IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6- Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX Tavsiye Eder Misiniz

Inci

Bilgili
IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX Tavsiye Eder Misiniz?
IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX Şu Anki Fiyatı 9999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX Memnuniyet Durumu Nedir?

IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX Hakkında yaklaşık 90 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX Teknik Bilgiler

IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX Ürününün Satıcısı, LENOVO IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX ürününü 9999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX Kullanıcı Geri Dönüşleri
9999.0 Tl ye satışta olan IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
90 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: 12.nesil olması büyük avantaj. Kasa da çok şık ve kullanışlı. Günlükişler , ödev yada office için gayet yeterli. Teşekkürler Trendyol
İsim: C** K**
Tarih: 17 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: hızlı ve sağlam kargo
İsim: G** E** A**
Tarih: 17 Mart 2024

Yorum: Fiyat performans ürünü bence ben 1 aydır kullanıyorum işimi görüyor.Ayrıca öğrenci indirimine uygun ve ben hiçbir sorun yaşamadanhalledebildim bu süreci
İsim: T** G** Ç**
Tarih: 02 Mart 2024

Yorum: çok iyi gayet kullanışlı
İsim: y** a**
Tarih: 01 Eylül 2024
Satıcı: Elmacık

Yorum: gayet ıyı sağlam hasarsız geldı. görünüşü güzel fakat henuz windowskurduramadıgımdan kullanamadı
İsim: **** ****
Tarih: 25 Ağustos 2024
Satıcı: BizzOnline

Yorum: Gayet güzel bi ürün
İsim: A** S** T**
Tarih: 07 Temmuz 2024

Yorum: Güzel oğluma aldık
İsim: M** İ**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Haziran 2024

Yorum: sorunsuz , oyun harici tüm işlerimi çözüyor.
İsim: M** U**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Satıcı: Güleç Teknoloji

Yorum: harika bir urun
İsim: P** A**
Tarih: 08 Nisan 2024

Yorum: gayet güzel kullanışlı
İsim: H** G**
Tarih: 07 Nisan 2024

Yorum: yeterli ürün
İsim: B** Ü**
Tarih: 05 Nisan 2024

Yorum: sorunsuz ve özenli kargo. f/p ürünü ve hızlı
İsim: D** M**
Tarih: 30 Mart 2024

Yorum: Süperr🤩🤩🤩🤩🤩
İsim: F** T**
Tarih: 30 Mart 2024

Yorum: okul için ideal bir bilgisayar tavsiye ederim
İsim: Hakan Ö.
Tarih: 29 Mart 2024

Yorum: Okul ofis işlerini görür
İsim: Z** N** T**
Tarih: 29 Mart 2024

Yorum: Okul için aldım hediye iş görür
İsim: İLKAY T.
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: çok kullanışlı ve hızlı:)
İsim: S** A**
Tarih: 22 Mart 2024

Yorum: Fevkalade ürün
İsim: S** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Mart 2024

Yorum: süper
İsim: i** k**
Tarih: 08 Mart 2024

Yorum: fena değil güzel ürün öğrenci işi kibar film izlenir ödev yapılır oyun oynanmaz
Tarih: 24 Şubat 2024

Yorum: Lenovo her zaman kalitedir. Alın falan yani
İsim: B** A**
Tarih: 19 Şubat 2024

Yorum: Ekran kalitesi güzel ,klavye kullanımı rahat üniversitesi öğrencisi içinyeterli tek yapmanız gereken Windows11i yüklemek.Şarjı da gayet iyi gidiyor.
İsim: D** G**
Tarih: 07 Şubat 2024

Yorum: güzel bir seçim oldu.
Tarih: 31 Ocak 2024

Yorum: İş yapar ogrencı bılgısayarı
İsim: A** h** G**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: bu fiyata gore en mükemmel bilgisayar bu bence hiç düşünmeden alın derimhd kalite hızlı çok iyi
Tarih: 20 Kasım 2023

Yorum: öğrenci indirimi için aldık indirimden yararlanamadık ama PC güzel gibi
İsim: M** C** M**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: noutbuk əladır. Azərbaycandan almaq istəyənlər ala bilər . əməliyyatsistemi yükləmək lazımdır fso
İsim: M** R**
Tarih: 01 Temmuz 2024

Yorum: gayet kullanişli biglisayarcida ucuz maliyetli bi islem yaparak acabilirsiniz
İsim: A** K**
Tarih: 29 Haziran 2024

Yorum: Arkadaşlar öncelikle pcyi 9a aldım üründe tek slot lehimli sanırsam ramvar artış olmuyor diye biliyorum bunu göz önünde bulundurarak alınderim. Ürünle sadece film dizi excel işi için alınabilir 5 yıldızlık biürün değil ekran kalitesi bence kötü ama fp ürün işte
İsim: Eyüphan G.
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: boyutu güzel ve kullanışlı
İsim: M** K**
Tarih: 03 Mayıs 2024

IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Öğrenci desteği ile alınabiliyor mu
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: windows 11 çalıştırır mı?
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi free dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: LENOVO IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX ürün ilave ne kadar RAM takabiliyoruz?
Cevap: Merhaba, bu üründe ram yükseltme yapılamamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhabalar bir sorum olacaktı çoğu ürün mesajını okudum ama anlamadım çoğu kişiyede aynısını yazmışsınız kurulum ile alakalı ürünü nasıl kurabiliriz,sokaklarımızdaki telefoncularda kurulumu olurmu çünkü yazdıklarınızı okudum ama anlamadım.
Cevap: Merhaba ürünümüz işletim sistemi Free Dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: roblox unkaldırırmı knk Apple
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: roblox oynanır mı oğluma alacağım
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhabalar bu ürüne roblox studio indiriliyor mu
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Garantisi var mı
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Lenovo Türkiye Garantilidir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Kurulum varmi
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi free dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Film müzik ve ders için uygun mudur yeter mi
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bilendir uygulamasında basit animasyonlar yapmak için kaldırır mı
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: şarj süresi kaç saat. kaç hücreli pil?
Cevap: Merhaba, ürünün pil gücü 45.0 Wh olup Yerel Video Oynatma (1080p/150nit): 10 Saat'tir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bu cihazı alara öğrenci desteğinden yararlanabilirmiyiz
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım -Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: oyun kaldırabilir mi GTA 5 gibi
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün klavyesi aydınlatmalımı varmı gece karanlıkta ışığa ihtiyaç duymadan çalışabilirmiyiz
Cevap: Merhaba, ürün ışıklı klavyelidir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: LEPTOP İLE BERABER ÇANTASI VE SAYRE EK OLARAK HANGİ EŞYALAR GELİYOR
Cevap: Merhaba, kutu içeriği: Dizüstü Bilgisayarı, Lityum İyon Pil, AC Adapter. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürün among us u kaldırırmı
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ram upgrade yapıla biliyormu?
Cevap: Merhaba, bu üründe ram yükseltme yapılamamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürün ikinci el değil değil mi ?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: bunun kurulumu nu nasıl yapaxsz
Cevap: Merhaba ürünümüz işletim sistemi Free Dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

IdeaPad 3 Intel Core i3-1215U 4GB 256GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop 82RK00XBTX En Uygun Satış Linki