iPad Pro 5. Nesil 128 GB 12.9- Wi-Fi+Cellular Uzay Grisi Tablet En Düşük Fiyat Nerede

Sedef

Bilgili
iPad Pro 5. Nesil 128 GB 12.9" Wi-Fi+Cellular Uzay Grisi Tablet Ürün Alınmaya Değer Mi?
iPad Pro 5. Nesil 128 GB 12.9" Wi-Fi+Cellular Uzay Grisi Tablet Şuanki Fiyatı Ne Kadar 42990.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

iPad Pro 5. Nesil 128 GB 12.9" Wi-Fi+Cellular Uzay Grisi Tablet Memnuniyet Durumu Nedir?

iPad Pro 5. Nesil 128 GB 12.9" Wi-Fi+Cellular Uzay Grisi Tablet Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

iPad Pro 5. Nesil 128 GB 12.9" Wi-Fi+Cellular Uzay Grisi Tablet Teknik Bilgiler

iPad Pro 5. Nesil 128 GB 12.9" Wi-Fi+Cellular Uzay Grisi Tablet Ürününün Satıcısı, Apple iPad Pro 5. Nesil 128 GB 12.9" Wi-Fi+Cellular Uzay Grisi Tablet ürününü 42990.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

iPad Pro 5. Nesil 128 GB 12.9" Wi-Fi+Cellular Uzay Grisi Tablet Hakkında Yapılan Yorumlar
42990.0 Tl ye satışta olan iPad Pro 5. Nesil 128 GB 12.9" Wi-Fi+Cellular Uzay Grisi Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: ürünü satın aldığım halde ürünü kullanamadim. ürünün dış kutusununjelatini komple yoktu ürün daha önce aktif edilmiş gönderilmiş. ürününseal bantları açılmış cihazın kendisinin üstünde de jelatin vsyoktu.kutunun üstünde parmak izleri vardı.bütün bunların video kaydıvar.cihazin şarjı yüzde 75 olarak geldi . sıfır ürün reklamı yapılmasınarağmen. ürünDevamını Oku
İsim: Ahmet B.
Tarih: 07 Haziran 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Mobilpro

iPad Pro 5. Nesil 128 GB 12.9" Wi-Fi+Cellular Uzay Grisi Tablet Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Merhaba işlemci M2 mi acaba?
Cevap: M1 işlemcili

Soru: PUBG 90 fps alırmı
Cevap: Merhaba alır peki siz bu tableti alabilir misimiz. Yoksa sadece soru sormak için misordunuz

Soru: Batarya kaç mah
Cevap: merhaba 10,758mAh

Soru: merhaba.ürün sıfır açılmamış kutudamı yolluyorsunuz.görselde tanıtılan ürünün aynısımı.ve nereden yolluyorsunuz.teşékkürler
Cevap: Sıfır kapalı kutu Gaziantep ten gönderiliyor görselde ki ürün aynısı

Soru: M1 mi iyi M2 mi
Cevap: Merhaba m1

Soru: Ürün sim kart kullanımı mevcut mu
Cevap: Merhabalar efendim evet mevcuttur.

Soru: merhaba ürün sim kart uyumlu mu?
Cevap: Evet efendim

Soru: Sim kartı takılıyor mu
Cevap: Takılıyor efendim

Soru: USB bellek girişi varmı
Cevap: Merhaba hayır

Soru: Merhabalar bu modelin 256 gb olanı var mı? Varsa hemen alırım.
Cevap: Merhaba stoğumuzda kalmadı efendim

Soru: Kullanıcı yorumlarında yazanlar doğru değil o zaman?üründe problem yok,değil mi? Almayı düşünüyorum da…
Cevap: Kullanıcı yorumlarında yazan şirket mobilpro adlı firmadan alınmış biz farklı firmayız

Soru: pubg kaç fps
Cevap: Lütfen ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alınız .

Soru: merhabalar hat mwvcutmudur acaba ve M1 mi yalsa M2 olan mi daha iyi
Cevap: Merhaba hatlı

Soru: Merhabalar iOS sürüm kaç geliyor bilginiz var mı
Cevap: Merhaba kapalı kutu olduğu için bilgimiz yok

Soru: M2 islemci’ye mi sahip M1’mi
Cevap: Merhaba m1

Soru: Apple pencil kalemi uygun mu kullanıma?
Cevap: Evet uygundur 2. Nesil

Soru: Apple pencil yani kalemi yanında veriyorsunuz
Cevap: Merhabalar efendim maalesef hayır kutu içerinde kalem mevcut değildir.

Soru: mobil bağlantısı 5g mi
Cevap: Evet 5 g dir

Soru: merhaba kalemi ve klavyesi mevcutmu değilsede mağzanızda varmı
Cevap: Merhabalar efendim kutu içerinde bulunmamaktadır. Ürün aksesuar ve parçaları için apple Türkiye ile iletişime geçebilirsiniz.

iPad Pro 5. Nesil 128 GB 12.9" Wi-Fi+Cellular Uzay Grisi Tablet Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

iPad Pro 5. Nesil 128 GB 12.9" Wi-Fi+Cellular Uzay Grisi Tablet En Uygun Satış Linki