Huma H5 V4.2.10 Black Intel Core I7 1255u 32 Gb Ram 1 Tb Ssd Freedos 15,6- Fhd 120 Hz En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

KumRuhu

Bilgili
Huma H5 V4.2.10 Black Intel Core I7 1255u 32 Gb Ram 1 Tb Ssd Freedos 15,6" Fhd 120 Hz En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Huma H5 V4.2.10 Black Intel Core I7 1255u 32 Gb Ram 1 Tb Ssd Freedos 15,6" Fhd 120 Hz Şu Anki Fiyatı 30499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Huma H5 V4.2.10 Black Intel Core I7 1255u 32 Gb Ram 1 Tb Ssd Freedos 15,6" Fhd 120 Hz Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Huma H5 V4.2.10 Black Intel Core I7 1255u 32 Gb Ram 1 Tb Ssd Freedos 15,6" Fhd 120 Hz Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Huma H5 V4.2.10 Black Intel Core I7 1255u 32 Gb Ram 1 Tb Ssd Freedos 15,6" Fhd 120 Hz Ürün Tanıtımı

Huma H5 V4.2.10 Black Intel Core I7 1255u 32 Gb Ram 1 Tb Ssd Freedos 15,6" Fhd 120 Hz Ürününün Satıcısı, MONSTER Huma H5 V4.2.10 Black Intel Core I7 1255u 32 Gb Ram 1 Tb Ssd Freedos 15,6" Fhd 120 Hz ürününü 30499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Huma H5 V4.2.10 Black Intel Core I7 1255u 32 Gb Ram 1 Tb Ssd Freedos 15,6" Fhd 120 Hz En Son Yapılan Yorumlar
30499.0 Tl ye satışta olan Huma H5 V4.2.10 Black Intel Core I7 1255u 32 Gb Ram 1 Tb Ssd Freedos 15,6" Fhd 120 Hz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Elhamdülillah
İsim: **** ****
Tarih: 21 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Monster Notebook

Yorum: Ürün çok iyi görünüyor hediyeler güzel kullanmaya başlayınca yorumumu güncellerim
İsim: S** A**
Tarih: 11 Aralık 2023

Yorum: harika bir şey tereddüt etmeden alabilirsiniz. Bir puanı çantasindankırdım keşke kadın müşterilere ayrı bı çanta gönderseniz daha güzelolurmuş. çantayı kullanmiyacam çünkü onun dışında özenli paketlenmişti.
İsim: z** i**
Tarih: 28 Ekim 2023

Yorum: Hurma serisini önce kendime aldım çok memnunum hafifliği derli topluolması hız konusunda ve kuzenlerime de iki tane aldık benden sonra:)
İsim: H** A**
Tarih: 18 Ekim 2023

Yorum: Elime ulaştı güzel paketlenmiş daha bilgisayarı kurmadım
İsim: F** Y**
Tarih: 08 Ekim 2023

Yorum: ofis için mükemmel bir cihaz oyun için ekran kartı yetersiz olsada iyi
İsim: M** K**
Tarih: 18 Ağustos 2024

Yorum: gayet. iyi
İsim: E** y** Ş**
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: sorunsuzca geldi paketlenmesi çok iyiydi herşey çok iyi.beğendim.
İsim: B** K**
Tarih: 02 Aralık 2023

Yorum: güzel paketlenmiş ince ve kibar bir bilgisayar hala kurmadım ama sorunçıkmaz herhalde kargo kapıya bırakıp gitmiş tek sıkıntı bu
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: ürün bekledigim gibi özenli paketlenmiş ve çok hızlı geldi teşekkür ederim
Tarih: 27 Kasım 2023

Yorum: güzele benziyor
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: Güncel yorum beğenmedim bilgisayarı daha alalı bir sene olmadı defalarcakes ekran sorun verdi ben pişmanım aldığıma
İsim: Ü** P**
Tarih: 28 Ağustos 2024

Yorum: Hızlı kargoo
İsim: e** a**
Tarih: 09 Mayıs 2024

Yorum: flaş 16 değil 4 g b ,ürün ısınır zorlaycak birsey yapmadiğim halde,ürünün şarjı video izlerken Max 4 saat gidiyor 7,8 saat dedikleriyalan,bilgisayardan ses geliyor ama rahatsız edecek kadar değil onundışında cantası cok güzel beğendim,flaş kaplamasınada özenilmiş güzeldi ,beğendim
İsim: E** E** K**
Tarih: 08 Nisan 2024

Yorum: Vifi bağlantısı çok zayıf teknik destek almaya çalıştım ama 16 günlükbilgisayarı servise götüreceğim. Aşırı ısınma problemi var. Yıllardırlenovo kullanıyorum 10 yıl önceki bilgisayarım bu bilgisayardan 20 yılileride bence.
İsim: Cihat K.
Tarih: 22 Mart 2024

Yorum: ürünü 1 ay önce aldım sıkıntısız çalışıyor çok sevdim. yerli marka ürünolması benim ilk tercihim zaten. fan sesi de gelmiyorr harika ürün.
İsim: M** K**
Tarih: 07 Ocak 2024

