Huma H4 V4.1 Intel Core I7-1165g7 16gb Ram 500gb Ssd Freedos 14.1- Fhd Tavsiye Eder Misiniz

Sevil

Bilgili
Huma H4 V4.1 Intel Core I7-1165g7 16gb Ram 500gb Ssd Freedos 14.1" Fhd En Düşük Fiyat Nerede?
Huma H4 V4.1 Intel Core I7-1165g7 16gb Ram 500gb Ssd Freedos 14.1" Fhd Şu Anki Fiyat Aralığı 31999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Huma H4 V4.1 Intel Core I7-1165g7 16gb Ram 500gb Ssd Freedos 14.1" Fhd Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Huma H4 V4.1 Intel Core I7-1165g7 16gb Ram 500gb Ssd Freedos 14.1" Fhd Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Huma H4 V4.1 Intel Core I7-1165g7 16gb Ram 500gb Ssd Freedos 14.1" Fhd Ürün Hakkında Bilgi

Huma H4 V4.1 Intel Core I7-1165g7 16gb Ram 500gb Ssd Freedos 14.1" Fhd Ürününün Satıcısı, MONSTER Huma H4 V4.1 Intel Core I7-1165g7 16gb Ram 500gb Ssd Freedos 14.1" Fhd ürününü 31999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Huma H4 V4.1 Intel Core I7-1165g7 16gb Ram 500gb Ssd Freedos 14.1" Fhd Kullananlar
31999.0 Tl ye satışta olan Huma H4 V4.1 Intel Core I7-1165g7 16gb Ram 500gb Ssd Freedos 14.1" Fhd Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Gayet mükemmel ve 3 yıldır kullanıyorum
İsim: h** D**
Tarih: 03 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Monster Notebook

Yorum: Ürünü henüz kullanmadım ancak satıcıyla ilgili ön değerlendirmemipaylaşmak isterim, azizim o nasıl güzel bir paketlemedir. Matruşka gibikat kat kat açınca bilgisayarı bulduk. Bu arada bilgisayar da inanılmazhafif ve ince.
İsim: H** G**
Tarih: 06 Eylül 2022

Yorum: çok memnunum iyi ki almışım
İsim: t** n** k**
Tarih: 05 Ekim 2021

Yorum: mukkemmel urun kesinlikle tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 01 Ekim 2021

Yorum: kuş 🐦 gibi bir bilgisayar. ben iş bilgisayari olarak aldım. LenovoThinkpad lerin probleminden bıktım neden olmasın monster dedik :)🎉
Tarih: 14 Ekim 2021

Yorum: almayın sakın bana bozuk bilgisayar yollamışlar kullanmadan teknikservise yolladım 1 haftadır böyle rezillik olmaz
Tarih: 18 Ekim 2021

Huma H4 V4.1 Intel Core I7-1165g7 16gb Ram 500gb Ssd Freedos 14.1" Fhd Akıllarda Kalan Sorular

Soru: merhaba monster Huma h5 klavye aydınlatma var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzde Beyaz Arka Aydınlatmalı Klavye kullanılmaktadır. Saygılarımızla

Soru: Merhabalar kutu içeriğinde şarj adaptörü bulunuyor mu acaba ? Ekstra almamız mı gerekiyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Notebooklarımızın yanında şarj aleti gönderimi yapılmaktadır. Saygılarımızla

Soru: Sims 4 oyunu açarmı acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzde düşük performanslı oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Yüksek performanslı oyunlar için ABRA ya da TULPAR serisi cihazlarımızı önermekteyiz. Saygılarımızla

Soru: Merhaba,Grafik ve Tasarım öğrencisiyim. Tasarım uygulamalarını kullanmak için uygun mudur? Uzun süre kullanılabilir mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Kullanacağınız programlar için Tulpar modellerimizi öneririz. Saygılarımızla.

