Ilayda
Bilgili
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi?
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Anlık Fiyatı 20200.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kaç Kişi Memnun?
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 229 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Teknik Bilgiler
_x000D_
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi ürününü 20200.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kullanıcı Yorumları
20200.0 Tl ye satışta olan Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
229 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: çok beğendim .iç hacmi geniş parasına göre gayet kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 09 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Sorunsuz teslim edildi teşekkür ederim
İsim: O** D**
Tarih: 19 Mart 2024
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: rahatlik resmen yeni yapi kücük evlerin bir numarasi
İsim: B** Y**
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: Zoroğlu Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Hasarsız birkaç günde ulaştı. Servisi gelip kurdu. Cihaz görünüm olarakda güzel. Yıkamada ve sıkmada sessiz bir makine. Kurutma esnasındagelen yoğun plastik kokusu beni de rahatsız etti ama annemi etmedi.Zamanla geçer diye umuyoruz. Yıkamada sorun yok, gayet memnun kaldım.Giysilerimi yünlü ayarında 30 derecede ve 800 devirde yıkayıp uzunömürlü tuDevamını Oku
İsim: B** G**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Ürün kalitesi güzel, sorunsuz teslimat ,teşekkürler
İsim: h** t**
Tarih: 15 Eylül 2023
Yorum: Çok beğendik şık
Tarih: 12 Temmuz 2023
Yorum: Makinadan çok memnunum yıkama ve kurutma olması mükemmel makina tam doluolmadan güzel kurutuyor
İsim: Kezban K.
Tarih: 16 Haziran 2023
Satıcı: Simport
Yorum: Yıkaması kurutması Harika çok sessiz bir makine. Servisi de çok ilgili.yıkamalı kurutmalı olarak hoover da kullandım ama herşeyi ile barizşekilde Vestel çok daha kaliteli. Teşekkürler Vestel
İsim: İ** D**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Yorum: Hızlı ve kaliteli çok hoş durdu evimde ben çok beğendim. Teşekkür ederim
İsim: H** a** A**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Satıcı: ŞÜKRAN Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: cok begendik urunu, iyki almisim diyorum
İsim: S** D**
Tarih: 14 Ocak 2023
Satıcı: Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Kargo paketleme çok iyi. Ürün fiyat performans ürünü kurutma ve yıkamaoldukça başarılı.
İsim: N** G**
Tarih: 26 Aralık 2022
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Çeyimize aldım inşallah güzeldir
İsim: B** K**
Tarih: 21 Kasım 2022
Yorum: elim ayağım oldu çok güzel bir makina
İsim: m** e** k**
Tarih: 18 Eylül 2022
Yorum: Makinadan gayet memnunuz
İsim: p** y**
Tarih: 15 Eylül 2022
Yorum: Yıkıyor ve kurutuyor,derecesini öğrenince çok da güzel kurutuyor.Bekarlar için özellikle tavsiye ederim
İsim: g** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Ağustos 2022
Yorum: Çeyizim için aldım satıcı en uygun du teşekkür ediyorum güzelpaketlemeniz dem dolayı
Beden: 14 Ağustos 2022
Yorum: Ürün sorunsuz elime ulaştı. Çok teşekkür ederim
İsim: Z** S**
Tarih: 08 Temmuz 2022
Yorum: başarılı ürün
İsim: Salih Y.
Tarih: 10 Haziran 2022
Yorum: çok ilgili bir firma teşekkürler
Tarih: 20 Nisan 2022
Yorum: Ürün cok iyi, kuruluyor da sadece wifisini baglayamadim ona da serviscagiracagim hallederiz okur boyle seyler, Televizyonu referans alarakmakjneyi de vestel aldim gayet memnun kaldim
İsim: Ü** T**
Tarih: 28 Mart 2022
Yorum: kurutma çok güzel 1.5 saatlık yıkama kurutma programda tam kuruttu.sessiz çalışıyor. ayrıyetten kurutma makinasına almaya gerek bile yokbence fiyat çok uygun herkese tavsiye ediyorum
İsim: tahmine s.
