Cemre
Bilgili
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Alınmaya Değer Mi?
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Şimdiki Fiyatı Ile 290.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Kullanıcılar Memnun Mu?
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Hakkında yaklaşık 317 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Ürünün Detayları
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Ürününün Satıcısı, BARUCCA Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt ürününü 290.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt En Son Yapılan Yorumlar
290.0 Tl ye satışta olan Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
317 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: paketleme iyiydi yorumlara bakarak aldım ancak tereddüt ettim tabii ama çok güzel geldi bedeni çok güzel oldu çok rahat ve kaliteli gerçekten elinize emeğinize sağlık. hediyeniz için teşekkürler.
İsim: S** P**
Tarih: 26 Şubat 2024
Beden: Beden:M
Satıcı: BARUCCA
Yorum: Kesinlikle çok memnun kalacağınız bir ürün yeni doğum yapmış biri olarak beni çok mutlu etti anında 1 beden inceltti süper toparladı ve çok rahat sadece bel kısmını çok yukarı çekmek gerekiyo yoksa otururken kıvrılabiliyo 1.70 boy 70 kilo l beden aldım tam oldu
İsim: z** ç**
Tarih: 18 Ocak 2022
Beden: Beden:L
Yorum: 4 yıldır gitmeyen göbeğimin bu ürünle yok olması beni mutlu etti içiniz rahat olsun fotoğrafta paylaştığım gibi çok güzel toparlıyor 68 kiloyum boyum 1,70 large beden aldım tam oldu
İsim: **** ****
Tarih: 04 Ocak 2022
Yorum: Tam bedenimi aldım (168 boy 60 kilo M beden aldim) gayette güzel durdu. gerçekten giyince inceldiginizi hissediyorsunuz. iç göstermiyor. küçük hediyeniz ve notunuz için de teşekkür ederimmm.
İsim: A** G** K**
Tarih: 21 Nisan 2022
Yorum: bir beden buyugunu alabirisiniz
Tarih: 14 Şubat 2022
Beden: Beden:XXL
Satıcı: Saree Fashion
Yorum: bir beden büyük alın
İsim: H** D**
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: Bir beden büyük alınmasını tavsiye ederim. Biraz zor giyilmesine rağmen iyi toparlıyor
İsim: N** K**
Tarih: 22 Ekim 2022
Satıcı: LA PAIX
Yorum: Bir beden küçük alınabilirmiş
İsim: b** a**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: Bir beden küçük aldım tam sardı , giymesi çok rahat genelde taytları giyerken zorlanırım bu tayt rahat giydim. Teşekkürler.
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: Ürün güzel fakat yorumlara bakarak 1 beden büyük aldım kendi bedenimi alsam iyi olurmuş
İsim: Büşra Ö.
Tarih: 06 Ocak 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: Giymesi çok zor ama sonuca değer sezeyan göbeğimi baya iyi toparladı bi beden büyük alınabilir
İsim: Tuğba A.
Tarih: 10 Mayıs 2022
Yorum: M almıştım. 162 boy 55 kilo. Başta gelince dedim minicik asla giremem. Başta giyerken zorlaniyorsunuz çok normal ama içine girince aşırı rahat oluyor. Hafif parlaklığı var istediğim gibi. Bel kısmı gerçekten uzun basen kısmını tam sarıyor, sürekli giyince vücudu şekillendirecek gibi duruyor. Hiç şüpheniz olmasın ben çok beğendim, beklediğimden gerçDevamını Oku
Tarih: 06 Şubat 2022
Satıcı: KILINCLAR SHOP
Yorum: İnce esnek bir kumaş 160 boy 70 kilo l beden aldım m beden daha iyi olurdu
Beden: Boy:160cm
Yorum: 1 beden küçük almalısınız . Güzel
İsim: G** K**
Tarih: 20 Ocak 2024
Beden: Boy:155cm
Yorum: Çok kaliteli bitayt bana dar olduğu için itade etmek zorunda kaldım büuük beden slacaktım fiyat yükselmiş
Tarih: 27 Şubat 2022
Beden: Beden:XL
Yorum: ikinci kez sipariş ettim ikinci gelen ürün birinciyle alakası yok
İsim: Y** T**
Tarih: 07 Nisan 2024
Yorum: fiyatına değer mi tartışılır göbek kısmını topladı ama lastikler tutmuyor ve katlanıyor 170boy 84kilo xl beden
İsim: S** B**
Yorum: Ürün beklediğim kadar likralı değildi. Ama beli gayet güzel kaymayacak gibi duruyordu. Ölçülerime göre xxl almamı söylediler ama ben xl aldım ona rağmen tayt gibi sarmadı maalesef iade
Tarih: 10 Şubat 2022
Satıcı: Ellobutik
Yorum: taytın korse kısmı çok iyi. hiç rahatsız etmeden sıkılaştırıyor. kargo da oldukça hızlıydı. bedeni de tam oldu. hatta bir beden ufak bile alabilirmişim. (170 boy 80kg için XXL aldım.) kutuyu açtığımda ağır kimyasal bir koku geliyordu. sanırım kumaş boyasının kokusu. tamamen geçmesi için 2 kere kısa programda yıkadım. koku tamamen geçti. yakın zamanDevamını Oku
İsim: Nuray K.
