RengarenkSes
Bilgili
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Ürün Alınmaya Değer Mi?
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Şu Andaki Fiyatı 5499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Hakkında yaklaşık 34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Teknik Detaylar
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Ürününün Satıcısı, Fujifilm Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box ürününü 5499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box En Son Yapılan Yorumlar
5499.0 Tl ye satışta olan Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: 10 numara bayıldı kızım
İsim: M** Ç**
Tarih: 01 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Desibela
Yorum: Yeğenim için aldım çok güzel galiba kendime de alıcam teşekkür ederimhızlı teslimat için
İsim: E** Y**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: Ürünü daha geçen ay 4689.0 tl. ye almıştım, 1 ay içinde 5499 olmuş,aşırı pahalanmış.
İsim: E** ö**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Harika kızıma aldık çok mutlu oldu resimler güzel ve canlı çıkıyor
İsim: **** ****
Tarih: 07 Temmuz 2024
Satıcı: Instax Dünyası
Yorum: Çok beğendik
İsim: Ü** K**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: arkadaşıma da aldım çok beğendi çok güzeller
İsim: e** f** ç**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: Kızım severek kullanıyor
İsim: E** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Ocak 2024
Yorum: Aydınlık alanda değil loş yerde flaşla çekim yaparsanız fotolar çokgüzel ve nostaljik çıkıyor, önemli olan nasıl nerede foto çekileceğiniöğrenmek, ayrıca makinada hiçbir sorun yok orijinal, orijinal demeyençalışmıyor diyen müşteriler filmleri yakıp laf etmesinler bence sorun onlarda
İsim: E** Ö** Ü**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Kalitesi rengi harika öneririm
İsim: İbrahim Ç.
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: Gayet güzel istediğim gibi teşekkür ederim
İsim: S** İ**
Beden: 01 Nisan 2024
Yorum: ablacima aldim hizli geldi cok begendik
İsim: A** A**
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: Uzun zamandır istiyordum rengine bayıldım sadece albüm biraz büyükmüş o kadar
İsim: H** K**
Beden: 26 Mart 2024
Yorum: Çok güzel rengi aşırı hoşuma gitti eşime aldım çok beğendik teşekkür ederiz
İsim: Efe E.
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: Rengi aşırı hoş. Tam beklediğim gibi geldi. Çok beğendim
İsim: G** A**
Tarih: 17 Şubat 2024
Yorum: Fotoğraf çekiyorum ama çıkmıyor hep beyaz kalıyor kağıtlar
İsim: E** H**
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: çocuk için çok guzel bir hediye.Fakat çekim kalitesini pek beğenmedim
İsim: s** d**
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: Sevgilime hediye aldım çok mutlu oldu yanlız bize hediye gelmedi
İsim: E** F** Ö**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Işık hızıyla geldi
Dün iş çıkışı sipariş verdim bugün öğle arasındaelimdeydi. Daha açmadım doğum günüm gelince birkaç gün sonra açıcamyorumu güncellerim şimdiden teşekkürler ilginiz için
İsim: İ** E**
Tarih: 21 Aralık 2023
Yorum: Aldığım ürünün çevirme kapağının dişlileri kırık geldi. Ve Kıbrıs’ahediye gönderildi. Konu ile ilgilenilmesini ve çözüm üretilmesini istiyorum.
İsim: S** d**
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Merhaba garantisi var mı? Ne kadar?
Cevap: Merhaba 2 yıl garantilidir
Soru: Merhaba makine şarzlımı yoksa pillemi çalışıyor
Cevap: Merhaba pil ile çalışmaktadır
Soru: on âdet mi resim çıkıyor bittince nasıl oluyor
Cevap: Merhaba bittikten sonra tekrar yeni film alıp çekime devam edebilirsiniz
Soru: Ürün ile ilgili herhangi bir sorun yaşadığımızda Fujifilm Türkiye mi ilgilenmekte?