Tarih: 03 Aralık 2021
Yorum: Tam bir kalitesizlik örneği. Defalarca servise gitti alındığının ilkayından beri çözüm bulunamadı ve şimdi de garanti bitti diye ortadabıraktılar : ) tam bir müşteri mağduriyeti markası. Ürünün ne kurutmasıdüzgün çalışıyor ne yıkaması. Ses yapıyor amortisörleri bozluyor kazanısürttü değişti. Kurutma sonrası yıkama yaparsanız bir daha o kadardandikDevamını Oku
İsim: E** Ş**
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Araç bugün geldi. Ve kırıldığı ortaya çıktı. Sadece 13 dakikalığınaher şeyi siliyor. Diğer programlar çalışmıyor! Servisi aramanız gerekecek!
İsim: Tetiana S.
Tarih: 27 Eylül 2024
Yorum: Yıkaması ve kurutması gayet iyi. Fiyat performans ürünü. Kurutma içinpamuk toplama haznesi yok. Benim için tek eksisi o. Tıka basadoldurmazsanız içini 1 saatlik kurutma gayet yeterli oluyor. Ürün 5günde eve teslim edilip kuruldu. 6 aydır bir sorun yok. Yıkama gayetsessiz. Kurutma 1 tık sesli ama çok değil, o da normal, kurutma seslibir olay. ServisDevamını Oku
İsim: K** Ö**
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: Herşeyden önce satıcı Ekrem beye çok teşekkür ediyorum. Çok ilgililerhızlı çözüm odaklılar. Hızlı alışveriş güvenilir bir alışveriş oldu 10puan hakkım olsa 10 puanlık hizmet.
İsim: G** k**
Yorum: Çok güzel bir ürün kurutması da harika ama bir sıkıntısı var eger devamederse servisi arayacağım kafası karışıyor sade yıkamaya alıyorumakabinde kurutmaya geçiyor onun dışında çok güzel yıkıyor suyu bolkullanıyor sıkması harika
İsim: A** Ö**
Tarih: 13 Haziran 2024
Yorum: Çok memnunum satıcıyada ayri teşekkürler
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: Vestel kalitesi memnunum yalnız ekranı siyah olmasaymış daha güzel olurmuş
İsim: Süleyman Y.
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: ilk zamanlar plastik kokusu geliyor ama zamanla geçiyor. gayet kullanışlı
İsim: M** K**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: beklediğimz günden daha çabuk geldi , kapağı da basit bir sey zannettimama gayet kolay açılıp kapanması şık bir tasarım iyi ki almışım
İsim: E** T**
Tarih: 18 Aralık 2023
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürüne İlişkin Sorular
Soru: VESTEL Kcmı 98142 Wıfı 9 Kg 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi ürününüz almayı düşünüyorum Ürünüzü sıfır açılmamış ürünmüdür. Teşhir vs. ürün değil dimi ?
Cevap: Ürün sıfır açılmamış ambalajındadir
Soru: Kurutma sonrasındaki tozların toplanması için programı var mı? Makinanın iç temizliği bu durumda nasıl yapılıyor?
Cevap: iç temizlik programı yok
Soru: Merhaba, sizden alıdğım çamaşır makinesi dağıtım merkezinde görünüyor. Ürünün kurulumu için bir yeri aramam mı gerekiyor, onlar mı beni arayacaklar?
Cevap: Merhabalar Efendim, Cihazınız size en yakın yetkili servise teslim edilmektedir. Teslimat ve kurulum yetkili servis tarafından kontrollü ve ücretsiz bir şekilde randevulu olarak yapılmaktadır. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba kurutma için arka su haznesi var mı
Cevap: Merhabalar efendim istemiş olduğunuz ürün kurutmalı çamaşır makanesidir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Sadece yıkama yapmak istersek kurutma özelliğini devre dışı bırakabiliriz miyiz
Cevap: yapılabilir efendim.
Soru: teşekkür ederim hayırlı işler
Cevap: Biz teşekkür ederiz İyi akşamlarınız olsun
Soru: 90 derece ayarı yok mu
Cevap: vardır efendim
Soru: Hem yıkıyor yıkadıktan sonra çamaşırları kurumu çıkartıyor acaba kullanan varmı??
Cevap: Merhabalar hem yıkama hemde kurutma yapmaktadır.
