iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3- Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Satın Alır Mısınız

Zehra

Bilgili
iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Düşük Fiyat Nerede?
iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Şimdiki Fiyatı Ile 19999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Kullanıcı Yorumları Nasıl?

iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 71 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Teknik Bilgiler

iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 19999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Yorum Ve Değerlendirmeler
19999.0 Tl ye satışta olan iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
71 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Oğluma aldım çok beğendi
İsim: S** G**
Tarih: 27 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MOBILEPOINT

Yorum: Çok güzel
İsim: U** S**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Satıcı: Sepetle Market

Yorum: Satici cok hizli 3 gunde getirdiler cok kaliteli harika apple kalitesiiste guvenle alabilirsiniz tesekkurler trendyol
İsim: Esra D.
Tarih: 27 Haziran 2024
Satıcı: AYHAN ELEKTRONİK

Yorum: Hızlı ve güvenli bir alışveriş oldu alın aldırın
İsim: T** K**
Tarih: 02 Nisan 2024
Satıcı: SATÜRN

Yorum: mükemmel bir ürün
İsim: A** B**
Tarih: 28 Mart 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: çok iyi bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 05 Mart 2024
Satıcı: ZeyTech

Yorum: Tek kelime ile mükemmel televizyon gibi tablet taşımak yerine telefonağırlığında bir kitap büyüklüğünde ergonomik bir cihaz. Çok memnunkaldım tavsiye ederim.
İsim: Yasin D.
Tarih: 13 Kasım 2023
Satıcı: Trendyol

Yorum: 10 numara bişey alamayanlarada allah nasib etsin günümüz ekonomisindebunu bile alamayanlar çok hem insanlar fakirleşti hem herşeyin fiyatlarıuçtu sorumlusu her kimse bilmiyorum artık önümüze bakmaya çalışıyoruzherkese iyi günler tavsiye ederim
İsim: İ** C**
Tarih: 11 Eylül 2023
Satıcı: Mertel

Yorum: Paketleme olsun hız olsun 10/10 bir şekilde aldım.. çok teşekkürediyorum orjinal ürün..şiddetle tavsiye ediyorum..
Tarih: 06 Eylül 2023

Yorum: Canım tablet çok güzel
İsim: C** S** Ö**
Tarih: 20 Haziran 2023

Yorum: çok hızlı kargo ve tek kelime ile mükemmel kalite sonuna kadar güvenilirsatıcı çok teşekkür ediyorum
İsim: F** K**
Tarih: 10 Haziran 2023
Satıcı: AKYOL.İLETİŞİM

Yorum: Ürün muhteşem tek kelime ile Apple kalitesi bambaşka kesinlikle tavsiyeederim yanlız oyun oynayanlar için şarjı biraz hızlı bitiyor
Tarih: 01 Mayıs 2023

Yorum: cok iyi boyutu ozellikle hizli kargo
İsim: O** B**
Tarih: 21 Mart 2023

Yorum: Çok teşekkür ederim 🙏
İsim: m** p**
Tarih: 03 Şubat 2023
Satıcı: Kamer Online

Yorum: tabletlerin efendisi denilen şahane bir ürün
İsim: L** k**
Tarih: 08 Ocak 2023
Satıcı: Gürgençler Apple Yetkili Satıcı

Yorum: Güzel bir ürün.
İsim: M** Ç**
Tarih: 08 Ocak 2023

Yorum: çok hafif, çok yeterli, sorunsuz çalışıyor.
Tarih: 10 Kasım 2022
Satıcı: EMC BİLİŞİM TEKN

Yorum: Ürün guzel beğendik
İsim: erkan k.
Tarih: 14 Temmuz 2022
Satıcı: EMC BİLİŞİM TEKN

Yorum: Başarılı satıcı hızlı kargo tavsiye ederim
İsim: M** B**
Tarih: 15 Mayıs 2022
Satıcı: MOBILEPOINT

Yorum: tablet sesli komut veriyor kendi kendine bir türlü açamıyorum hep komutveriyor saati söylüyor
İsim: M** O**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: Oyun oynamak, film izlemek için birebir. 60fps alıyorsunuz oyunlarda.Onun haricinde arka kamerası ve ön kamerası çok iyi. Şarj uzun süre gidiyor.
İsim: G** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Haziran 2024

