Ayfer
Bilgili
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Şu Anki Satış Fiyatı 119.91 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Memnuniyet Oranı Nedir?
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Hakkında yaklaşık 2389 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Ürünün Detayları
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Ürününün Satıcısı, Beyond Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 ürününü 119.91 Tl'den Satılmaktadır.
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Son Yorumlar
119.91 Tl ye satışta olan Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2389 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: çok beğendim kendi numaranızı alın
İsim: E** s**
Tarih: 25 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Beyond
Yorum: çok beğendim çok rahat bir ayakkabı 37 giyiyorum tam oldu
İsim: E** G**
Tarih: 19 Temmuz 2022
Beden: Beden:37
Yorum: çok rahat bir sandalet tam numaranızı alın bence ben öyle yaptım severek kullanıyorum.
İsim: ş** k**
Tarih: 19 Haziran 2022
Beden: Beden:38
Yorum: mükemmel bir ürün
bayıldım . çok sexi duruyor kendi bedeninizi alın
İsim: H** K**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: Aşırı rahat bir ayakkabı fiyatına göre çok uygun ve çok güzel kendi numaranızı alın
İsim: H** C**
Tarih: 06 Haziran 2022
Beden: Beden:39
Yorum: tam numaranızı alabilirsiniz arkadaşlar çok rahat 3 renginide aldım
İsim: M** Y**
Tarih: 30 Haziran 2022
Beden: Beden:40
Yorum: çok güzel tam numara alabilirsiniz
İsim: g** b**
Tarih: 14 Nisan 2023
Yorum: kardeşime ve kendime aldım. çok beğendik yumuşacık derisi. ayakta yokmuş gibi. bu fiyata çok bile arkadaşlar alın aldırın. siyah rengini de alacağız.
İsim: S** Y**
Tarih: 27 Temmuz 2022
Yorum: Çok rahat 1 numara büyük alın
İsim: K** Ç**
Tarih: 12 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel ve rahat 38 giyiyorum ama 39aldım tam geldi
İsim: B** Z**
Tarih: 10 Eylül 2022
Yorum: Kızıma aldım çok rahatmış
İsim: T** T**
Tarih: 30 Ağustos 2022
Beden: Beden:36
Yorum: yazın rahatlıkla kullandim . tam bir giy çık urunu
İsim: t** y**
Tarih: 12 Eylül 2022
Yorum: Çok rahat kendi numaranızı alın
İsim: S** A**
Tarih: 16 Haziran 2022
Yorum: Çok rahat sandalet kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: S** U**
Tarih: 19 Mart 2023
Yorum: Severek kullanıyorum tam numara alın
İsim: H** A**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: rahat sandalet tavsiye ederim ayak numaranızı alın derim
İsim: Ş** g** K**
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: Ürün çok güzel fakat biraz sıkıyor 1 numara büyük alınabilir ve hemen koptu kenarı
İsim: K** K**
Tarih: 11 Eylül 2022
Yorum: fiyatı çok uygun olduğundan pek ümidim yoktu açıkçası ama geldi giydim ve çok beğendim. 38 numara giyiyorum 38 aldım çok az sıktı ama 39 da biyük olurdu muhtemelen. gittikçe açılacağını düşünüyorum ve gerçekten çok rahat bi ayakkabı. çok teşekkür ederim
İsim: G** A**
Tarih: 21 Temmuz 2022
Yorum: indirimden aldım çok güzel geldi cokda çabuk geldi 3 güne elimde oldu çok rahat 40 numara giyiniyorum tam oldu ben beğendim tavsiye ederim.
İsim: G** s** A** y**
Tarih: 25 Mayıs 2022
Yorum: Urun gayet guzel annem icin aldik. 38 numara giyiyor 38 aldik tam oldu. tabani da yumusak
İsim: **** ****
Tarih: 25 Nisan 2022
Yorum: Çok beğendim, çok rahatlar 2 renk aldım şimdi anneme de alıcam
İsim: Ş** S**
Tarih: 13 Haziran 2022
Yorum: Yorumlara bakarak aldım ve bende çok memnun kaldım ayak numaranıza göre alabilirsiniz ben indirimdeyken siyahını da aldım
İsim: s** g**
Yorum: kardeşime aldım çok beğendi
İsim: D** D**
Tarih: 28 Nisan 2023
Yorum: ÜRÜN GERÇEKTEN ÇOK İYİ. TAM AYAK NUMARANIZI ALABİLİRSİNİZ. 39 ALDİM TAM OLDU. TEREDDÜT ETMEYİN HEMEN ALIN ÇOK RAHAT
İsim: KADER K.