Tarih: 21 Ocak 2022
Yorum: Harika bayıldım hediyeniz için teşekkür ederim rahat çok guxel tavsiye ediyorum tsk ederim
İsim: M** S**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Ürün gayet güzel fakat bel kısmı korseli olduğu için 1 beden büyük almanızı öneririm sıkıyor
İsim: T** N** E**
Tarih: 10 Mart 2022
Beden: Beden:3XL
Yorum: kalibi cok dar.bedeninizddn bir buyuk alin.
İsim: G** B**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Çok güzel bir ürün alın aldırın çok çokkk güzel ben boyum 168 kilom 75 L aldım
Tarih: 26 Temmuz 2023
Beden: Boy:170cm
Satıcı: Juppoo
Yorum: Güzel kullanışlı ve rahat hediye için teşekkür ederim
İsim: Nur K.
Yorum: 2 kes alıyoruz. çok iyi bi tayt
İsim: F** D**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: çok beğendim toparlayıcı özelliği olmasına rağmen sıkmıyor harika bir ürün bir tane daha almayı düşünüyorum
İsim: B** K**
Beden: Beden:2XL
Yorum: Tayt çok iyi
İsim: s** m**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: asiri guzel vucudun seklini aliyor ve sariyor
İsim: E** H**
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: urun biraz daha sıkı olabilirdi ama bu sekilde de gayet sarıyor, beni çok toparlamadı ama durusu guzel baya begendim ayrica kargo inanilmaz hizliydi dun siparis verdim bugun geldi
İsim: İ** Ö**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: Henüz denemedim umarım güzeldir
İsim: Nadire B.
Tarih: 30 Ağustos 2024
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Merak Edilen Konular
Soru: zayıflatiyormu
Cevap: Merhaba sıkılık sağlar
Soru: 170 63 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Merhaba, l bedenini seçerseniz sizin için uygun olacaktır, İyi günler dileriz

Soru: hangi kargo
Cevap: Merhaba değerli üyemiz, Trendyol Express ile gönderim sağlıyoruz, gitmediği yerler için de ptt ile çıkış sağlanıyor keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Cevap verirmişsiniz ?
Cevap: Cevap verildi
Soru: merhabalar , 168 boy 73 kilo için hangi bedeni önerirsiniz?
Cevap: Merhaba değerli üyemiz, 45-65 kg arası için S beden,65-75kg arası için M beden,75-85kg arası için L beden,85-100kg arası için xl 100-120kg arası için xxl beden tavsiye ediyoruz, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: seyaryan sonrası toparlarmi
Cevap: Merhaba evet değerli üyemiz beden tablosuna göre alım sağlamanızı tavsiye ederiz
Soru: Parlak mı tayt
Cevap: Merhaba mat değerli üyemiz
Soru: içi polimermi
Cevap: Merhaba hayır efendim
Soru: merhaba ürün zayıflatıyor mu bide 160 boy kilo 65 hangi beden almaliyim
Cevap: Merhaba değerli üyemiz, 45-65 kg arası için S beden,65-75kg arası için M beden,75-85kg arası için L beden,85-100kg arası için xl 100-120kg arası için xxl beden tavsiye ediyoruz, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kilom 69 boyum 1.57 hangi beden uygun acaba
Soru: 168 boy 76 kilo hangi beden almalıyım
Soru: ligralimi ürun
Cevap: Merhaba likralı değerli üyemiz, 45-65 kg arası için S beden,65-75kg arası için M beden,75-85kg arası için L beden,85-100kg arası için xl 100-120kg arası için xxl beden tavsiye ediyoruz, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: mrhb 150 boy 85 kilo göbek var hangi beden uygun olur acaba birazds göbeği sıkmasıni istiyorum
Soru: 62 kilo boy 1.50 kaç beden almalıyım bide terletiyor mu bu tayt
Soru: 165 boy 80 kilo kaç beden
Soru: merhaba yazlıkmı
Cevap: Merhaba mevsimlik efendim
Soru: kışinda giyilir mi
Cevap: Merhaba evet giyilebilinir değerli üyemiz
Soru: kaşındırma yaparmı
Cevap: Merhaba yapmaz efendim
Soru: lacivert varmi
Cevap: Maalesef efendim
Soru: 1.62 boy 60 kiloyum kaç beden olur acaba
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Ürün Görselleri
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Şimdiki Fiyatı Ile 290.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Kullanıcılar Memnun Mu?
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Hakkında yaklaşık 317 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Ürünün Detayları
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Ürününün Satıcısı, BARUCCA Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt ürününü 290.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt En Son Yapılan Yorumlar
290.0 Tl ye satışta olan Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
317 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: paketleme iyiydi yorumlara bakarak aldım ancak tereddüt ettim tabii ama çok güzel geldi bedeni çok güzel oldu çok rahat ve kaliteli gerçekten elinize emeğinize sağlık. hediyeniz için teşekkürler.
İsim: S** P**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: Kesinlikle çok memnun kalacağınız bir ürün yeni doğum yapmış biri olarak beni çok mutlu etti anında 1 beden inceltti süper toparladı ve çok rahat sadece bel kısmını çok yukarı çekmek gerekiyo yoksa otururken kıvrılabiliyo 1.70 boy 70 kilo l beden aldım tam oldu
İsim: z** ç**
Tarih: 18 Ocak 2022
Yorum: 4 yıldır gitmeyen göbeğimin bu ürünle yok olması beni mutlu etti içiniz rahat olsun fotoğrafta paylaştığım gibi çok güzel toparlıyor 68 kiloyum boyum 1,70 large beden aldım tam oldu
Tarih: 04 Ocak 2022
Yorum: Tam bedenimi aldım (168 boy 60 kilo M beden aldim) gayette güzel durdu. gerçekten giyince inceldiginizi hissediyorsunuz. iç göstermiyor. küçük hediyeniz ve notunuz için de teşekkür ederimmm.
İsim: A** G** K**
Tarih: 21 Nisan 2022
Yorum: bir beden buyugunu alabirisiniz
Yorum: bir beden büyük alın
İsim: H** D**
Yorum: Bir beden büyük alınmasını tavsiye ederim. Biraz zor giyilmesine rağmen iyi toparlıyor
İsim: N** K**
Tarih: 22 Ekim 2022
Satıcı: LA PAIX
Yorum: Bir beden küçük alınabilirmiş
İsim: b** a**
Yorum: Bir beden küçük aldım tam sardı , giymesi çok rahat genelde taytları giyerken zorlanırım bu tayt rahat giydim. Teşekkürler.
Yorum: Ürün güzel fakat yorumlara bakarak 1 beden büyük aldım kendi bedenimi alsam iyi olurmuş
İsim: Büşra Ö.
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: Giymesi çok zor ama sonuca değer sezeyan göbeğimi baya iyi toparladı bi beden büyük alınabilir
İsim: Tuğba A.
Tarih: 10 Mayıs 2022
Yorum: M almıştım. 162 boy 55 kilo. Başta gelince dedim minicik asla giremem. Başta giyerken zorlaniyorsunuz çok normal ama içine girince aşırı rahat oluyor. Hafif parlaklığı var istediğim gibi. Bel kısmı gerçekten uzun basen kısmını tam sarıyor, sürekli giyince vücudu şekillendirecek gibi duruyor. Hiç şüpheniz olmasın ben çok beğendim, beklediğimden gerçDevamını Oku
Tarih: 06 Şubat 2022
Satıcı: KILINCLAR SHOP
Yorum: İnce esnek bir kumaş 160 boy 70 kilo l beden aldım m beden daha iyi olurdu
Yorum: 1 beden küçük almalısınız . Güzel
İsim: G** K**
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: Çok kaliteli bitayt bana dar olduğu için itade etmek zorunda kaldım büuük beden slacaktım fiyat yükselmiş
Tarih: 27 Şubat 2022
Yorum: ikinci kez sipariş ettim ikinci gelen ürün birinciyle alakası yok
İsim: Y** T**
Tarih: 07 Nisan 2024
Yorum: fiyatına değer mi tartışılır göbek kısmını topladı ama lastikler tutmuyor ve katlanıyor 170boy 84kilo xl beden
İsim: S** B**
Yorum: Ürün beklediğim kadar likralı değildi. Ama beli gayet güzel kaymayacak gibi duruyordu. Ölçülerime göre xxl almamı söylediler ama ben xl aldım ona rağmen tayt gibi sarmadı maalesef iade
Tarih: 10 Şubat 2022
Satıcı: Ellobutik
Yorum: taytın korse kısmı çok iyi. hiç rahatsız etmeden sıkılaştırıyor. kargo da oldukça hızlıydı. bedeni de tam oldu. hatta bir beden ufak bile alabilirmişim. (170 boy 80kg için XXL aldım.) kutuyu açtığımda ağır kimyasal bir koku geliyordu. sanırım kumaş boyasının kokusu. tamamen geçmesi için 2 kere kısa programda yıkadım. koku tamamen geçti. yakın zamanDevamını Oku
İsim: Nuray K.
Tarih: 21 Ocak 2022
Yorum: Harika bayıldım hediyeniz için teşekkür ederim rahat çok guxel tavsiye ediyorum tsk ederim
İsim: M** S**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Ürün gayet güzel fakat bel kısmı korseli olduğu için 1 beden büyük almanızı öneririm sıkıyor
İsim: T** N** E**
Tarih: 10 Mart 2022
Beden: Beden:3XL
Yorum: kalibi cok dar.bedeninizddn bir buyuk alin.
İsim: G** B**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Çok güzel bir ürün alın aldırın çok çokkk güzel ben boyum 168 kilom 75 L aldım
Tarih: 26 Temmuz 2023
Satıcı: Juppoo
Yorum: Güzel kullanışlı ve rahat hediye için teşekkür ederim
İsim: Nur K.
Yorum: 2 kes alıyoruz. çok iyi bi tayt
İsim: F** D**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: çok beğendim toparlayıcı özelliği olmasına rağmen sıkmıyor harika bir ürün bir tane daha almayı düşünüyorum
İsim: B** K**
Beden: Beden:2XL
Yorum: Tayt çok iyi
İsim: s** m**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: asiri guzel vucudun seklini aliyor ve sariyor
İsim: E** H**
Tarih: 05 Eylül 2024
Yorum: urun biraz daha sıkı olabilirdi ama bu sekilde de gayet sarıyor, beni çok toparlamadı ama durusu guzel baya begendim ayrica kargo inanilmaz hizliydi dun siparis verdim bugun geldi
İsim: İ** Ö**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: Henüz denemedim umarım güzeldir
İsim: Nadire B.
Tarih: 30 Ağustos 2024
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Merak Edilen Konular
Soru: zayıflatiyormu
Cevap: Merhaba sıkılık sağlar
Soru: 170 63 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Merhaba, l bedenini seçerseniz sizin için uygun olacaktır, İyi günler dileriz
Soru: hangi kargo
Cevap: Merhaba değerli üyemiz, Trendyol Express ile gönderim sağlıyoruz, gitmediği yerler için de ptt ile çıkış sağlanıyor keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Cevap verirmişsiniz ?
Cevap: Cevap verildi
Soru: merhabalar , 168 boy 73 kilo için hangi bedeni önerirsiniz?
Soru: seyaryan sonrası toparlarmi
Cevap: Merhaba evet değerli üyemiz beden tablosuna göre alım sağlamanızı tavsiye ederiz
Soru: Parlak mı tayt
Cevap: Merhaba mat değerli üyemiz
Soru: içi polimermi
Cevap: Merhaba hayır efendim
Soru: merhaba ürün zayıflatıyor mu bide 160 boy kilo 65 hangi beden almaliyim
Soru: kilom 69 boyum 1.57 hangi beden uygun acaba
Soru: 168 boy 76 kilo hangi beden almalıyım
Soru: ligralimi ürun
Cevap: Merhaba likralı değerli üyemiz, 45-65 kg arası için S beden,65-75kg arası için M beden,75-85kg arası için L beden,85-100kg arası için xl 100-120kg arası için xxl beden tavsiye ediyoruz, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: mrhb 150 boy 85 kilo göbek var hangi beden uygun olur acaba birazds göbeği sıkmasıni istiyorum
Soru: 62 kilo boy 1.50 kaç beden almalıyım bide terletiyor mu bu tayt
Soru: 165 boy 80 kilo kaç beden
Soru: merhaba yazlıkmı
Cevap: Merhaba mevsimlik efendim
Soru: kışinda giyilir mi
Cevap: Merhaba evet giyilebilinir değerli üyemiz
Soru: kaşındırma yaparmı
Cevap: Merhaba yapmaz efendim
Soru: lacivert varmi
Cevap: Maalesef efendim
Soru: 1.62 boy 60 kiloyum kaç beden olur acaba
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt Ürün Görselleri
Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Zayıflatan Tayt En Uygun Satış Linki
Barucca Korse Tayt Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden İncelten Fiyatı - Trendyol
BARUCCA Korse Tayt - Vücut Şekillendirici Toparlayıcı Beden Incelten Tayt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.