Ideapad 3 Slim Case Intel Core I5-12450h 8gb 512gb Ssd Freedos 14 Inç 83eq000atr Fiyatına Göre Alınır Mı

Seydanur

Bilgili
Ideapad 3 Slim Case Intel Core I5-12450h 8gb 512gb Ssd Freedos 14 Inç 83eq000atr Ürün Alınmaya Değer Mi?
Ideapad 3 Slim Case Intel Core I5-12450h 8gb 512gb Ssd Freedos 14 Inç 83eq000atr Şimdiki Fiyatı Ile 13999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Ideapad 3 Slim Case Intel Core I5-12450h 8gb 512gb Ssd Freedos 14 Inç 83eq000atr Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Ideapad 3 Slim Case Intel Core I5-12450h 8gb 512gb Ssd Freedos 14 Inç 83eq000atr Hakkında yaklaşık 41 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Ideapad 3 Slim Case Intel Core I5-12450h 8gb 512gb Ssd Freedos 14 Inç 83eq000atr Ürün Detayları

Ideapad 3 Slim Case Intel Core I5-12450h 8gb 512gb Ssd Freedos 14 Inç 83eq000atr Ürününün Satıcısı, LENOVO Ideapad 3 Slim Case Intel Core I5-12450h 8gb 512gb Ssd Freedos 14 Inç 83eq000atr ürününü 13999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ideapad 3 Slim Case Intel Core I5-12450h 8gb 512gb Ssd Freedos 14 Inç 83eq000atr Kullanıcı Değerlendirmeleri
13999.0 Tl ye satışta olan Ideapad 3 Slim Case Intel Core I5-12450h 8gb 512gb Ssd Freedos 14 Inç 83eq000atr Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
41 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Çok aradım en son bunu aldım çok memnunum. Ofis işleri için yeterli
İsim: E** T**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KanyonTeknoloji

Yorum: Gayet şık,hafif ve gündelik işler için uygun..Kargom gayet temiz vegüzel paketlenmişti..Teşekkürler
İsim: S** K**
Tarih: 18 Temmuz 2024

Yorum: Kızım için aldık, hafif ve kullanışlı. Ürün iyi paketlenmişti vehasarsız olarak teslim aldık.
İsim: H** Z**
Tarih: 26 Haziran 2024

Yorum: Tek kelimeyle harika. İndirimde olduğu zaman almıştım. O parayakesinlikle değdi. 14 inc benim için yeterli fazlası gereksiz. İ5 olmasıözellikle istedim 8 ram 512 hafıza bütün ihtiyaçlarımı karşıladı.
İsim: baki v.
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: Ürün güzel sorunsuz kurulum yaptım. Gayet şık güzel bir tasarım
İsim: S** H**
Tarih: 25 Ocak 2024

Yorum: kargo saglam bir sekilde elime ulasti ve guzel paketlenmisti, sadecekurulumda zorlandik
İsim: S** H**
Tarih: 29 Aralık 2023

Yorum: Öncelikle ürün çok güzel paketlenmişti,boyutu küçük ve ince gayetkibar,kurulum için bilgisayarcıya götürmek gerekiyor onun dışında hiçbirsorun yaşamadım inşallah yaşamam ben memnun kaldım bu fiyata özelliklerigayet başarılı
İsim: B** M**
Tarih: 30 Eylül 2024

Yorum: kesinlikle almayın eksik parça ile geldi kurulmadı Allah'tan benimkuzenim anlıyodu ve ona düzeltirdim kesinlikle başka bi model alın okadar para verip bunu almaya değmez
İsim: **** ****
Tarih: 30 Eylül 2024

Yorum: Güzel bir laptop fakat boyutu küçük
İsim: h** b**
Tarih: 28 Eylül 2024

Yorum: Öncelikle çok hafif bir bilgisayar yanımda taşımak için pratik, ben ofisişlerimde kullanmak için aldım. Beklentimi fazlasıyla karşıladı, gayethızlı ses-görüntüden de çok memnunum. Sipariş verdikten bir gün sonraelime ulaştı. Tam bir f/p
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: bilgisayar 2 gün önce verdim ve iki gün içerisinde teslim aldım Teşekkürler
İsim: İ** G**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: Hafif, kullanışlı rahat bir Notebook. Ekranın boyutu da normal. Şarjıuzun süre gidiyor.
İsim: Ş** N** G**
Tarih: 08 Eylül 2024

Yorum: Ürünüm geldim herşey için çok teşekkür ederim ilk alanlar kurulum içinusb windows lazım bilginiz olsun ve kurulumu yaptıktan sonra mouskayboldu onun sıkıntısını yaşadım şuan yinede ürün harika teşekkürler
Tarih: 11 Temmuz 2024

Yorum: Basit işler için tercih edilebilir
İsim: U** B** T**
Tarih: 03 Nisan 2024

Yorum: Tek kelime harik
İsim: S** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Mart 2024

Yorum: ürün fiyat performans ürünü çok beğendim
İsim: f** a**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: çok güzel memnun kaldım
İsim: Z** a**
Tarih: 08 Şubat 2024

Yorum: Harika bir bilgisayar ekranı küçük yemi nesil ve hızlı.
İsim: L** Y**
Tarih: 12 Ocak 2024

Yorum: Küçük ve tam da ihtiyacım olan bir şey
İsim: M** P**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Ocak 2024

Yorum: çok beğendim, ses iyi, görültü güzel,pil şarjı mükemmel
İsim: A** E** n**
Tarih: 04 Ocak 2024