Tarih: 28 Temmuz 2022
Yorum: Çok kaliteli rahat bir ürün 3 çift aldim iyikide almışım Mağazada çok ilgiliydi kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Ebru K.
Tarih: 30 Nisan 2022
Yorum: Kendi numaranızı alabilirsiniz. Çok beğendim. Çok. Şık
Tarih: 09 Nisan 2022
Yorum: çok güzel tam numaranızı alınız
İsim: F** D**
Tarih: 29 Temmuz 2022
Yorum: Çooook beğendiğim için bu rengide aldım Siyahınıda aldım tereddüt etmeyin bu fiyata bu ürün kaçmaz ayak numaranızı alın ben kendi ayak numarama göre aldım tam oldu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz arkadaşlar
Tarih: 27 Mayıs 2022
Yorum: hem beni hem kahverengi aldık şık duruyor
İsim: M** T**
Tarih: 29 Mayıs 2022
Yorum: Herkese tavsiye ediyorum tam numaranızı alabilirsiniz
İsim: M** E**
Tarih: 13 Temmuz 2022
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhaba gercek derimidir
Cevap: Merhaba efendim hayır suni deridir. Saygılar Beyond
Soru: 41 no varmi
Cevap: yok efendim
Soru: merhaba rahat kalipmi
Cevap: Merhaba, ürünümüz tam kalıptır, Bedeninizi almanızı öneriyoruz. Ancak ayağınız geniş yapılı ( taraklı ) veya buçuklu ise bir beden büyük almanızı öneririz. Sağlıklı günler, keyifli alışverişler dileriz. Beyond
Soru: merhaba sandaletin ön kısmının kalıbı dar mı geniş mi numara fark ediyor mu? Yoksa sadece uzunluk farkı mı var? Ayaklarımın ön kısmı taraklı ama uzunluk olarak 36 numara oluyor, 36 mi 37 mi almalıyım?
Cevap: Merhaba, ürünümüz tam kalıptır, Bedeninizi almanızı öneriyoruz. Ancak ayağınız geniş yapılı ( taraklı ) veya buçuklu ise bir beden büyük almanızı öneririz. Sağlıklı günler, keyifli alışverişler dileriz. Beyond
Soru: fiyti nedir
Cevap: Merhaba Efendim ürünler seri olarak geliyor hızlı tükenen bedenler için tekrar üretim yaptırıyoruz ve tek beden üretim maliyetleri normal maliyetlere göre yüksek oluyor bizde bu yüzden belirli bedenlerin fiyatlandırmasını farklı yapmak zorunda kalıyoruz .Zaten incelerseniz diğer satıcılar bu yüzden bizim sattığımız en yüksek bedelden daha yüksek fiyatlara satıyorlar . Bu konuda anlayışınızı rica ediyoruz Saygılar BEYOND İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.
Soru: arkası lastiklimi
Cevap: Merhabalar efendim. Arkası lastikli değildir. İyi günler dileriz. Saygılar Beyond.
Soru: 41 numarasi varmi
Cevap: Merhaba, ürünümüzün 41 numarası bulunmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz, Beyond
Soru: bana flaş mesajı neden sürekli geliyor, fawori değil
Cevap: Merhaba , suanda mesai saatleri dışında olduğumuz için üzülerek yardımcı olamıyoruz. Sorularınızı hafta içi saat 09:30-17:30saatleri arasında sorarsanız memnuniyetle yardımcı oluruz . Anlayışınız için teşekkür ederiz . Saygılar Beyond İç Ve Dış Ticaret A.Ş.
Soru: Merhaba corap ile giymeye uygunmudur
Cevap: Merhaba efendim normalde giyilmez ama isterseniz giyebilirsiniz.Saygılar Beyond
Soru: Merhaba aldığım sandaletlerin 41 numarası var mı değilim yapabiliyor muyum?
