Elif
Bilgili
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Alınır Mı?
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Güncel Fiyatı 19550.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Memnuniyet Durumu Nedir?
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürün Özellikleri
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Profilo Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi ürününü 19550.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
19550.0 Tl ye satışta olan Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: çok hızlı teslimat yapıldı satıcı da çok ilgiliydi bn memnun kaldımhemen çalıştırdım ve sonuç mükemmel alın aldırın Profilo daha öncekullanmamıştım ama alan bir yakınım çok beğenmişti tavsiye üzerine aldımbende memnun kaldım buhar özellikli olması çok güzel kıyafetleriyumuşacık yapıyor ve direk dolaba artık sepette kalmayacaklar çok teşekkürler
İsim: s** a**
Tarih: 13 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: karakuslar ıskenderun
Yorum: ürünlerimi kurdurmadım, şu an yorum yapamayacağım ama satıcı çokilgiliydi, horoz lojistik eve kadar çıkardı.
İsim: m** C**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: Tek geçerim doğru karar doğru satıcı
İsim: M** Y**
Tarih: 01 Şubat 2024
Satıcı: haydiAL
Yorum: Ürünü Bi kaç aydır kullanan biri olarak yazıyorum alacak olanlarakesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım yanlız satıcıya çok dikkatedin bilmediğiniz satıcılardan almanızı asla tavsiye etmiyorum daha öncekarakuşlar diye Bi satıcıdan aldım 1 ay boyunca oyaladı bizi yok kargodayok şöyle yok böyle diye meğersem hiç ürün kargoya verilmemiş en sonaraDevamını Oku
İsim: Y** E**
Tarih: 27 Eylül 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: çok güzel kurutuyor
İsim: H** D**
Tarih: 24 Eylül 2024
Satıcı: BeyazEşyam
Yorum: kullnadim iki kez gayet başarılı
İsim: C** n** a**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Eylül 2024
Yorum: Çok sevdiğim bir marka, her ürünü çok güzel
İsim: ö** o**
Beden: 09 Eylül 2024
Yorum: sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: G** G** B**
Beden: 17 Haziran 2024
Yorum: keşke daha önce alsaymisim
İsim: H** K**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: Ürün gayet güzel satıcı hemen kargoya verdi kargoda çok hızlı geldiancak dağıtım şubesinde 1 hafta bekledi onun dışında sorunsuzdu Profiloservisi aradım hemen randevu verdiler ve kurulum gerçekleşti
İsim: G** G**
Tarih: 16 Mart 2024
Satıcı: Profilobayi
Yorum: ıımızı kolylastırdı
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: harika bir makine, evde işlerim çok kolaylaştı, performansı da çok iyi,çamaşırlara hiç zarar vermeden çok güzel ve kısa sürede kurutuyor, dahaönce alsaymişim keşke
İsim: A** G**
Tarih: 20 Ocak 2024
Satıcı: BeyazEsyaShop
Yorum: herkesin yaşadığı pişmanlığı yaşıyorum. Neden daha önce almadım
Çokiyi dolap kurulugunda çıkarıyor hemen hop dolaba. faturada 20-30 tl likbir fark oluştu aylık kullanım sıklığına göre artabilir biz 3 kişilikçekirdek aileyiz küçük çocuk olunca çok çamaşır çıkıyor üniformalar vsderken . tavsiyem alın Profilodan çok memnunum evdeki bütün Beyaz eşyaDevamını Oku
İsim: Mustafa Ü.
Tarih: 15 Ocak 2024
Yorum: 11 gün içerisinde sorunsuz teslim edildi. Programlarına dikkat edilirseçamaşırlarda problem yaşanacağını düşünmüyorum. Gider borusuna bağlattıkancak su haznesi de var öyle de kullanılabilir. Sesi ile ilgili olarakçamaşır makinesinden çok da fazla ses çıkardığı söylenemez. Evin içindeolan tozu yarı yarıya azalttı. Evde nem kokusu kalmadığz ailecek tDevamını Oku
İsim: M** P**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: İyiki almışım çok başarılı
İsim: F** F**
Tarih: 18 Ekim 2023
Satıcı: BELEKLONA
Yorum: üründe, mağazada lojistikte 5 yıldızı hakkediyor çok memnun kaldım
İsim: D** K**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: Ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı, aynı gün içinde servis görevlilerikurulum sağladı. Satıcı firmaya teşekkür ederim. Henüz kullanmadıkperformans için yorumu güncellerim
İsim: Doğan Ö.