Soru: Merhaba bu üründen baska saticidan aldik fakat cok pis plastik kokusu oluyor kurutmada sebebi nedir gecermi bu
Cevap: Merhabalar; Vestel Yetkili Servisi ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: kurulum var mi
Cevap: Var YETKİLİ servis tarafından kurulacaktır
Soru: ürünü almak istiyorum Ağrı'da yaşıyorum kurulumu nasıl yapicaz yetkili servis kendisimi geliyor yoksa bizmi servisi ariyoruz bide yetkili servise ek ücret veriyor muyuz
Cevap: Ücretsizdir kurulum
Soru: Ürün indirime girer mi acaba
Cevap: yüksek enflasyonlu bir ortamda ürünlerin indirime girebileceğini sanmıyorum şahsi fikrimdir.
Soru: mrblar kurutma özelliği kaç dakika acaba
Cevap: merhabalar 1-1,5 saat efendim.
Soru: battaniye atınca ağır olur acaba çift kişilik eğer agirsa kaç kilo almak ideal olur
Cevap: MERHABA KURUTMALI OLARAK 6 KG KULLANABİLİYORSUNUZ. BATTANİYE YIKAYACAKSANIZ 12 -13 KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALMANIZI TAVSİYE EDERİM
Soru: yikama yapiyor ekstra istersek kurutma ozelligimi var bu cihazin o zaman ekstra kurutma makinasi almaya gerek yok acaba kurutma olayi nemlimi birakiyor
Cevap: Merhabalar efendim tam kurutma yapmaktadır
Soru: Kurutması ne kadar
Cevap: 5 kg kurutması vardır.
Soru: merhabalar, kurutma enerji sınıfı ile çamaşır enerji sınıfı ikisi de E midir?
Cevap: merhabalar, enerji sınıfı B/E
Soru: motor garantisi kaç yıl?
Cevap: 10 yıl inverter garanti
Soru: Ürünün boyu kaç cm
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 84,5x59,7x58,2
Soru: mrb hem yıkamalı hem kurutmalı acaba
Cevap: merhabalar 9 kg yıkama 6 kg kurutma özelliğine sahiptir.
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Görseller
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Anlık Fiyatı 20200.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kaç Kişi Memnun?
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 229 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Teknik Bilgiler
_x000D_
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi ürününü 20200.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kullanıcı Yorumları
20200.0 Tl ye satışta olan Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
229 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: çok beğendim .iç hacmi geniş parasına göre gayet kaliteli
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: Sorunsuz teslim edildi teşekkür ederim
İsim: O** D**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: rahatlik resmen yeni yapi kücük evlerin bir numarasi
İsim: B** Y**
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: Zoroğlu Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Hasarsız birkaç günde ulaştı. Servisi gelip kurdu. Cihaz görünüm olarakda güzel. Yıkamada ve sıkmada sessiz bir makine. Kurutma esnasındagelen yoğun plastik kokusu beni de rahatsız etti ama annemi etmedi.Zamanla geçer diye umuyoruz. Yıkamada sorun yok, gayet memnun kaldım.Giysilerimi yünlü ayarında 30 derecede ve 800 devirde yıkayıp uzunömürlü tuDevamını Oku
İsim: B** G**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Ürün kalitesi güzel, sorunsuz teslimat ,teşekkürler
İsim: h** t**
Tarih: 15 Eylül 2023
Yorum: Çok beğendik şık
Tarih: 12 Temmuz 2023
Yorum: Makinadan çok memnunum yıkama ve kurutma olması mükemmel makina tam doluolmadan güzel kurutuyor
İsim: Kezban K.
Tarih: 16 Haziran 2023
Yorum: Yıkaması kurutması Harika çok sessiz bir makine. Servisi de çok ilgili.yıkamalı kurutmalı olarak hoover da kullandım ama herşeyi ile barizşekilde Vestel çok daha kaliteli. Teşekkürler Vestel
İsim: İ** D**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Yorum: Hızlı ve kaliteli çok hoş durdu evimde ben çok beğendim. Teşekkür ederim
İsim: H** a** A**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Satıcı: ŞÜKRAN Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: cok begendik urunu, iyki almisim diyorum
İsim: S** D**
Tarih: 14 Ocak 2023
Satıcı: Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Kargo paketleme çok iyi. Ürün fiyat performans ürünü kurutma ve yıkamaoldukça başarılı.
