Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi Pembe Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Busra

Bilgili
Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi Pembe Ürün Alınmaya Değer Mi?
Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi Pembe Şimdiki Fiyatı Ile 3399.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi Pembe Kullanıcılar Memnun Mu?

Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi Pembe Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi Pembe Açıklama Ve Özellikler

Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi Pembe Ürününün Satıcısı, Fujifilm Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi Pembe ürününü 3399.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi Pembe Yorumlar Ve Değerlendirmeler
3399.0 Tl ye satışta olan Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi Pembe Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: çok severek kullanıyorum. her anımızı fotoğraflayıp anı köşesioluşturuyoruz. kısa zamanda geldi. yanında tatlı tatlı stikerlardayolladılar çok teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 21 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Desibela

Yorum: İyi ki almışım. 😻
İsim: Ç** Ö**
Tarih: 14 Haziran 2023
Satıcı: Njoy Online

Yorum: Eski sevgilime almıştım😅😂☹️
İsim: M** S**
Tarih: 24 Eylül 2022
Satıcı: hesapkitap

Yorum: harika bir ürün
İsim: S** K**
Tarih: 24 Haziran 2022
Satıcı: Teknoalshop

Yorum: gayet güzel
İsim: BURHAN H.
Tarih: 19 Ocak 2022
Satıcı: hesapkitap

Yorum: Çok beğendim tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 14 Ocak 2022
Satıcı: Teknoalshop

Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi Pembe Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Toplam kaç adet çekim yapıyor efendim
Cevap: Merhaba ...Ürün 10 lu fotoğraf kağıdı almaktadır...Saygılarımızla Teknoalshop

Soru: Merhaba, bu ürün ile çektiğim fotoğrafları telefonuma indireceğim uygulamada görebilir miyim? bir de fotoğraf çekme sayısı sınırsız mı? eğer mümkün değil ise bunu yapabileceğim bir makine önerir misiniz?
Cevap: Merhabalar, uygulamada göremezsiniz. Fotoğraf çekme sınırsız.

Soru: ekranda pembe gözüküyo beyaz renk diyo bu nemek oluyo ben pembesini istiyom pembe gelsin lütfen beyaz gelmesin
Cevap: Merhaba, görseldeki gibidir. Mutlu günler dileriz.

Soru: Fotoğrafı çektikden sonra çıkartıyor mu kağıt olarak
Cevap: Merhaba, ürün analog bir fotoğraf makinesidir. İçerisine mini film koyarak fotoğraf çekimini sağlamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba, diğer satıcılardan 300-400 tl daha ucuz ürün. her hangi bir farkı varmı? kalite olarak daha düşük mü?
Cevap: Hiç bir farkı yok sadece bu renkte elimizden kalan son ürün

Soru: Merhabalar çözünürlüğü nedir acaba
Cevap: Merhabalar,urun analog bir üründür, cozunurlluluk verisi bulunmamaktadir

Soru: içinde film gönderiyor musunuz
Cevap: Merhabalar, İçerisinde film bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba acaba çantası fln geliomu
Cevap: Merhaba Ürün kutu içeriğinde çanta bulunmamaktadır... Saygılarımızla...Teknoalshop

Soru: 2021 temmuz ayında intax fotoğraf makinesi aldım sizden , arıza yaptı servis için nereye gönderebilirim
Cevap: Merhabalar, Fujifilm Türkiye ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. İyi günler dileriz.

Soru: Ürüne indirim gelicekmi
Cevap: 1 adet stok mevcut. Indirim olmicaktır.

Soru: Bu urun kalibiylami geliyor?
Cevap: Merhaba ürün bir fotoğraf makinesidir. Kalıbı yoktur. İyi akşamlar keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Şarj aleti yanında geliyor mu
Cevap: Merhaba, ürün şarj aleti ile değil akalin pil ile çalışmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: fotoğrafı çektiğimizde direk olarak çıkarıyormu yoksa onay istiyormu. yani seçim yapabilmek adına soruyorum. iyi çalışmalar
Cevap: Merhaba Ürün fotoğraf kagıdı ile kullanılmaktadır...basım yapmaktadır... Saygılarımızla...Teknoalshop

Soru: Merhaba urun orjinal ve garanti belgesi ile geliyor degilmi?
Cevap: Merhaba Ürünlerimiz orjinal olup,Trendyol üzerinden belgeleri ibraz edilerek ürün satışı yapılabilmektedir... Saygılarımızla...Teknoalshop

Soru: Merhaba extra filmini nasıl temin edebiliriz?
Cevap: Merhaba instax mini film ile çalışır. Film her zaman stoklarımızda mevcuttur istediğiniz zaman satın alabilirsiniz. İyi akşamlar keyifli alışverişler dileriz.

Soru: bu üründe film kaç adet gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba,ilgili ürünün Kutu İçeriği aşağıda yer almaktadır.Sevgiler Mini 11 kutu içeriğinde bilek askısı ve deklanşörünü kişiselleştirmen için kameranızla uyumlu renkte aksesuarlar bulunuyor.

Soru: Merhaba üründe çektiğimiz fotoğrafları bilgisayara ve telefona aktarmamız mümkün oluyor mu kısacası fotoğrafları dijital ortama aktarabiliyor muyuz
Cevap: Merhabalar, konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler. 😌

Soru: vidyo çekiyormu
Cevap: Merhaba Üründe video çekimi bulunmamaktadır... Saygılarımızla...Teknoalshop

Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi Pembe Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi Pembe En Uygun Satış Linki