Tarih: 01 Nisan 2024
Yorum: Ürünü aldım servis geldi makina üzerine kurulum yaptırdım 3 aydırkullanıyorum çok memnunum
İsim: Ö** A**
Tarih: 02 Ocak 2024
Yorum: Satıcı firma aşırı ilgili ürünü aldıktan sonraki kurulum dahil tümsafhalarda iletişim halindelerdi. Makina kalitesi tartışmasız kalitelive başarılı.
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: HaydiAL satıcısına çok teşekkürler. Ürünüm sorunsuz geldi. Profiloyetkili servisine kurulumunda ve aldıktan sonra arayıp çok yardımcıoldular. Böyle esnafların çoğalması dileğiyle... Bosch çamaşırmakinesinin üstüne ücretsiz kurulum yaptılar. Daha uyguna satılan amadaha kalitesiz bazı ürünler ucuz diye görünse de makine üstünebağlantıda yüksek fiyatlDevamını Oku
İsim: B** K**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: Ürün hasarsız sağlam geldi. Daha önce neden almadım diye kendime kızdım.Kargo bulunduğum ile erken geldi ama dağıtım biraz bekledi. Servisiaradım 1 haftaya randevu verdi. Satıcı aradı servisi iptal edipkendilerinin servis talebi oluşturması gerektiğini söyledi ve daha erkenbir güne servis getirtti. Teşekkürler. Biraz ses yapıyor ama öylerahatsızlıkDevamını Oku
İsim: H** S**
Tarih: 28 Kasım 2023
Yorum: Makine hafif darbeli geldi değer kaybı verildi ama pek tatmin etmedikargolarla uğraşmiyim diye kabul ettim. Makine çok iyi satıcı çokgüzel ilgilendi.. sadece verilen miktar az geldiği için ve ayrıcayetkili servis arçelik çamaşır makinesi üstüne bu makineyi kurmakistemedi.. diğer markaların çoğunda öyle bi sorun yok.. 2 yıldızeksiltiyorum. SatıcDevamını Oku
İsim: F** K**
Tarih: 13 Haziran 2024
Yorum: satıcı ürunü satmadan önce ve sattıktan sonra çok ilgiliydi. her seyleilgilendiler. ürünü horoz lojistige vermişler ürün gelirken hasar görmüş
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: Ürün güzel, evime kadar çıkardılar ancak sol alt tarafında ezik şekildegeldi. kargo iade uğraşmak istemediğimden, yerime gelecek ürününde aynıolabileceği ihtimali yüzünden kurdurttum ama bu eksi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
İsim: E** A** D**
Tarih: 06 Eylül 2024
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Merak Edilenler
Soru: merhaba ürün nerden gönderiyorsunuz Bosch çamaşır makinesi üzerine kurulurmu uygunmu yani
Cevap: Merhaba Adana dan gönderim yapmaktayız. Evet aparat ücretsiz bir şekilde yapılmaktadır
Soru: kaç kg makina
Cevap: Merhaba 9 kg kapasitesi vardır
Soru: hangisini tercih etmeliyim ctr. Yoksa rctr
Cevap: Rctr efendim buhar özelliği olan
Soru: 961rctr ve 9610ctr var. hangisini gönderiyorsunuz.
