Intel Core I7 12650h 16gb 1tb Ssd Rtx4070 Freedos 15.6- Fhd 144hz Taşınabilir Bilgisayar En Düşük Fiyat Nerede

Gulsen

Bilgili
Intel Core I7 12650h 16gb 1tb Ssd Rtx4070 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşınabilir Bilgisayar Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Intel Core I7 12650h 16gb 1tb Ssd Rtx4070 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşınabilir Bilgisayar Şu Anki Fiyatı 58499.0 Tl'den Satılmaktadır.

Intel Core I7 12650h 16gb 1tb Ssd Rtx4070 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşınabilir Bilgisayar Memnuniyet Durumu Nedir?

Intel Core I7 12650h 16gb 1tb Ssd Rtx4070 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşınabilir Bilgisayar Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Intel Core I7 12650h 16gb 1tb Ssd Rtx4070 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşınabilir Bilgisayar Detaylı Açıklama

Intel Core I7 12650h 16gb 1tb Ssd Rtx4070 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşınabilir Bilgisayar Ürününün Satıcısı, MSI Intel Core I7 12650h 16gb 1tb Ssd Rtx4070 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşınabilir Bilgisayar ürününü 58499.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Intel Core I7 12650h 16gb 1tb Ssd Rtx4070 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşınabilir Bilgisayar Yorum Ve Değerlendirmeler
58499.0 Tl ye satışta olan Intel Core I7 12650h 16gb 1tb Ssd Rtx4070 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşınabilir Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Çok güzel ürün
İsim: E** Y**
Tarih: 29 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SARI VAGON

Yorum: Güzel kaliteli
İsim: G** G**
Tarih: 25 Şubat 2024
Satıcı: Pazaryon

Yorum: ürün süper uçuyor
İsim: A** G**
Tarih: 22 Şubat 2024
Satıcı: Petabyte Bilişim

Yorum: Sorunsuz Sıkıntısız Helal Olsun Size
İsim: Oğuzhan Ö.
Tarih: 13 Şubat 2024
Satıcı: Pazaryon

Yorum: ürün belirtildiği gibi freedos olarak geldi. ürün görseldeki gibi.tasarımı duruşu şık.şimdilik bu
İsim: M** T**
Tarih: 10 Ocak 2024
Satıcı: Alfatek Teknoloji

Yorum: İndirimde alabileceğim en iyi özelliklere sahip laptop bu idi. iyi kialmışım. tek eksi yanı hoparlörleri bir önceki kullandığım laptopa görebir tık zayıf.
İsim: Umut C. T.
Tarih: 02 Aralık 2023
Satıcı: MondayBilisim

Yorum: Ürün elime sağ salim geldi. Büyük bir kutuya koymuşlar keşke yanınasünger koysalarmış. Ama yine de sorun olmamış gibi görünüyor. Yanındaoyun CD si gelmemiş. Erinmeseydim iade eder tekrar sipariş verirdim.
İsim: M** A** Ç**
Tarih: 10 Kasım 2023
Satıcı: WesternPacific

Yorum: Satıcı ürünün fiyatını değiştirmiyor, vakti olanlar bekleyebilir"Son 1 ürün" yazısına kanmayın aynı fiyatta ekleniyor.Bilgisayarı 6 aydır kullanıyorum bir kaç kere beklenmedik ekran kartıile ilgili sorunlar gördüm. Soğutma açısından gerçekten çok iyi RDR2gibi oyunlarda bile ısınan bilgisayar 1-2 dakika içerisinde gayet iyisıcaklıklarda stabil haleDevamını Oku
İsim: E** Ş**
Tarih: 27 Mayıs 2024

Yorum: pc kapalıyken şarja takınca hafif bir cızıltı duyuluyor onun dışındasorunu yok
İsim: **** ****
Tarih: 19 Şubat 2024
Satıcı: donvito

Yorum: En iyi fiyat performans bilgisayarı budur.
İsim: M** D**
Tarih: 19 Aralık 2023
Satıcı: TrendNoktaBilisim