Yorum: tüm özellikleri aynı geldi slim güzel bir ürün tavsiye ederim

Yorum: Küçüklüğüne tatlılığına bayıldım aşık oldum çok güzel teşekkür ederimmmmm
İsim: S** Y**

Yorum: ince orta boyutlu şık tasarımlı bir bilgisayar gayet sağlam geldi hızlı kargolandı

Yorum: çok beğendik
İsim: m** a** d**
Tarih: 25 Aralık 2023

Yorum: Bilgisayara bayıldımmm benim gibi küçük sevenler için ideal mac bookgibi duruyor . Tam istediğim gibi geldi .
İsim: h** ç**
Tarih: 20 Aralık 2023

Yorum: bilgisayarı ilk açtığım andan itibaren rahatsız edici bir fan sesiylekarşılaştım.slim case olmasına rağmen bana ağır geldi.cantada tasinacakkadar pratik bir model değil.ekran kalitesi iyi değil.beklentimikarşılamadığından iade ettim
İsim: M** Ö**
Tarih: 20 Ağustos 2024

Yorum: Üründe donanım hatası var. İade için yardım ve cevap bekliyorum.
İsim: E** A**
Tarih: 08 Ocak 2024

Ideapad 3 Slim Case Intel Core I5-12450h 8gb 512gb Ssd Freedos 14 Inç 83eq000atr Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Bu model farklı platformlarda 15.6 inch olarak sunuluyor. 14 inch olduğunu teyit eder misiniz?
Cevap: Merhaba, Ürün boyutu 14 inç efendim.

Soru: Ürünün video tanıtımında güç açma kapama tuşu parmak izi okuyor. Parmak izi okuma mevcut mu?
Cevap: Merhabalar evet haklısınız fakat maalesef mevcut değil.

Soru: Oled ekran mı?
Cevap: Merhaba Tn ekrana sahip

Soru: Merhaba küçük değil mi? Ölçü ve kilo nedir
Cevap: Merhabalar, İdeal boyutta. Dimensions (WxDxH) 324.3 x 213.8 x 17.9 mm (12.77 x 8.42 x 0.70 inches) Weight Starting at 1.37 kg (3.02 lbs)

Soru: Ağırlığı tam olarak ne kadardır?
Cevap: Merhaba, 1,40 kg.

Soru: Merhaba ürün sıfır mı? Ve cihanız net ağırlığı kaç kgdır acaba? Cevaplarsanız çok memnun olurum
Cevap: Merhabalar,evet ürünler sıfır,harici ürün satımız mevcut değil,1.37 kg.

Soru: klavye boyu kaçtır
Cevap: Merhaba tam olarak neyi soruyorsunuz anlayamadık.

Soru: klavyesi ışıklımı
Cevap: Merhaba bu model klavye ışıklı değil falat, ilanlarımız da sonu 67TR ve 30TR olan modelde klavye Aydınlatma mevcut efendim

Soru: Şarjı ne kadae gidiyor
Cevap: Merhabalar kullanıma bağlı olarak 3-4 saat civarı gitmektedir

Soru: ekran kartı takılabiliyormu?
Cevap: Merhaba Notebooklara sonradan ekran kartı takılamaz maalesef. İyi günler

Soru: işlemci hızı nedir
Cevap: Merhabalar, Intel® Core™ i5-12450H, 8C (4P + 4E) / 12T, P-core 2.0 / 4.4GHz, E-core 1.5 / 3.3GHz, 12MB

Soru: Ethernet girişi mevcutmu (kablolu internet)
Cevap: Merhaba, Mevcut değil efendim.

Soru: şarj cihazı gelecek mi yanında
Cevap: Merhabalar, Tabii ki kutu içeriğinde mevcut. İyi günler dileriz.

Soru: ürün tam olarak kaç kilo acaba?
Cevap: Merhaba, 1,37 kg efendim.

Soru: peki hafıza arttırabilir miyiz
Cevap: Malesef yeni nesil lehimli olarak geliyor.

Soru: ürunde parmakizi ve klavye aydınlatma bulunuyor mu
Cevap: Merhabalar maalesef mevcut değil

Soru: Merhaba, mühendislik öğrencisiyim. Aslında gaming masaüstü bir bilgisayarım var. Çizimlerimi oradan yapıyorum. Autocad gibi çizim programlarında en azından evde olmadığım zamanlar girip düzeltmeler yapabilir miyim projelerimde? Sıkıntı yaratır mı? Çalışma yapmak değil bir kaç düzenlemem gereken yer olursa diye. Autocad 2 boyutlu çizimler. Yoksa önerebileceğiniz bir model var mıdır? Teşekkürler.
Cevap: Merhaba siz zaten konuya hakimsiniz dediğiniz gibi düzeltme yapmak için veya yanınızda taşımak için hem hafif hem kullanışlı bir bilgisayar olur fazlasıyla işinizi görür hayırlı olsun

Soru: klavyede led mevcutmu
Cevap: Mallar yok

Soru: merhabalar işlemcinin yanındaki h harfi neden küçük büyükle arasındaki fark nedir acaba
Cevap: Lenovo müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz efendim

Soru: parmak izi ve klaveyi aydınlatmalı var mı?
Cevap: Merhaba Parmak izi mevcut değil. Aydınlatmalı klavyeli olsn modelimiz 83EQ0030TR ilanlarımizda mevcut. İyi günler

Ideapad 3 Slim Case Intel Core I5-12450h 8gb 512gb Ssd Freedos 14 Inç 83eq000atr Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ideapad 3 Slim Case Intel Core I5-12450h 8gb 512gb Ssd Freedos 14 Inç 83eq000atr En Uygun Satış Linki