Yorum: etkılı bır bılgısayar
İsim: O** A**
Tarih: 15 Aralık 2023

Yorum: ürünün görseli çok güzel tasarımı çok güzel free dos olduğu içinaçamadık henüz taşıma çantası da çok güzel harika bir ürün
İsim: H** Y**
Tarih: 31 Ekim 2023

Yorum: Tek sıkıntısı çok leke birakiyor onun dışında çok güzel
İsim: nur u.
Tarih: 07 Ocak 2024

Huma H5 V4.2.10 Black Intel Core I7 1255u 32 Gb Ram 1 Tb Ssd Freedos 15,6" Fhd 120 Hz Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: autocad gibi çizim programlarının kullanımında uygun mudur?
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Huma modellerimiz iş bilgisayarı olmasından ötürü render performansı düşük kalacaktır. Yüksek performans için, Abra ve Tulpar serilerini tercih edebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: gtx3050 mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Huma serilerimizde harici grafik kartı bulunmamaktadır. İşlemci üzerinden grafikleri çalıştırmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: İşletim sistemi için bellek gönderiliyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzün yanında sürücü flaş belleği gönderilmektedir ve içinde işletim sistemi bulunmamakla birlikte, gerekli sürücü yazılımlarını barındırmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: merhabalar yanında çanta da gönderiyor musunuz acaba ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Notebooklarımızın yanında çantası ve 16 GB sürücü flaş belleği paket içeriğinde tümleşik olarak gönderilmektedir. Saygılarımızla.

Soru: ölçüleri nedir cm bazinda
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzün ölçüleri 359 x 239.77x 19.0 mm'dir. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba ürünün ekran parlaklığı açık havada kullanılabilmeye müsait midir?
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüz 15,6" FHD 1920x1080 120Hz IPS Mat LED Ekrana sahiptir. Saygılarımızla.

Soru: garantisi nasıl bilgi alabilir miyim?
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Notebook ürünlerimize, Monster Notebook olarak 2 yıl donanım garantisi, ömür boyu da ücretsiz bakım garantisi vermekteyiz. Saygılarımızla.

Soru: merhaba araştırma yaparken bu modelin mat ekran notebook kategorisinde olduğunu gördüm. Benim özellikle aradığım MAT ekran olması. Bu konuda net bilgi verebilir misiniz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzde 15,6" FHD 1920x1080 120Hz IPS Mat LED Ekran bulunmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: Ölçüleri nelerdir
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzün ölçüleri 359 x 239.77x 19.0 mm'dir. Saygılarımızla.

Soru: ps kolu bağlanırmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Notebooklarımızda Bluetooth özelliği bulunmaktadır. Konu hakkında PS üreticisi ile görüşmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

Soru: monsterin sunduğu ömür boyu bakım garantisi Trendyol üzerinden alım yapıldığı takdirde geçerli oluyor mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Mağazalarımız ve ana sayfamız dışında Trendyol'dan satın alacağınız ürünlerimiz için de Monster Notebook'un sunduğu tüm ayrıcalıklara sahip olmaktasınız. Bu platformda bulunan online mağazalarımızdan güvenli şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: RGB klavye varmi laptopda
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzün klavyesi beyaz tek bölge aydınlatmalıdır. Saygılarımızla.

Soru: merhaba ürün çok ağır mı, taşıması kolay mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzün ağırlığı 1775Gr'dır. Saygılarımızla.

Soru: laptop da RGB klavye varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzün klavyesi beyaz tek bölge aydınlatmalıdır. Saygılarımızla.

Soru: ürün açılmamış kullanılmamış demi
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz sizler için sıfır olarak üretilmektedir. 2. el ya da teşhir ürün satışımız bulunmamaktadır. Saygılarımızla.

Soru: Ekran kartı nın modeli nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Canavarımızın ekran kartı Intel® Iris® Xe Graphics'tir. Saygılarımızla.

Soru: Ekran kartı yazmıyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Canavarımızda harici ekran kartı bulunmamaktadır. Saygılarımızla.

Soru: oyun oynamak için uygun mudur
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Huma modellerimiz iş bilgisayarı olmasından ötürü oyun performansı düşük kalacaktır. Yüksek performanslı oyunlar için, Abra ve Tulpar serilerini tercih edebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: mimarlık öğrencisiyim AutoCAD gibi programlarda sorun yasarmiyim?
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Huma modellerimiz iş bilgisayarı olmasından ötürü render performansı düşük kalacaktır. Yüksek performans için, Abra ve Tulpar serilerini tercih edebilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Göndereceğiniz flash bellek içerisinde kurulum dosyaları olacak mı ? Olacaksa eğer Windows 11 programı bu dosyaların içinde var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzün yanında sürücü flaş belleği gönderilmektedir ve içinde işletim sistemi bulunmamakla birlikte, gerekli sürücü yazılımları bulunmaktadır. Saygılarımızla.

Huma H5 V4.2.10 Black Intel Core I7 1255u 32 Gb Ram 1 Tb Ssd Freedos 15,6" Fhd 120 Hz Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Huma H5 V4.2.10 Black Intel Core I7 1255u 32 Gb Ram 1 Tb Ssd Freedos 15,6" Fhd 120 Hz En Uygun Satış Linki