Cevap: Merhaba soru sormuş olduğunuzu alırsanız km961rctr dir
Soru: kurulum nasıl gerçekleşiyor kimi çağırıyoruz
Cevap: Merabalar yetkili servisi yönlendiriyoruz ve üçretsiz kurulum oluyor
Soru: Rctr mi ctr mi iyi hangisini tercih etmliyim
Cevap: RCTR DE SADECE FAZLALIK BUHAR ÖZELLİĞİ EFENDİM İKİSİDE AYNI
Soru: İronfinişh özelliği bulunuyormu
Cevap: Evet efendim
Soru: 8 kg Profilo çamaşır makinesi üzerine olur mu acaba
Cevap: Merabalar evet olur sorun olmaz
Soru: merhaba nem sensörü var mı acaba kurulumunu nasıl yaptırabilirim bir de Profilo garantili mi ürün
Cevap: Merhaba nem sensörü var. Profilo garantisi altındadır. Kurulum için sizlere yönlendirme yapmaktayız
Soru: bosch çamaşır makinasinin üstüne olurmu
Cevap: olur efendim
Soru: Kapağı camı dır acaba
Cevap: Evet camefendm
Soru: cga252x0tr üstüne kurulumu yapilabilir mi
Cevap: Merabalar evet kurulum oluyor ücretsiz aparat oluyor
Soru: Merhaba altus çamaşır makinasının üstüne kurulum yaptırabilirmiyiz.
Cevap: Merhaba kurulum yaptırabilirsiniz ama profilo servisi sadece kurutma makinesinin kurulumunu yapar. İyi günler.
Soru: Ürünü aldığımız zaman servisini biz kendimiz arayıp çağırabiliyormuyuz ?
Cevap: Merhaba servis bizler tarafından yönlendirilmektedir
Soru: merhaba iyi günler km 961rctr buhar ozelikli mi
Cevap: evet buhar
Soru: merhaba adana fekeye gönderim yapiliyormu.ben bu ürünü almak istiyorum fakat buhar özellikli mi ozelliksiz mi kararsiz kaldım.acikcasi beyaz eşyayı internetten almaya korkuyorum.zarar gelmeden gelirmi acaba
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu Profilo garantilidir.
Soru: İyi geceler bu üründe hassas. Çamaşır kurutma özelliği var mı
Cevap: Merhabalar, buhar destekli bir ürün bilginize.
Soru: Merhaba bu üründe nem sensörü ve buhar özelliği varmı yani iki özellikte mevcutmu lütfen yardımcı olurmusunuz
Cevap: Merabalar evet iki özellikte mevcut
Soru: Bir de boshun hangi modeline eş değer oluyor
Cevap: Merabalar bu model en üst modelimiz
Soru: Bozüyük BİLECİK e gönderiminiz var mı
Cevap: Merabalar evet gönderim yapıyoruz
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Görsel Galerisi
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Güncel Fiyatı 19550.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Memnuniyet Durumu Nedir?
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürün Özellikleri
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Profilo Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi ürününü 19550.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
19550.0 Tl ye satışta olan Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
32 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: çok hızlı teslimat yapıldı satıcı da çok ilgiliydi bn memnun kaldımhemen çalıştırdım ve sonuç mükemmel alın aldırın Profilo daha öncekullanmamıştım ama alan bir yakınım çok beğenmişti tavsiye üzerine aldımbende memnun kaldım buhar özellikli olması çok güzel kıyafetleriyumuşacık yapıyor ve direk dolaba artık sepette kalmayacaklar çok teşekkürler
İsim: s** a**
Tarih: 13 Mart 2024
Yorum: ürünlerimi kurdurmadım, şu an yorum yapamayacağım ama satıcı çokilgiliydi, horoz lojistik eve kadar çıkardı.