Cevap: Merhaba evet onlardan da destek alabilirsiniz. Biz de yardımcı oluyoruz
Soru: merhaba ürün sadece film takılı iken mi fotoğraf çekiyor?
Cevap: Merhaba , ürün analog bir fotoğraf makinasıdır. Hafızası yoktur ve çektiğiniz fotoğrafları anında çıkarmaktadır. Bu makine ile video çekemez, fotoğraflarınızı yazdırmadan önce düzenleyemez, telefon veya PC'ye aktaramazsınız. İçerisinde taktığınız film kadar çekim yapabilirsiniz ve film bittikçe yenisini satın alarak çekim yapmaya devam edebilirsiniz. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba siyah renk ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, mini 12nin siyah rengi üretilmemiştir
Soru: Makineden çektiğim fotoğrafı telefona aktarabiliyor muyum?Eğer aktaramıyorsam çektiğim fotoğrafı aktarabileceğim model ne?
Cevap: Merhaba, mini 12, analog ve anında baskı yapan bir fotoğraf makinesidir. Hafızası yoktur ve çektiğiniz fotoğrafları anında çıkarmaktadır. Bu makine ile video çekemez, fotoğraflarınızı yazdırmadan önce düzenleyemez, telefon veya PC'ye aktaramazsınız. İçerisinde taktığınız film kadar çekim yapabilirsiniz ve film bittikçe yenisini satın alarak çekim yapmaya devam edebilirsiniz. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: İpi varmı kılıfın ve kaç adet film var acaba
Cevap: Merhaba evet mevcut 10lu film mevcuttur
Soru: içindeki poz bitince tekrar doldurulabilirmi
Cevap: Merhaba yeni film alıp çekime devam edebilirsiniz
Soru: merhaba kutu içeriğinde taşıma ipi mevcut mudur
Cevap: Merhaba evet mevcuttur
Soru: film i nerden alabiliriz acaba
Cevap: Merhaba internet üzerinden satın alabilirsiniz.
Soru: merhabalar ne kadar fotoğraf çekme hakkımız var
Cevap: Merhaba set içerisinde 10lu film mevcuttur. 10 adet çekim yapabilirsiniz sonrasında film alıp devam edebilirsiniz
Soru: kutu içeriğinde kaç film var
Cevap: Merhaba 10lu film mevcuttur
Soru: Merhaba, ürün geldiğinde makinenin içinde ekstradan film olmuyor değil mi?
Cevap: Merhaba olmuyor set içerisinde sadece 10lu film mevcuttur
Soru: Merhaba bu ürün bende var fakat ışık açınca ışık yanıp sönüyor ve fotoğraf çekmşyor ne yapmalıyım film 10 tane var ama S gösteriyor
Cevap: Merhaba, yeni alkalin pil taktığınızda düzelecektir. Deklanşöre ilk bastığınızda siyah koruma bandı çıktıktan sonra film sayınız görünecektir. Koruma bandı çıktıktan sonra, filmleriniz bitene kadar film yuvası kapağını asla açmamanız gerekmektedir aksi takdirde filmleriniz yanacaktır. Güzel günlerde kullanın
Soru: Çektiğimiz anda fotoraf çıkıyo demi baskı olarak
Cevap: Merhaba, evet çıkmaktadır.
Soru: Defteri tek halde satılıyor mu?
Cevap: Merhaba, mevcuttur. Mini albüm çeşitlerine göz atabilirsiniz. Keyifli alışverişler, iyi günler dileriz.
Soru: merhaba icindeki film kağıtları bitince biz koyabilirmiyiz
Cevap: Merhaba evet yeni film alıp kullanmaya devam edebilirsiniz
Soru: kaç tane sayfa var
Cevap: Merhaba, 64 adet fotoğraf almaktadır
Soru: Yeni film nasıl alabilirim
Cevap: Merhaba, mağaza hesabımızdaki mini filmlere göz atabilirsiniz
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Ürün Görselleri
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Şu Andaki Fiyatı 5499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Hakkında yaklaşık 34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Teknik Detaylar
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Ürününün Satıcısı, Fujifilm Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box ürününü 5499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box En Son Yapılan Yorumlar
5499.0 Tl ye satışta olan Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: 10 numara bayıldı kızım
İsim: M** Ç**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: Yeğenim için aldım çok güzel galiba kendime de alıcam teşekkür ederimhızlı teslimat için
İsim: E** Y**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: Ürünü daha geçen ay 4689.0 tl. ye almıştım, 1 ay içinde 5499 olmuş,aşırı pahalanmış.
İsim: E** ö**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Harika kızıma aldık çok mutlu oldu resimler güzel ve canlı çıkıyor
İsim: **** ****
Tarih: 07 Temmuz 2024
Yorum: Çok beğendik
İsim: Ü** K**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: arkadaşıma da aldım çok beğendi çok güzeller
İsim: e** f** ç**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: Kızım severek kullanıyor
İsim: E** S**
Beden: 23 Ocak 2024
Yorum: Aydınlık alanda değil loş yerde flaşla çekim yaparsanız fotolar çokgüzel ve nostaljik çıkıyor, önemli olan nasıl nerede foto çekileceğiniöğrenmek, ayrıca makinada hiçbir sorun yok orijinal, orijinal demeyençalışmıyor diyen müşteriler filmleri yakıp laf etmesinler bence sorun onlarda
İsim: E** Ö** Ü**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Kalitesi rengi harika öneririm
İsim: İbrahim Ç.
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: Gayet güzel istediğim gibi teşekkür ederim
İsim: S** İ**
Beden: 01 Nisan 2024
Yorum: ablacima aldim hizli geldi cok begendik
İsim: A** A**
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: Uzun zamandır istiyordum rengine bayıldım sadece albüm biraz büyükmüş o kadar
İsim: H** K**
Beden: 26 Mart 2024
Yorum: Çok güzel rengi aşırı hoşuma gitti eşime aldım çok beğendik teşekkür ederiz
İsim: Efe E.
Yorum: Rengi aşırı hoş. Tam beklediğim gibi geldi. Çok beğendim
İsim: G** A**
Tarih: 17 Şubat 2024
Yorum: Fotoğraf çekiyorum ama çıkmıyor hep beyaz kalıyor kağıtlar
İsim: E** H**
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: çocuk için çok guzel bir hediye.Fakat çekim kalitesini pek beğenmedim
İsim: s** d**
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: Sevgilime hediye aldım çok mutlu oldu yanlız bize hediye gelmedi
İsim: E** F** Ö**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Işık hızıyla geldi
İsim: İ** E**
Tarih: 21 Aralık 2023
Yorum: Aldığım ürünün çevirme kapağının dişlileri kırık geldi. Ve Kıbrıs’ahediye gönderildi. Konu ile ilgilenilmesini ve çözüm üretilmesini istiyorum.
İsim: S** d**
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Merhaba garantisi var mı? Ne kadar?
Cevap: Merhaba 2 yıl garantilidir
Soru: Merhaba makine şarzlımı yoksa pillemi çalışıyor
Cevap: Merhaba pil ile çalışmaktadır
Soru: on âdet mi resim çıkıyor bittince nasıl oluyor
Cevap: Merhaba bittikten sonra tekrar yeni film alıp çekime devam edebilirsiniz
Soru: Ürün ile ilgili herhangi bir sorun yaşadığımızda Fujifilm Türkiye mi ilgilenmekte?
Cevap: Merhaba evet onlardan da destek alabilirsiniz. Biz de yardımcı oluyoruz
Soru: merhaba ürün sadece film takılı iken mi fotoğraf çekiyor?
Cevap: Merhaba , ürün analog bir fotoğraf makinasıdır. Hafızası yoktur ve çektiğiniz fotoğrafları anında çıkarmaktadır. Bu makine ile video çekemez, fotoğraflarınızı yazdırmadan önce düzenleyemez, telefon veya PC'ye aktaramazsınız. İçerisinde taktığınız film kadar çekim yapabilirsiniz ve film bittikçe yenisini satın alarak çekim yapmaya devam edebilirsiniz. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba siyah renk ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, mini 12nin siyah rengi üretilmemiştir
Soru: Makineden çektiğim fotoğrafı telefona aktarabiliyor muyum?Eğer aktaramıyorsam çektiğim fotoğrafı aktarabileceğim model ne?
Cevap: Merhaba, mini 12, analog ve anında baskı yapan bir fotoğraf makinesidir. Hafızası yoktur ve çektiğiniz fotoğrafları anında çıkarmaktadır. Bu makine ile video çekemez, fotoğraflarınızı yazdırmadan önce düzenleyemez, telefon veya PC'ye aktaramazsınız. İçerisinde taktığınız film kadar çekim yapabilirsiniz ve film bittikçe yenisini satın alarak çekim yapmaya devam edebilirsiniz. İyi günler, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: İpi varmı kılıfın ve kaç adet film var acaba
Cevap: Merhaba evet mevcut 10lu film mevcuttur
Soru: içindeki poz bitince tekrar doldurulabilirmi
Cevap: Merhaba yeni film alıp çekime devam edebilirsiniz
Soru: merhaba kutu içeriğinde taşıma ipi mevcut mudur
Cevap: Merhaba evet mevcuttur
Soru: film i nerden alabiliriz acaba
Cevap: Merhaba internet üzerinden satın alabilirsiniz.
Soru: merhabalar ne kadar fotoğraf çekme hakkımız var
Cevap: Merhaba set içerisinde 10lu film mevcuttur. 10 adet çekim yapabilirsiniz sonrasında film alıp devam edebilirsiniz
Soru: kutu içeriğinde kaç film var
Cevap: Merhaba 10lu film mevcuttur
Soru: Merhaba, ürün geldiğinde makinenin içinde ekstradan film olmuyor değil mi?
Cevap: Merhaba olmuyor set içerisinde sadece 10lu film mevcuttur
Soru: Merhaba bu ürün bende var fakat ışık açınca ışık yanıp sönüyor ve fotoğraf çekmşyor ne yapmalıyım film 10 tane var ama S gösteriyor
Cevap: Merhaba, yeni alkalin pil taktığınızda düzelecektir. Deklanşöre ilk bastığınızda siyah koruma bandı çıktıktan sonra film sayınız görünecektir. Koruma bandı çıktıktan sonra, filmleriniz bitene kadar film yuvası kapağını asla açmamanız gerekmektedir aksi takdirde filmleriniz yanacaktır. Güzel günlerde kullanın
Soru: Çektiğimiz anda fotoraf çıkıyo demi baskı olarak
Cevap: Merhaba, evet çıkmaktadır.
Soru: Defteri tek halde satılıyor mu?
Cevap: Merhaba, mevcuttur. Mini albüm çeşitlerine göz atabilirsiniz. Keyifli alışverişler, iyi günler dileriz.
Soru: merhaba icindeki film kağıtları bitince biz koyabilirmiyiz
Cevap: Merhaba evet yeni film alıp kullanmaya devam edebilirsiniz
Soru: kaç tane sayfa var
Cevap: Merhaba, 64 adet fotoğraf almaktadır
Soru: Yeni film nasıl alabilirim
Cevap: Merhaba, mağaza hesabımızdaki mini filmlere göz atabilirsiniz
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box Ürün Görselleri
Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box En Uygun Satış Linki
Fujifilm Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10
Fujifilm Instax mini 12 Pembe Fotoğraf Makinesi 10'lu Film Kare Albüm ve Deri Kılıf Bundle Box yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.