Kadın Siyah Deri Taş Işlemeli Topuklu Ayakkabı Stiletto (YEDEK TAŞLI) Alınır Mı ?

Dilara

Bilgili
Kadın Siyah Deri Taş Işlemeli Topuklu Ayakkabı Stiletto (YEDEK TAŞLI) Ürün Alınmaya Değer Mi?
Kadın Siyah Deri Taş Işlemeli Topuklu Ayakkabı Stiletto (YEDEK TAŞLI) Anlık Fiyatı 410.89 Tl'den Satılmaktadır.

Kadın Siyah Deri Taş Işlemeli Topuklu Ayakkabı Stiletto (YEDEK TAŞLI) Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Kadın Siyah Deri Taş Işlemeli Topuklu Ayakkabı Stiletto (YEDEK TAŞLI) Hakkında yaklaşık 2068 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Kadın Siyah Deri Taş Işlemeli Topuklu Ayakkabı Stiletto (YEDEK TAŞLI) Detaylı Açıklama

Kadın Siyah Deri Taş Işlemeli Topuklu Ayakkabı Stiletto (YEDEK TAŞLI) Ürününün Satıcısı, bakacstore Kadın Siyah Deri Taş Işlemeli Topuklu Ayakkabı Stiletto (YEDEK TAŞLI) ürününü 410.89 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Kadın Siyah Deri Taş Işlemeli Topuklu Ayakkabı Stiletto (YEDEK TAŞLI) Yorumlar Ve Değerlendirmeler
410.89 Tl ye satışta olan Kadın Siyah Deri Taş Işlemeli Topuklu Ayakkabı Stiletto (YEDEK TAŞLI) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2068 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Ürün bugün elime ulaştı kargo hızlı satıcı da çok tatlı iki bayan ürünün içinden çok güzel not çıktı :) Bence bu iki girişimci güzel bayanlar desteklenmeli Ayakkabı da çok şık tam numaranızı alın aldırın çok teşekkür ederim @bakacstore🙏
İsim: S** S**
Tarih: 28 Şubat 2023
Beden: Beden:36
Satıcı: bakac store

Yorum: Gerçekten çok güzel ve kaliteli kendi numarami aldim kullanışlı ve çok rahat teşekkürleeerr
İsim: B** Ö**
Tarih: 06 Nisan 2022

Yorum: çok beğendim,ayak numaramdan bir numara küçük aldım,tam oldu, teşekkür ederim,yedek taşlarının olması çok iyi düşünülmüş
İsim: S** E**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: çok şık tam numara alınmalı
İsim: D** D**
Tarih: 04 Temmuz 2022
Beden: Beden:37

Yorum: Gerçekten çok şık bir ayakkabı 37 numarasını aldım tam oldu duruşu da çok güzel güvenle tercih edebilirsiniz ❤️😍
İsim: N** Ö**
Tarih: 27 Temmuz 2023

Yorum: Çok şık bir ayakkabı tam numaranızı alın çok beğendim 10 numara 5 yıldız ne diyebilirim
İsim: S** S**
Tarih: 04 Nisan 2023
Beden: Beden:38

Yorum: ayakkabılar çok güzel ve rahatlar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz tam bedeninizi seçin teşekkür ederim bakacstore 😇
İsim: G** Y**
Tarih: 27 Aralık 2022
Beden: Beden:39

Yorum: ürün bugün elime geçti çok beğendim tam ayağıma uygun kendi ayak numaramı aldım tam oldu teşekkür ederim
İsim: A** M**
Tarih: 27 Mayıs 2023

Yorum: Ayakkabı çok güzellll. kendi numaranızı alın .ben 38 aldım tam oldu içine tatlı bir not ve yedek taşlar koymuşlar kargoda çok hızlıydı
İsim: O** K**
Tarih: 08 Nisan 2022

Yorum: Ayakkabi çok şık inanılmaz sevdim.Bir beden küçük almanızda fayda var.Ben iade edip küçüğünü almakla uğraştım biraz .Ama değdi yine de .Paketleme kargo da aynı şekilde cok iyidi.Teşekkürler
İsim: D** G**
Tarih: 15 Mayıs 2023

Yorum: Çok şık bir ayakkabı , hediye almıştım , çok beğendiler tam numaranızı alabilirsiniz .
İsim: C** G**
Tarih: 16 Ekim 2022
Beden: Beden:40

Yorum: çok beğendim tam numaranızı alın
İsim: M** A**
Tarih: 02 Nisan 2022

Yorum: çok sık ve rahat bir ayakkabı almak isteyenler kendi numarasını alıp giyinebilir.
İsim: **** ****
Tarih: 20 Mayıs 2023

Yorum: Çok güzel geldi kesinlikle kendi numaranızı almalısınız
İsim: D** M**
Tarih: 13 Haziran 2022

Yorum: Göründüğü gibi geldi hiç bir hasar veya sorunu yok 37 aldım. Tam ayak numaranızı alın kalıbı tam. Çok şık yanında yedek taş koymuşlar. Rahatlığı da güzel
İsim: R** G**
Tarih: 12 Nisan 2023

Yorum: Çok güzel geldi memnun kaldım tam numaramı aldım not da bırakmışlar çok hoş 😊
İsim: H** A**
Tarih: 01 Nisan 2023

Yorum: Kargo elime hızlı ulaştı. Çok şık ve rahat bir ayakkabı rahatlıkla kendi numaranızı tercih edebilirsiniz.. Çok tatlı bir not ile geldi.. Girişimci hemcinslerime başarılar.. Çok teşekkür ederim 🤍
İsim: E** K**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Göründüğü gibi çok zarif ve şık bir ayakkabı. Resmen asık oldum. Sadce büyük geldi o yuzden iade edicem ama hemn 1 numara küçügünü alacagm. Ayakkabı asıgı olarak dolabımda bulunması lazm ❤️
İsim: tuğçe a.
Tarih: 20 Mayıs 2022
Beden: Beden:40

