Zehra
Bilgili
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Ürün Alınmaya Değer Mi?
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Şu Anki Satış Fiyatı 15549.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Memnuniyet Oranı Nedir?
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Ürün Tanıtımı
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Ürününün Satıcısı, Huawei Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ ürününü 15549.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Yorumlar Ve Değerlendirmeler
15549.0 Tl ye satışta olan Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: İncecik güzel bir tablet
İsim: E** B**
Tarih: 12 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AYHAN ELEKTRONİK
Yorum: Paketlemesi çok iyiydi orijinal paketli ürün geldi çok teşekkür ederizşuanda kızım çok severek kullanıyor harika bir tablet gerçekten
İsim: Zehra Ç. K.
Tarih: 17 Şubat 2024
Yorum: Markanın internet sitesinde parasıyla bile kalem satışı yok stoktakalmadığı için . bu satıcıda kalemle birlikte gönderiyordu ilk başta çoktereddütte kaldım acaba kalem gelecek mi diye ama her şey eksiksiz veçalışıyor çok şükür . satıcı tableti ayrı kalemi üstüne kutusuyla ayrısarmıştı çok iyi paketlenmişti . Ne diyim tableti mağazada gidipgördüyseDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 26 Ekim 2023
Satıcı: Tess&La Teknoloji
Yorum: Paketleme çok iyiydi. Tablet kutusu bile zarar görmemişti. Satıcıyateşekkür ediyorum. Özen kaliteyi kalite başarıyı getirir
İsim: F** A**
Tarih: 30 Kasım 2023
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Merhaba kutu içinde klavye de var mıdır ?
Cevap: Merhaba efendim kutu içerisinde klavye yok
Soru: merhama tabletin içerisinde kılavye bulunuyor mu
Cevap: Merhaba bu pakette tablet ve kalem var klavye yok efendim
Soru: sadece kalem satışınız varmı
Cevap: Merhaba sadece kalem satışımız yok efendim
Soru: pili kaç amper
Cevap: Merhaba özellikler kısmında 7700 Mah görünmektedir
Soru: kalem dahil peki klavyeli kılıf dahil mi
Cevap: Merhabalar, Kılıf klavye yok maalesef Mağazamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
Soru: Kulaklık takılıyor mu?
Cevap: Bluetooth ile bağlanır efendim
Soru: neden ürün açıklamasında uyumlu yazıyor ?
Cevap: Merhabalar, Önceki sorunuzu göremediğim için, Sorunuzu anlamadım
Soru: klavye geliyor mu içinde
Cevap: Merhaba klavye yok efendim
Soru: merhaba ürünün Huawei türkiye garantisi var mı?
Cevap: Merhaba huawei Türkiye garantili efendim
Soru: kalem kablolu mu Bluetoothlu mu
Cevap: Merhaba efendim kablolu efendim
Soru: ekranda aynı anda hem okuma yapmak hem not almak için ikiye ayırma özelliği var mı
Cevap: Merhaba efendim ilgili bilgiyi markanın müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz
Soru: kalem şarjlı mı
Cevap: Merhaba efendim yotubeden kutu açılımına bakabilirsiniz efendim
Soru: kalem dahil mi
Cevap: Merhaba evet kalem dahildir
Soru: Kalem tabletle uyumlu mu
Cevap: Uyumludur tablete
Soru: cihazla birlikte typ-c şarj aleti geliyor mu
Cevap: Merhaba kutu içerisinde şarj aleti mevcut efendim
Soru: Huwai tabletiniz strelok pro programını destekliyor mu ? Destekliyorsa satın alacağım
Cevap: Merhaba edendim konu hakkında bilgi sahibi değiliz
Soru: merhaba, kalemi kullanirken elin tablete değmesi sorun yaratıyor mu, degdirmeden mi kullanmak gerekli ?
Cevap: Merhabalar, Kalem kulanırken tablet ekranına temas etmek sorun yaratır dokunmatik ekran olduğu için ekran hassasiyeti kapanmıyor. Yokyok Elektronik Mağazamızı seçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Soru: kalemsizde kullanılır mı parmakla
Cevap: Merhaba kalemsiz de kullanılabilir kalemli de kullanılabilir efendim
Soru: Google Play ve YouTube desteği var mı? Yoksa kendi yazılımı mı var?
Cevap: Merhaba efendim apgallery üzerinden tüm uygulanamadı indirebilirsiniz
Soru: Merhabalar PUBG’de kaç fps veriyor cihaz öğrenebilir miyim, kolay gelsin.
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın yetkili servisinden alabilirsiniz efendim
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Ürüne Ait Resimler
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Şu Anki Satış Fiyatı 15549.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Memnuniyet Oranı Nedir?