Yorum: çok kaliteli
İsim: Y** E** Y**
Tarih: 14 Aralık 2023

Yorum: ürün freedos olduğundan kurulum biraz uğraştırıyo onun disinda cok iyi
İsim: B** A** P**
Tarih: 19 Eylül 2023

Yorum: Sakın almayın 2. ssd yerini yapmamışlar ssd'yi takıyorsun havadakalıyor. Ekstra 2.tb ssd aldım bantla yapıştırmak zorunda kaldın. Ssdçıkıyor sürekli. Isınması 70lerde oyundayken. Ram yetersiz yükseltilmeliRust oynatmıyor ayar yapmalısınız. Pişmanım...
İsim: Y** E** U**
Tarih: 09 Mart 2024

Yorum: Sağolsun arkadaşlar hiç ilgilenmedi. Donanım arızası olan ürünün gerekliservis kontrollerini dahi bize yaptırdılar. Ne trendyol un ne defirmanın birbirine topu atmaktan bize yardımcı olmaya fırsatları olmadı.Darısı hakem heyetine. Boşa harcayacak zamanınız ve paranız varsa onnumara firma.
Tarih: 20 Ekim 2023
Satıcı: WesternPacific

Yorum: Kapalı kutu geldi. Memnunum bilgisayardan fakat daha ikinci günündeklavyedeki bir tuşu yerinden çıktı
İsim: F** K**
Tarih: 17 Aralık 2023
Satıcı: SARI VAGON

Yorum: Ürün elime hızlı ulaştı şuan yeni kurulum sağladım. Şimdilik güzelgörünüyor zamanla kullanım olarak nasıl olduğunu göreceğim. Satıcı Onurbeye teşekkür ederim kurulum için çok yardımcı oldu.
İsim: Y** M**
Tarih: 14 Mart 2024
Satıcı: Teknosar

Yorum: Kargo süresi ve paketleme gayet güzeldi. Ürün gerçekten çok güzel.
İsim: O** B**
Tarih: 11 Aralık 2023

Yorum: Ürün oldukça güzel. Beklentileri karşılıyor. Freedos olunca ve 12. nesilolunca işletim sistemi kurmak için hdd yi tanıtmak gerekiyor. Satıcıoldukça hızlı. 2 gün içerisinde elime ulaştı. Paketleme güzeldi.
İsim: Sefer Ş.
Tarih: 05 Temmuz 2023

Yorum: Hızlı teslimat,uygun fiyata,güzel ürün geldi.
Tarih: 04 Temmuz 2023
Satıcı: Teknosar

Yorum: Tam modeli yazılsa daha iyi olurdu gelene kadar tam modelini anlayamadım2. Günü bilgisayarın düzgünde çalışıyordu ama bi ara mavi ekran verdigeri düzeldi sonra ama anlayamadım sebebini şuanlık bi sıkıntı yok amabi daha yaparsa satıcıya iyi paketlenmişgeri yollarım bilgisayarı
İsim: Harun Ç.
Tarih: 24 Haziran 2024
Satıcı: bul gelsin

Yorum: Bilgisayarım geldi ama windows kurulacak bir sürücü bulamıyor içerisindeyardım edermisiniz c klasörü yok d yok nereye kurulacak bu ssd mi yokiçierisinde harddisk mi yok niye böyle bir hata alıyorum
İsim: Kaan Ü.
Tarih: 17 Şubat 2024
Satıcı: donvito

Yorum: bu zamanda bu fiyata alabileceğim en iyi laptop buydu ürün gayet güzelve donanımlı ,kargo gayet hızlı sipariş verdikten sonra 2 gün içindeelime ulaştı.
İsim: A** T**
Tarih: 05 Aralık 2023

Yorum: Ürün elime ulaştı ama hediye oyuna dair hiçbirşey yok içinde
Tarih: 24 Kasım 2023
Satıcı: DOREL TEKNOLOJİ

Yorum: Ürün çok hızlı geldi 2 gün içinde elimdeydi.Kutuda ve bilgisayardahiçbir hasar yoktu gayet iyi paketlenmişti.
Tarih: 13 Kasım 2023

Intel Core I7 12650h 16gb 1tb Ssd Rtx4070 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşınabilir Bilgisayar Akıllarda Kalan Sorular

Soru: bu laptopa ddr5 bir ram eklenir mi ? bu laptopun tam adı nedir ? burdan ram takviyesi yapılabilir mi ?
Cevap: Merhaba evet ram eklenebilir

Soru: Ürün modeli yazar mısınız gf mı katana mı cyborg mu ben tahmin etmeceğim
Cevap: katana 15 B512VGK-087XTR

Soru: M2 ssd için slot var mı içinde
Cevap: merhabalar bulunmaktadır.

