Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 Ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar 2 Li Avantaj Set Satın Alır Mısınız ?

PeriRüzgar

Bilgili
Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 Ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar 2 Li Avantaj Set En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 Ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar 2 Li Avantaj Set Şu Anki Fiyatı 200.35 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 Ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar 2 Li Avantaj Set Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 Ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar 2 Li Avantaj Set Hakkında yaklaşık 903 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 Ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar 2 Li Avantaj Set Ürün Özellikleri

Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 Ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar 2 Li Avantaj Set Ürününün Satıcısı, Bioxcin Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 Ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar 2 Li Avantaj Set ürününü 200.35 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 Ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar 2 Li Avantaj Set Kullanıcı Yorumları Nasıl?
200.35 Tl ye satışta olan Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 Ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar 2 Li Avantaj Set Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
903 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Saçlarım boyamadan dolayı çok yıpranmıştı daha öncesinde eczaneden alıp kullanmıştım ve saçlarımın uçlarında olan yıpranmanın zamanla düzeldiğini gördüm ve bu ürün sayesinde saç uçlarındaki kırıklar yok oldu bence muhteşem bir şampuan saçlarımı kestirmeme gerek kalmadan yıpranmalar düzeldi bence denemekten zarar gelmez bir şans vermelisiniz
İsim: g** B**
Tarih: 05 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bioxcin

Yorum: Çok sevdiğim bir şampuan oldu.Saçlarım nemsiz ve de dökülüyordu.Hacim kazandı,2.şişemdeyim.Bunu tekrar stokladım.Onarım sağladığını anlamaya başladım.Dökülmede hallolursa almaya devam.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Şubat 2024
Satıcı: FarmaKolay

Yorum: sayısız şampuan deneyen biri olarak şampuanımı buldum saç kremi ve duş sonrası bakım yağı ile birlikte kullanıyorum hepsi birbirinden harika saçlarım yumuşacık oldu ve çok güzel kokuyor
İsim: A** E** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Mart 2024

Yorum: Çok memnunum bittikçe stokluyorum
İsim: M** K**
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: hep kullandığım şampuan indirimdeyiken stokladim
İsim: D** I**
Tarih: 18 Nisan 2024
Satıcı: Renk AVM Kozmetik

Yorum: tavsiye üstüne aldım yumuşacık yaptı saçlarımı
İsim: T** D**
Tarih: 10 Mart 2024

Yorum: Kızım için aldım herzaman kullandığımız ürün. İndirim gayet iyiydi. Umarım faydasını görürüz
İsim: M** D**
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: Stokluyorum saç dökülmem azaldı
İsim: Ç** G**
Tarih: 04 Aralık 2023

Yorum: Sürekli stokluyorum çok severek kullanıyorum
İsim: h** s**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Mart 2024

Yorum: Saçlarımda gözle görülür etki yarattı her duşta sadece 1 kere yıkama yapmak yetiyor. Kremini de aldım bu ikinci kutu
İsim: M** D**
Tarih: 20 Kasım 2023

Yorum: markayla yeni tanıştım müptelası oldum cevremdeki herkese tavsiye ediyorum kokusu çok güzel saçları yumuşacık yapıyor hızlı uzatiyor
İsim: E** C**
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: bayadir kullaniyorum banyodan banyoya yaptigim duzlestiriciden yıpranmıs kece gibi saclarimi yumusacik yapti resmen adam etti stok icin aldim indirimdeyken
İsim: B** K**
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: kuponla aldım saclarımı dökmeyen sampuan boyalı sarı sacıma cok iyi geliyor
İsim: Rümeysa Ç.
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: Çok teşekkür ederim hediyeniz için🌸
İsim: Z** N** A**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Satıcı: Evdeki Eczanem

Yorum: Yumuşacık oldu saçlarım. Kokusu ve kıvamı da çok başarılı…
İsim: z** b**
Tarih: 23 Ocak 2024

