Sebnem
Bilgili
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Ürün Alınmaya Değer Mi?
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Mevcut Fiyatı 507.17 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Hakkında yaklaşık 578 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Detaylı Bilgi
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Ürününün Satıcısı, Happiness İstanbul Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 ürününü 507.17 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 En Son Yapılan Yorumlar
507.17 Tl ye satışta olan Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
578 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Tek kelime işe Harika bire bir aynısı geldi.1.65 boy 64 kilo 38 beden aldım güzel oldu salaş durdu.
İsim: **** ****
Tarih: 23 Mayıs 2024
Beden: Boy:165cm
Satıcı: Trendyol - Happiness İstanbul
Yorum: Bi küçük beden alınabilir
İsim: T** T**
Tarih: 04 Nisan 2024
Beden: Beden:36
Satıcı: Trendyol
Yorum: Harika gömlek bit beden küçük tercih ettim yine de salaş durdu
İsim: Ö** G**
Tarih: 06 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel ürün tiril tiril bi beden küçük alınabilir ben oversize sevdiğim için değiştirmeyeceğim
İsim: e** c**
Beden: Boy:158cm
Yorum: Ürün güzel kaliteli fakat beden olarak gerçekten salaş 34 beden olsa alırdım bir beden hatta 2 beden küçük tercih edin
İsim: T** Z**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: MÜG MÜG MÜG MÜKEMMEL HARİKA AMA BEDEN KÜÇÜK ALIN ÇOK OVERSİZE
İsim: d** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Haziran 2024
Yorum: 58 kilo s beden tam oldu ama kombinleyemediğim için iade ettim
İsim: Z** Ü**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: bedenim XL 40 beden salaş oldu. kumaşı iyi. tavsiye ederim. yazın bodrum'da bu fiyatın 5 katı olur
İsim: D** T**
Tarih: 03 Nisan 2024
Beden: Beden:40
Yorum: Bu fiyata çok iyi, ama 2 beden küçük alınmalı ben 1 beden küçük almama rağmen baya geniş oldu
İsim: G** E**
Tarih: 17 Nisan 2024
Beden: Beden:38
Yorum: Boyu biraz uzun ama çok güzel çok kaliteli kumaş
İsim: Ş** K** C**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Beden: Boy:162cm
Yorum: G 38 giyiyorum ama 36 numara sipariş ettim ve çok büyük olmasına rağmen 40 numara gibi göründü. İade edeceğim
İsim: KHOULOUD S. M.
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: Güzel kumaşı müslin, ancak büyük geldiği için iade etmek zorunda kaldım. Bir beden küçüğünü alıcam.
İsim: Z** Ç**
Tarih: 13 Mart 2024
Beden: Boy:169cm
Yorum: 56 kiloyum s aldım , genel kalıbı bol bir gömlek beğendim
İsim: A** D**
Tarih: 13 Mayıs 2024
Beden: Boy:168cm
Yorum: Çok büyük bedeni bir beden küçük alınmalı
İsim: E** P**
Tarih: 25 Haziran 2024
Yorum: 36 beden aldım gene de aşırı büyük
İsim: Ö** K**
Tarih: 13 Nisan 2024
Yorum: Normalde m beden kullanıyorum 36 beden aldım yine de büyük. Ama kumaşı nasıl rahat hiç hissetmiyorsun üzerinde yük
İsim: a** ç**
Tarih: 12 Haziran 2024
Beden: Boy:161cm
Yorum: 36 beden iyi uyuyor. kaliteli ürün
Tarih: 02 Temmuz 2024
Yorum: Salaş durmasını istiyorsanız bir beden büyük alın çok beğendim aşırı güzel bir parça
İsim: G** k**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: Çok güzel bir gömlek kumaş harika muslin
İsim: F** Ö**
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: Bir beden küçük alın çok güzel ve kaliteli
İsim: Ş** Ö**
Tarih: 06 Temmuz 2024
Yorum: yorumlardan bakarak bir beden küçük aldım halen salaş duruyor. güzel kumaşı dikişi de. ben denizde mayo üstüne giymek için aldım
İsim: D** C**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: Bir beden küçün alın kalıpları çok geniş
İsim: M** Ç** Ö**
Beden: 15 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel kumaşı,beden büyük o yüzden iade.Bir küçük bedeni alacağım.42 beden giyiyorum,yorumlara bakarak 40 almıştım o da büyük geldi.