İsim: N** G**
Tarih: 26 Aralık 2022
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Çeyimize aldım inşallah güzeldir
İsim: B** K**
Tarih: 21 Kasım 2022
Yorum: elim ayağım oldu çok güzel bir makina
İsim: m** e** k**
Tarih: 18 Eylül 2022
Yorum: Makinadan gayet memnunuz
İsim: p** y**
Tarih: 15 Eylül 2022
Yorum: Yıkıyor ve kurutuyor,derecesini öğrenince çok da güzel kurutuyor.Bekarlar için özellikle tavsiye ederim
İsim: g** ö**
Beden: 23 Ağustos 2022
Yorum: Çeyizim için aldım satıcı en uygun du teşekkür ediyorum güzelpaketlemeniz dem dolayı
Beden: 14 Ağustos 2022
Yorum: Ürün sorunsuz elime ulaştı. Çok teşekkür ederim
İsim: Z** S**
Tarih: 08 Temmuz 2022
Yorum: başarılı ürün
İsim: Salih Y.
Tarih: 10 Haziran 2022
Yorum: çok ilgili bir firma teşekkürler
Tarih: 20 Nisan 2022
Yorum: Ürün cok iyi, kuruluyor da sadece wifisini baglayamadim ona da serviscagiracagim hallederiz okur boyle seyler, Televizyonu referans alarakmakjneyi de vestel aldim gayet memnun kaldim
İsim: Ü** T**
Tarih: 28 Mart 2022
Yorum: kurutma çok güzel 1.5 saatlık yıkama kurutma programda tam kuruttu.sessiz çalışıyor. ayrıyetten kurutma makinasına almaya gerek bile yokbence fiyat çok uygun herkese tavsiye ediyorum
İsim: tahmine s.
Tarih: 03 Aralık 2021
Yorum: Tam bir kalitesizlik örneği. Defalarca servise gitti alındığının ilkayından beri çözüm bulunamadı ve şimdi de garanti bitti diye ortadabıraktılar : ) tam bir müşteri mağduriyeti markası. Ürünün ne kurutmasıdüzgün çalışıyor ne yıkaması. Ses yapıyor amortisörleri bozluyor kazanısürttü değişti. Kurutma sonrası yıkama yaparsanız bir daha o kadardandikDevamını Oku
İsim: E** Ş**
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Araç bugün geldi. Ve kırıldığı ortaya çıktı. Sadece 13 dakikalığınaher şeyi siliyor. Diğer programlar çalışmıyor! Servisi aramanız gerekecek!
İsim: Tetiana S.
Tarih: 27 Eylül 2024
Yorum: Yıkaması ve kurutması gayet iyi. Fiyat performans ürünü. Kurutma içinpamuk toplama haznesi yok. Benim için tek eksisi o. Tıka basadoldurmazsanız içini 1 saatlik kurutma gayet yeterli oluyor. Ürün 5günde eve teslim edilip kuruldu. 6 aydır bir sorun yok. Yıkama gayetsessiz. Kurutma 1 tık sesli ama çok değil, o da normal, kurutma seslibir olay. ServisDevamını Oku
İsim: K** Ö**
Yorum: Herşeyden önce satıcı Ekrem beye çok teşekkür ediyorum. Çok ilgililerhızlı çözüm odaklılar. Hızlı alışveriş güvenilir bir alışveriş oldu 10puan hakkım olsa 10 puanlık hizmet.
İsim: G** k**
Yorum: Çok güzel bir ürün kurutması da harika ama bir sıkıntısı var eger devamederse servisi arayacağım kafası karışıyor sade yıkamaya alıyorumakabinde kurutmaya geçiyor onun dışında çok güzel yıkıyor suyu bolkullanıyor sıkması harika
İsim: A** Ö**
Tarih: 13 Haziran 2024
Yorum: Çok memnunum satıcıyada ayri teşekkürler
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: Vestel kalitesi memnunum yalnız ekranı siyah olmasaymış daha güzel olurmuş
İsim: Süleyman Y.