Yorum: Hızlı ve paketleme güzeldi inşallah saçlarıma iyi gelir
İsim: M** E**
Tarih: 30 Kasım 2023

Yorum: severek kullandığım ürün bittikçe stokluyorum
İsim: G** E**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: harika bir ürün. kullandıktan sonra yorum yapmak istedim.benim saçlarıma çok iyi geldi ve kokusu harikaaa.ayrıca ürün çok kısa sürede elime ulaştı. akma,patlama vs. yoktu bunun için kargoda ve paketlemede emeği geçen herkesin eline sağlık.
İsim: Melike E.
Tarih: 12 Ocak 2024

Yorum: oğlumla kullaniyoruz cok memnun kaldik kabartmiyo saclari güzel
İsim: Nevin F. Ö.
Tarih: 04 Şubat 2024

Yorum: çok çok iyi paketlenmiş hızlı bir şekilde elime ulaştı teşekkür ederim 🙂
İsim: H** y**
Tarih: 08 Şubat 2024
Satıcı: onlinEczane

Yorum: çok güzel şampuan paketlemeye özen gösterilirse çok daha iyi olur
İsim: z** ü**
Tarih: 06 Kasım 2023

Yorum: biz cok memnun kaldik
İsim: i** y**
Tarih: 06 Eylül 2024
Satıcı: Pharmasya Kozmetik ve Sağlık

Yorum: çok seviyorum bu şampuanı, stokladım hatta. saç diplerimde kepek ve kaşınma vardı, onlara çok iyi geldi
Tarih: 02 Mart 2024

Yorum: çok başarlı boyalı saçlar için çok iyi geliyor
İsim: C** G**
Tarih: 01 Şubat 2024

Yorum: 2.paketim oldu bu saçlarıma tek iyi gelen şampuan bu oldu , saç dökülmemi azalttı ve kokusu da çok hos :)
İsim: G** K**
Tarih: 17 Nisan 2024
Satıcı: Pharmasya Kozmetik ve Sağlık

Yorum: Ürün elime hızlı ulaştı, dün sipariş verdim sabah teslim aldım. Yanında gönderilen hediye için çok teşekkür ederim. Böyle ince ruhlu işletmelerin olması çok özel bir yer katıyor. Bundan sonra hep buradan alışveriş yapacağım. Şampuan gayet güzel, sık dökülen ve nem isteyen saçlarınız varsa kesinlikle pişman olmazsınız.
İsim: H** K**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Satıcı: Evdeki Eczanem

Yorum: Mor olanını kullanıyorum. İndirimdeyken bunuda denemek için aldım. Ama kargo özensiz.
İsim: S** K**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: boykot ürünlerini almamak için arayıştaydım iyi ki aldım ,saçım boyalı çok iyi geldi ,mutlaka alınmalı
Tarih: 09 Şubat 2024

Yorum: SAÇLARIMA ÇOK İYİ GELDİ SÜREKLİ KULLANIYORUM TAVSİYE EDERİM
İsim: Y** A**
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: 2. kullanimda etkisini gördüm saclarim yumuşacık ve baya canli görünüyor
İsim: Firdevs G.
Tarih: 13 Kasım 2023

Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 Ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar 2 Li Avantaj Set Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: erkeklerde kullanabiliomu.
Cevap: Merhaba, kullanıma uygundur.

Soru: Normal saçlar için kullanabilir miyiz peki
Cevap: elbette efendim

Soru: ürün bitkisel mi
Cevap: Endikasyon bilgisi paylaşmamız yasaktır

Soru: nasıl kullanılır
Cevap: Merhaba, ıslak saça hafifçe masaj yaparak uygulanır, saçta 1-2 dakika beklettikten sonra iyice durulanır. Günlük kullanıma uygundur.

Soru: nasıl kokuyor güzel mi
Cevap: Bence güzel kokuyor bir erkek olarak yazıyorum size.