Yorum: Güzel kargolama hızlı teslimat kalite budur
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: 2 günde fiyat nasıl 900 tl düşüyor analmış değilim. 900 tl zararımız var.
İsim: Ev Ö.
Tarih: 16 Mart 2024

Yorum: Çok hızlı kargo teşekkürler
İsim: İsmail B. Ç.
Tarih: 14 Mart 2023

Yorum: sorunsuz elime ulaştı şuan bi sıkıntısıda yok
İsim: M** Ç**
Tarih: 10 Ocak 2023
Satıcı: Kamer Online

Yorum: Ürünüm gayet titiz özenli şekilde geldi
İsim: K** Ş**
Tarih: 17 Kasım 2022

Yorum: Giriş yerleri farklı bilgşnzeapple telefonları gibi değil
İsim: İ** A**
Tarih: 05 Kasım 2022
Satıcı: Gürgençler Apple Yetkili Satıcı

Yorum: cok iyi fakat fiyatlar oldukca yuksek , call of duyt mobil oyun icinaldim fps duşuşleri yaşiyorum tek sorunum bu , ama genel manada muhteşemcihaz , yuksek fiyat 🤢
İsim: Y** A**
Tarih: 05 Eylül 2022
Satıcı: Nethouse

Yorum: Çok güzel korunaklı bir kutuda geldi , kargo çok hızlı geldi teşekkürederim ürün EFSANE
İsim: Emre A.
Tarih: 27 Mart 2023

Yorum: Kızıma aldim. Çok begendi. Guzel paketlenmiş.
İsim: H** Ç**
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: A&N GROUP

iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Merak Edilenler Neler?

Soru: Ürün 0 Kapalı Kutu hiç açılmamış olarak mı gelmekte.
Cevap: Merhaba, ilgili ürün sıfır kapalı kutuda gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: sim kart uyumu var mi
Cevap: Merhaba, üründe SIM kart uyumu mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: taksitli fiyatı ne kadar acaba ögrenebilirmiyim
Cevap: Merhabalar, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünün ücretini ürünlerinizi sepete ekledikten sonra ödeme adımında görebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 2 ay sonra öde kampanyası için başta para veriyormuyuz
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: hala satılıkmı
Cevap: Merhaba, ilgili ürün şu an satıştadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: sim kartı takılır mi
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihazda Cellular özelliği bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 2 ay sonra öde seçeneği nasıl oluyor acaba?
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: telefon interneti ile oyun oynayabilir miyim tablette
Cevap: Merhaba wi - fi özelliği bulunmaktadır. Minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: sim kartlı mi bu ürün genelde wifi celular yazıyorsa
Cevap: Merhaba, üründe SIM kart uyumu mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: hangi kargoyla geliyor
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için kargo seçimi yapılamamaktadır. TEX, PTT Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo firmaları ile uygunluğa göre gönderim yapılmaktadır.

Soru: Üzerinde Kalemi var mı
Cevap: Merhaba! Kalem ayrı satılır

Soru: merhaba kolay gelsin hangi apple pencil ile uyumlu acaba!???
Cevap: Merhaba, Apple Pencil (2. nesil) ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: sıfır ürünler mi
Cevap: Merhabalar sıfır iki yıl Apple Türkiye garantili

Soru: 3.5 mm Jack girişi kulaklık varmı acaba
Cevap: Merhaba, 3,5mm girişi bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar açıklama da sim kart özelliği var yazıyor siz yok diyorsunuz var mı yok mu
Cevap: sim kart özelliği yok efendim.

Soru: MERHABALAR Apple iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet ÜRÜNÜNÜZÜN SIMKART GİRİŞİ VAR MI ACABA?
Cevap: Merhabalar efendim malesef sadece wifi özelliği mevcuttur.

Soru: efendim USB girişi mevcut mu
Cevap: Merhaba, üründe USB-C bağlayıcısı mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kalemi var mı
Cevap: Merhaba, kalem ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba cihaz sıfırmı acaba ?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: boyu kaç ona göre daha büyüğünü alacağım
Cevap: Merhaba, ürün 8,3 inç ekran boyutuna sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

iPad Mini 6. Nesil 64 GB 8.3" Wi-Fi Yıldız Işığı Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki