HL55UMN256 55- 140cm 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV Sihirli Kumandalı Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Aygul

Bilgili
HL55UMN256 55" 140cm 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV Sihirli Kumandalı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
HL55UMN256 55" 140cm 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV Sihirli Kumandalı Mevcut Fiyatı 15999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

HL55UMN256 55" 140cm 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV Sihirli Kumandalı Memnuniyet Durumu Nedir?

HL55UMN256 55" 140cm 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV Sihirli Kumandalı Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

HL55UMN256 55" 140cm 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV Sihirli Kumandalı Detaylı Açıklama

HL55UMN256 55" 140cm 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV Sihirli Kumandalı Ürününün Satıcısı, Hi-Level HL55UMN256 55" 140cm 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV Sihirli Kumandalı ürününü 15999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

HL55UMN256 55" 140cm 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV Sihirli Kumandalı Kullanıcı Geri Dönüşleri
15999.0 Tl ye satışta olan HL55UMN256 55" 140cm 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV Sihirli Kumandalı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: Baya uyguna geldi çokta beğendik inşallah uzun ömürlü olur ama kargo özensizdi
İsim: Aliye G.
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Eylül 2024
Satıcı: MarmaraAvm

Yorum: 55 inch aldığım sunny tv nşn ekranı çatlak geldi.
İsim: Bahar K.
Tarih: 24 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Purtaş teknoloji

Yorum: ürün elime geçti sağlam teşekkür ederim Trendyol güvenilir bir site bideefendim bunun Garanti belgesini nerde teyit edecem Bilgi alma şansımızvarmı acaba kolay gelsin
İsim: **** ****
Tarih: 17 Ağustos 2024
Satıcı: MarmaraAvm

Yorum: Beğenerek kullanıyorum, herhangi bir kasma sorunu yok, yanlız ayaksızçıktı kutudan, satıcı BFF Online teşekkür ederim,sunny yetkiliservisinden ayak siparişi verdi, bekliyoruz. Servis eski televizyonumunkonsoluna taktı.
İsim: E** S**
Tarih: 08 Eylül 2024
Satıcı: BFFOnline

HL55UMN256 55" 140cm 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV Sihirli Kumandalı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: android mi acaba
Cevap: Webos efendim

Soru: kurulum ücreti var mı
Cevap: Efendim kurulum ücretsiz

Soru: televizyonu duvara monte edecek aparatı nereden bulabilirim
Cevap: servislerde satılmakta efendim

Soru: Kutu içinden tv ünitesi için ayak çıkıyor mu
Cevap: Efendim ayakları mevcut

Soru: Ses özeliği nedir ? Kaç what örneğin …
Cevap: merhaba 16 W güçlü ses çıkışı mevcuttur. ses özelliği Dolby Audio efendim

Soru: Markası herşeyi hi-level ama sunny garantili olacak değil mi
Cevap: Evet efendim

Soru: Sihirli kumandasını gönderiyormusunuz?
Cevap: Merhaba efendim kutu içerisinde tüm aksesuarlar mevcuttur

Soru: Kumandayı gönderiyor musunuz?
Cevap: Kumanda içerisinde bulunmaktadır efendim

Soru: duvara mondalamak için aparatları varmı
Cevap: askı aparatı bulunmuyor

Soru: ps bağlantı yeri varmı
Cevap: Merhaba ps bağlantısı dediğiniz Playstation ise hdmi girişi ile bağlantı kurulabilir ve vardır

Soru: kurulumu kim yapıyor
Cevap: Merhaba efendim kutu üzerinde numara mevcut

Soru: bu tv anroidmidir
Cevap: Merhaba android değildir smart TV dir 55ul700 webos işletim sistemi yoktur

Soru: ne fak lerı var hi level 55 inc mn 252 va hı leve 55 inc mn256
Cevap: detaylı bilgi web sitesinde var firmanın

Soru: askı Aparatı var mı
Cevap: Paket içeriğinde askı aparatı yoktur

Soru: youtube var mi acaba
Cevap: merhaba evet efendim var içerisinde LG nin webos işletim sistemi mevcuttur

Soru: mrb hocam tvye iptv veya apk programlar yükleniyor mu, veya farklı program indirmek için kendi uygulaması var mı?
Cevap: merhaba efendim smart geçmektedir dilerseniz hilevel müşteri danışma hattından bilgi alabilirsiniz

Soru: garanti hangi firma kurulumu ücretsiz mi
Cevap: sunyy firması ücretsiz kurulum

Soru: kaç hz acaba
Cevap: merhaba 60hz efendim

Soru: Meraba ürün özellikleri kısmında Webos işletim sistemi + sihirli kumanda(mouse imleçli) yazıyor. Bu model bu özellikleri sağlıyor değil mi? İkinci olarak ürünün garantisi Vestel üzerinden mi ? Değilse nereden? Bilgi verirseniz sevinirim
Cevap: MERHABA EVET SAGLIYOR SUNNY UZERİNDEN GARANTİSİ

HL55UMN256 55" 140cm 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV Sihirli Kumandalı Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

HL55UMN256 55" 140cm 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV Sihirli Kumandalı En Uygun Satış Linki