Yaren
Bilgili
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Şu Andaki Değeri 707.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Detaylı Açıklama
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Ürününün Satıcısı, Capone Outfitters Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet ürününü 707.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Kullanıcı Geri Bildirimleri
707.99 Tl ye satışta olan Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok kaliteli ve çok güzel kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: Ö** K**
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Beden:36
Satıcı: Capone
Yorum: O kadar rahat bir ayakkabı ki sanki sporla yürüyor gibisiniz ama kalıbı biraz dar 36 giymeme rağmen olmadı iade edip 37sini aldım beyaz rengi de olmalı bence gelirse hiç kaçırmam
İsim: H** ç**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Yorum: Çok kaliteli ve çok rahat tam numaranızı alabilirsiniz kargo hızlıydı koli güzel paketlenmişti satıcıya çok teşekkürler
İsim: NEVCİHAN U.
Tarih: 15 Temmuz 2024
Beden: Beden:38
Yorum: çok şık ve rahat
İsim: A** G**
Beden: Beden:40
Yorum: çok rahat kalıbı tam
İsim: Burcu G.
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: Ürün elime sağlam ulaştı. çok rahat ve çok güzel bir ayakkabı. tam numaranızı alın.
İsim: G** n**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Beden: Beden:37
Yorum: Çok teşekkürler.Bayıldım 2 tane aldım
İsim: Z** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Temmuz 2024
Yorum: çok beğendim tam kalıp
İsim: P** A**
Yorum: cok hos gorundugu gibi geldi rahat gibi gorunuyo
İsim: **** ****
Yorum: Harika harika inanılmaz rahat kuş kadar hafif
İsim: C** B**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: Cok begendim
İsim: N** A**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: valla harika ayakkabi, modern duruyor cok hafif ve yüksek 7 cm olmasina rağmen dumduz sandalet rahatliginda
İsim: d** c**
Tarih: 14 Haziran 2024
Yorum: marka olmayan bir ayakkabı diye ilk başta düşük bir kalite bekliyordum ama ayağıma giydikten sonra anladım ki ikincisini de sipariş etmeyelim. muhteşem ve tam numara alın aldirinnnnn
İsim: Ç** S** Ş**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: Normal bir ürün tam kalıp
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Göründüğü gibi henüz giymedim fakat ayakta rahat olacak gibi
İsim: Ş** İ** T**
Beden: 08 Ağustos 2024
Yorum: çok rahat , sanki yokmuş gibi
İsim: B** Ş**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Beden: Beden:39
Yorum: Ya güzel bence baya bi ayagimi burktum hala yirtilmadi masallah
İsim: M** Ö**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: bej rengi vardı bunu da aldım ama çok sevemedim ayağımda. aslında güzel ayakkabı ama bilemedim iadeye gönderdim
İsim: c** ç**
Beden: 14 Ağustos 2024
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: merhaba 41 nosu kaç cm ve stok gelicek mi
Cevap: Merhaba, Ürün stoklarımız ve çeşitliğimiz sürekli güncellenmektedir. Net tarih veremiyoruz gelince haber ver butonuna basarsanız stoklara girdiğinde bildirim gelecektir. Mağazamızı takip etmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Gerçek deri mi
Cevap: Merhaba, 1. sınıf suni deridir.
Soru: 36 numarası ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, Ürün stoklarımız ve çeşitliğimiz sürekli güncellenmektedir. Net tarih veremiyoruz gelince haber ver butonuna basarsanız stoklara girdiğinde bildirim gelecektir. Mağazamızı takip etmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: slm 41 no gelecek mi yakın zamanda
Cevap: Merhaba, bu modelde stoklarımız güncellenmeyecektir.
Soru: 37 numara gelecek mi
Soru: 38 numarası tekrar satışa çıkar mı acaba
Soru: merhaba 40 numara kaç cm dır acaba teşekkürler
Cevap: Merhaba, 26 cm'dir.
Soru: Kalıp dar mı 37 38 giyiyorum normalde ayağım taraklı hangisini almam gerekiyor
Cevap: Merhaba, 38 numara alabilirsiniz.
Soru: merhaba beyaz renk üretilir mi
Cevap: Merhaba, Ürün stoklarımız ve çeşitliğimiz sürekli güncellenmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 38 numara gelir mi stoğa tekrar ?
Soru: ayakkabı tabani yumuşak mi sert mi? Ortopedik mi
Cevap: Merhaba, tabanı yumuşaktır değerli müşterimiz.
Soru: Ayak numaram 37,5 kalıplarınızı bilmiyorum. hangi beden almalıyım? 37 mi 38 mi
Cevap: Merhaba, 37 numara 23.5cm, 38 numara 24cm'dir. Ayak ölçünüze göre tercih edebilirsiniz.
