Gulbahar
Bilgili
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fiyatına Göre Alınır Mı?
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Güncel Satış Fiyatı 26999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Memnuniyet Durumu Nedir?
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürün Açıklaması
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 26999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Kullanıcı Geri Dönüşleri
26999.0 Tl ye satışta olan iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: yoruma çok da gerek yok bi pro serisini alacak gücünüz yoksa fiyatınagöre peerormnası harika özellikle çizim ve grafik için
İsim: N** S**
Tarih: 16 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: 8 ay önce aldım 100% orijinal ve kullanışlı tavsiye ederim
İsim: A** E**
Tarih: 26 Kasım 2023
Yorum: Apple kalitesi harika kızım elinden düşürmüyor görüntü, ses ck güzelkargo da sağlam geldi
İsim: Ferda Y.
Tarih: 06 Eylül 2023
Yorum: Harika bayıldım
İsim: R** A**
Tarih: 31 Ağustos 2023
Satıcı: ALK TEKNOLOJİ
Yorum: Süper çok iyi
İsim: A** Ç**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Yorum: urun hasarsiz ve cok hizli geldi
İsim: N** I**
Tarih: 31 Ocak 2023
Satıcı: Troy Apple Yetkili Satıcı
Yorum: çok güzel tavsiye ederim
İsim: Erol Ç.
Tarih: 07 Ocak 2023
Satıcı: Teknosa
Yorum: kargo hızlıydı ürünüm sağlam. elime ulaştı ancak kutusu sağlam gelmedieğilip buzulmustu o yüzden 1 puan kirdim
İsim: **** ****
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: ürün hasarsız ve çok hızlı geldi klasik Apple kalitesi öğrencilereöneririm kullanımı çok pratik
İsim: Z** S** Ş**
Tarih: 13 Eylül 2024
Satıcı: EGETEK
Yorum: Tek kelime ile apple kalitesi
İsim: L** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Ağustos 2024
Yorum: Hizli, ambalajinda beklediğim ürün
İsim: O** T**
Tarih: 14 Nisan 2024
Yorum: GUZEL URUN TAVSIYE EDERIM
İsim: S** t**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: ürün harika fiyatida uygun ta siye ederim
İsim: T** Ç**
Beden: 20 Mart 2024
Yorum: Teşekkürler
İsim: U** D**
Tarih: 12 Eylül 2023
Yorum: Çok güzel. Apple Türkiye garantili. Piyasadan 4k ucuz
İsim: Gamze D.
Tarih: 16 Temmuz 2023
Yorum: kargo hızlıydı tablet güzel memnunum
Tarih: 08 Haziran 2023
Yorum: Apple kalitesi der susarım , orjinal ürün kısa sürede teslim edildi.
İsim: E** B**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Orijinal ürün. Apple kalitesine diyecek zaten yok. Rengi muhteşem.. 2puan paketlemeden kırdım. Özensiz paketlenmişti. Büyük bir Trendyolkutusu içine etrafını doldurmadan tablet kutusu koyulmuş ve Applekutusunun yanları biraz ezilmişti ama apple ın kutusu bile o kadarkaliteli ki tabletime neyse ki hiçbir zarar gelmemiş.. ama kargonun dışkutusunda biDevamını Oku
İsim: B** Y**
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: Benim guzel tabletim. Alalım 6 ay olacak ve bir sorun yaşamadım.Alabilirsiniz orijinal ürün.
İsim: Z** Y**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Cihaz çok güzel, bir puanı kargodan dolayı kırdım hem geç geldi hemdepaketlemesi çok vasattı cihaz sağlam çıktı ama
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Elime ulaştı fakat kargolama çok kötü büyük kutuya konulmuş araları boşkalmış doldurulmamış kutu hareket ettikçe tablet sağ sol hareketediyor inşallah tablet sağlam gelmiştir..
İsim: K** K** Ş**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Yorum: Orijinal ürün. Çok iyi
İsim: E** G**
Tarih: 29 Temmuz 2023
Yorum: Paketleme daha güzel olabilirdi
İsim: S** C**
Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: Orijinal ürün Trendyol satıcısı.
