Kadın Sneaker Kalın Taban Altın Toka Detaylı Bağcıklı Spor Ayakkabı Rofke Beyaz Alanlar Memnun Mu ?

Aynur

Bilgili
Kadın Sneaker Kalın Taban Altın Toka Detaylı Bağcıklı Spor Ayakkabı Rofke Beyaz En Ucuzu Nerede Bulunur?
Kadın Sneaker Kalın Taban Altın Toka Detaylı Bağcıklı Spor Ayakkabı Rofke Beyaz Şuanki Fiyatı Ne Kadar 842.0 Tl'den Satılmaktadır.

Kadın Sneaker Kalın Taban Altın Toka Detaylı Bağcıklı Spor Ayakkabı Rofke Beyaz Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Kadın Sneaker Kalın Taban Altın Toka Detaylı Bağcıklı Spor Ayakkabı Rofke Beyaz Hakkında yaklaşık 379 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Kadın Sneaker Kalın Taban Altın Toka Detaylı Bağcıklı Spor Ayakkabı Rofke Beyaz Açıklama Ve Özellikler

Kadın Sneaker Kalın Taban Altın Toka Detaylı Bağcıklı Spor Ayakkabı Rofke Beyaz Ürününün Satıcısı, Marjin Kadın Sneaker Kalın Taban Altın Toka Detaylı Bağcıklı Spor Ayakkabı Rofke Beyaz ürününü 842.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Kadın Sneaker Kalın Taban Altın Toka Detaylı Bağcıklı Spor Ayakkabı Rofke Beyaz Kullanıcı Geri Dönüşleri
842.0 Tl ye satışta olan Kadın Sneaker Kalın Taban Altın Toka Detaylı Bağcıklı Spor Ayakkabı Rofke Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
379 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: tam beden. mükemmel bir şey. Her zamankı gibi Marjin 1 numara!
İsim: S** M**
Tarih: 16 Mart 2024
Beden: Beden:39
Satıcı: Marjin

Yorum: Ayakkabım süper geldi teşekkür ederim ve hızlı kargo kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: M** s**
Tarih: 11 Mart 2024
Beden: Beden:36

Yorum: Arkadaşıma hediye olarak aldım tam numaranızı alabilirsiniz çok güzel
İsim: E** M**
Tarih: 21 Mart 2024

Yorum: marjin kalitesi harika . yorumlara bakarak 1 numara büyük aldım tam oldu
İsim: F** K**
Tarih: 22 Nisan 2024
Beden: Beden:38

Yorum: eşim aldım cok güzel oldu bir tek ona bu kadar guzel yakışır zaten seni seviyorum sevgilim ❤️
İsim: **** ****
Tarih: 02 Nisan 2024
Beden: Beden:37

Yorum: Marjin farkı der susarım. Çok rahat ve çok kaliteli. Tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: M** D**
Tarih: 16 Şubat 2024

Yorum: Çok beğendim, tam numaramı aldım
İsim: H** Y**
Tarih: 03 Mart 2024

Yorum: Bi numara büyük tercih edilmeli. Ayakkabı çok güzel fakat rengi biraz kırık beyaza kaçıyor
İsim: M** S** G**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: Ürünü kendi numaramı almama rağmen küçük geldi iade edip bi numara büyük alıcam
İsim: S** D**
Tarih: 24 Şubat 2024

Yorum: fiyat performans ürünü yazılana göre bi beden büyük aldım iyiki de aldım biraz ayağımı vurdu ama zamanla açılır
Tarih: 20 Nisan 2024

Yorum: Ayakkabı güzel duruşu kaliteli ama almak isteyenler 1 numara büyük almalı ben iade edip büyüğünü alacağım
İsim: N** D**
Tarih: 02 Ekim 2023

Yorum: Bir Numara Böyük sipariş vere bilirsiniz biraz sıktı
İsim: m** n**
Tarih: 17 Ekim 2023

Yorum: 36.5 giymeme rağmen 37 aldım ayağım ucuna değiyor 38 alsam anca olurmuş onun dışında beğendim epeydir kullanıyorum halen yeni gibi
İsim: D** E**
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: tam isdediyim gibi geldi harika
İsim: ilaha v.
Tarih: 25 Aralık 2023

Yorum: normalde 36 giyiyorum yorumlara bakarak 37 aldım tam oldu ayağıma kalitesini ve duruşunu beğendim içi yumuşak çok rahat bir ayakkabı ama arka kısımdaki aksesuarı çok sağlam değil gibi duruyor o yüzden bir yıldız eksik
İsim: h** n** k**
Tarih: 13 Kasım 2023

Yorum: Cok hizli geldi, cok guzel cok șik duruyo, bir numara boyuk ala bilirsiniz
İsim: J** G**
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: çok güzell ürünnn tam bedeninize alın
Tarih: 04 Nisan 2024

Yorum: kaynanama aldım çok beyendi🤩
Tarih: 24 Ocak 2024
Beden: Beden:40

Yorum: Hızlı geldi tşk ederim ama yorumları keşke dikkate alsaydım kendi ayak numaram tam oldu ama yürürken sıkacak gibi . İade etsem mi etmesem mi karar veremedim ama ayakkabı çok güzelllll
İsim: Büşra Y.
Tarih: 03 Kasım 2023

Yorum: çok şık çok güzel ama ayağımı sıktı 36 giyiyorum bir numara büyük alın
İsim: E** Y**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: hediye aldım çok beğendi 37 numarası çok rahat olduğunu söyledi canım arkadaşım
İsim: M** Ş**
Tarih: 24 Kasım 2023

Yorum: Yorumumu güncelliyorum arkadaşlar . Kullanınca ayağa vuruyor çok kötü şekilde. Alınacak ürün değildir
İsim: Bahar B.
Tarih: 22 Mayıs 2024

Yorum: Ayakkabılarını sürekli aldığım ve çok memnun kaldığım bir marka iyi ki almışım çok rahat
İsim: M** E**
Tarih: 27 Nisan 2024

Yorum: Anneme aldım tam numarasını aldım ayağı kibar olduğu için taraklı veya geniş ayağınız varsa 1 numara büyük alın
Tarih: 21 Şubat 2024

Yorum: Bi beden büyük alın kesinlikle ayağımı çok sıktı
İsim: G** K**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: Üzülerek iade ettim küçük geldi
İsim: N** T**
Tarih: 15 Kasım 2023

Yorum: çok güzel tam beden alabilirsiniz
İsim: SEVİNÇ E.
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Temmuz 2024

Yorum: guzel ama 1 beden buyuk alin
Tarih: 29 Şubat 2024

Yorum: ürün kısa zamanda ve güzel geldi teşekkürler.
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: Belki aynı modeli 6ncı defa aluyorumdur çok şık tam kakıp kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: A** k** G**
Tarih: 12 Eylül 2024

Kadın Sneaker Kalın Taban Altın Toka Detaylı Bağcıklı Spor Ayakkabı Rofke Beyaz Merak Edilenler

Soru: 36 gelirmi acaba
Cevap: Merhaba, öncelikle ürünümüze gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.Ürün stoklarımız ve çeşitliğimiz sürekli güncellenmektedir. Net tarih veremiyoruz aralıklarla kontrol edebilirsiniz.

Soru: Ortopedık mı
Cevap: Merhaba ortopedik değil

Soru: Öburunden yokmu
Cevap: Merhaba bu sezon görseldeki gibidir.

Soru: Merhaba erkekte gitebilirmi tşk ederim
Cevap: Merhaba kadın kolleksiyonumuzdan

Soru: derisi puturlumi?
Cevap: Merhaba hayır düz

Soru: merhaba ben marjinden yüksek tabanlı bi spor ayakkabı arıyorum ama en yüksek tabanlı spor ayakkabı bu mu ?
Cevap: Merhaba hayır

Soru: 39 numarası gelecek mi
Cevap: Merhaba, öncelikle ürünümüze gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.Ürün stoklarımız ve çeşitliğimiz sürekli güncellenmektedir. Net tarih veremiyoruz aralıklarla kontrol edebilirsiniz.

Soru: Merhaba yorumlara bakiyorum ayakkabinin ust derisi farkli farkli gorunuyor alicilarda , bazilarinda mat yilan derisi gibi bazilarinda parlak
Cevap: Merhaba bu sezen düzdür

Soru: Merhaba 39 numara var mı

Soru: Merhaba 39 numara ne zaman gelir

Soru: Satın alan müsterilerin paylaştıkları fotoğraflarda altın toka bölümleri kötü bir sarı çelik görüntüsünde ama fotografta parıl parıl bir gold var, fotoğraftakinden gerçek çok farklı gorünuyor, tüm müşterilerin gônderdigi fotolarda aynı, bu durum açıkcası kafamı karıştırdı.
Cevap: Merhaba görselde göründüğü gibidir

Soru: Taban yukseklıgı nedır
Cevap: Merhaba 4cm.

Soru: Ürün stoğu güncellenecek mi acaba?

Soru: Beyzdan olan 2 çeşit bulunuyor bir tanesi düz beyaz bir tanesi derısı farklı duz olandan istemıyorum öburunu alıcamda nasıl olucak acaba
Cevap: Merhaba bu sezon düzdür.

Soru: 36 numara ne zaman geli

Soru: Merhaba taban hisesi ağirdirmi .
Cevap: Merhaba konfor bakımından rahatsız edici bir ağırlığa sahip değildir

Soru: merhaba ayaklarım 24,5 kaç numara almalıyım yorumlarda farklı yazıyor o yüzden soruyorum size?
Cevap: Merhaba 36numara için iç taban ölçüsü 24cm 37numara için iç taban ölçüsü 25cm

Soru: 39 numara ne zaman gelir?

Soru: Merhaba yorumlardaki fotoğraflarda ayakkabının derisi bir yerde desensiz, bir yerde de desenli deri çıkmış. Tam olarak nasıldır öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba bu sezon düzdür.

Soru: mərhəba ürünün yorulmlarinda baxdım ürünün 2 farklı turu var biri üstü sadə duz digəri dəri gibu hangisini yoluyorsuz? isdete g8reni
Cevap: Merhaba bu sezon düzdür

Kadın Sneaker Kalın Taban Altın Toka Detaylı Bağcıklı Spor Ayakkabı Rofke Beyaz Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Kadın Sneaker Kalın Taban Altın Toka Detaylı Bağcıklı Spor Ayakkabı Rofke Beyaz En Uygun Satış Linki