L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 60 Litre - Lydsto Türkiye Garantili Ürün Alınmaya Değer Mi-

Canan

Bilgili
L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 60 Litre - Lydsto Türkiye Garantili Tavsiye Eder Misiniz?
L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 60 Litre - Lydsto Türkiye Garantili Anlık Fiyatı 9999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 60 Litre - Lydsto Türkiye Garantili Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 60 Litre - Lydsto Türkiye Garantili Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 60 Litre - Lydsto Türkiye Garantili Ürün Özellikleri

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 60 Litre - Lydsto Türkiye Garantili Ürününün Satıcısı, Lydsto L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 60 Litre - Lydsto Türkiye Garantili ürününü 9999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 60 Litre - Lydsto Türkiye Garantili Ürün Hakkındaki Yorumlar
9999.0 Tl ye satışta olan L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 60 Litre - Lydsto Türkiye Garantili Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Bir makine kıyafet attım gayet başarılı çok beğendim iyi ki almışım çokteşekkür ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Ekim 2024
Satıcı: Lydsto Türkiye

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 60 Litre - Lydsto Türkiye Garantili Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: merhaba 🌸Bu model ile 35 litre arasındaki fark nedir?kaç tane askısı var?
Cevap: efendim litre farkı mevcutur

Soru: Merhaba kurulum hakkında bilgi alabilirmiyim? Yaşlı hastam var çamaşırları için acil almak istiyorum. Teşekkürler
Cevap: efendim herhangi bir kurulum yoktur fişe takıp çalıştırabilirisniz

Soru: Toz ,tüy toplama özelliği var mi acaba
Cevap: merhaba efendim maalesef böyle bir özelik yok

Soru: Asılmadan yorgan kurutma özelliği var mı ? İçine askısız kıyafet konulmuyor mu ?
Cevap: Merhaba yorgan kurutmaz efendim

Soru: toz toplama özelliği var mi
Cevap: Evet efendim

Soru: Daha çok resim atıp daha detaylı bilgi verebilir misiniz?Bu ürünü almam için diğer kurutma makinalarından farkı nedir?
Cevap: merhaba efendim iç hacim olarak büyüktür kurutma işlemi yanı sıra dezenfekte edebilme özelliğine sahiptir

Soru: ürünün kendi ağırlığı kaç kg bakın iç hacmi değil kendi ağırlığını soruyorum
Cevap: 12,5 kg efendim

Soru: 35litrwde 6adet askı varmış bunda kaç adet var
Cevap: merhaba 6 adet bulunmaktadır

Soru: Merhaba. 30 litrede toz toplama özelliği yok fakat 60 litrede bu özellik var. Doğru anladım değil mi?
Cevap: İki modeldede yok efendim sadece lt farkı fark..ürün sadece kurutma ve strelize yapmaktadır

Soru: Bu ürün için daha fazla fotoğraf ve video paylaşır mısınız. Hiç bir yerde tanıtım bulamadım.
Cevap: merhaba efendim youtube de videoları var

Soru: Ürün kataloğu nerde göremedim
Cevap: ürün açıklama kısmına bakabilirsiniz

Soru: merhaba ütüleme özelliği var mı
Cevap: merhaba malesef efendim

Soru: Tek seferde kaç giysi kurutur
Cevap: merhaba efendim ürünün 6 tane askılığı bulunmaktadır

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 60 Litre - Lydsto Türkiye Garantili Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 60 Litre - Lydsto Türkiye Garantili En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Zehra Beyaz Eşya 0 108