ile uyumlu olduğundan dolayı favori ayakkabılarından oldu. Herkese tavsiye ediyoruz.
İsim: b** y**
Tarih: 30 Haziran 2022
Yorum: Harika Bi ürün 42 no giyorum fakat Bi numara büyük tavsiye ederim
İsim: Yusuf G.
Tarih: 31 Aralık 2022
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Merak Edilen Konular
Soru: orijinal hummelmidir
Soru: unisex mi?
Cevap: Merhaba , ürün kadın kategorisinde satış yapılmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ürün orjinalmi
Soru: 39 numara kaç santimdir
Cevap: Merhaba, 39 numara ürün 25 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 38,39 numara gelermi acaba ?
Soru: merhaba orijinalmi ürün..
Soru: İndirim olsun lütfen
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü favorilerinize eklediğinizde ilgili ürün için yapılan indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
Soru: 37 numarası gelecek mi?
Soru: kaç günde gelir
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü sepetinize eklediğinizde ürün görselinin sağında tahmini kargoya verilme süresine dair bilgilendirmeye ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler.
Soru: 39 u nezaman gelir
Soru: Hangi kargoyla çalışıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için kargo seçimi yapılamamaktadır. TEX, PTT Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo firmaları ile uygunluğa göre gönderim yapılmaktadır.
Soru: gercek hummel dimo
Soru: bayan mı erkekmi acaba
Cevap: Merhaba, ürün unisex olup erkek ve kadın kullanımına uygundur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba,stoklar ne zaman güncellenir?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanarak stoklar yenilendiğinde haberdar olabilir, ürünü favorilerinize ekleyerek takip edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba unisex mı acaba halama kız kardeşime almak istiyorum. Saygılarımla....
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz ürün kadın koleksiyonuna aittir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 43 numarası gelir mi?
Cevap: Merhaba Stoklarımız belirli periyotlarda ürün teminleri yapıldıkça stoklara girilmektedir. Mağazamızı takipte kalın talep ettiğiniz ürünler geldiğinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. İyi günler
Soru: Ürün orijinal mi diye sormuş kaç kişi. Ürünlerin orjinallik kontrolleri ürünler satışa çıkmadan yapılıyor diye saçma sapan bi oto mesaj gibi cevap vermişsiniz. Bende sorcam şimdi ürün orijinal mi diye. Allah aşkına net bi cevap verin delirtmeyin insanı. Orijinal yada değil diye cevap yazın şuraya. Germeyin insanı. Sabır sınamayın yani. Soru gayet net. Ürün orijinal mi! Orjinalse orijinal dersin değilse laf yapmazsın değil dersin.
Soru: orijinal mi acaba
Soru: ayakkabı orijinal mi ?
Soru: gelince haber ver nerede
Cevap: Merhaba, beden numarası üzerindeki zile basabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Ürüne Ait Fotoğraflar
Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker En Uygun Satış Linki
hummel Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker Fiyatı, Yorumları - Trendyol
hummel Messmer 23 - Unisex Beyaz Sneaker yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.