iup ye nasil basvurulur ?

Seda

Bilgili
İUP'ye nasıl başvurulur?
İUP (İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMI) BAŞVURU NASIL YAPILIR? Bakanlıkla yapılan iş birliği sonucu, 81 ilde toplam 120 bin kontenjanla açılan ilk İUP'a başvurular da başladı. Söz konusu programlara, İŞKUR e-şube, Alo170, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ve İŞKUR Hizmet Merkezlerinden başvuru yapılabiliyor.

İUP'ye nasıl başvurulur?
İUP (İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMI) BAŞVURU NASIL YAPILIR? Bakanlıkla yapılan iş birliği sonucu, 81 ilde toplam 120 bin kontenjanla açılan

Selam, umarım keyifler yerindedir

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Seda

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı İŞKUR Gençlik Programı başvuruları başladı. Başvurular 20-24 Ekim 2025 tarihleri arasında İŞKUR sistemi üzerinden yapılacaktır
- sorusuna resmi açıklamalar ile yanıt arıyor. İŞKUR tarafından yürütülen ve işsiz bireylerin istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla uygulanan bir eğitim ve rehberlik programı olan İUP maaşı 1 Ocak 2025 tarihi itibari ile 1.083,00TL'ye yükseltildi
- h) Kurum tarafından belirlenecek ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla yürütülebilecek diğer faaliyetlerin desteklenmesi, İUP Katılımcılarına Verilecek Eğitimler Nelerdir? Katılımcılara Hangi Ödemeler Yapılmaktadır? Katılımcılara katılım sağladıkları günler için 01 Ocak 2026 tarihi itibari ile 1.375,00TL cep harçlığı ödenir

İşine yaraması için paylaşıyorum

İUP'ye nasıl başvurulur?
İUP (İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMI) BAŞVURU NASIL YAPILIR? Bakanlıkla yapılan iş birliği sonucu, 81 ilde toplam 120 bin kontenjanla açılan

Herkese iyi günler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ayrıca belirtmek gerekirse

- 3. İşgücü Uyum Programı kapsamında çalışan personellerin sadece Genel Sağlık Sigortası ve İş Kazası primi yatırılacaktır. 4. Çalışma süresi programın ilk dört haftası 5 gün/37,5 saat, devam eden haftalarda 3 gün/22,5 saat olarak uygulanacaktır. 5
- sorusuna resmi açıklamalar ile yanıt arıyor. İŞKUR tarafından yürütülen ve işsiz bireylerin istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla uygulanan bir eğitim ve rehberlik programı olan İUP maaşı 1 Ocak 2025 tarihi itibari ile 1.083,00TL'ye yükseltildi
- h) Kurum tarafından belirlenecek ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla yürütülebilecek diğer faaliyetlerin desteklenmesi, İUP Katılımcılarına Verilecek Eğitimler Nelerdir? Katılımcılara Hangi Ödemeler Yapılmaktadır? Katılımcılara katılım sağladıkları günler için 01 Ocak 2026 tarihi itibari ile 1.375,00TL cep harçlığı ödenir

İşine yararsa ne mutlu bana

İUP'ye nasıl başvurulur?

Merhaba herkese

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Seda

Bir ekleme yapmak gerekirse

- Meram Kaymakamlığı işbirliği ile kamusal alanların temizlik, bakım ve onarım işlerinde çalıştırılmak üzere 10 kişilik İşgücü Uyum Programları (İUP) başvuruları 25.08.2025 tarihinde başlamıştır. Program Başlangıç Tarihi: 15.09.2025. Program Bitiş Tarihi: 30.06.2026
- 3. İşgücü Uyum Programı kapsamında çalışan personellerin sadece Genel Sağlık Sigortası ve İş Kazası primi yatırılacaktır. 4. Çalışma süresi programın ilk dört haftası 5 gün/37,5 saat, devam eden haftalarda 3 gün/22,5 saat olarak uygulanacaktır. 5

İşine yarar umuduyla gönderiyorum

İUP'ye nasıl başvurulur?

Merhaba dostlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Seda

Bir başka noktadan

- Okulların hijyen standartlarını sağlamak ve temiz bir eğitim ortamı sunmak amacıyla görevlendirilen TYP ve İUP personeli, toplum yararına hizmet projeleri kapsamında istihdam edilmektedir. 2025 yılında TYP personeli aylık 22.104 TL, İUP personeli ise aylık 12.996 TL ücret alacaktır
- Program haftalık 3 gün olarak uygulanmakta, haftalık toplam 22,5 saat çalışılmaktadır. Ancak ilk 4 hafta boyunca program 5 gün ve 37,5 saat olarak yürütülür . Bu model, katılımcıların eğitime daha kolay adapte olmasını ve sosyal yaşantılarını sürdürmesini destekler
- "Hane Gelir Şartı" nedir❓ ✅ Başvurunuzun yapıldığı tarihte, aynı adreste yaşayan kişilerin tamamının gelirleri dikkate alınır . Bu kişiler, Adres Kayıt Sistemine göre aynı evde ikamet eden aile bireyleridir

Küçük bir katkı olur umarım

İUP'ye nasıl başvurulur?

Selam sevgili dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Seda

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- Örnek: eylülde işe başlayan kişinin 30 eylüle kadar olan günü hesaplanır, bu ayda eğitim günleri de olduğu için eylül ayında 16 günlük maaş ödenir. Günlük ücret TL kişiye eylül maaşı Eylül ayı maaşları ise takip eden ayın yani ekim ayının 10'nu ile 15i arası ödenir

İşine yarar diye ekliyorum

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
MelekKehanet Gündem 0 155
Gizem Gündem 0 140
Nehir Gündem 0 118
Gizem Gündem 0 195
GökyüzüYolcusu Gündem 10 215
Nilgun Gündem 3 136
Tugce Gündem 5 168
Kubra Gündem 4 179

benzerkonular_benzer_konular