Saadet
Bilgili
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Şu Anki Değeri 1139.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Kaç Kişi Memnun?
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Ürün Özellikleri
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası 3 Adet Rulo Hediye >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
-Çocuk kamerası, çocukların fotoğraf ve video çekmelerini, >_x000D_
_x000D_
-Oyun oynamalarını ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlayan eğlenceli bir cihazdır. >_x000D_
_x000D_
-Çocukların kolayca kullanabileceği basit bir arayüze sahiptir. >_x000D_
_x000D_
-Sadece fotoğraf çekmek ve video kaydetmek için değil, >_x000D_
_x000D_
-Aynı zamanda çektiği fotoğrafları anında termal kağıda basabilme özelliğiyle de öne çıkar. >_x000D_
_x000D_
-Bu sayede çocuklar, kendi fotoğraflarını anında ellerinde tutabilir ve yaratıcılıklarını daha da geliştirebilirler. >_x000D_
_x000D_
-Çocuklar için olan bu kameralar son derece kullanıcı dostudur. >_x000D_
_x000D_
-Cep telefonları ve oyun konsolları ile karşılaştırıldığında, >_x000D_
_x000D_
-Çocuk gününde veya doğum gününde çocuklar için mükemmel bir hediye, >_x000D_
_x000D_
-3-12 yaş arası çocukların keşfetmesi için daha uygundur. >_x000D_
_x000D_
ÖZELLİKLERİ: >_x000D_
_x000D_
Ekran: 2.4 inç renkli ekran >_x000D_
_x000D_
Baskı Kalitesi: Yükse/Normal/Düşük >_x000D_
_x000D_
Baskı Yoğunluğu: 1-7 >_x000D_
_x000D_
Fotoğraf Boyutu: 10M/20M/25M/30M/48M >_x000D_
_x000D_
Zaman Atlamalı: Kapalı/2S/5S/10S >_x000D_
_x000D_
Seri Çekim: Kapalı/Açık >_x000D_
_x000D_
Ekran Parlaklığı: 1-8 >_x000D_
_x000D_
Şarj Akımı: DC-5V/1A >_x000D_
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Ürününün Satıcısı, Vothoon Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası ürününü 1139.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Kullananlar
1139.9 Tl ye satışta olan Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok çok çoook güzel bir ürün yeğenime aldım oda bayıldı
İsim: B** Y**
Tarih: 16 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: eminönümarketim
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: kağıdı bitince nerden alınır
Cevap: efendım satıslarımızda yakın zaman yer alacaktır
Soru: kendi cep telefonumdan fotoğraf atıp baskı alabilir miyiz
Cevap: hayır efendım
Soru: Günlük kaç foto çekiyor
Cevap: ortalama 25 efendım
Soru: basılan fotoğraflar sadece siyah beyaz mı yoksa renkli mi
Cevap: Siyah beyaz efendim
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Detaylı Fotoğraflar
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Şu Anki Değeri 1139.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Kaç Kişi Memnun?
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Ürün Özellikleri
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası 3 Adet Rulo Hediye >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
-Çocuk kamerası, çocukların fotoğraf ve video çekmelerini, >_x000D_
_x000D_
-Oyun oynamalarını ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlayan eğlenceli bir cihazdır. >_x000D_
_x000D_
-Çocukların kolayca kullanabileceği basit bir arayüze sahiptir. >_x000D_
_x000D_
-Sadece fotoğraf çekmek ve video kaydetmek için değil, >_x000D_
_x000D_
-Aynı zamanda çektiği fotoğrafları anında termal kağıda basabilme özelliğiyle de öne çıkar. >_x000D_
_x000D_
-Bu sayede çocuklar, kendi fotoğraflarını anında ellerinde tutabilir ve yaratıcılıklarını daha da geliştirebilirler. >_x000D_
_x000D_
-Çocuklar için olan bu kameralar son derece kullanıcı dostudur. >_x000D_
_x000D_
-Cep telefonları ve oyun konsolları ile karşılaştırıldığında, >_x000D_
_x000D_
-Çocuk gününde veya doğum gününde çocuklar için mükemmel bir hediye, >_x000D_
_x000D_
-3-12 yaş arası çocukların keşfetmesi için daha uygundur. >_x000D_
_x000D_
ÖZELLİKLERİ: >_x000D_
_x000D_
Ekran: 2.4 inç renkli ekran >_x000D_
_x000D_
Baskı Kalitesi: Yükse/Normal/Düşük >_x000D_
_x000D_
Baskı Yoğunluğu: 1-7 >_x000D_
_x000D_
Fotoğraf Boyutu: 10M/20M/25M/30M/48M >_x000D_
_x000D_
Zaman Atlamalı: Kapalı/2S/5S/10S >_x000D_
_x000D_
Seri Çekim: Kapalı/Açık >_x000D_
_x000D_
Ekran Parlaklığı: 1-8 >_x000D_
_x000D_
Şarj Akımı: DC-5V/1A >_x000D_
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Ürününün Satıcısı, Vothoon Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası ürününü 1139.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Kullananlar
1139.9 Tl ye satışta olan Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok çok çoook güzel bir ürün yeğenime aldım oda bayıldı
İsim: B** Y**
Tarih: 16 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: eminönümarketim
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: kağıdı bitince nerden alınır
Cevap: efendım satıslarımızda yakın zaman yer alacaktır
Soru: kendi cep telefonumdan fotoğraf atıp baskı alabilir miyiz
Cevap: hayır efendım
Soru: Günlük kaç foto çekiyor
Cevap: ortalama 25 efendım
Soru: basılan fotoğraflar sadece siyah beyaz mı yoksa renkli mi
Cevap: Siyah beyaz efendim
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Detaylı Fotoğraflar
Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası En Uygun Satış Linki
Vothoon Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Vothoon Mini Dijital Fotoğraf Çıkaran Video Kaydedici Taşınabilir Anında Baskı Çıkaran Çocuk Kamerası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.