Cevap: Merhabalar efendim.Ürünümüzün beden aralığı 36-40'dır.İyi günler dileriz.Saygılar Beyond.
Soru: Kalımı darmı bolmu
Soru: hangi kargo
Cevap: Merhaba efendim PTT kargo ile çalışıyoruz. Saygılar Beyond
Soru: bugün verirsem hangi gün elimde olur
Cevap: Merhaba efendim şu an sipariş verirseniz yarın kargoya veririz fakat kargonun size ulaşması bulunduğunuz il ve ilçeye göre değişiklik gösterebilir efendim. Saygılar Beyond
Soru: 37 38 arası giyiyorum da bu sandalatte kaç numara alayım sizce
Cevap: Merhaba efendim ürünümüzün beden tablosu aşağıdaki gibidir . 36 - 23cm , 37-23,5cm , 38-24cm , 39-24,5cm , 40-25cm dir taraklı ayakların bir beden büyük almasını rica ederiz .saygılar beyond
Soru: Taraklı ayaklar için uygun mu?
Cevap: Merhaba Efendim ayak yapınıza ve kullanım alışkanlığınıza göre değişir . ayağınız ince yapılı ise ve ya genelde ayakkabı ile terliği aynı numaralar alıyorsanız tam bedeninizi alabilirsiniz . Ayağınız geniş yapılı ( taraklı ) ve ya terliğinizi bir beden büyük tercih ediyorsanız bir beden büyük alabilirsiniz . Saygılar BEYOND İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.
Soru: Kaymaz taban mı
Cevap: Evet efendim kaymaz tabanlıdır
Soru: 10 gündür ayakkabı yolda bir türlğ gelemedi ne zaman gelecek bu ayakkabı
Cevap: Merhaba , maalesef buradan sipariş görüntüleyemiyoruz burası ürün soruları ekranı ,sipariş sorularım bölümünden sorarsanız siparişinizi & bilgilerinizi görüntüleyerek siparişinizin durumu hakkında bilgi verebiliriz ve memnuniyetle yardımcı oluruz efendim . Saygılar Beyond
Soru: merhaba tam kalıp mıdır ayakkabınız
Cevap: Merhaba Efendim ürünümüz tam kalıptır bedeninizi almanızı öneriyoruz . Ayağınız geniş yapılı ( taraklı ) veya buçuklu ise bir beden büyük almanızı öneririz . Saygılar BEYOND İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.
Soru: 39 numara kaç cm acaba
Cevap: Merhaba efendim ürünümüzün beden tablosu aşağıdaki gibidir . 36 - 23cm , 37-23,5cm , 38-24cm , 39-24,5cm , 40-25cm dir taraklı ayakların bir beden büyük almasını rica ederiz .saygılar beyond
Soru: bunun 42 numarası varmı
Cevap: 36-40 arası bedenleri çalışıyoruz
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Görseller
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Şu Anki Satış Fiyatı 119.91 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Memnuniyet Oranı Nedir?
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Hakkında yaklaşık 2389 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Ürünün Detayları
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Ürününün Satıcısı, Beyond Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 ürününü 119.91 Tl'den Satılmaktadır.
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Son Yorumlar
119.91 Tl ye satışta olan Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2389 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: çok beğendim kendi numaranızı alın
İsim: E** s**
Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: çok beğendim çok rahat bir ayakkabı 37 giyiyorum tam oldu
İsim: E** G**
Tarih: 19 Temmuz 2022
Yorum: çok rahat bir sandalet tam numaranızı alın bence ben öyle yaptım severek kullanıyorum.
İsim: ş** k**
Tarih: 19 Haziran 2022
Yorum: mükemmel bir ürün
İsim: H** K**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: Aşırı rahat bir ayakkabı fiyatına göre çok uygun ve çok güzel kendi numaranızı alın
İsim: H** C**
Tarih: 06 Haziran 2022
Yorum: tam numaranızı alabilirsiniz arkadaşlar çok rahat 3 renginide aldım
İsim: M** Y**
Tarih: 30 Haziran 2022
Yorum: çok güzel tam numara alabilirsiniz
İsim: g** b**
Tarih: 14 Nisan 2023
Yorum: kardeşime ve kendime aldım. çok beğendik yumuşacık derisi. ayakta yokmuş gibi. bu fiyata çok bile arkadaşlar alın aldırın. siyah rengini de alacağız.