Tarih: 23 Temmuz 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: Harika bir gömlek diğer renklerinide alıcam. Kalitesi çok güzel 40 beden aldım salaş duruyor gayet istediğim gibi duruşu
İsim: S** Ö**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: yumuşacık güzel
İsim: H** G**
Tarih: 28 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok güzel kalıbı geniş oversize sizin giyiminize bağlı 64 kiloyum 38 beden aldım. Geniş geldi
İsim: İ** Y**
Tarih: 30 Nisan 2024
Beden: Boy:163cm
Yorum: çok güzel bir gömlek ama bedeni büyük geldi o yüzden iade
İsim: A** b**
Beden: 28 Haziran 2024
Yorum: Gömleğin kumaşı çok güzel çift kat müslin kumaş terletmez bir beden küçük alım diye okumuştum yorumlardan öyle sipariş verdim ama sanki bir beden daha küçük alsam olurmuş kolları uzun ve bol oldu oldukça oversize .
İsim: o** T**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: Yumuşacık kumaşı var
Yorum: cok guzel yumuşak müslin
İsim: B** H**
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Ürünün boyu?
Cevap: Ürün boyu: 70 cm'dir.
Soru: beyaz mi ekru mu? yorumlarda ekru gelmis de beyaz istiyorum. net bir cvp verirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba, ürünümüz beyaz renktir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 36 nezmn gelir
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: % kaç müslin
Cevap: Merhaba, ürün 100% pamuktur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ic gösteriyor mu?
Cevap: Merhabalar, bazı açık renk kumaşlar açık tonlarda iç çamaşırını yansıtabilmektedir.
Soru: Merhaba daha dün s vardi ne zaman gelir tekrar alıcaktim
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanarak stoklar yenilendiğinde haberdar olabilir, ürünü favorilerinize ekleyerek takip edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhablar iç gosteriyor mu ?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Uygun iç çamaşırı ile kullanıldığında sorun olmayacaktır.
Soru: Ürün pamuk mu keten mi?
Cevap: Merhaba, ürün %100 Pamuk ketendir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 44 bedeni ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Beyaz mı ekru mu acaba alanlar hep beyaz gelmedı demıs
Cevap: Merhaba, ürün rengi beyazdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar gömleği alacağım ama Müslüm kumaş olarak gönderirseniz çok sevinirim bazı Yorumlarda Müslüm kumaşı gelmemiş ona dikkat ederseniz öyle alacağım şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar
Cevap: Merhaba, ürün müslin kumaştır. Görselde gözüktüğü gibi gelmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: yuz de yüz pamuk mudur
Cevap: Merhaba, ürün 100% Pamuk dokuma kumaştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün 44 bedeni ne zAman gelir almak için bekliyorun da
Soru: Merhaba 42 beden gelecek mi
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanarak stoklar yenilendiğinde haberdar olabilir, ürünü favorilerinize ekleyerek takip edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 44 bedeni gelirmi beklemelimiyim acaba
Soru: Salam? Mankendeki hangi olcu?
Cevap: Merhaba, mankenin üzerindeki ürün, 36/S bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, mankenin üzerindeki S beden mi? Yorumlard over size bile olsa kalıbının çok büyük olduğu yazılmış. Neden 34 beden üretilmiyor?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanarak stoklar yenilendiğinde haberdar olabilir, ürünü favorilerinize ekleyerek takip edebilirsiniz. Mankenin üzerindeki ürün S/36 bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhabalar ürünün yakadan etek ucuna kadar uzunluğu kaç cm dir teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, ürün Ürün Boyu: 70 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: keten mi ?
