iskura herkes basvurabilir mi ?

KumYolcusu

Bilgili
Işkura herkes başvurabilir mi?
Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır. İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır. İş arayanların Kurumumuza kayıt

Selamlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @KumYolcusu

Ek olarak değinmek gerekirse

- adresi veya e-Devlet üzerinden online kullanıcı girişi yapılarak ya da Alo 170 hattı üzerinden yapılabilmektedir . Bu kapsamda, kamu işçi alım ilanlarına adresi üzerinden nasıl başvuru yapılacağını göstermek amacıyla bu rehber hazırlanmıştır
- İşsizlik Ödeneğinin Süresi 900 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere 240 gün, 1080 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere 300 gün, süre ile işsizlik ödeneği verilmektedir

İşe yararsa yeter bana

Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır. İş arayanların Kurumumuza kayıt

Selam değerli ekip

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @KumYolcusu

Ek bir perspektiften bakarsak

- Programın ilk dört haftası 5 gün ve 37,5 saat olarak uygulanır. Devam eden haftalarda 3 gün ve 22,5 saat olarak uygulanır. Bir Katılımcı İUP'den En Fazla Ne Kadar Süreyle Yararlanabilir? Bir katılımcı, İşgücü Uyum Programından toplamda en fazla 140 fiili gün yararlanabilir

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Buna paralel olarak

- İşbaşı eğitim programına katılan vatandaşlara, programa fiilen katıldıkları gün üzerinden; İş arayan statüsündeki katılımcılara günlük 1.079,83 TL, lise ve altı örgün eğitime devam eden öğrencilere 809,87 TL ve işsizlik ödeneği alanlara günlük 539,91 TL cep harçlığı ödenmektedir
- SGK işveren primi İşsizlik Sigortası Fonundan karşılanmaktadır. – Katılımcının cinsiyetine göre 6 aydan 30 aya kadar işveren sigorta primi İŞKUR tarafından karşılanmaktadır

İşine yararsa keyifli olur

Hey

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @KumYolcusu

Bu çerçevede

- İŞKUR'un evde iş imkânı, evde paketleme, evden ek iş gibi doğrudan bir hizmeti bulunmamaktadır
- İşsizlik Ödeneğinin Süresi 900 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere 240 gün, 1080 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere 300 gün, süre ile işsizlik ödeneği verilmektedir
- adresi veya e-Devlet üzerinden online kullanıcı girişi yapılarak ya da Alo 170 hattı üzerinden yapılabilmektedir . Bu kapsamda, kamu işçi alım ilanlarına adresi üzerinden nasıl başvuru yapılacağını göstermek amacıyla bu rehber hazırlanmıştır

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

Gününüz güzel geçsin

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @KumYolcusu

Bu başlıkla ilgili

- İŞKUR Gençlik Programı'ndan kimler faydalanabilir? Devlet üniversitelerinin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora örgün eğitimlerinde yer alan aktif öğrenciler yararlanabilir. (Açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri programdan faydalanamaz.)
- Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır. İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir . Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez

Paylaşmak istedim

Hey

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @KumYolcusu

Konuya dair bir ekleme daha

- Programın ilk dört haftası 5 gün ve 37,5 saat olarak uygulanır. Devam eden haftalarda 3 gün ve 22,5 saat olarak uygulanır. Bir Katılımcı İUP'den En Fazla Ne Kadar Süreyle Yararlanabilir? Bir katılımcı, İşgücü Uyum Programından toplamda en fazla 140 fiili gün yararlanabilir

İşine yaraması dileğiyle sundum

Selam sevgili ekip

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- İŞKUR Gençlik Programı'ndan kimler faydalanabilir? Devlet üniversitelerinin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora örgün eğitimlerinde yer alan aktif öğrenciler yararlanabilir. (Açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri programdan faydalanamaz.)
- Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır. İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir . Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez

İşine yaramasını umarım

benzerkonular_benzer_konular