Soru: merhaba ben YouTube video editleri için kullanmayı düşünüyorum iş gorurmu acaba ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzde, minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: Windowsu nasıl kuruyoruz ve bakım için sadece monster bayilerine mi götürmeliyiz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüz freedos olup,windows kurulu değildir. Windows temini ve kurulumu sizlere ait olup,performanslı ve güvenli kullanım için,lisanslı windows kullanımı tavsiye etmekteyiz. Bakım için Monster teknik servislerimizden yararlanabilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: Monster huma h5 v3.1 ne zaman gelir
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzün,stok adetleri tükenmiş olup,yakın zaman içinde stoklara açılması planlanmamaktadır. Saygılarımızla

Soru: Corel Draw Adobe Photoshop Adobe Illustrator 3DS Max Adobe InDesign Bu uygulamaları sıkıntısız bi şekilde kasmadan kullanabilir miyim bu üründe
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. İlgili yazılım programları için TULPAR serisi notebooklarımızı önermekteyiz. S.itemize giriş yaparak,dijital mağazamız üzerinden,detaylı yardım alabilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: merhabalar huma h5 V3.2 stoklarda ne zaman olacak
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzün 1-2 iş günü içinde ön siparişe açılması planlanmaktadır. Saygılarımızla

Soru: ürün şarjı ne kadar dayanıyor acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzün normal kullanımda şarjı 1-3 saat arası gitmektedir. Saygılarımızla

Soru: merhaba, aucotad gibi programları kullanmak için alıyorum iş görür mü ? (oyun oynamıyorum )
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzde, minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm yazılım ve çizim programlarını kullanım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: taksit varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ödeme ve taksit seçenekleri için Trendyol müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: Huma h5 v3.2.1 stoklar güncellenicek mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzün stok çalışmaları devam etmekte olup, Aralık ayı içerisinde, Trendyol stoklara açılması planlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Soru: autocad sketchup photoshop 3ds max gibi programlar için uygun mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. İlgili yazılım programları için TULPAR serisi notebooklarımızı önermekteyiz. S.itemize giriş yaparak,dijital mağazamız üzerinden,detaylı yardım alabilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: Grafiker'im Adobe nin programlarını kaldırır mı acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzde Intel i7-1165G7-2,8GHz Turbo Boost ile 4,7GHz işlemci ve Intel® Iris® Xe Graphics (96 Yürütme Birimi) kullanılmaktadır. Ürünümüzde, minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm yazılım ve çizim programlarını kullanım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: çizim programlarina uygunmu ve ekrani küçük gibi kacinci nesil
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüz 14.1 inç ekrana ve 11 nesil i7 işlemciye sahiptir. Ürünümüzde, minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm yazılım ve çizim programlarını kullanım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: Merhabalar. Kamerası ekranın üstünde mi? Aldığım Tulpar modelinde altta olduğu için sıkıntı yaşadım da.
Cevap: Değerli Müşterimiz öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili olarak Monster Notebook müşteri hizmetlerinden bilgi alınız.

Soru: Merhaba. Huma modelinin diger çeşitleri stoga girecek mi ? Girecek ise ne zaman ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Huma modellerimiz için stok çalışmamız devam etmekte olup, 2 iş günü içinde stok durumumuz belli olacaktır. Sayfamızı takipte kalmanızı rica ederiz. Saygılarımızla

Soru: Orijinal mi acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz tarafımızca sizler için sıfır olarak üretilmektedir.2.el yada teşhir ürün satışımız bulunmamaktadır. Ürünlerimizi Monster Notebook olarak kendimiz satmaktayız. Saygılarımızla

Soru: ekran kartı kaç GB acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Ürünümüzde Intel® Iris® Xe Graphics (96 Yürütme Birimi) kullanılmaktadır. Saygılarımızla

Huma H4 V4.1 Intel Core I7-1165g7 16gb Ram 500gb Ssd Freedos 14.1" Fhd Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.png

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

Huma H4 V4.1 Intel Core I7-1165g7 16gb Ram 500gb Ssd Freedos 14.1" Fhd En Uygun Satış Linki