İsim: Süleyman G.
Tarih: 25 Mart 2024
Yorum: fatura yok, kargo ezik geldi aynen yorumlarda bi arkasin attığı fotogibiydi ben foto çekmeyi unutmusum o an. Neyse ki icindeki apple inkutusuna bisi olmamis. tablet gayet güzel bu arada
İsim: ö** d**
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: kargo gayet iyiydi Perşembe siparis verdim pazartesi geldi
İsim: i** o**
Tarih: 19 Eylül 2023
Yorum: kargo geç geldi ve biraz kötü pakatlenmişti
Tarih: 13 Eylül 2023
Satıcı: ALFA STORE
Yorum: Orijinal ürün kaliteli iş yaptığınız için teşekkürler
İsim: Ü** N** B**
Beden: 24 Aralık 2022
Yorum: Ürün kargolanırken altına sadece kağıt konarak sarılmış. Bu kadar pahalıbir ürüne yapılacak hareket değil. Onun dışında kargo hızı iyi bence,İstanbul’a iki günde geldi. Apple Destek’ten cihaz seri no ilebaktığımda Türkiye garantisi çıkıyor. Daha cihazı çalıştırmadım. Sonrayorumu güncelleyeceğim.
İsim: N** E**
Tarih: 14 Eylül 2023
Yorum: Dün öğlen sipariş vermiştim ve bu öğlen geldi. Teslimat güzel. Tablettede herhangi bir sıkıntı yok. Gayet ideal bir tablet.
Tarih: 08 Eylül 2023
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Merak Edilen Konular
Soru: hangi kargoyla geliyor
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için kargo seçimi yapılamamaktadır. TEX, PTT Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo firmaları ile uygunluğa göre gönderim yapılmaktadır.
Soru: Merhaba Kalem de var mı acaba içerisinde yada apple pen ile uyumlu mu
Cevap: Merhaba, ürün kalemi mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kalem geliyormu
Soru: Merhaba ürün kaçınçı nesildir?
Cevap: Merhaba, ürünümüz 5. nesildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba Kolay Gelsin Lazer baskı ile kişiye özel isim yazıyor musunuz?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. İsim yazma seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.
Soru: Kaç yıl garantili direkt sitesinden garantiyi kullanabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Apple Türkiye Garantilidir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: bu ürür için kalem de mevcut mu göremedim
Cevap: Merhaba, kutunun içindekiler: iPad Air (5. nesil), USB-C Şarj Kablosu (1 metre), 20 W USB-C Güç Adaptörü. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba içinde şarj aleti mevcut mudur?
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: 64 GB ne zaman gelir?
Cevap: Merhaba, Stoklar sürekli olarak güncellenmektedir. Takipte kalabilirsiniz. İyi Günler.
Soru: kaçıncı nesil?
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihaz 5. nesildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün işlemcisi m1 mi m2 mi
Cevap: Merhaba, ürün Apple M1 çipe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kutu içeriği nedir
Cevap: Merhaba, kutunun içindekiler: iPad Air (5. nesil), USB-C Şarj Kablosu (1 metre), 20 W USB-C Güç Adaptörü. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürün air 5.nesil mi
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürün 5. nesildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba üzerine isim yazıyor musunuz
Soru: merhaba Apple pencil çıkıyor mu acaba?
Soru: ürün Apple garantili mi distribütör garantili mi?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Apple Türkiye garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: babam yaklasık 1 ay once burdan tablet aldi ipad air 5 mavi renk 256 gb ama sim kart takma yeri yok sebep?
Cevap: Merhaba, Aldığınız ürünün sım kart özelliği bulunmamaktadır.
Soru: Merhaba birinci nesil kalem ile çalışıyor mu
Cevap: Merhaba, Apple Pencil (2. nesil) ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba Hangi Apple Pencil nesli ile uyumludur ? Apple Pencil 1 mi yoksa Apple Pencil 2 mi?
Cevap: Merhaba, Apple Pencil (2. nesil) ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba. Ürün özelliklerinde bellek kapasitesinin 1-4 GB olduğu yazılmış. 8 GB olması gerekmiyor mu?