İsim: m** C**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: Tek geçerim doğru karar doğru satıcı
İsim: M** Y**
Tarih: 01 Şubat 2024
Yorum: Ürünü Bi kaç aydır kullanan biri olarak yazıyorum alacak olanlarakesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım yanlız satıcıya çok dikkatedin bilmediğiniz satıcılardan almanızı asla tavsiye etmiyorum daha öncekarakuşlar diye Bi satıcıdan aldım 1 ay boyunca oyaladı bizi yok kargodayok şöyle yok böyle diye meğersem hiç ürün kargoya verilmemiş en sonaraDevamını Oku
İsim: Y** E**
Tarih: 27 Eylül 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: çok güzel kurutuyor
Tarih: 24 Eylül 2024
Yorum: kullnadim iki kez gayet başarılı
İsim: C** n** a**
Beden: 19 Eylül 2024
Yorum: Çok sevdiğim bir marka, her ürünü çok güzel
İsim: ö** o**
Beden: 09 Eylül 2024
Yorum: sorunsuz geldi teşekkürler
İsim: G** G** B**
Beden: 17 Haziran 2024
Yorum: keşke daha önce alsaymisim
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: Ürün gayet güzel satıcı hemen kargoya verdi kargoda çok hızlı geldiancak dağıtım şubesinde 1 hafta bekledi onun dışında sorunsuzdu Profiloservisi aradım hemen randevu verdiler ve kurulum gerçekleşti
İsim: G** G**
Tarih: 16 Mart 2024
Satıcı: Profilobayi
Yorum: ıımızı kolylastırdı
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: harika bir makine, evde işlerim çok kolaylaştı, performansı da çok iyi,çamaşırlara hiç zarar vermeden çok güzel ve kısa sürede kurutuyor, dahaönce alsaymişim keşke
İsim: A** G**
Tarih: 20 Ocak 2024
Satıcı: BeyazEsyaShop
Yorum: herkesin yaşadığı pişmanlığı yaşıyorum. Neden daha önce almadım
İsim: Mustafa Ü.
Tarih: 15 Ocak 2024
Yorum: 11 gün içerisinde sorunsuz teslim edildi. Programlarına dikkat edilirseçamaşırlarda problem yaşanacağını düşünmüyorum. Gider borusuna bağlattıkancak su haznesi de var öyle de kullanılabilir. Sesi ile ilgili olarakçamaşır makinesinden çok da fazla ses çıkardığı söylenemez. Evin içindeolan tozu yarı yarıya azalttı. Evde nem kokusu kalmadığz ailecek tDevamını Oku
İsim: M** P**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: İyiki almışım çok başarılı
İsim: F** F**
Tarih: 18 Ekim 2023
Satıcı: BELEKLONA
Yorum: üründe, mağazada lojistikte 5 yıldızı hakkediyor çok memnun kaldım
İsim: D** K**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: Ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı, aynı gün içinde servis görevlilerikurulum sağladı. Satıcı firmaya teşekkür ederim. Henüz kullanmadıkperformans için yorumu güncellerim
İsim: Doğan Ö.
Tarih: 01 Nisan 2024
Yorum: Ürünü aldım servis geldi makina üzerine kurulum yaptırdım 3 aydırkullanıyorum çok memnunum
İsim: Ö** A**
Tarih: 02 Ocak 2024
Yorum: Satıcı firma aşırı ilgili ürünü aldıktan sonraki kurulum dahil tümsafhalarda iletişim halindelerdi. Makina kalitesi tartışmasız kalitelive başarılı.
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: HaydiAL satıcısına çok teşekkürler. Ürünüm sorunsuz geldi. Profiloyetkili servisine kurulumunda ve aldıktan sonra arayıp çok yardımcıoldular. Böyle esnafların çoğalması dileğiyle... Bosch çamaşırmakinesinin üstüne ücretsiz kurulum yaptılar. Daha uyguna satılan amadaha kalitesiz bazı ürünler ucuz diye görünse de makine üstünebağlantıda yüksek fiyatlDevamını Oku
İsim: B** K**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: Ürün hasarsız sağlam geldi. Daha önce neden almadım diye kendime kızdım.Kargo bulunduğum ile erken geldi ama dağıtım biraz bekledi. Servisiaradım 1 haftaya randevu verdi. Satıcı aradı servisi iptal edipkendilerinin servis talebi oluşturması gerektiğini söyledi ve daha erkenbir güne servis getirtti. Teşekkürler. Biraz ses yapıyor ama öylerahatsızlıkDevamını Oku
İsim: H** S**
Tarih: 28 Kasım 2023
Yorum: Makine hafif darbeli geldi değer kaybı verildi ama pek tatmin etmedikargolarla uğraşmiyim diye kabul ettim. Makine çok iyi satıcı çokgüzel ilgilendi.. sadece verilen miktar az geldiği için ve ayrıcayetkili servis arçelik çamaşır makinesi üstüne bu makineyi kurmakistemedi.. diğer markaların çoğunda öyle bi sorun yok.. 2 yıldızeksiltiyorum. SatıcDevamını Oku
İsim: F** K**
Tarih: 13 Haziran 2024
Yorum: satıcı ürunü satmadan önce ve sattıktan sonra çok ilgiliydi. her seyleilgilendiler. ürünü horoz lojistige vermişler ürün gelirken hasar görmüş
Tarih: 31 Mayıs 2024
Yorum: Ürün güzel, evime kadar çıkardılar ancak sol alt tarafında ezik şekildegeldi. kargo iade uğraşmak istemediğimden, yerime gelecek ürününde aynıolabileceği ihtimali yüzünden kurdurttum ama bu eksi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
İsim: E** A** D**
Tarih: 06 Eylül 2024
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Merak Edilenler
Soru: merhaba ürün nerden gönderiyorsunuz Bosch çamaşır makinesi üzerine kurulurmu uygunmu yani
Cevap: Merhaba Adana dan gönderim yapmaktayız. Evet aparat ücretsiz bir şekilde yapılmaktadır
Soru: kaç kg makina
Cevap: Merhaba 9 kg kapasitesi vardır
Soru: hangisini tercih etmeliyim ctr. Yoksa rctr
Cevap: Rctr efendim buhar özelliği olan
Soru: 961rctr ve 9610ctr var. hangisini gönderiyorsunuz.
