Kids Anında Baskılı Dijital Fotoğraf Makinesi & Kamera Ürün Alınmaya Değer Mi-

Mihriban

Bilgili
Kids Anında Baskılı Dijital Fotoğraf Makinesi & Kamera Bu Ürünü Almalı Mı?
Kids Anında Baskılı Dijital Fotoğraf Makinesi & Kamera Anlık Fiyatı 2724.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Kids Anında Baskılı Dijital Fotoğraf Makinesi & Kamera Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Kids Anında Baskılı Dijital Fotoğraf Makinesi & Kamera Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Kids Anında Baskılı Dijital Fotoğraf Makinesi & Kamera Ürün Açıklaması

Kids Anında Baskılı Dijital Fotoğraf Makinesi & Kamera Ürününün Satıcısı, Piranha Kids Anında Baskılı Dijital Fotoğraf Makinesi & Kamera ürününü 2724.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Kids Anında Baskılı Dijital Fotoğraf Makinesi & Kamera En Son Yapılan Yorumlar
2724.0 Tl ye satışta olan Kids Anında Baskılı Dijital Fotoğraf Makinesi & Kamera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: cok begendim hediyeleriniz icin ayrica tesekkur ederim hediye paketinizicinde oglum cok begendi
İsim: N** K**
Tarih: 18 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: myoneroom

Yorum: 4 yaşındaki oğlum için aldım çoook sevdi boynundan çıkarmıyor siyahbeyaz çıkartıyor fotoğrafları bir de içinde 4 tane oyun var çok mutluolduk 👏
İsim: İ** Ö** S**
Tarih: 11 Mart 2024
Satıcı: onaguven

Yorum: Oğlum çok severek kullanıyor gayet güzel ve yeterli
İsim: C** G** A**
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: SalkımShop

Yorum: oğlum çok severek kullanıyor. gayet güzel simdilik bir sıkıntı yaşamadık
İsim: b** n** k**
Tarih: 11 Mart 2024
Satıcı: myoneroom

Yorum: Ürün beklentiler karşılıyor.
İsim: S** B**
Tarih: 08 Şubat 2024

Yorum: hic yorum yokken aldik henuz uc gun oluyor alali kullanimi kolayfotograflar siyah beyaz cikiyor ince birnkagida cikiyor bu fiyata gayetguzeloglum minik minik fotolar cekiyor oyun da var içinde satici dagayet ilgili cok teşekkürler
İsim: G** E**
Tarih: 23 Aralık 2023

Yorum: ürün görsel olarak gayet guzel.henuz hediye edilmediğinden, kullanım ileilgili yorum yazamıyorum... satıcı güzel paketleme yapmış....
İsim: M** I**
Tarih: 29 Aralık 2023
Satıcı: Oliwa

Kids Anında Baskılı Dijital Fotoğraf Makinesi & Kamera Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: merhabalar film rulosunu nerden temin edebiliriz
Cevap: İnternet ve kırtasiyelerden efendim, içindeki 3 adet rulo fotoğraf kağıdı uzunca bir süre ihtiyacınızı karşılayacaktır

Soru: Merhaba her çektiği şeyi anında mı çıkarıyor yoksa kendimiz istediğimizi çıkarabiliriz çünkü çocuk bu her çektiği çıkarsa vay halimize veya kapatılabilir mi o özellik varsa falan
Cevap: Merhaba efendim ürüne Tf Kart takarak görüntü kaydı veya fotoğrafları depolayabilirsiniz. Anında baskı opsiyenel olarak isteminize tabi. Oyun modülü var. Boyun askısı çıkıyor. Şarj kablosu ve çekip çıktı aldığı siyah boyaz fotoları bir aktivite kabilinden boyayabilmesi için 3 ayrı renk boyama kalemi ürünle birlikte gönderiliyor efendim

Soru: içindeki film kağıdı bitince noluyor
Cevap: İnternet ve kırtasiyelerden efendim, içindeki 3 adet rulo fotoğraf kağıdı da uzunca bir süre ihtiyacınızı karşılayacaktır