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Ürün Tanıtımı
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Ürününün Satıcısı, Huawei Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ ürününü 15549.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Yorumlar Ve Değerlendirmeler
15549.0 Tl ye satışta olan Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: İncecik güzel bir tablet
İsim: E** B**
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: Paketlemesi çok iyiydi orijinal paketli ürün geldi çok teşekkür ederizşuanda kızım çok severek kullanıyor harika bir tablet gerçekten
İsim: Zehra Ç. K.
Tarih: 17 Şubat 2024
Yorum: Markanın internet sitesinde parasıyla bile kalem satışı yok stoktakalmadığı için . bu satıcıda kalemle birlikte gönderiyordu ilk başta çoktereddütte kaldım acaba kalem gelecek mi diye ama her şey eksiksiz veçalışıyor çok şükür . satıcı tableti ayrı kalemi üstüne kutusuyla ayrısarmıştı çok iyi paketlenmişti . Ne diyim tableti mağazada gidipgördüyseDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 26 Ekim 2023
Satıcı: Tess&La Teknoloji
Yorum: Paketleme çok iyiydi. Tablet kutusu bile zarar görmemişti. Satıcıyateşekkür ediyorum. Özen kaliteyi kalite başarıyı getirir
İsim: F** A**
Tarih: 30 Kasım 2023
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Merhaba kutu içinde klavye de var mıdır ?
Cevap: Merhaba efendim kutu içerisinde klavye yok
Soru: merhama tabletin içerisinde kılavye bulunuyor mu
Cevap: Merhaba bu pakette tablet ve kalem var klavye yok efendim
Soru: sadece kalem satışınız varmı
Cevap: Merhaba sadece kalem satışımız yok efendim
Soru: pili kaç amper
Cevap: Merhaba özellikler kısmında 7700 Mah görünmektedir
Soru: kalem dahil peki klavyeli kılıf dahil mi
Cevap: Merhabalar, Kılıf klavye yok maalesef Mağazamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
Soru: Kulaklık takılıyor mu?
Cevap: Bluetooth ile bağlanır efendim
Soru: neden ürün açıklamasında uyumlu yazıyor ?
Cevap: Merhabalar, Önceki sorunuzu göremediğim için, Sorunuzu anlamadım
Soru: klavye geliyor mu içinde
Cevap: Merhaba klavye yok efendim
Soru: merhaba ürünün Huawei türkiye garantisi var mı?
Cevap: Merhaba huawei Türkiye garantili efendim
Soru: kalem kablolu mu Bluetoothlu mu
Cevap: Merhaba efendim kablolu efendim
Soru: ekranda aynı anda hem okuma yapmak hem not almak için ikiye ayırma özelliği var mı
Cevap: Merhaba efendim ilgili bilgiyi markanın müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz
Soru: kalem şarjlı mı
Cevap: Merhaba efendim yotubeden kutu açılımına bakabilirsiniz efendim
Soru: kalem dahil mi
Cevap: Merhaba evet kalem dahildir
Soru: Kalem tabletle uyumlu mu
Cevap: Uyumludur tablete
Soru: cihazla birlikte typ-c şarj aleti geliyor mu
Cevap: Merhaba kutu içerisinde şarj aleti mevcut efendim
Soru: Huwai tabletiniz strelok pro programını destekliyor mu ? Destekliyorsa satın alacağım
Cevap: Merhaba edendim konu hakkında bilgi sahibi değiliz
Soru: merhaba, kalemi kullanirken elin tablete değmesi sorun yaratıyor mu, degdirmeden mi kullanmak gerekli ?
Cevap: Merhabalar, Kalem kulanırken tablet ekranına temas etmek sorun yaratır dokunmatik ekran olduğu için ekran hassasiyeti kapanmıyor. Yokyok Elektronik Mağazamızı seçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Soru: kalemsizde kullanılır mı parmakla
Cevap: Merhaba kalemsiz de kullanılabilir kalemli de kullanılabilir efendim
Soru: Google Play ve YouTube desteği var mı? Yoksa kendi yazılımı mı var?
Cevap: Merhaba efendim apgallery üzerinden tüm uygulanamadı indirebilirsiniz
Soru: Merhabalar PUBG’de kaç fps veriyor cihaz öğrenebilir miyim, kolay gelsin.
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın yetkili servisinden alabilirsiniz efendim
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Ürüne Ait Resimler
Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ En Uygun Satış Linki
Huawei Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Huawei Matepad 11.5 Uyumlu PaperMatte Edition 8GB 256GB Tablet+ HUAWEİ M-PENCİL HEDİYELİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.