Kcmı 98142 G Wifi 1400 Devir 9 Kg - 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Alınır Mı-

Peri

Bilgili
Kcmı 98142 G Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Satın Alır Mısınız?
Kcmı 98142 G Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Şu Andaki Değeri 20929.0 Tl'den Satılmaktadır.

Kcmı 98142 G Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kaç Kişi Memnun?

Kcmı 98142 G Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 122 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Kcmı 98142 G Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Teknik Bilgiler

Kcmı 98142 G Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Kcmı 98142 G Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi ürününü 20929.0 Tl'den Satılmaktadır.

Kcmı 98142 G Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürünü Kullananların Görüşleri
20929.0 Tl ye satışta olan Kcmı 98142 G Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
122 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: canım annem ve canım babamın hediyesi çok memnun kaldım çok sessizçalışıyor ve çok güzel yıkıyor ❤️
İsim: G** A**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Teşekkürler nakliye de de kalitede de sorun yaşamadım
İsim: N** D**
Tarih: 11 Mayıs 2024

Yorum: Ürün 19 Mart 2024 de elimize ulaştı. 23.650 TL ya aldık. Çeyiz içinaldık henüz kurulum vs. yapılmadı. Garanti kapsamından çıkmaması içinhenüz paketini vs.de açıp kontrol edemedik. İnşallah bir sıkıntısıçıkmaz. İnşallah güzel bir üründür. Fiyatı aldıktan sonra çıktı indioynayan bir fiyatı var anlam veremedim açıkçası. Satıcıya ve trendyolateşekkürDevamını Oku
İsim: M** K**
Tarih: 01 Nisan 2024

Yorum: çok iyi paketleme yapılmış sesi yok güzel yıkıyor ve kurutuyor
İsim: D** Ö**
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: hem yıkama hem kurutma özelliğinin bir arada olması başta birazdüşündürmüştü ama ben çok memnun kaldım..İyi ki almışım..tıka basadoldurmayın ,güzel yıkasın..
İsim: D** A**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: Çok sessiz çalışıyor sorunsuz bir makine baya memnun kaldım yalnızcaHoroz Lojistikle çalıştıklarından dolayı bir tık moralim bozuldu çok geçulaştırıyorlar çünkü, ürünü siparis verdikten tam 30 gün sonra ürünelime ulaştı.
İsim: E** U**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: urun gayet şık ve uygun fiyata geldi bize kargo da hasarsizdi
İsim: E** Ş**
Tarih: 16 Temmuz 2023

Yorum: kesinlikle tavsiye ediyorum. oğlum evlenirken de alacağım
İsim: E** Ş** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Temmuz 2023
Satıcı: Simport

Yorum: henüz kullanmadım ama çok şık duruyor serviste çok ilgiliydi.
İsim: İ** T**
Tarih: 07 Haziran 2023

Yorum: 3 gündür kullanıyoruz. Eğer bütçeniz kısıtlıysa KESİNLİKLE BUNU ALINPİŞMAN OLMAZSINIZ KÖPEK TÜYLERİ İÇİNDEKİ KIYAFETLERİMİ TERTEMİZ YAPAN veİŞİNİ SORUNSUZ YAPAN BİR MAKİNE!!! Bütçem kısıtlıydı mağazalarda endüşük 17binden başlıyordu kurutmalı makineler. En ucuz ve bilindik iyimarka olarak bunu aldım. Dolap kuruluğuna kadar kuruttuğu doğru ayrıcaKıDevamını Oku
İsim: N** N** y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Mayıs 2023

Yorum: yikamasi ve kurutmasi çok iyi , ses yapmıyor çok, şimdilik memnunuz
İsim: G** T**
Tarih: 27 Nisan 2023

Yorum: Ürünler sapasağlam geldiler şimdilik kurulum yapmadık ama yaptıktansonra kullanıp göreceğiz
İsim: E** Ö**
Tarih: 19 Nisan 2023

Yorum: Oldukça hızlı bir şekilde teslim edildi. Altinoglu Vestele teşekkür ederim.
İsim: S** M**
Tarih: 04 Nisan 2023