Soru: Baskı kağıdını sonradan temin edebilir miyiz
Cevap: Mükerrer soru

Soru: Merhaba renkli baskılı kagıt ı var mı
Cevap: Yanında kağıdını gönderiyoruz ancak termal kağıt ve siyah beyaz baskı. Ancak yanında boyama kalemleri var ve bu durumu çocuklarınız için aktiviteye çevirmiş. Alanlar çok memnun kötü yoruma rastlamadık şimdiye kadar

Soru: baski da silik cikiyor
Cevap: Fotoğraf makinesi herhangi bir mürekkep falan kullanmamaktadır. Sanırım karbon kağıdı ile alakalı baskı işlemi. Kağıdı doğru şekilde yerleştirdiğinize emin misiniz? Ters olma ihtimali var mı ?

Soru: merhaba kağıt biterse nereden alabiliriz
Cevap: Merhaba efendim gönderilen 3 adet rulo kağıt uzun süre ihtiyacınızı karşılıyor. 57 x 30 mm thermal fotoğraf kağıdı ebatları ile temin edebilirsiniz

Soru: sadece çocuklar için mi normal fotoğraf çekip çıkarabilir miyiz
Cevap: Siyah beyaz anında baskı alabiliyorsunuz, çocuklara yönelik efendim

Soru: Kartuşlarını nerden bulabiliriz
Cevap: Ürününü bir kartuşa ihtiyacı yok efendim, kağıt ruloları düz bir şekilde yerleştirmeniz gerekmektedir.

Soru: fotograf çıkıyormu anında
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: merhaba mini yazıcı kağıtları varya onlar olurmu kağıdı açaba fotoğraf Makinesi için
Cevap: 57x30 mm thermal fotoğraf kağıdı kullanılıyor ürün için efendim

Soru: fotoğraflar siyah beyaz mı renkli olarak mı çıkıyor
Cevap: Siyah beyaz efendim

Soru: Pembesi yakında gelir mi
Cevap: evet efendim

Soru: bu siyah beyaz cekildimi kalıcı mı yoksa market fişleri gibi bir zaman sonra siliniyor mu
Cevap: Silinmiyor diye biliyoruz efendim

Soru: içinde hafiza kartı var mı bide video çekiyor mu son olarak da çekilen fotoları bilgisayara aktarabiliyor muyuz acaba ?
Cevap: Merhaba efendim, hafıza kartı ürünle birlikte satışı yok siz harici hafıza kartı temin ederek video özelligini ve kaydetmeyi sağlayabilirsiniz. Güzel günler🪻

Soru: pembe rengide mevcutmu?
Cevap: Yakinda stoklarda efendim, mağazamızı takipte kalın

Soru: renkli mi çekiyo?
Cevap: Siyah beyaz çıkarıyor efendim. Ürünün yanında renkli boyama kalemleri gönderiyoruz bunu da bir aktiviteye dönüştürüyor

Soru: merhaba ürünün kağıt ruloları var mı yedek olarak alabilmek icin
Cevap: Merhaba efendim içerisinden 3 adet rulo cıkmata keyifli alısverişler iyi bayramlarr

Soru: merhaba toneri biterse nasıl dolduracaz
Cevap: Toner kartuş vs sorunu derdi yok efendim. Ürün Thermal fotoğraf kağıdı teknolojisi ile hizmetinize sunulmuştur. 57 X 30 mm kağıtları bitince (internette mebzul miktarda satılmaktadır, firmamız da yakında bu fotoğraf kağıdı rulolarını hizmetinize sunmak üzere satışa açmış olacağız)

Soru: merhaba. hafiza karti var mi? alinmasi mi gerekir? kac fotograf saklayabiliyor, yoksa her yeni cekimde once çekilen fotoğraf siliniyor mu
Cevap: Merhaba Tf Card takılıyor efendim

Kids Anında Baskılı Dijital Fotoğraf Makinesi & Kamera Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Kids Anında Baskılı Dijital Fotoğraf Makinesi & Kamera En Uygun Satış Linki