Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Satın Alır Mısınız-

Guzin

Bilgili
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Şu Anki Satış Fiyatı 699.0 Tl'den Satılmaktadır.

Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .

Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Ürün Hakkında Bilgi

Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Ürününün Satıcısı, FototekFotograf Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici ürününü 699.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Son Yorumlar
699.0 Tl ye satışta olan Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3

Yorum: Hiç kullanışlı değil ucuz diye yöneldim bu ürüne elimle daha güzel çekimyapıyorum. 10 sene önce olsa kullanılabilirdi başka muadili olmazdı amabu kadar ürün bolluğunda bu ürüne para vermek üzdü
İsim: Nafız Ç.
Tarih: 21 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Fototek

Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Merak Edilen Konular

Soru: Canon 100d için uyumludur
Cevap: Merhaba Efendim evet uygun

Soru: Telefon bağlama aparatını nerden temin edebiliriz peki
Cevap: Merhaba Efendim biz ayrıyetten telefon aparatı satmıyoruz maalesef

Soru: canon 550D uyumlu mu
Cevap: Evet Efendim uyumlu

Soru: Merhaba, ürüne telefon da takılabiliyor mu?
Cevap: Merhaba Efendim eğer telefon tutucu aparatınız varsa tabiki takılabilir

Soru: Ürün canon 2000d ile uyumlu mudur?
Cevap: Merhaba Efendim evet uyumlu

Soru: Merhaba Canon 5d mark 4 için uyumlumudur

Soru: 6 d mark 2 ye uyumlumu?

Soru: Merhaba.kaç kilo makine taşıyabilir?
Cevap: Merhaba Efendim pek fazla kilo sınırı olmaz siz elinizde taşıyacağınız için sizin tercihiniz birazda

Soru: Canon 1200D ile uyumlu mu?
Cevap: Merhaba Efendim evet uyumlu

Soru: canon 6 d mark 2 ye uyumlumu?

Soru: merhaba, fujifilm X serileri de takılabilir mi?
Cevap: Merhaba Efendim evet takılabilir

Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici En Uygun Satış Linki