Kadın Kol Saati Ltp-v001g-9budf (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim ?

Aybike

Bilgili
Kadın Kol Saati Ltp-v001g-9budf (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Kadın Kol Saati Ltp-v001g-9budf (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Şu Anki Değeri 1574.73 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Kadın Kol Saati Ltp-v001g-9budf (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Kadın Kol Saati Ltp-v001g-9budf (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Hakkında yaklaşık 939 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Kadın Kol Saati Ltp-v001g-9budf (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Ürün Detayları

Kordon Cinsi : Çelik >_x000D_

Kordon Rengi : Altın Sarısı >_x000D_

Kasa Tipi : İyon Kaplama >_x000D_

Kara Rengi : Altın Sarısı >_x000D_

Kadran Şekli : Oval >_x000D_

Kadran Rengi : Altın Sarısı >_x000D_

Su Geçirmezlik : 0 >_x000D_

Alarm : Yok >_x000D_

Takvim : Yok >_x000D_

Cam Cinsi : Mineral >_x000D_

Kasa Çapi : 25 >_x000D_

Kronometre : Yok >_x000D_

Mekanizma : Analog >_x000D_

Kadın Kol Saati Ltp-v001g-9budf (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Ürününün Satıcısı, Casio Kadın Kol Saati Ltp-v001g-9budf (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) ürününü 1574.73 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Kadın Kol Saati Ltp-v001g-9budf (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Yorumlar Ve Değerlendirmeler
1574.73 Tl ye satışta olan Kadın Kol Saati Ltp-v001g-9budf (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
939 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: ablama aldım çok güzel duruyor
İsim: **** ****
Tarih: 04 Haziran 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Çok memnun kaldık gayet şık bir ürün ve kaliteli hissettiriyor ürünümüz özenle paketlenmişti. Satıcıya ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
İsim: O** Ş**
Tarih: 17 Kasım 2021

Yorum: anneme aldık çok beğendi zarif ve güzel bir görüntüsü var
İsim: E** S**
Tarih: 23 Mayıs 2023

Yorum: Otobüste bi kadının elinde gördüm zaten aşık olarak sipariş verdim aşırı aşırı güzel fotoğraftakinden küçük çok şık ve çok hızlı geldi kesinlikle tavsiye ederim 🫶🏻
İsim: Rümeysa S.
Tarih: 09 Eylül 2022

Yorum: Çok güzel ve kibar bir saat. Tam olarak nasıl görünüyorsa öyle geldi, beğendik.
Tarih: 14 Haziran 2023

Yorum: Tam benlik bi saat iki sene kolumdan çıkarmam çok zarif ❤️
İsim: B** K**
Tarih: 03 Aralık 2022

Yorum: Sevgilime aldım çok beğendi , güzel şık bir duruşu var .
Tarih: 29 Eylül 2023

Yorum: Anneme aldım Güzeldi paketleme iyi
İsim: H** Y**
Tarih: 25 Mayıs 2023

Yorum: anneme aldim canim anam
İsim: M** A**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: harika tam istediğim ve beklediğim gibi bir saat. biraz bol geldi ama saatcide koluma göre ayarlattım. çok hafif naif kibar şirin bisey ben çok beğendim severek kullanacağım kargo paketleme de gayet iyiydi çokk teşekkür ederim 🙏😊
İsim: N** G**
Tarih: 27 Şubat 2023

Yorum: Çok şık harika bir saat kolda duruşu çok zarif boyutunu görün diye başka bir saatim ile yan yana getirdim indirimde 205 tl civarı olmuştu alacak olanların dikkatine
İsim: Z** Y** T**
Tarih: 08 Mart 2022

Yorum: Annem için aldım çok beğendi
İsim: z** k**
Tarih: 14 Kasım 2021

Yorum: Anneler günü için anneme aldım çok beğendik
İsim: K** K**
Tarih: 16 Mayıs 2023

Yorum: Kız arkadaşıma aldım çok beğendi
İsim: Emrullah K.
Tarih: 21 Şubat 2024

Yorum: Anneme aldık memnun kaldık, gayet şık bir saat
İsim: a** E**
Tarih: 15 Ocak 2023

Yorum: cok guzel şık
Tarih: 23 Şubat 2023

Yorum: çok kibar ve çok güzel bir saat asla pişman olmazsınız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz yanında gelen hediye icin de ayrıca teşekkürler :)
İsim: B** S**
Tarih: 30 Kasım 2021
Satıcı: GÜNDOĞDU SAAT

Yorum: annem için aldık çok beğendik tesekkurler
İsim: s** t**
Tarih: 16 Mayıs 2022
Satıcı: City Market