İsim: S** Y**
Tarih: 27 Temmuz 2022
Yorum: Çok rahat 1 numara büyük alın
İsim: K** Ç**
Tarih: 12 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel ve rahat 38 giyiyorum ama 39aldım tam geldi
İsim: B** Z**
Tarih: 10 Eylül 2022
Yorum: Kızıma aldım çok rahatmış
İsim: T** T**
Tarih: 30 Ağustos 2022
Yorum: yazın rahatlıkla kullandim . tam bir giy çık urunu
İsim: t** y**
Tarih: 12 Eylül 2022
Yorum: Çok rahat kendi numaranızı alın
İsim: S** A**
Yorum: Çok rahat sandalet kendi numaranızı alabilirsiniz
İsim: S** U**
Tarih: 19 Mart 2023
Yorum: Severek kullanıyorum tam numara alın
İsim: H** A**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: rahat sandalet tavsiye ederim ayak numaranızı alın derim
İsim: Ş** g** K**
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: Ürün çok güzel fakat biraz sıkıyor 1 numara büyük alınabilir ve hemen koptu kenarı
İsim: K** K**
Tarih: 11 Eylül 2022
Yorum: fiyatı çok uygun olduğundan pek ümidim yoktu açıkçası ama geldi giydim ve çok beğendim. 38 numara giyiyorum 38 aldım çok az sıktı ama 39 da biyük olurdu muhtemelen. gittikçe açılacağını düşünüyorum ve gerçekten çok rahat bi ayakkabı. çok teşekkür ederim
İsim: G** A**
Tarih: 21 Temmuz 2022
Yorum: indirimden aldım çok güzel geldi cokda çabuk geldi 3 güne elimde oldu çok rahat 40 numara giyiniyorum tam oldu ben beğendim tavsiye ederim.
İsim: G** s** A** y**
Tarih: 25 Mayıs 2022
Yorum: Urun gayet guzel annem icin aldik. 38 numara giyiyor 38 aldik tam oldu. tabani da yumusak
Tarih: 25 Nisan 2022
Yorum: Çok beğendim, çok rahatlar 2 renk aldım şimdi anneme de alıcam
İsim: Ş** S**
Tarih: 13 Haziran 2022
Yorum: Yorumlara bakarak aldım ve bende çok memnun kaldım ayak numaranıza göre alabilirsiniz ben indirimdeyken siyahını da aldım
İsim: s** g**
Yorum: kardeşime aldım çok beğendi
İsim: D** D**
Tarih: 28 Nisan 2023
Yorum: ÜRÜN GERÇEKTEN ÇOK İYİ. TAM AYAK NUMARANIZI ALABİLİRSİNİZ. 39 ALDİM TAM OLDU. TEREDDÜT ETMEYİN HEMEN ALIN ÇOK RAHAT
İsim: KADER K.
Tarih: 28 Temmuz 2022
Yorum: Çok kaliteli rahat bir ürün 3 çift aldim iyikide almışım Mağazada çok ilgiliydi kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Ebru K.
Tarih: 30 Nisan 2022
Yorum: Kendi numaranızı alabilirsiniz. Çok beğendim. Çok. Şık
Tarih: 09 Nisan 2022
Yorum: çok güzel tam numaranızı alınız
İsim: F** D**
Tarih: 29 Temmuz 2022
Yorum: Çooook beğendiğim için bu rengide aldım Siyahınıda aldım tereddüt etmeyin bu fiyata bu ürün kaçmaz ayak numaranızı alın ben kendi ayak numarama göre aldım tam oldu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz arkadaşlar
Tarih: 27 Mayıs 2022
Yorum: hem beni hem kahverengi aldık şık duruyor
İsim: M** T**
Tarih: 29 Mayıs 2022
Yorum: Herkese tavsiye ediyorum tam numaranızı alabilirsiniz
İsim: M** E**
Tarih: 13 Temmuz 2022
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhaba gercek derimidir
Cevap: Merhaba efendim hayır suni deridir. Saygılar Beyond
Soru: 41 no varmi
Cevap: yok efendim
Soru: merhaba rahat kalipmi
Soru: merhaba sandaletin ön kısmının kalıbı dar mı geniş mi numara fark ediyor mu? Yoksa sadece uzunluk farkı mı var? Ayaklarımın ön kısmı taraklı ama uzunluk olarak 36 numara oluyor, 36 mi 37 mi almalıyım?
