Guzin
Bilgili
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Şu Anki Satış Fiyatı 699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Ürün Hakkında Bilgi
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Ürününün Satıcısı, FototekFotograf Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici ürününü 699.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Son Yorumlar
699.0 Tl ye satışta olan Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3
Yorum: Hiç kullanışlı değil ucuz diye yöneldim bu ürüne elimle daha güzel çekimyapıyorum. 10 sene önce olsa kullanılabilirdi başka muadili olmazdı amabu kadar ürün bolluğunda bu ürüne para vermek üzdü
İsim: Nafız Ç.
Tarih: 21 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Fototek
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Merak Edilen Konular
Soru: Canon 100d için uyumludur
Cevap: Merhaba Efendim evet uygun
Soru: Telefon bağlama aparatını nerden temin edebiliriz peki
Cevap: Merhaba Efendim biz ayrıyetten telefon aparatı satmıyoruz maalesef
Soru: canon 550D uyumlu mu
Cevap: Evet Efendim uyumlu
Soru: Merhaba, ürüne telefon da takılabiliyor mu?
Cevap: Merhaba Efendim eğer telefon tutucu aparatınız varsa tabiki takılabilir
Soru: Ürün canon 2000d ile uyumlu mudur?
Cevap: Merhaba Efendim evet uyumlu
Soru: Merhaba Canon 5d mark 4 için uyumlumudur
Soru: 6 d mark 2 ye uyumlumu?
Soru: Merhaba.kaç kilo makine taşıyabilir?
Cevap: Merhaba Efendim pek fazla kilo sınırı olmaz siz elinizde taşıyacağınız için sizin tercihiniz birazda
Soru: Canon 1200D ile uyumlu mu?
Soru: canon 6 d mark 2 ye uyumlumu?
Soru: merhaba, fujifilm X serileri de takılabilir mi?
Cevap: Merhaba Efendim evet takılabilir
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Resim Ve Fotoğraflar
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Şu Anki Satış Fiyatı 699.0 Tl'den Satılmaktadır.
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Ürün Hakkında Bilgi
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Ürününün Satıcısı, FototekFotograf Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici ürününü 699.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Son Yorumlar
699.0 Tl ye satışta olan Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3
Yorum: Hiç kullanışlı değil ucuz diye yöneldim bu ürüne elimle daha güzel çekimyapıyorum. 10 sene önce olsa kullanılabilirdi başka muadili olmazdı amabu kadar ürün bolluğunda bu ürüne para vermek üzdü
İsim: Nafız Ç.
Tarih: 21 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Fototek
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Merak Edilen Konular
Soru: Canon 100d için uyumludur
Soru: Telefon bağlama aparatını nerden temin edebiliriz peki
Cevap: Merhaba Efendim biz ayrıyetten telefon aparatı satmıyoruz maalesef
Soru: canon 550D uyumlu mu
Cevap: Evet Efendim uyumlu
Soru: Merhaba, ürüne telefon da takılabiliyor mu?
Cevap: Merhaba Efendim eğer telefon tutucu aparatınız varsa tabiki takılabilir
Soru: Ürün canon 2000d ile uyumlu mudur?
Soru: Merhaba Canon 5d mark 4 için uyumlumudur
Soru: 6 d mark 2 ye uyumlumu?
Soru: Merhaba.kaç kilo makine taşıyabilir?
Cevap: Merhaba Efendim pek fazla kilo sınırı olmaz siz elinizde taşıyacağınız için sizin tercihiniz birazda
Soru: Canon 1200D ile uyumlu mu?
Soru: canon 6 d mark 2 ye uyumlumu?
Soru: merhaba, fujifilm X serileri de takılabilir mi?
Cevap: Merhaba Efendim evet takılabilir
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Resim Ve Fotoğraflar
Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici En Uygun Satış Linki
FototekFotograf Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
FototekFotograf Kırmızı Stabilizer Dslr Fotoğraf Makinesi Kamera Video Titreşim Engelleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.