Matepad Pro 12.6- 8+256 Siyah En Ucuzu Nerede Bulunur

Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah Fiyatına Göre Alınır Mı?
Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah Güncel Satış Fiyatı 21499.0 Tl'den Satılmaktadır.

Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah Alanlar Memnun Mu?

Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah Açıklama Ve Özellikler

_x000D_

Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah Ürününün Satıcısı, Huawei Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah ürününü 21499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah Ürün Hakkındaki Yorumlar
21499.0 Tl ye satışta olan Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Eşime hediye aldım paketleme güzel özenliydi satıcı ilgili
İsim: B** A** ö**
Tarih: 15 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EGETEK

Yorum: tek keyharka ötesi
İsim: S** D**
Tarih: 21 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BittiBitiyor

Yorum: Merhaba lütfen açıklamayı değiştirin , sırf ürünün satış adı veaçıklama farklı diye iade talebi vermiştim. Başlık ile uyumlu geldisorun yok . Teşekkür ederim
İsim: y** i**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Haziran 2023
Satıcı: AYHAN ELEKTRONİK

Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Sadece tablet mi yanında kalem klavye vs var mı?
Cevap: Merhaba, sadece tablettir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürünün ram miktarı 6gb mı yoksa 8 gb mı
Cevap: Merhaba, ürün 6 GB RAM kapasitesine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar, matebook e serisi gelecek midir? Hiçbir stokta yok :(
Cevap: maalesef gelecek stok bilgisi önceden paylaşılmıyor

Soru: Merhaba, kutuda klavye ve kalem var mı?
Cevap: Merhaba efendim toptancı firma olduğumuz için ürünler bize kapalı kutu gelir ve kapalı kutu olarak satılılır. Ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden, internet sitesinden ya da internette kutu açılış videolarından destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: pupg kaç fps
Cevap: Merhaba, 40-60 fps alabilirsiniz.

Soru: play store varmı acaba
Cevap: Merhaba play store yerine Huaweı in kendi market uygulaması olan appgallery vardır iyi günler dileriz

Soru: kablosuz şarj özelliği var mı
Cevap: Merhaba efendim toptancı firma olduğumuz için ürünler bize kapalı kutu gelir ve kapalı kutu olarak satılılır. Ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden, internet sitesinden ya da internette kutu açılış videolarından destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Ekran OLED mi?
Cevap: merhaba , ekran OLED dir. saglikli gunler

Soru: taksit yapabiliyormuyuz
Cevap: Merhabalar, Ödeme ile alakalı ekran ve yetkimiz olmadığı için bunu site müşteri hizmetleri ile görüşmelisiniz... Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz...

Soru: Merhaba ürün 120hz ekranlı yeni model mi?
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın yetkili servisinden alabilirsiniz efendim

Soru: sim kartı takılabiliyromu
Cevap: Merhaba hayır sim kartı takılamaz iyi günler dileriz

Soru: Merhaba Windows tabanlı sim kart destekli bir tablet satın almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? İyi günler.
Cevap: merhaba , maalesef stoklarımızda belirtiğiniz ürün özellikli tablet bulunmamatadır. anlayışınız için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba v space uygulaması ile Google servislerine veya başka şekilde de olsa erişim sağlanıyor mu 🤗🤗
Cevap: Merhaba efendim detaylı bilgi için huawei müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz

Soru: ürünün sd kart girişi bulunmakta mı???
Cevap: Merhaba, Üründe SD kart girişi bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: ürün matepad pro yeni mi? ram 8GB mi 6GB mi?
Cevap: Merhaba, ürünlerin teknik özellikleri ve kutu içerikleri hakkında en sağlıklı bilgiyi üretici firmanın resmi sitesinden, müşteri hizmetlerinden veya yetkili servislerinden almalısınız... Sizlere yanlış bilgi paylaşımı yapmamak adına bu konuda bilgi veremiyoruz...🙏

Soru: Merhaba, ürünün yanında klavyesi ve kalemi var mıdır? iyi çalışmalar.
Cevap: merhaba , ürün sadece tablet olarak gönderilecektri. kalem ve klayveyi ayrıca satın almalısınız. sağlıklı günler dileriz.

Soru: sim kart takılıyor mu
Cevap: Selamlar, sim kart desteği bulunmamaktadır.

Soru: Merhaba. 12.6'nın ekranı OLED mi IPS mi?
Cevap: Merhaba bu konu hakkında ürün yetkili servislerinden veya müşteri hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir.

Soru: 120 hz modelimi ve huawei sitesinde cantasi kalemi mouse veriyor sizde veriyormusunuz
Cevap: Merhaba sadece tablet efendim

Soru: Klavye falan var mı acaba yanında
Cevap: Merhaba , klavye harici almalısınız . Yanında klavye maalesef yoktur

Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

Matepad Pro 12.6" 8+256 Siyah En Uygun Satış Linki