L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 35 Litre - Türkiye Garantili Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Zehra

Bilgili
L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 35 Litre - Türkiye Garantili En Ucuzu Nerede Bulunur?
L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 35 Litre - Türkiye Garantili Şu Andaki Değeri 7499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 35 Litre - Türkiye Garantili Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 35 Litre - Türkiye Garantili Hakkında yaklaşık 48 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 35 Litre - Türkiye Garantili Teknik Açıklamalar

_x000D_

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 35 Litre - Türkiye Garantili Ürününün Satıcısı, Lydsto L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 35 Litre - Türkiye Garantili ürününü 7499.0 Tl'den Satılmaktadır.

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 35 Litre - Türkiye Garantili Kullananlar
7499.0 Tl ye satışta olan L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 35 Litre - Türkiye Garantili Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
48 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Kullanıp öyle yorum yapmak istedim çocuklu ve küçük bebeği olanlar içinkurtarıcı ben çok memnun kaldım. Uzun süredir kullanıyorum. Paketlemeçok iyiydi satıcıya teşekkür ediyorum 😊.
İsim: c** c**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Lydsto Türkiye

Yorum: Kargo, paketleme gayet iyi, sorunsuz ulaştı.yer sıkıntım olduğu ve acildurumlarda kullanmak için tercih ettim ama ihtiyacımı karşıladı.Teşekkürler ☺️
İsim: s** k** d**
Tarih: 15 Aralık 2023

Yorum: guncelleme yapiyorum; 9000 TL edicek bir ürün degil arkadaslar normalbir kurutmanin çeyreği kadar ancak çamaşır alıyor. nasil böyle bir zamyaparsınız. fiyati düşürene kadar almayin arkadaslar !!!!!!!!!!!!!!!urunu bugün denedim kurutmasi guzel, fakat cok fazla camasir almıyornormal makinelerle kiyaslamayin 6-9 parca kurutabilirsiniz. bence idealve bDevamını Oku
İsim: E** Ö**
Tarih: 11 Aralık 2023

Yorum: 3000 TL iken aldım, bir ay önce yaklasik iyi ki almışım dedirten ürünçok kullanışlı ve yer kaplamiyor. çok büyük parçalar kurutmuyor. Enfazla 2 kot kurutabiliyorsunuz. Küçük çocuk kıyafetleri için ideal.Tavsiye ederim
İsim: M** G** E**
Tarih: 28 Ekim 2023

Yorum: çok memnun kaldiğim bir ürün oldu. terlık çMasır tişört hepsını gayetgüzel kurutyr. dısarya sıcaklık ve güzel bır koku yayıyor. herkesetavsıye ederim...
İsim: B** S**
Tarih: 27 Ekim 2023

Yorum: balkonum yok evim küçük iyiki diyorum bayıldım
İsim: V** E**
Tarih: 17 Ekim 2023

Yorum: ürün mükemmel çok memnun kaldım hemen denedim🙈 hatta kot ve kazakyıkayıp kurutma için koydum 2 defa yarım saatlik programı çalıştırdımneredeyse tamamı kurumuştu. tek seferde süre daha uzun tutulursa kesinkurur diye düşünüyorum. hem pratik, hem yer kaplamiyor. tabiki toztozlama özelliği yok alacaklar bunu göz önünde bulundurun lütfen..
İsim: S** T**
Tarih: 17 Ekim 2023

Yorum: Gelinime aldım torunum için çok memnun kaldı tavsiye ederim.
İsim: a** t**
Tarih: 12 Ekim 2023

Yorum: Süperrrrrrr cidden, çok beğendim kullanışlı, baya bi çamaşır da alıyor
İsim: C** H**
Tarih: 23 Eylül 2023

Yorum: başta tereddüt ederek aldim ürün hem ergonomik hem fiyat olarakbeklediğimin üste performans sağladı resmen evde kurtarıcım oldutereddüt etmeden alin derim ayrıca firma ürünün arkasında teslimat vediğer konular için bizzat arayıp ilgilendikleri teşekkürler lydsto
İsim: Y** Ç**
Tarih: 22 Eylül 2023

Yorum: Küçük görünüyor ama kurutma kapasitesi gayet güzel kullanışlı Ayrıca 2gün içinde geldi hızlı teslimat çok teşekkür ederim
İsim: N** A**
Tarih: 12 Eylül 2023