Cevap: Merhaba, ürün 8 GB ram kapasitesine sahiptir. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Bir sorun varsa düzelteceğiz. İlginiz için teşekkür ederiz.
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Görsel Galerisi
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Güncel Satış Fiyatı 26999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Memnuniyet Durumu Nedir?
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürün Açıklaması
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 26999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Kullanıcı Geri Dönüşleri
26999.0 Tl ye satışta olan iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: yoruma çok da gerek yok bi pro serisini alacak gücünüz yoksa fiyatınagöre peerormnası harika özellikle çizim ve grafik için
İsim: N** S**
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: 8 ay önce aldım 100% orijinal ve kullanışlı tavsiye ederim
İsim: A** E**
Tarih: 26 Kasım 2023
Yorum: Apple kalitesi harika kızım elinden düşürmüyor görüntü, ses ck güzelkargo da sağlam geldi
İsim: Ferda Y.
Tarih: 06 Eylül 2023
Yorum: Harika bayıldım
İsim: R** A**
Tarih: 31 Ağustos 2023
Yorum: Süper çok iyi
İsim: A** Ç**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Yorum: urun hasarsiz ve cok hizli geldi
İsim: N** I**
Tarih: 31 Ocak 2023
Yorum: çok güzel tavsiye ederim
İsim: Erol Ç.
Tarih: 07 Ocak 2023
Yorum: kargo hızlıydı ürünüm sağlam. elime ulaştı ancak kutusu sağlam gelmedieğilip buzulmustu o yüzden 1 puan kirdim
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: ürün hasarsız ve çok hızlı geldi klasik Apple kalitesi öğrencilereöneririm kullanımı çok pratik
İsim: Z** S** Ş**
Tarih: 13 Eylül 2024
Satıcı: EGETEK
Yorum: Tek kelime ile apple kalitesi
İsim: L** K**
Beden: 23 Ağustos 2024
Yorum: Hizli, ambalajinda beklediğim ürün
İsim: O** T**
Tarih: 14 Nisan 2024
Yorum: GUZEL URUN TAVSIYE EDERIM
İsim: S** t**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: ürün harika fiyatida uygun ta siye ederim
İsim: T** Ç**
Beden: 20 Mart 2024
Yorum: Teşekkürler
İsim: U** D**
Tarih: 12 Eylül 2023
Yorum: Çok güzel. Apple Türkiye garantili. Piyasadan 4k ucuz
İsim: Gamze D.
Tarih: 16 Temmuz 2023
Yorum: kargo hızlıydı tablet güzel memnunum
Tarih: 08 Haziran 2023
Yorum: Apple kalitesi der susarım , orjinal ürün kısa sürede teslim edildi.
İsim: E** B**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Orijinal ürün. Apple kalitesine diyecek zaten yok. Rengi muhteşem.. 2puan paketlemeden kırdım. Özensiz paketlenmişti. Büyük bir Trendyolkutusu içine etrafını doldurmadan tablet kutusu koyulmuş ve Applekutusunun yanları biraz ezilmişti ama apple ın kutusu bile o kadarkaliteli ki tabletime neyse ki hiçbir zarar gelmemiş.. ama kargonun dışkutusunda biDevamını Oku
İsim: B** Y**
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: Benim guzel tabletim. Alalım 6 ay olacak ve bir sorun yaşamadım.Alabilirsiniz orijinal ürün.
İsim: Z** Y**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Cihaz çok güzel, bir puanı kargodan dolayı kırdım hem geç geldi hemdepaketlemesi çok vasattı cihaz sağlam çıktı ama
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Elime ulaştı fakat kargolama çok kötü büyük kutuya konulmuş araları boşkalmış doldurulmamış kutu hareket ettikçe tablet sağ sol hareketediyor inşallah tablet sağlam gelmiştir..
İsim: K** K** Ş**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Yorum: Orijinal ürün. Çok iyi
İsim: E** G**
Tarih: 29 Temmuz 2023
Yorum: Paketleme daha güzel olabilirdi
İsim: S** C**
Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: Orijinal ürün Trendyol satıcısı.
İsim: Süleyman G.
Tarih: 25 Mart 2024
Yorum: fatura yok, kargo ezik geldi aynen yorumlarda bi arkasin attığı fotogibiydi ben foto çekmeyi unutmusum o an. Neyse ki icindeki apple inkutusuna bisi olmamis. tablet gayet güzel bu arada
İsim: ö** d**
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: kargo gayet iyiydi Perşembe siparis verdim pazartesi geldi
İsim: i** o**
Tarih: 19 Eylül 2023
Yorum: kargo geç geldi ve biraz kötü pakatlenmişti
Tarih: 13 Eylül 2023
Satıcı: ALFA STORE
Yorum: Orijinal ürün kaliteli iş yaptığınız için teşekkürler
İsim: Ü** N** B**
Beden: 24 Aralık 2022
Yorum: Ürün kargolanırken altına sadece kağıt konarak sarılmış. Bu kadar pahalıbir ürüne yapılacak hareket değil. Onun dışında kargo hızı iyi bence,İstanbul’a iki günde geldi. Apple Destek’ten cihaz seri no ilebaktığımda Türkiye garantisi çıkıyor. Daha cihazı çalıştırmadım. Sonrayorumu güncelleyeceğim.
İsim: N** E**
Tarih: 14 Eylül 2023
Yorum: Dün öğlen sipariş vermiştim ve bu öğlen geldi. Teslimat güzel. Tablettede herhangi bir sıkıntı yok. Gayet ideal bir tablet.
Tarih: 08 Eylül 2023
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Merak Edilen Konular
Soru: hangi kargoyla geliyor
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Şu an için kargo seçimi yapılamamaktadır. TEX, PTT Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo firmaları ile uygunluğa göre gönderim yapılmaktadır.
Soru: Merhaba Kalem de var mı acaba içerisinde yada apple pen ile uyumlu mu
Soru: kalem geliyormu
Soru: Merhaba ürün kaçınçı nesildir?
Cevap: Merhaba, ürünümüz 5. nesildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba Kolay Gelsin Lazer baskı ile kişiye özel isim yazıyor musunuz?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. İsim yazma seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.
Soru: Kaç yıl garantili direkt sitesinden garantiyi kullanabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Apple Türkiye Garantilidir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: bu ürür için kalem de mevcut mu göremedim
Soru: Merhaba içinde şarj aleti mevcut mudur?
Soru: 64 GB ne zaman gelir?
Cevap: Merhaba, Stoklar sürekli olarak güncellenmektedir. Takipte kalabilirsiniz. İyi Günler.
Soru: kaçıncı nesil?
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihaz 5. nesildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün işlemcisi m1 mi m2 mi
Cevap: Merhaba, ürün Apple M1 çipe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kutu içeriği nedir
Soru: Ürün air 5.nesil mi
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürün 5. nesildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba üzerine isim yazıyor musunuz
Soru: merhaba Apple pencil çıkıyor mu acaba?
Soru: ürün Apple garantili mi distribütör garantili mi?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Apple Türkiye garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: babam yaklasık 1 ay once burdan tablet aldi ipad air 5 mavi renk 256 gb ama sim kart takma yeri yok sebep?
Cevap: Merhaba, Aldığınız ürünün sım kart özelliği bulunmamaktadır.
Soru: Merhaba birinci nesil kalem ile çalışıyor mu
Soru: Merhaba Hangi Apple Pencil nesli ile uyumludur ? Apple Pencil 1 mi yoksa Apple Pencil 2 mi?
Soru: Merhaba. Ürün özelliklerinde bellek kapasitesinin 1-4 GB olduğu yazılmış. 8 GB olması gerekmiyor mu?
Cevap: Merhaba, ürün 8 GB ram kapasitesine sahiptir. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Bir sorun varsa düzelteceğiz. İlginiz için teşekkür ederiz.
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Görsel Galerisi
iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
Apple iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Apple iPad Air 256 GB 10.9" Wi-Fi Mor Tablet (Apple Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.