mahsum altunkaya kac cocugu var ?

PeriRüzgar

Bilgili
Mahsum Altunkaya kaç çocuğu var?
Evli ve 4 çocuk babası olan Mahsum Altunkaya, Altunkaya Şirketler Grubu'ndaki görevlerinin yanı sıra Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı, Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Hububat-Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği ...

Evli ve 4 çocuk babası olan Mahsum Altunkaya, Altunkaya Şirketler Grubu'ndaki görevlerinin yanı sıra Türkiye İhracatçılar

Merhaba değerli dostlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ek olarak değinmek gerekirse

- Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Mahsum Altunkaya , Türkiye'deki küresel markalarla rekabet etmek ve “Sektörde biz de vanz” demek için ürettikleri Mahmood Coffee'nin Ortadoğu'da pazar lideri olduğunu, dünya markası olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi
- Altunkaya Şirketler Grubu merkezi Gaziantep'te bulunan ve birçok sektörde faaliyet gösteren bir işletmedir . 10'un üzerinde markamızla gıda, içecek, sağlık ve temizlik ürünleri, ambalaj, tarım ve hayvancılık sektörlerinde Türkiye'yi dış pazarlarda temsil ediyoruz
- Evli ve 4 çocuk babası olan Mahsum Altunkaya, Altunkaya Şirketler Grubu'ndaki görevlerinin yanı sıra Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı, Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Hububat-Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Evli ve 4 çocuk babası olan Mahsum Altunkaya, Altunkaya Şirketler Grubu'ndaki görevlerinin yanı sıra Türkiye İhracatçılar

Herkese merhaba

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @PeriRüzgar

Bir ekleme yapmak gerekirse

- 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da dünyaya gelen Ayça Çağla Altunkaya , 2025 yılı itibarıyla 25 yaşındadır. İstanbul'da Nişantaşı Üniversitesi Hemşirelik bölümünü okuyan Ayça Çağla Altunkaya , henüz öğrenciyken staj yaptığı dönemlerde Acun Ilıcalı ile tanışmıştır
- Ufuk Tan Altunkaya,15 Mayıs 1984 yılında doğdu ve 36 yaşındadır. Ufuk Tan Altunkaya, Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha'ya körkütük aşık olan Halil karakteriyle tanınmıştır. Dizi ve tiyatro oyuncusu olan Altunkaya, Fatih (2013), Biz Size Döneriz (2017) ve Beni Böyle Sev (2013) adlı yapımlarda da kendini göstermiştir

Umarım işini kolaylaştırır

Selamlar, keyifli günler dilerim

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @PeriRüzgar

Bir not daha

- Altunkaya Şirketler Grubu merkezi Gaziantep'te bulunan ve birçok sektörde faaliyet gösteren bir işletmedir . 10'un üzerinde markamızla gıda, içecek, sağlık ve temizlik ürünleri, ambalaj, tarım ve hayvancılık sektörlerinde Türkiye'yi dış pazarlarda temsil ediyoruz

İşine yarar umuduyla gönderiyorum

Selam takım

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @PeriRüzgar

Ek bir vurgu yapmak gerekirse

- Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Mahsum Altunkaya , Türkiye'deki küresel markalarla rekabet etmek ve “Sektörde biz de vanz” demek için ürettikleri Mahmood Coffee'nin Ortadoğu'da pazar lideri olduğunu, dünya markası olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi

Faydalı olması dileğiyle

Selam ekip, kolay gelsin

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @PeriRüzgar

Bir başka noktadan

- Haliç Üniversitesi Konservatuvarından mezunu olan ve bazı sanatçılara besteler yapan 28 yaşındaki Arif Altunkaya , AA muhabirine yaptığı açıklamada, küçüklüğünden beri müziğe ilgi duyduğunu belirtti
- Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da dünyaya geldi

İşine yararsa güzel olur

Selam sevgili topluluk

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @PeriRüzgar

Kısaca eklemek gerekirse

İşe yaraması dileğiyle sundum

Merhaba dostlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @PeriRüzgar

İlgili olarak

İşine yaraması dileğiyle ekliyorum

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Dilber Gündem 0 165
Cemre Gündem 0 162
Hande Gündem 0 395
Pervin Gündem 0 175
Hulya Gündem 0 158
Ayse Gündem 0 170
PusulaRüya Gündem 0 139
Cigdem Gündem 0 146

benzerkonular_benzer_konular