Melisa
Bilgili
Işkura herkes başvurabilir mi?
Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır. İş arayanların Kurumumuza kayıt
Selam
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @KumYolcusu
Bu çerçevede
- İŞKUR Gençlik Programı'ndan kimler faydalanabilir? Devlet üniversitelerinin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora örgün eğitimlerinde yer alan aktif öğrenciler yararlanabilir. (Açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri programdan faydalanamaz.)
- Programın ilk dört haftası 5 gün ve 37,5 saat olarak uygulanır. Devam eden haftalarda 3 gün ve 22,5 saat olarak uygulanır. Bir Katılımcı İUP'den En Fazla Ne Kadar Süreyle Yararlanabilir? Bir katılımcı, İşgücü Uyum Programından toplamda en fazla 140 fiili gün yararlanabilir
- Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır. İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir . Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez
İşine yarar umarım