Cevap: Merhaba, ürün müslin kumaştan üretilmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 42 beden almak istiyorum acil stok güncellemesi gelir mi?
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Detay Resimler
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Mevcut Fiyatı 507.17 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Hakkında yaklaşık 578 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Detaylı Bilgi
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Ürününün Satıcısı, Happiness İstanbul Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 ürününü 507.17 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 En Son Yapılan Yorumlar
507.17 Tl ye satışta olan Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
578 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Tek kelime işe Harika bire bir aynısı geldi.1.65 boy 64 kilo 38 beden aldım güzel oldu salaş durdu.
Yorum: Bi küçük beden alınabilir
İsim: T** T**
Tarih: 04 Nisan 2024
Yorum: Harika gömlek bit beden küçük tercih ettim yine de salaş durdu
İsim: Ö** G**
Tarih: 06 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel ürün tiril tiril bi beden küçük alınabilir ben oversize sevdiğim için değiştirmeyeceğim
İsim: e** c**
Beden: Boy:158cm
Yorum: Ürün güzel kaliteli fakat beden olarak gerçekten salaş 34 beden olsa alırdım bir beden hatta 2 beden küçük tercih edin
İsim: T** Z**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: MÜG MÜG MÜG MÜKEMMEL HARİKA AMA BEDEN KÜÇÜK ALIN ÇOK OVERSİZE
İsim: d** k**
Beden: 13 Haziran 2024
Yorum: 58 kilo s beden tam oldu ama kombinleyemediğim için iade ettim
İsim: Z** Ü**
Tarih: 05 Haziran 2024
Yorum: bedenim XL 40 beden salaş oldu. kumaşı iyi. tavsiye ederim. yazın bodrum'da bu fiyatın 5 katı olur
İsim: D** T**
Tarih: 03 Nisan 2024
Beden: Beden:40
Yorum: Bu fiyata çok iyi, ama 2 beden küçük alınmalı ben 1 beden küçük almama rağmen baya geniş oldu
İsim: G** E**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: Boyu biraz uzun ama çok güzel çok kaliteli kumaş
İsim: Ş** K** C**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Beden: Boy:162cm
Yorum: G 38 giyiyorum ama 36 numara sipariş ettim ve çok büyük olmasına rağmen 40 numara gibi göründü. İade edeceğim
İsim: KHOULOUD S. M.
Tarih: 15 Mayıs 2024
Yorum: Güzel kumaşı müslin, ancak büyük geldiği için iade etmek zorunda kaldım. Bir beden küçüğünü alıcam.
İsim: Z** Ç**
Tarih: 13 Mart 2024
Beden: Boy:169cm
Yorum: 56 kiloyum s aldım , genel kalıbı bol bir gömlek beğendim
İsim: A** D**
Tarih: 13 Mayıs 2024
Beden: Boy:168cm
Yorum: Çok büyük bedeni bir beden küçük alınmalı
İsim: E** P**
Tarih: 25 Haziran 2024
Yorum: 36 beden aldım gene de aşırı büyük
İsim: Ö** K**
Tarih: 13 Nisan 2024
Yorum: Normalde m beden kullanıyorum 36 beden aldım yine de büyük. Ama kumaşı nasıl rahat hiç hissetmiyorsun üzerinde yük
İsim: a** ç**
Tarih: 12 Haziran 2024
Beden: Boy:161cm
Yorum: 36 beden iyi uyuyor. kaliteli ürün
Tarih: 02 Temmuz 2024
Yorum: Salaş durmasını istiyorsanız bir beden büyük alın çok beğendim aşırı güzel bir parça
İsim: G** k**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: Çok güzel bir gömlek kumaş harika muslin
İsim: F** Ö**
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: Bir beden küçük alın çok güzel ve kaliteli
İsim: Ş** Ö**
Yorum: yorumlardan bakarak bir beden küçük aldım halen salaş duruyor. güzel kumaşı dikişi de. ben denizde mayo üstüne giymek için aldım
İsim: D** C**
Yorum: Bir beden küçün alın kalıpları çok geniş
İsim: M** Ç** Ö**
Beden: 15 Temmuz 2024
Yorum: Çok güzel kumaşı,beden büyük o yüzden iade.Bir küçük bedeni alacağım.42 beden giyiyorum,yorumlara bakarak 40 almıştım o da büyük geldi.