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: ilk zamanlar plastik kokusu geliyor ama zamanla geçiyor. gayet kullanışlı
İsim: M** K**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: beklediğimz günden daha çabuk geldi , kapağı da basit bir sey zannettimama gayet kolay açılıp kapanması şık bir tasarım iyi ki almışım
İsim: E** T**
Tarih: 18 Aralık 2023
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürüne İlişkin Sorular
Soru: VESTEL Kcmı 98142 Wıfı 9 Kg 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi ürününüz almayı düşünüyorum Ürünüzü sıfır açılmamış ürünmüdür. Teşhir vs. ürün değil dimi ?
Cevap: Ürün sıfır açılmamış ambalajındadir
Soru: Kurutma sonrasındaki tozların toplanması için programı var mı? Makinanın iç temizliği bu durumda nasıl yapılıyor?
Cevap: iç temizlik programı yok
Soru: Merhaba, sizden alıdğım çamaşır makinesi dağıtım merkezinde görünüyor. Ürünün kurulumu için bir yeri aramam mı gerekiyor, onlar mı beni arayacaklar?
Cevap: Merhabalar Efendim, Cihazınız size en yakın yetkili servise teslim edilmektedir. Teslimat ve kurulum yetkili servis tarafından kontrollü ve ücretsiz bir şekilde randevulu olarak yapılmaktadır. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba kurutma için arka su haznesi var mı
Cevap: Merhabalar efendim istemiş olduğunuz ürün kurutmalı çamaşır makanesidir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Sadece yıkama yapmak istersek kurutma özelliğini devre dışı bırakabiliriz miyiz
Cevap: yapılabilir efendim.
Soru: teşekkür ederim hayırlı işler
Cevap: Biz teşekkür ederiz İyi akşamlarınız olsun
Soru: 90 derece ayarı yok mu
Cevap: vardır efendim
Soru: Hem yıkıyor yıkadıktan sonra çamaşırları kurumu çıkartıyor acaba kullanan varmı??
Cevap: Merhabalar hem yıkama hemde kurutma yapmaktadır.
Soru: Merhaba bu üründen baska saticidan aldik fakat cok pis plastik kokusu oluyor kurutmada sebebi nedir gecermi bu
Cevap: Merhabalar; Vestel Yetkili Servisi ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Soru: kurulum var mi
Cevap: Var YETKİLİ servis tarafından kurulacaktır
Soru: ürünü almak istiyorum Ağrı'da yaşıyorum kurulumu nasıl yapicaz yetkili servis kendisimi geliyor yoksa bizmi servisi ariyoruz bide yetkili servise ek ücret veriyor muyuz
Cevap: Ücretsizdir kurulum
Soru: Ürün indirime girer mi acaba
Cevap: yüksek enflasyonlu bir ortamda ürünlerin indirime girebileceğini sanmıyorum şahsi fikrimdir.
Soru: mrblar kurutma özelliği kaç dakika acaba
Cevap: merhabalar 1-1,5 saat efendim.
Soru: battaniye atınca ağır olur acaba çift kişilik eğer agirsa kaç kilo almak ideal olur
Cevap: MERHABA KURUTMALI OLARAK 6 KG KULLANABİLİYORSUNUZ. BATTANİYE YIKAYACAKSANIZ 12 -13 KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALMANIZI TAVSİYE EDERİM
Soru: yikama yapiyor ekstra istersek kurutma ozelligimi var bu cihazin o zaman ekstra kurutma makinasi almaya gerek yok acaba kurutma olayi nemlimi birakiyor
Cevap: Merhabalar efendim tam kurutma yapmaktadır
Soru: Kurutması ne kadar
Cevap: 5 kg kurutması vardır.
Soru: merhabalar, kurutma enerji sınıfı ile çamaşır enerji sınıfı ikisi de E midir?
Cevap: merhabalar, enerji sınıfı B/E
Soru: motor garantisi kaç yıl?
Cevap: 10 yıl inverter garanti
Soru: Ürünün boyu kaç cm
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 84,5x59,7x58,2
Soru: mrb hem yıkamalı hem kurutmalı acaba
Cevap: merhabalar 9 kg yıkama 6 kg kurutma özelliğine sahiptir.
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Görseller
Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
VESTEL Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Kcmı 98142 Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.