Cevap: Merhaba soru sormuş olduğunuzu alırsanız km961rctr dir
Soru: kurulum nasıl gerçekleşiyor kimi çağırıyoruz
Cevap: Merabalar yetkili servisi yönlendiriyoruz ve üçretsiz kurulum oluyor
Soru: Rctr mi ctr mi iyi hangisini tercih etmliyim
Cevap: RCTR DE SADECE FAZLALIK BUHAR ÖZELLİĞİ EFENDİM İKİSİDE AYNI
Soru: İronfinişh özelliği bulunuyormu
Cevap: Evet efendim
Soru: 8 kg Profilo çamaşır makinesi üzerine olur mu acaba
Cevap: Merabalar evet olur sorun olmaz
Soru: merhaba nem sensörü var mı acaba kurulumunu nasıl yaptırabilirim bir de Profilo garantili mi ürün
Cevap: Merhaba nem sensörü var. Profilo garantisi altındadır. Kurulum için sizlere yönlendirme yapmaktayız
Soru: bosch çamaşır makinasinin üstüne olurmu
Cevap: olur efendim
Soru: Kapağı camı dır acaba
Cevap: Evet camefendm
Soru: cga252x0tr üstüne kurulumu yapilabilir mi
Cevap: Merabalar evet kurulum oluyor ücretsiz aparat oluyor
Soru: Merhaba altus çamaşır makinasının üstüne kurulum yaptırabilirmiyiz.
Cevap: Merhaba kurulum yaptırabilirsiniz ama profilo servisi sadece kurutma makinesinin kurulumunu yapar. İyi günler.
Soru: Ürünü aldığımız zaman servisini biz kendimiz arayıp çağırabiliyormuyuz ?
Cevap: Merhaba servis bizler tarafından yönlendirilmektedir
Soru: merhaba iyi günler km 961rctr buhar ozelikli mi
Cevap: evet buhar
Soru: merhaba adana fekeye gönderim yapiliyormu.ben bu ürünü almak istiyorum fakat buhar özellikli mi ozelliksiz mi kararsiz kaldım.acikcasi beyaz eşyayı internetten almaya korkuyorum.zarar gelmeden gelirmi acaba
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu Profilo garantilidir.
Soru: İyi geceler bu üründe hassas. Çamaşır kurutma özelliği var mı
Cevap: Merhabalar, buhar destekli bir ürün bilginize.
Soru: Merhaba bu üründe nem sensörü ve buhar özelliği varmı yani iki özellikte mevcutmu lütfen yardımcı olurmusunuz
Cevap: Merabalar evet iki özellikte mevcut
Soru: Bir de boshun hangi modeline eş değer oluyor
Cevap: Merabalar bu model en üst modelimiz
Soru: Bozüyük BİLECİK e gönderiminiz var mı
Cevap: Merabalar evet gönderim yapıyoruz
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Görsel Galerisi
Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki
Profilo Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo Km961rctr Isı Pompalı Kurutma Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.