Soru: Msi Katana 15 Modeli değil mi?
Cevap: Değerli müşterimiz teknik destek departmanımız olmadığı için size yardımcı olamıyoruz.Markanın Müşteri temsilcisini ararsanız sizlere yardımcı olacaklardır.

Soru: Ddr4 mü Ddr5 mi? Özelliklerde Ddr4 neden yazıyor?
Cevap: Ürün stoklarımızda kalmamıştır

Soru: Ekran kartı kaç watt
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı MSI Türkiye'den destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: ekran kartı max kaç oluyor şarja taktığımız zaman ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı MSI Türkiye'den destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Ürünün ekran kartı kaç watt?
Cevap: merhaba efendim konu hakkında en detaylı bilgiyi markanın müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz

Soru: Bir cümlede soruma gizlilik olarak cevaplamanız yazdığım şeyin doğruluğu acısından teyit ettiniz. Teşekkürler
Cevap: Biz teşekkür eder iyi alışverişler dileriz.

Soru: 5 gün önce sizden aldığım msı bilgisayar sürekli ekran kartı sürücüsü çöktü hatası veriyor.Samsun da yaşıyoruz.Bize ne yapmamız gerektiği ile ilgili bilgi verirmisiniz.KATANA 15 B12 V model cihaz
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik olarak Servis Point firması ile görüşme sağlamanız gerekmektedir.

Soru: numaranız var mı arasam
Cevap: malesef paylaşamıyoruz hocam

Soru: Ekran kartı kaç w
Cevap: Merhaba, 105 Watt.

Soru: ekran kartı rtx 4070 mıdır
Cevap: Evet rtx 4070

Soru: ram modeli nedir ? DDR kaç
Cevap: Değerli müşterimiz teknik destek departmanımız olmadığı için size yardımcı olamıyoruz.Markanın Müşteri temsilcisini ararsanız sizlere yardımcı olacaklardır.

Soru: ram kısmını kesinleştirirseniz sevinirm çünkü yukarıda DDR V yazrken aşağıda DDR4 yazıyor ddr 5 ise almayı planlıyorum
Cevap: RAM ddr5 4800 MHz Efendim

Soru: Merhaba kolay gelsin ürünü satın aldıktan sonra Windows yüklü bir şekilde mi geliyor ekstra bizim satın alıp kurmamız gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz?
Cevap: Ürün freedos olarak gelmektedir.Sizin sonradan alıp kurdurmanız gerekmektedir.

Soru: üründe kaç adet ram ve m2 ssd slotu var
Cevap: Merhaba efendim Ram 2x8 seklindedir 2x m2 ssd slot seklindedir detayli bilgi icin markanin musteri hizmerlerinde alanilirsiniz

Soru: Stoklar ne zaman yenilenir
Cevap: son 2 tane kaldı .

Soru: Çizim programları için kaçıncı nesil olduğunun önemi var mı 12.nesil almayı düşünüyorum da ve 13.nesille farkları nedir
Cevap: Merhaba işlemcilerde 13.nesil 12. nesilin üstüdür.

Soru: Ekran kartı kaç gb
Cevap: Merhabalar ekran kartı 12 gb'tır.

Intel Core I7 12650h 16gb 1tb Ssd Rtx4070 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşınabilir Bilgisayar Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

Intel Core I7 12650h 16gb 1tb Ssd Rtx4070 Freedos 15.6" Fhd 144hz Taşınabilir Bilgisayar En Uygun Satış Linki