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Harika bir gömlek diğer renklerinide alıcam. Kalitesi çok güzel 40 beden aldım salaş duruyor gayet istediğim gibi duruşu
İsim: S** Ö**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: yumuşacık güzel
İsim: H** G**
Tarih: 28 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok güzel kalıbı geniş oversize sizin giyiminize bağlı 64 kiloyum 38 beden aldım. Geniş geldi
İsim: İ** Y**
Tarih: 30 Nisan 2024
Beden: Boy:163cm
Yorum: çok güzel bir gömlek ama bedeni büyük geldi o yüzden iade
İsim: A** b**
Beden: 28 Haziran 2024
Yorum: Gömleğin kumaşı çok güzel çift kat müslin kumaş terletmez bir beden küçük alım diye okumuştum yorumlardan öyle sipariş verdim ama sanki bir beden daha küçük alsam olurmuş kolları uzun ve bol oldu oldukça oversize .
İsim: o** T**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: Yumuşacık kumaşı var
Yorum: cok guzel yumuşak müslin
İsim: B** H**
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Ürünün boyu?
Cevap: Ürün boyu: 70 cm'dir.
Soru: beyaz mi ekru mu? yorumlarda ekru gelmis de beyaz istiyorum. net bir cvp verirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba, ürünümüz beyaz renktir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 36 nezmn gelir
Soru: % kaç müslin
Cevap: Merhaba, ürün 100% pamuktur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ic gösteriyor mu?
Cevap: Merhabalar, bazı açık renk kumaşlar açık tonlarda iç çamaşırını yansıtabilmektedir.
Soru: Merhaba daha dün s vardi ne zaman gelir tekrar alıcaktim
Soru: merhablar iç gosteriyor mu ?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Uygun iç çamaşırı ile kullanıldığında sorun olmayacaktır.
Soru: Ürün pamuk mu keten mi?
Cevap: Merhaba, ürün %100 Pamuk ketendir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 44 bedeni ne zaman gelir
Soru: Beyaz mı ekru mu acaba alanlar hep beyaz gelmedı demıs
Cevap: Merhaba, ürün rengi beyazdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar gömleği alacağım ama Müslüm kumaş olarak gönderirseniz çok sevinirim bazı Yorumlarda Müslüm kumaşı gelmemiş ona dikkat ederseniz öyle alacağım şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar
Cevap: Merhaba, ürün müslin kumaştır. Görselde gözüktüğü gibi gelmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: yuz de yüz pamuk mudur
Cevap: Merhaba, ürün 100% Pamuk dokuma kumaştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün 44 bedeni ne zAman gelir almak için bekliyorun da
Soru: Merhaba 42 beden gelecek mi
Soru: 44 bedeni gelirmi beklemelimiyim acaba
Soru: Salam? Mankendeki hangi olcu?
Cevap: Merhaba, mankenin üzerindeki ürün, 36/S bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, mankenin üzerindeki S beden mi? Yorumlard over size bile olsa kalıbının çok büyük olduğu yazılmış. Neden 34 beden üretilmiyor?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanarak stoklar yenilendiğinde haberdar olabilir, ürünü favorilerinize ekleyerek takip edebilirsiniz. Mankenin üzerindeki ürün S/36 bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhabalar ürünün yakadan etek ucuna kadar uzunluğu kaç cm dir teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, ürün Ürün Boyu: 70 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: keten mi ?
Cevap: Merhaba, ürün müslin kumaştan üretilmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 42 beden almak istiyorum acil stok güncellemesi gelir mi?
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Detay Resimler
Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 En Uygun Satış Linki
Happiness İstanbul Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Happiness İstanbul Kadın Beyaz Cepli Oversize Müslin Gömlek MX00150 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.