Soru: fiyti nedir
Cevap: Merhaba Efendim ürünler seri olarak geliyor hızlı tükenen bedenler için tekrar üretim yaptırıyoruz ve tek beden üretim maliyetleri normal maliyetlere göre yüksek oluyor bizde bu yüzden belirli bedenlerin fiyatlandırmasını farklı yapmak zorunda kalıyoruz .Zaten incelerseniz diğer satıcılar bu yüzden bizim sattığımız en yüksek bedelden daha yüksek fiyatlara satıyorlar . Bu konuda anlayışınızı rica ediyoruz Saygılar BEYOND İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.
Soru: arkası lastiklimi
Cevap: Merhabalar efendim. Arkası lastikli değildir. İyi günler dileriz. Saygılar Beyond.
Soru: 41 numarasi varmi
Cevap: Merhaba, ürünümüzün 41 numarası bulunmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz, Beyond
Soru: bana flaş mesajı neden sürekli geliyor, fawori değil
Cevap: Merhaba , suanda mesai saatleri dışında olduğumuz için üzülerek yardımcı olamıyoruz. Sorularınızı hafta içi saat 09:30-17:30saatleri arasında sorarsanız memnuniyetle yardımcı oluruz . Anlayışınız için teşekkür ederiz . Saygılar Beyond İç Ve Dış Ticaret A.Ş.
Soru: Merhaba corap ile giymeye uygunmudur
Cevap: Merhaba efendim normalde giyilmez ama isterseniz giyebilirsiniz.Saygılar Beyond
Soru: Merhaba aldığım sandaletlerin 41 numarası var mı değilim yapabiliyor muyum?
Cevap: Merhabalar efendim.Ürünümüzün beden aralığı 36-40'dır.İyi günler dileriz.Saygılar Beyond.
Soru: Kalımı darmı bolmu
Soru: hangi kargo
Cevap: Merhaba efendim PTT kargo ile çalışıyoruz. Saygılar Beyond
Soru: bugün verirsem hangi gün elimde olur
Cevap: Merhaba efendim şu an sipariş verirseniz yarın kargoya veririz fakat kargonun size ulaşması bulunduğunuz il ve ilçeye göre değişiklik gösterebilir efendim. Saygılar Beyond
Soru: 37 38 arası giyiyorum da bu sandalatte kaç numara alayım sizce
Soru: Taraklı ayaklar için uygun mu?
Cevap: Merhaba Efendim ayak yapınıza ve kullanım alışkanlığınıza göre değişir . ayağınız ince yapılı ise ve ya genelde ayakkabı ile terliği aynı numaralar alıyorsanız tam bedeninizi alabilirsiniz . Ayağınız geniş yapılı ( taraklı ) ve ya terliğinizi bir beden büyük tercih ediyorsanız bir beden büyük alabilirsiniz . Saygılar BEYOND İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.
Soru: Kaymaz taban mı
Cevap: Evet efendim kaymaz tabanlıdır
Soru: 10 gündür ayakkabı yolda bir türlğ gelemedi ne zaman gelecek bu ayakkabı
Cevap: Merhaba , maalesef buradan sipariş görüntüleyemiyoruz burası ürün soruları ekranı ,sipariş sorularım bölümünden sorarsanız siparişinizi & bilgilerinizi görüntüleyerek siparişinizin durumu hakkında bilgi verebiliriz ve memnuniyetle yardımcı oluruz efendim . Saygılar Beyond
Soru: merhaba tam kalıp mıdır ayakkabınız
Cevap: Merhaba Efendim ürünümüz tam kalıptır bedeninizi almanızı öneriyoruz . Ayağınız geniş yapılı ( taraklı ) veya buçuklu ise bir beden büyük almanızı öneririz . Saygılar BEYOND İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.
Soru: 39 numara kaç cm acaba
Soru: bunun 42 numarası varmı
Cevap: 36-40 arası bedenleri çalışıyoruz
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Görseller
Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 En Uygun Satış Linki
Beyond Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Beyond Kadın Bej Deri Sandalet Byndcgl01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.