KGN56LWE0N 508 Lt No-Frost Buzdolabı Alanlar Memnun Mu-

Ece

Bilgili
KGN56LWE0N 508 Lt No-Frost Buzdolabı Satın Alır Mısınız?
KGN56LWE0N 508 Lt No-Frost Buzdolabı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 39969.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

KGN56LWE0N 508 Lt No-Frost Buzdolabı Alanlar Memnun Mu?

KGN56LWE0N 508 Lt No-Frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

KGN56LWE0N 508 Lt No-Frost Buzdolabı Detaylı Bilgi

KGN56LWE0N 508 Lt No-Frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Bosch KGN56LWE0N 508 Lt No-Frost Buzdolabı ürününü 39969.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

KGN56LWE0N 508 Lt No-Frost Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
39969.0 Tl ye satışta olan KGN56LWE0N 508 Lt No-Frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: ürünümüz geldi kurulumu 3 gün içinde yapıldı. bosch un diğer 508 ltbuzdolaplarıyla aynı özeliklere sahip farkı ön kağağının vam olması. buçok şık görünmesini sağlıyor. satıcı çok temiz ve hasarsız bir şekildeteslim edilmesini sağladı. teşekkürler
İsim: b** a**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Alicandanal

Yorum: Buzdolabı açıldı ve yanı vuruk çıktı.Gorunur yerde olmadığı için kabulettik.Fakat tedarikçinin bilmesini istedik ambalajda bir problem yoktu.Lojistik ile ilgili dikkat edilmesini rica ederim
İsim: h** e**
Tarih: 09 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Yabeda

KGN56LWE0N 508 Lt No-Frost Buzdolabı Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Merhaba bosch hxr390h29t ocaklı fırın stokları yenilecek mi alacağım ama sizden başka yerde bulamıyorum
Cevap: Merhaba maalesef ürün stoklarımızda kalmadı

Soru: Ürünün dış kısmı cam mı?
Cevap: Evet efendim, cam

Soru: Buz dolalı beyaz camlımı
Cevap: Evet efendim

Soru: Beyaz İLE siyahın arasında renk farkından başka özellik var mı
Cevap: hayır efendim

Soru: merhaba full fresh veya mavi ışık teknolojisi var mi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Garanti kurulum yapılınca mı başlıyor çeyiz için alınacak
Cevap: Evet efendim. Sizinle irtibata geçip kod alacağız ondan sonra ne zaman isterseniz ozaman kurdurabiliceksiniz

Soru: 550 lt olanı var mi
Cevap: Merhaba bakmış olduğunuz üründe tek model vardır, kapakları cam olan modele bakıyorsunuz şu an

Soru: Bu ürünü alırsan Filtreli kahve Makinesi hediye veriyormusunuz . Kampanya devam ediyor
Cevap: Kampanya mağaza satışlarımız için geçerli efendim

Soru: Ürün cam mı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba.ürün cam kapalı model doğrumu. ek olarak kocaeliye hangi kargo ile ve kaç günde gelir acaba.
Cevap: Merhaba ewet dogru ortalama 5 6 gün içerisinde gelir

KGN56LWE0N 508 Lt No-Frost Buzdolabı Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

KGN56LWE0N 508 Lt No-Frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki