IdeaPad Slim3 IntelCore i5-12450H 16GB 512GB SSD DOS 15.6- Arctic Grey Dizüstü Bilgisayar 83ER008KTR Tavsiye Eder Misiniz

Sebnem

Bilgili
IdeaPad Slim3 IntelCore i5-12450H 16GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Dizüstü Bilgisayar 83ER008KTR Bu Ürünü Almalı Mı?
IdeaPad Slim3 IntelCore i5-12450H 16GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Dizüstü Bilgisayar 83ER008KTR Şu Anki Satış Fiyatı 20499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

IdeaPad Slim3 IntelCore i5-12450H 16GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Dizüstü Bilgisayar 83ER008KTR Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

IdeaPad Slim3 IntelCore i5-12450H 16GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Dizüstü Bilgisayar 83ER008KTR Hakkında yaklaşık 54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

IdeaPad Slim3 IntelCore i5-12450H 16GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Dizüstü Bilgisayar 83ER008KTR Detaylı Bilgi

IdeaPad Slim3 IntelCore i5-12450H 16GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Dizüstü Bilgisayar 83ER008KTR Ürününün Satıcısı, LENOVO IdeaPad Slim3 IntelCore i5-12450H 16GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Dizüstü Bilgisayar 83ER008KTR ürününü 20499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

IdeaPad Slim3 IntelCore i5-12450H 16GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Dizüstü Bilgisayar 83ER008KTR Son Yorumlar
20499.0 Tl ye satışta olan IdeaPad Slim3 IntelCore i5-12450H 16GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Dizüstü Bilgisayar 83ER008KTR Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: O kadar memnun kaldık ki çevremdeki herkese tavsiyede bulundum ve şuanherkeste bu lenovo’dan var hep birlikte toplanıp Conterstrike 1,6 oynuyoruz
İsim: Ceyhun K.
Tarih: 09 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: sağlam ulaştı elime temel şeyleri yapmak için ideal film basit officeuygulama internet üzerinde gezinti için ideal bir cihaz
İsim: K** E**
Tarih: 10 Mart 2024
Satıcı: Tekramarket

Yorum: Sipariş ettikten 1 gün sonra geldi çok hızlı ve eksiksiz çok memnun kaldık.
İsim: **** ****
Tarih: 03 Şubat 2024

Yorum: süper bir bilgisayar çizim proğramı yükledim başarılı tavsiye ederim
İsim: f** Ö**
Tarih: 22 Eylül 2024

Yorum: kurulumda bir tık zorlandım ürünün sitedeki driverları windows 11 için.benim gibi windows 10 kullanmak isteyenler için biraz zorlayacak. amaürün çok güzel, ince, şık bir ofis bilgisayarı.
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: İyi günler ben yakup özçay sizden 9 ayın 9da bir adet leptop almıştımhiç açılmadan servise götürdüm ürün hatalı diyorlar sizle itibartageçecekler bu nasıl olacak simdi
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: laptop'un işlemcisine ram'ine hızına bir diyeceğim yok. ama arkadaşekran kalitesi bu kadar mı adi olur. tn panel kötü dediler. ama bukadarını beklemiyordum arkadaş. orta çağ'dan kalma gibi kapkara ekranıvar çok değil 10 santimlik açıdan bakın hiçbir şey görmüyorsunuz. benimdiyeceğim bu kadar
İsim: G** P**
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: Ürün güzel de Şarj aleti gelmedi..
İsim: Ezgi K.
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: Fiyat-Performans
İsim: burak y.
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Güzel ürün tavsiye ederim.
İsim: S** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Ağustos 2024

Yorum: gercekten harika bir bilgisayar
İsim: Melek o.
Tarih: 17 Temmuz 2024

Yorum: Sorunsuz geldi teşekkürler.
Tarih: 12 Haziran 2024

Yorum: teşekkürler gayet güzel
İsim: e** a**
Tarih: 24 Şubat 2024

Yorum: satıcı ve ürün çok iyi memnun kaldım
İsim: Y** Y**

Yorum: Çok hızlı ulaştı elime
İsim: S** B**
Tarih: 23 Şubat 2024

Yorum: İçinde Windows yokmuş normalmi
İsim: N** T**
Tarih: 16 Şubat 2024

Yorum: harika bir ürün tavsiye ederim
İsim: E** G**
Tarih: 15 Şubat 2024

Yorum: çok beğendim
İsim: Z** D**
Tarih: 11 Şubat 2024
Satıcı: qobostore

Yorum: Kusursuz ürün
İsim: Gizem E.
Tarih: 11 Temmuz 2024

Yorum: biz notbuk diye aldık ama bilgisayar kadar büyük şaşırdık
İsim: E** d**
Tarih: 18 Mart 2024
Satıcı: CsrTech

Yorum: çok güzel paketlenmisti sorunsuz geldi
İsim: s** d**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Satıcı: M-Z-D

Yorum: kargo iyi paketlenmiş güzel
İsim: i** k**
Tarih: 15 Ağustos 2024

Yorum: ürün güzel kutulu geldi bu fiyata gerçekten iyi
İsim: H** Ö**
Tarih: 10 Mart 2024

Yorum: çok iyi ürün bizim işimizi gördü sağlam ve iyi paketlenmiş
İsim: A** Ö**

Yorum: Dün sipariş verdim. Şu an kurulum yapıyorum. Hızlı ve özenli gönderimiçin satıcıya teşekkür ederim.
İsim: S** A** B**
Tarih: 10 Şubat 2024

Yorum: ürün ertesi gün elime ulaştı paketleme özenli idi herhangi bir eksikparça yoktu.
İsim: R** Y**
Tarih: 17 Şubat 2024

Yorum: ürün hatalı geldi. kurulum gerçekleşmiyor . şu ana kadar benim içinsınıfta kalan bir marka oldu. ilk önce değişim , olmazsa iade talepettim. trendyol sıkıntımı mutlaka çözecektir ama lenovo beni biraz üzdü.
İsim: S** B**
Tarih: 22 Haziran 2024

Yorum: Ürün harika bir ürün. Ama bilmeniz gereken bir durum var ki o dalisanslı da olsa işletim sistemi olarak eski sürümleri desteklemiyor.Güncel işletim sistemi kurmak zorundasınız
İsim: coşar k.
Tarih: 18 Nisan 2024

Yorum: ürün 2.0 ghz 3.3 değil
İsim: T** D**
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: ürünü gayet güzel kargolanmış fakat işletim sistemini yüklemem içinflash takıyorum algılmıyor satıcıyı arıyorum telefonuma bakılmıyor. buşekilde olursa ürünü iade edeceğim.
İsim: R** A**
Tarih: 19 Şubat 2024

IdeaPad Slim3 IntelCore i5-12450H 16GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Dizüstü Bilgisayar 83ER008KTR Ürüne Dair Sorular

Soru: merhaba sizden 2 gün önce aldığım lenovo laptop'um daha ilk gün şarj olmamaya başladı.urunu sizemi gondericem kontrol için
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: Yazılım için uygun mu?
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba klavye aydınlatmalı mı
Cevap: Merhaba, klavye aydınlatması yoktur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhabalar oyun oynanılırmı mesela hangi oyunlar oynanılır
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba işletim sistemi kurulu olarak mı geliyor? freedos değil dimi
Cevap: Merhaba ürünümüz işletim sistemi Free Dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Laptop 16GB ram olarak mı geliyor ?
Cevap: Merhaba, ürün 16 GB RAM kapasitesine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürün garantisi var mıdır varsa kaç yıl
Cevap: Merhaba, ürünümüz 2 yıl garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bu cihaz direkt 0 mı siz veya başkası ekleme çıkarma yaptı mı jelatinli fabrika çıkışı mi dikkatinize kutulu olup olmadığı değil direkt jelatinli dokunulmamış cihaz mı
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: üniversite için alacağım spss uygulamasini vs kaldırır mı acaba
Cevap: Merhaba efendim rahatlıkla söylediğin uygulamayı kaldırır.

Soru: Windows mu
Cevap: Merhaba ürünümüz işletim sistemi Free Dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: bu işletim sistemini kurdurmak ne kadar maliyeti nedir siz bu maliyeti üzerine koyup yukleseniz olmuyor mu

Soru: üzerinde çantası ve faresi var mı
Cevap: Merhaba, çanta bulunmuyor. Kutu içeriğinde şarj aleti mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba hangisi var SSD/ HHD?
Cevap: Merhaba, üründe 512 gb ssd mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba Bilgisayar kurulu bir şekilde mi geliyor. excel word yüklü olacak mı

Soru: pubg. GTA valorant. ets 2 Minecraft kaldırırmı bu leptop
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kurulum için flaş disk göndermiyomuydunuz

Soru: Merhaba USB girişi mevcut mu
Cevap: Merhaba, üründe USB girişi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: oyun oynanırmı kamyon oynu gibi
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba kutu içeriği nedir şarj aleti geliyor mu
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde şarj aleti mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Bilgisayarın kamerası var mı varsa kaç mp
Cevap: Merhaba efendim kamerası mevcuttur. Detaylı bilgi için yetkili servisden bilgi alabilirsiniz.

IdeaPad Slim3 IntelCore i5-12450H 16GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Dizüstü Bilgisayar 83ER008KTR Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

IdeaPad Slim3 IntelCore i5-12450H 16GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Dizüstü Bilgisayar 83ER008KTR En Uygun Satış Linki