Yorum: çok kibar, şık bir saat
İsim: D** E** G**
Tarih: 31 Mart 2023

Yorum: Anneme hediye olarak aldım çok beğendi kullanışlı👍🏻
İsim: ş** b**
Tarih: 15 Nisan 2023

Yorum: Kolumdan çıkarmadığım canım saatim 🤎 İndirim döneminde farklı rengini de alacağım. İnce bileklilerin özellikle tercih edebileceği bir model. Spor ve şık. 🤭
İsim: A** A** T**
Tarih: 30 Ocak 2023

Yorum: Mükemmel bi saat ince bilekli insanlar için süper bir seçenek. Benim gibi nostaljik saatler sevenler mutlaka alsın 👌🏼 aynı gün kargoya verildi ertesi gün teslim edildi
İsim: Ö** G**
Tarih: 30 Ağustos 2023

Yorum: Gerçekten çok şık bu saat ayrıca kasası küçük ince bileklikler çok sever ve ben burdayım diyen bi saat her şeyle de kombinlenir
İsim: F** Y**
Tarih: 19 Eylül 2021

Yorum: Anneler günü için almıştım anneme çok beğendi
İsim: Y** B**
Tarih: 24 Mayıs 2023

Yorum: Anneme hediye aldım çok güzel çok beğendik
İsim: A** Ç**
Tarih: 07 Mayıs 2023

Yorum: esime aldim begendik guzel kaliteli
İsim: Ö** f** K**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Çok zarif bir saat çok beğendim.
İsim: A** Y**
Tarih: 22 Şubat 2023

Yorum: Anneme aldım çok iyi
İsim: k** d**
Tarih: 31 Ocak 2023
Satıcı: City Market

Yorum: Eşim için aldım güzel saat
İsim: N** S**
Tarih: 20 Aralık 2022

Yorum: Harika bayıldım💜
İsim: S** O**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Satıcı: Trend Saati

Kadın Kol Saati Ltp-v001g-9budf (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: ürün orjinall mi
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Kaç mm acaba ?
Cevap: Merhaba 26 mm efendim

Soru: orijinali mi?
Cevap: Tüm ürünlerimiz %100 orijinal olup yetkili distribütör firma tarafından 24 ay garantilidir. Sizlere orijinal kutusunda garanti belgesi ile gönderilmektedir.

Soru: su geciriyorsa neden urunun uzerine water resistant yaziyorsunuz? yalan degil mi bu simdi?
Cevap: Merhaba, ürünün su geçirmez özelliği mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 20 cm bilek için uygunmudur
Cevap: Merhaba, ürün standart ölçüde kordona sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 20 cm bileğe olur mu
Cevap: Merhaba, ürün standart ölçüde kordona sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün takvimi gösteriyor mu görsel de yok özellikte ek özellik olarak görünüyor
Cevap: Merhaba, üründe takvim mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: iyi günler çapı 38 olan varmı acaba
Cevap: Merhaba, platformumuzdaki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba su gecermi renk solması olur mu
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir, garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: Orjinal ürün mü
Cevap: Merhaba, platformumuzda satışa sunulan ürünlerin orijinallik kontrolü, ürünler satışa çıkmadan önce yapılıyor. Alışverişinizden sonra aldığınız ürünle ilgili bir sorunuz olursa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Gerekli kontrolleri mümkün olan en kısa sürede yapıp size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: meraba busaat şu geciriyomu
Cevap: Merhaba, ürünün su geçirmez özelliği mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba şu geçiriyor mu

Soru: Ne zaman gelir?
Cevap: Merhabalar ürün yakın zamanda stoklara girmeyecektir.

Soru: merhabalar kasa kaç mm
Cevap: Merhaba, ürün 25 mm kasa çapına sahiptir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhabalar hediye almak istiyorum kutusu ile gönderiyosunuz değil mi? teşekkürler
Cevap: Merhaba, ürün kutusu marka alternatifine bağlı olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba. kasa ölçüsü ne kadar acaba?
Cevap: Merhaba, ürün 25 mm kasa çapına sahiptir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Kararma olur mu
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: bu bayan kol saati su geçirirmi acaba?

Soru: merhaba ürün orjinal mi garanti süresi kaç yıl
Cevap: merhaba, 2 yıl garantilidir, 24 saat içerisinde gönderim yapıyoruz

Soru: salam belgesinide gönderiyormusunuz?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Kadın Kol Saati Ltp-v001g-9budf (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

Kadın Kol Saati Ltp-v001g-9budf (2 Yıl Türkiye Distribütörü Ersa Saat Garantilidir) En Uygun Satış Linki