Yorum: ürün muhteşem alın aldırın büyük makine almanıza gerek yok bence hem çokaz yer kaplıyor hemde çok kullanışlı . hızlı kargo kaliteli ürün .çokteşekkürler 🤗
İsim: G** Y**
Tarih: 03 Eylül 2023

Yorum: Öncelikle resimde boyutu çok küçük duruyor o kadar küçük değil neredeyse1 metre var, taşıması çok kolay hafif. İç hacmi geniş, 2 saatte kuruttuçamaşırlarımı. İç çamaşırı, havlu ve yastık kılıfı vb. için ideal çünküherhangi bir nem kokusu olmadı hijyenik geldi bana. Dışarıya sıcak havaçıkışı çok olacak diye bekledim yok denecek kadar az oldu, yazınDevamını Oku
İsim: f** d**
Tarih: 11 Ağustos 2023

Yorum: Tavsiye ederım
İsim: T** B**
Tarih: 09 Ağustos 2023

Yorum: sipariş verdik yarınki gün kapıdayı kargo çok hızlıydı,ürün gerçektençok başarılı tereddüt ederek almıştım ama gerçekten pratik ve inanılmazbaşarılı.2 kişi için ideal kupkuru çıkarıyor
İsim: S** D**
Tarih: 17 Haziran 2023

Yorum: güzel kurutuyor hacmide ihtiyaci karşılıyor
İsim: **** ****
Tarih: 05 Mayıs 2023

Yorum: üç kere talep ettim öyle fatura gönderdiler. nasıl bu kadar olumluyorum var çok anlayamadım. asla kurutmuyor asla.
İsim: E** S**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: Çocuk ve bebek kıyafetleri ile yetişkin tişörtleri için olabilir. İçibiraz küçük. Teşekkürler.
İsim: F** T**
Tarih: 03 Ocak 2024

Yorum: guzel begendim
İsim: Z** Ç**
Tarih: 15 Aralık 2023

Yorum: boyut olarak kullanisli fakat kurutma acisinda biraz yetersiz
İsim: B** A** Ü**
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: bu fiyata gayet güzel
İsim: İ** Y**
Tarih: 19 Kasım 2023

Yorum: ürün gayet kullanışlı ve çok pratik.
İsim: G** Ö**
Tarih: 09 Kasım 2023

Yorum: Öncelikle ben alalı çok oldu baya kullandım ve gerçekten iyi ses olsunkurutma olsun 2 saate astığınız çamaşırları çook rahat kurutuyo kendikıyafetlerimi te bebeğimin kıyafetlerini iki yada üç parça olarak üstüste asıyorum ve iki saat yetiyo kurutmaya almak isteyip tereddütedenler için yazıyorum yeriniz yoksa veya uyguna bişeyler arıyosanız çokmantıDevamını Oku
İsim: Gülcan A.
Tarih: 08 Kasım 2023

Yorum: evde kurutma yeri olmayan lar için cok ideal özellikle çocuğu olanaileler için bence iş görür büyük ve pahalı makineler yerine işinizigörür boyutu gayet ideal taşıması kolay sesi hiç rahatsız edici değileve mis gibi kokuda veriyor ben beyendim tabi ben daha uyguna aldimsimdi biraz artmış fiyati
İsim: G** E**
Tarih: 12 Ekim 2023

Yorum: Mükemmel çok kullanışlı
İsim: R** K**
Tarih: 09 Ekim 2023

Yorum: Özellikle elektrik faturasını da beklediğim için geç yorum yapıyorum.Geçen ay boyunca her hafta en az 9 saat çalıştı, kot pantolon dahi 3saatte kupkuru çıkıyor çok net ve elektrik faturası sadece 12 tl fazlageldi. Ampul kadar dahi yakmıyor
İsim: G** Ö**
Tarih: 29 Eylül 2023

Yorum: teşekkürler iyi ürün
İsim: M** D**
Tarih: 15 Eylül 2023

Yorum: ürün harika
İsim: S** B**
Tarih: 24 Ağustos 2023

Yorum: Ürünün 7 kg kapasiteye sahip olması ve kucuk olması benim için öncelikliolduğu için tercih etmiştim ama çamaşır makinesinden çıkan herşeyi koymaimkanınız yok. O yüzden iade etmek durumunda kaldım. İade konusundakolaylık sağladılar, teşekkür ediyorum
İsim: Y** D**
Tarih: 19 Ağustos 2023