Soru: 36 numara ne zaman gelir acaba?
Soru: merhaba topuk boyu kaç cm
Cevap: Merhaba, 7 cm'dir.
Soru: Teşekkür ederim.
Cevap: Merhaba, rica ederiz.
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Ürün Görselleri
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Şu Andaki Değeri 707.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Detaylı Açıklama
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Ürününün Satıcısı, Capone Outfitters Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet ürününü 707.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Kullanıcı Geri Bildirimleri
707.99 Tl ye satışta olan Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok kaliteli ve çok güzel kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: Ö** K**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: O kadar rahat bir ayakkabı ki sanki sporla yürüyor gibisiniz ama kalıbı biraz dar 36 giymeme rağmen olmadı iade edip 37sini aldım beyaz rengi de olmalı bence gelirse hiç kaçırmam
İsim: H** ç**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Yorum: Çok kaliteli ve çok rahat tam numaranızı alabilirsiniz kargo hızlıydı koli güzel paketlenmişti satıcıya çok teşekkürler
İsim: NEVCİHAN U.
Yorum: çok şık ve rahat
İsim: A** G**
Beden: Beden:40
Yorum: çok rahat kalıbı tam
İsim: Burcu G.
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: Ürün elime sağlam ulaştı. çok rahat ve çok güzel bir ayakkabı. tam numaranızı alın.
İsim: G** n**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: Çok teşekkürler.Bayıldım 2 tane aldım
İsim: Z** A**
Yorum: çok beğendim tam kalıp
İsim: P** A**
Yorum: cok hos gorundugu gibi geldi rahat gibi gorunuyo
Yorum: Harika harika inanılmaz rahat kuş kadar hafif
İsim: C** B**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: Cok begendim
İsim: N** A**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: valla harika ayakkabi, modern duruyor cok hafif ve yüksek 7 cm olmasina rağmen dumduz sandalet rahatliginda
İsim: d** c**
Tarih: 14 Haziran 2024
Yorum: marka olmayan bir ayakkabı diye ilk başta düşük bir kalite bekliyordum ama ayağıma giydikten sonra anladım ki ikincisini de sipariş etmeyelim. muhteşem ve tam numara alın aldirinnnnn
İsim: Ç** S** Ş**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: Normal bir ürün tam kalıp
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Göründüğü gibi henüz giymedim fakat ayakta rahat olacak gibi
İsim: Ş** İ** T**
Beden: 08 Ağustos 2024
Yorum: çok rahat , sanki yokmuş gibi
İsim: B** Ş**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Beden: Beden:39
Yorum: Ya güzel bence baya bi ayagimi burktum hala yirtilmadi masallah
İsim: M** Ö**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: bej rengi vardı bunu da aldım ama çok sevemedim ayağımda. aslında güzel ayakkabı ama bilemedim iadeye gönderdim
İsim: c** ç**
Beden: 14 Ağustos 2024
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: merhaba 41 nosu kaç cm ve stok gelicek mi
Soru: Gerçek deri mi
Cevap: Merhaba, 1. sınıf suni deridir.
Soru: 36 numarası ne zaman gelir
Soru: slm 41 no gelecek mi yakın zamanda
Cevap: Merhaba, bu modelde stoklarımız güncellenmeyecektir.
Soru: 37 numara gelecek mi
Soru: 38 numarası tekrar satışa çıkar mı acaba
Soru: merhaba 40 numara kaç cm dır acaba teşekkürler
Cevap: Merhaba, 26 cm'dir.
Soru: Kalıp dar mı 37 38 giyiyorum normalde ayağım taraklı hangisini almam gerekiyor
Cevap: Merhaba, 38 numara alabilirsiniz.
Soru: merhaba beyaz renk üretilir mi
Cevap: Merhaba, Ürün stoklarımız ve çeşitliğimiz sürekli güncellenmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 38 numara gelir mi stoğa tekrar ?
Soru: ayakkabı tabani yumuşak mi sert mi? Ortopedik mi
Cevap: Merhaba, tabanı yumuşaktır değerli müşterimiz.
Soru: Ayak numaram 37,5 kalıplarınızı bilmiyorum. hangi beden almalıyım? 37 mi 38 mi
Cevap: Merhaba, 37 numara 23.5cm, 38 numara 24cm'dir. Ayak ölçünüze göre tercih edebilirsiniz.
Soru: 36 numara ne zaman gelir acaba?
Soru: merhaba topuk boyu kaç cm
Cevap: Merhaba, 7 cm'dir.
Soru: Teşekkür ederim.
Cevap: Merhaba, rica ederiz.
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Ürün Görselleri
Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet En Uygun Satış Linki
Capone Outfitters Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Capone Outfitters Küt Burunlu Tek Bant Platform Topuklu Kadın Sandalet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.