Soru: saçı hızlı uzatıyormu bioxcin hangisini önerirsiniz
Cevap: Öncelikle Merhabalar. İlgili Hususta Sağlık Bakanlığının yayımladığı bildirgeye göre; E-Ticaret sitelerinin sağlık beyanı içeren bilgi vermesi yasaklanmıştır. Bilgi verilmesi halinde ilgili yaptırımlar ve cezai işlemler söz konusu olmaktadır. Bu nedenle sizlere maalesef ilgili sorunuz adına buradan bilgi veremiyoruz. İlgili konuyu doğrudan hekiminize, eczacınıza danışmanız ya da üretici firmanın sitesinden detaylı bilgi edinmeniz gerekmektedir. Anlayışınız için teşekkür eder. Sağlıklı günler dileriz. Sağlıkla kalınız.

Soru: erkekler kullanabilirmi
Cevap: elbettw efendim

Soru: hem şampuan hem krem mi var yoksa sadece saç kremi mi
Cevap: Merhaba,her iki ürün şampuan dır.

Soru: Hamileler kullanabılırmı
Cevap: Merhaba, hamileler için kullanıma uygundur.

Soru: hamilelikte kullanılır mi
Cevap: Merhaba, Daha sağlıklı bir bilgi için doktorunuza veya eczacınıza danışmanızı önemle rica ederiz.

Soru: Tuzsuz şampuan kullanan biri için uygun mu ? Tuz içeriyor mu?
Cevap: Merhaba, içeriğinde tuz mevcuttur.

Soru: içerik bilgisi neden yok ? ve neden sülfatsiz üretilmiyor ?
Cevap: Merhaba,AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, BIOCOMPLEX B11 (URTICA URENS LEAF EXTRACT, URTICA DIOICA ROOT EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, CERATONIA SILIQUA FRUIT EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE LEAF EXTRACT), SODIUM CHLORIDE, DECYL GLUCOSIDE, LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED KERATIN, GLYCOL DISTEARATE, CARBOMER, DIMETHICONOL, TEA-DODECYLBENZENESULFONATE, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM-10, GLYCERIN, PEG/PPG-120/10-TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, LAURETH-2, AMODIMETHICONE, COCAMI DE MEA, PANTHENOL, TETRASODIUM EDTA, TRIDECETH-12, CETRIMONIUM CHLORIDE, BENZYL SALICYLATE, MICA, CI 77891, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ARGININE HCL, CYSTEINE HCL, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Soru: keratinli saçlar için ugunmu
Cevap: Uygundur efendim

Soru: Düzlük sağlar mı
Cevap: ürünün özelliklerinde böyle bir bilgi belirtilmemiş efendim.

Soru: Salam.Azerbaycandan sifariş verdim yolumuz uzak karqoda zarar görmemesi icin sıki paketlemenizi,pat-pata sarmanızı rica ederim.önceden teşekkür ederim bol kazanclar.
Cevap: Değerli Müşterimiz , Tüm Ürünlerimiz sizlere depolarımızdan kontroller sağlandıktan sonra gönderilmektedir herhangi bir sorun yaşanmayacağını belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba kuruya dönük kalın telli ve hassas egzamalı saçlar kullanabilir mi?
Cevap: evet kullanabilir efendim

Soru: merhaba bioxcin argan serisi tuz içeriyor mu acaba ?keratin botokslu saçlarda kullanılır mı?
Cevap: hayır içermez efendim elbette kullanılabilir

Soru: Merhaba saçım sönük ve yağlı bu şampuan uygun mu yoksa mor olanı mı
Cevap: Merhaba, kullanıma uygundur.

Soru: Efendim hangi kargo ile çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba trendyol express ile gönderim sağlamaktayız, sağlıklı günler dileriz

Soru: Parapen ve sulfat iceririmi?
Cevap: Merhaba, ürün içeriğinde sülfat mevcuttur.

Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 Ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar 2 Li Avantaj Set Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 Ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar 2 Li Avantaj Set En Uygun Satış Linki