Yorum: çok şık güzeldi ben beğendim kendi numaranızı alın
İsim: B** d**
Tarih: 04 Eylül 2022
Beden: Beden:37

Yorum: hoş duruyor tam numaranız alın
İsim: **** ****
Tarih: 14 Ağustos 2023
Beden: Boy:160cm

Yorum: çok begendim tam ayak numaramı aldım gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz :)
İsim: k** k**
Tarih: 07 Nisan 2023

Yorum: Yani geldi ayakkabılar çok güzel duruyor ayakkabılar bi küçük numarasını aldım tam oldu teşekkürler ilginiz için normalde 37 giyiyorum topuklularda 36 tercih ediyorum
İsim: e** k**
Tarih: 27 Nisan 2023

Yorum: Çok beğendim ayakkabıyı tam numarayı alın
İsim: B** n** C**
Tarih: 27 Mart 2022

Yorum: Ayakkabı çok güzel. Rahat duruyor. Yalnız bir küçük beden alınmalı diye düşünüyorum. 40 giyiyorum ama büyük geldi.
İsim: L** V** K**
Tarih: 22 Nisan 2023

Yorum: Çok beğendim rahat bi ayakkabı kendi numaranızı alabilirsiniz 😍🙏
İsim: B** Y**
Tarih: 06 Mart 2023

Yorum: Tek kelimeyle harika. Henüz ayakkabı yeni elime ulaştı ve hemen denedim çok ama çok rahat. Ben 39 numarasını aldım ayaklarım ince uzun ama yine de ön bantları sıkar diye korkmuştum ama hiç sıkmıyor. Tam ayak numaranızı alın derim. Satıcı yanında güzel bir not ve yedek taşlar koymuş çok düşünceli bir hareket o yüzden teşekkür ederim :)
İsim: E** I**
Tarih: 16 Şubat 2022

Yorum: ürün o kadar güzel ki resmen aşık oldum çok güzel tavsiye ederim herkezee ayaninizin tam numarasına göre alın bence tam oturuyo❤️
İsim: A** k**
Tarih: 14 Nisan 2023

Yorum: Ürünü beğendim tam numaranızı alın
İsim: M** B**
Tarih: 14 Mayıs 2023

Yorum: çok şık bir ayakkabı normalde 38 giyiyorum ama parmaklarım uzun kötü görüntü oluşturmasın diye 39 aldım yanında gönderilen taşlar çok ince düşünülmüş ben çok memnun kaldım kalite olarak da çok güzel :)
İsim: A** K**
Tarih: 17 Ağustos 2022

Yorum: 2 gün içinde elime ulaştı ayakkabı çok şık ve rahat fakat bana bi tık bol oldu bir numara küçük alsam daha iyi olurmuş
İsim: B** G**
Tarih: 27 Mayıs 2023

Kadın Siyah Deri Taş Işlemeli Topuklu Ayakkabı Stiletto (YEDEK TAŞLI) Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Topuk boyu 5 cm olanı mevcut mu acaba
Cevap: merhablaar toğuk boyu standarttır efendim 9 cm

Soru: 39 gelirmi?
Cevap: Merhabalar bugün stoklar güncellenecek efendim.

Soru: Sateni var mı elinizde
Cevap: Maalesef efendim

Soru: Yedek taş var değil mi
Cevap: Merhabalar. Evet efendim vardır

Soru: Saten mi deri mi
Cevap: Merhabalar deri efendim

Soru: merhabalar
Cevap: Merhabalar

Soru: merhaba sadece 1 defa giydim 10tane taşı düştü taşını ayrı satıyor musunuz napmam lazım çöp olacak taş olmazsa
Cevap: Merhabalar. Maalesef yedek taş satışımız yoktur efendim..

Soru: 5 cm var mı
Cevap: Maalesef efendim

Soru: merhaba Daha once sizden bejini almistim fakat taslari matlasti nasil parlatabiliriz bi fikriniz varmi
Cevap: merhabalar ilk defa böyle bir dönüş aldık maalesef bizler de bilmiyoruz internetten araştırın dilerseniz

Soru: kaç cm acaba
Cevap: Merhabalar. Topuk boyu 9 cmdir efendim

Soru: 37 ne zaman gelir
Cevap: Merhabalar. Ara ara stoklar güncelleniyor efendim gelince haber ver butonunu aktif ederseniz geldiğinde size bildirim gelecektir 🌺🙏🏻

Soru: 36 numrasi kac cm
Cevap: Merhabalar 23 cm efendim

Soru: 38 gelirmi acaba
Cevap: Merhabalar. Ara ara stoklar güncelleniyor efendim takipte kalınız 🌺🙏🏻

Soru: topuk boyu kaç cm
Cevap: Merhabalar. 9 cm’dir efendim 🙏🏻

Soru: topuğu tam kaç cm
Cevap: merhabalar 9 cm efendim

Soru: topuk boyu kaç cm? 5cm mi
Cevap: Merhabalar. 9 cmdir efendim

Soru: Merhabalar 5 cm oluyormu
Cevap: Merhabalar, maalesef topuk boyları standart efendim 🙏🏻

Soru: stoklar ne zaman yenilenecek

Soru: neden cevap vermiyorsunuz
Cevap: dönüş yapıldı efendim

Soru: 38 numarası ne zaman gelir

Kadın Siyah Deri Taş Işlemeli Topuklu Ayakkabı Stiletto (YEDEK TAŞLI) Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Kadın Siyah Deri Taş Işlemeli Topuklu Ayakkabı Stiletto (YEDEK TAŞLI) En Uygun Satış Linki