Yorum: Ürün çok şık inş güzeldir teşekkürler 🙏🏻
İsim: i** a**
Tarih: 14 Aralık 2022

Yorum: Vestel yine çok güzel bir ürün çıkarmış cok memnunum makinemden
İsim: **** ****
Tarih: 04 Aralık 2022
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün gayet güzel gayet sessiz çalışıyor kesinlikle tavsiye ederimprogramlar içerisinde sadece yıkama ve istenirse yıkıma kurutma olarakdaayrılmış olması güzel kısa program yıka ve kurut favorim 30dk 👍
İsim: S** H**
Tarih: 18 Ekim 2022

Yorum: Ürün mükemmel çok memnun kaldık Teşekkür ederiz Satıcıya .
Tarih: 16 Eylül 2022

Yorum: kurutması iyi değil
İsim: a** c** e**
Tarih: 30 Eylül 2024

Yorum: Ürün tarafıma ulaşmadı teslim edildi görünüyor
İsim: s** b**
Tarih: 26 Eylül 2024

Yorum: Ürünü kullandıktan sonra yorumlamak istedim,görseli gayet güzel yıkamasısessiz fakat kurutmasını beğenmedim. Kurutmaya attığım çamaşır çekiyornedenini anlamadım. Çift kişilik lastikli çarşafım artık yatağa geçmiyorgerçekten enteresan
İsim: D** A**
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: En kötü hizmet. Siparişim 12 gün sonra geldi, defalarca aramamdan sonra5 gün sonra aramadılar, bugüne kadar çamaşır makinesini kurmadılar veservis yöntemi çok başarısız.
İsim: t** t**
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: Henüz kullanmadım ama görüntüsü çok şık güncelleme yapıyorum teşhir ürüngönderilmiş flaşla bakınca heryeri çizik
İsim: Ö** Ş**
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: Çok beğendim
İsim: F** E**
Tarih: 19 Ağustos 2024

Yorum: Muhteşem bir ürün
İsim: U** K**
Tarih: 16 Ağustos 2024

Yorum: gayet sessiz ve başarılı ben beğendim
İsim: F** A**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Satıcı: Zoroğlu Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Çok beğendim.
Tarih: 25 Ocak 2024

Yorum: ᴛᴜ̈ᴍ ɪ̇ʜᴛɪ̇ʏᴀᴄ̧ʟᴀʀɪᴍɪ ᴋᴀʀşɪʟᴀᴅɪ.ᴇᴍᴇɢ̆ɪ̇ ɢᴇᴄ̧ᴇɴ ʜᴇʀᴋᴇsᴇ ᴛᴇşᴇᴋᴋᴜ̈ʀᴇᴅᴇʀɪ̇ᴍ.ᴛᴀᴠsɪ̇ʏᴇ ᴇᴅᴇʀɪ̇ᴍ.
İsim: F** Ş**
Tarih: 19 Ocak 2024

Yorum: Sesi gayet az daha be olsun kurutması gaywt yeterli 3 4 saat kurutmayapılırda kırışıksız direkt dolaba asılabilir. 9 kg çamaşırı direktkururtmaya atanlar var sanıeım kururtma 5 kg bu arada ben gayet memnumunVestel servis ağı da iyi her şeyim vestel
İsim: G** H**
Tarih: 14 Ocak 2024

Yorum: Güzel beğendim
Tarih: 26 Kasım 2023
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün gayet güzel ve kullanışlı. Şimdiye kadar hiçbir arıza yaşamadım
İsim: M** K**
Tarih: 29 Ağustos 2023
Satıcı: doludepo

Kcmı 98142 G Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Cml108322 stok gelecekmı
Cevap: Merhaba, Takipte kalmanızı rica ederiz. Keyifli alışverişler, İyi günler.

Soru: Merhaba bizim terimizin yüksekliği 83,5 cm acaba bu makina sığarmı
Cevap: MERHABALAR EFENDİM ÜRÜNÜMÜZÜN YÜKSEKLİK ÖLÇÜSÜ 84.5 CM'DİR

Soru: Merhaba ürün spot vs degil dimi
Cevap: Merhaba , ürünlerimiz sıfır kapalı kutu fabrika çıkışlı ürünlerdir efendim.

Soru: Optionda. Neden filtre yazmıyor
Cevap: Merhaba , konu hakkında daha detaylı bilgi için Müşteri Hizmetleri yada yetkili servisten destek alabilirsiniz efendim.

Soru: kurutma kaç dakikada oluyor
Cevap: Çeşitli kurutma programları var.

Soru: merhaba kurutmada tüylervs nerede toplanıyor acaba
Cevap: Merhaba , konu hakkında daha detaylı bilgi için Müşteri Hizmetleri yada yetkili servisten destek alabilirsiniz efendim.

Soru: meraba ürünü aldım cuma kurulum yapıldı makineyi calistirdim koblo yanığı gibi koku var neden ve nasıl bir yol izlemeliyim
Cevap: Merhaba, Yetkili servisten destek alablirsiniz.

Soru: hem kurutma hem yıkama mi ??kurutma acaba kaç dakika sürüyor
Cevap: Merhabalar efendim.Hem kurutma hem çamaşır makinesi olup,kurutma varyasyonları mevcuttur.

Soru: Merhaba ürünü almak istiyorum ama teşhir ürün mü yoksa kapalı kutu sıfır mıdır
Cevap: Merhaba Efendim, Ürünlerimizin tamamı sıfır,kapalı kutu ve yetkili bayi ürünüdür. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Pekı Dolap kuruluğunda çıkarıyor mu çamasırları
Cevap: 6 KG TAMAMEN KURUTYOR.

Soru: merhaba ürün temizliği nasıl oluyor kurutma kısmı için açılıp temizlenecek bi yet varmi kalan tüyler için yoksa ne yapmak gerekir sonuçta o tüyler biriktikce makineyi bozar.
Cevap: Merhabalar efendim.Evet mevcut efendim.

Soru: Ürünün içinde kıl tuy toplama filtresi varmı
Cevap: Sadece kurutma makinesi olanlarda var efendim

Soru: Merhaba ben bol su alan foşur foşur yıkayan bir makine arıyorum bu makine nasıl enerji sınıfları bir avuç suyla çamaşırı arıtmıyor morartıyor
Cevap: tüm makineler tasarruf sağlamak için az su ile yıkamaktadır

Soru: Montaj hizmeti varmı ücretlimi?
Cevap: EFENDİM MONTAJ HİZMETİ VARDIR ÜCRETSİZDİR.

Soru: Ürün arızası yaşandığında vestel mi ilgileniyor, yani garanti firması vestel mi?
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhaba! Kurulumu ıcın servıs gelıo mu
Cevap: Merhaba, Vestel yetkili servis yapmaktadır.

Soru: Merhaba çift kişilik bir yorgan için kurutma kapasitesi uygun mu ? 6 kg yeterli geliyor mu?
Cevap: EFENDİM 6 KG KADAR SORUN YAŞAMAZSINIZ.

Soru: Ürün su tüketimi nasıl bol su alarak yıkayan makine arıyorum grileşiyor çamaşırlar
Cevap: Merhabalar ürün özelliklerinde belirtilmiştir

Soru: merhaba ısı pompalı mı yoğuşmalı mı hangisi acaba
Cevap: Merhabalar Detaylı bilgi için vestel müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayınız efendim iyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar Vestel derin dondurucunun kurulumu yapıldı çok az bi kıyma koydum ama dondurmamış 3 e ayarlıydı 7 çekmeceli almıştım
Cevap: Merhabalar ürün ile ilgili tüm sorunları Vestel yetkili servisi tarafından cozumlenmektedir.

Kcmı 98142 G Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

Kcmı 98142 G Wifi 1400 Devir 9 Kg / 6 Kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Ilayda Beyaz Eşya 0 138

benzerkonular_benzer_konular