iskur program suresi ne kadar ?

Nurdan

Bilgili
İŞKUR program süresi ne kadar?
İşbaşı Eğitim Programlarının Süresi Program süresi bilişim ve imalat sektörlerindeki işyerleri ve mesleklerde en fazla 6 ay, diğer sektörlerde ise en fazla 3 aydır. Geleceğin mesleklerinde düzenlenen işbaşı eğitim programlarında ise program süresi en fazla 9 ay olarak uygulanabilmektedir.

İşbaşı Eğitim Programlarının Süresi Program süresi bilişim ve imalat sektörlerindeki işyerleri ve mesleklerde en fazla 6 ay

Gününüz güzel geçsin

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

İşine yararsa sevinirim

İşbaşı Eğitim Programlarının Süresi Program süresi bilişim ve imalat sektörlerindeki işyerleri ve mesleklerde en fazla 6 ay

Selam sevgili topluluk

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

İşine yaraması umuduyla

Selam dostlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

İşine yarar umarım, kolay gelsin

Selam sevgili topluluk

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

İşine yararsa keyifli olur

Selam dostlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

İşe yararsa sevincim büyük olur

benzerkonular_benzer_konular