Yorum: Ürünü beğendim,bir defa kullandım.Özellikle kışın çok işime yarayacağınıdüşünüyorum.Tavsiye ederim.
İsim: F** Ç**
Tarih: 18 Ağustos 2023

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 35 Litre - Türkiye Garantili Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Giysilerdeki su nereye gidiyor lütfen?
Cevap: Buharlaştırıyor efendim

Soru: Merhaba, bu makinenin içi yıkanabiliyor mu? Evet zaten temiz çamaşır koyuluyor ama olaki bir şey oldu temizliğini öğrenmek için soruyorum, teşekkürler
Cevap: Merhaba Nemli bir bez ile sile bilirsiniz efendim

Soru: Cekme yapar mi? Normalde kurutma makinesine atilmasi onerilmeyen bir camasiri atsam bunda ceker mi
Cevap: maalesef efendim ürün öbür kurutmarlarla stabil özeliklerde

Soru: büyükler için olan kot pantolon kuruturmu acaba
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhaba ürünü almayı düşünüyorum. Herhangi bir kurulum, boru, su çıkışı vb birşeyi var mı? Fişe tak kullan mı?Teşekkürler
Cevap: efendim herhangi bir boru su çıkışı vs bi durum yoktr fişe takıp çalıştırabilirsiniz

Soru: merhaba toz ve Akara alerjim var bu ürün ihtiyacımı karşılar mi
Cevap: Efendim ürün katalogu size yardımcı olacaktır

Soru: 1. Cihazın içinde vantilatör var mı? Varsa kaç watt? 2. Isıtmayı rezistansla mı yapıyor? Teşekkürler.
Cevap: merhaba efendim vantilatör ile değil ısı pompalama ile kurutukuyor.

Soru: Elektriklimi
Cevap: evet efendim

Soru: Tüy ve tozları toplama özelliği var mıdır
Cevap: Hayır efendim

Soru: Ben sıcak yüz havlusu için makine arıyorum (spa için) ama bulamadım.bu ürün işimi görür mü?
Cevap: Merhaba efendim youtubede tanıtım videoları bulunmaktadır

Soru: ürünün tanıtım videosu var mı
Cevap: bu hafta ilana eklenecek efendim

Soru: Spor ayakkabı kurutulurmu acaba
Cevap: merhabalar kurutur efendim..

Soru: merhaba diğer kurutucalr gibi toz haznesi ve su haznesi nerde acaba
Cevap: ÜRÜN HAZNESİZDİR EFENDİM

Soru: ürünün altına konan küçük granüller neden konuluyor ve her yerde bulunur mu onlar nedir
Cevap: granürleri trendyol mağazamızdan temin edebilirsiniz

Soru: montta kurutuyo mu??
Cevap: Hayır efendim

Soru: çamaşırları makineden çıkarıp hemen koyabilir miyiz
Cevap: Evet efendim

Soru: buharlaşma sırasında kısa devre ihtimali olmaz mı merak ettim okadr çamaşır suyu elektrik devresi için sıkıntı olmaz mı
Cevap: merhaba su iç hazneye dökülmektedir..iç haznede ona göre tasarımı yapılmıştır..sorun olmaz efendim

Soru: Çamaşırları askıya asarak kurutmak zorunda mıyız? 7kg çamaşırı üst üste koysak kurutur mu?
Cevap: Asmalısınız

Soru: elektrik tüketimi nasıl bilgi verebilirmisiniz
Cevap: nominal güc 650 w giysiyi kurutmak için ortalama 0,5 ila 3 saat arası daha önemlisi 2 saat çalışan ürün kWs elektrikten daha azın tüketir elektirik tasarruf erken aynı zamanda bütün yıl boyunca sıcak ve yumuşak kıyafetin tadını çıkarın.

Soru: selamün aleykum hakkınızı helal edin ne olur anneme ebati kuçuk gelmiş ben yökkensipariş etmişler Allah razı olsun ertesi gün geldi herşeyi çok güzel sadece helallik almak istedim iyade etmek zorunda kaldim
Cevap: Estağfurullah efendim hiç önemli değil

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 35 Litre - Türkiye Garantili Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

L1 Dezenfeksiyonlu Giysi Kurutucu 35 Litre - Türkiye Garantili En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Canan Beyaz Eşya 0 103