HL55FMN252 4K Ultra HD 55- 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Pervin

Bilgili
HL55FMN252 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Alanlar Memnun Mu?
HL55FMN252 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Güncel Fiyatı 24900.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

HL55FMN252 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Memnuniyet Oranı Nedir?

HL55FMN252 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .

HL55FMN252 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Ürün Özellikleri

HL55FMN252 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Ürününün Satıcısı, Hi-Level HL55FMN252 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV ürününü 24900.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

HL55FMN252 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Kullanıcı Geri Dönüşleri
24900.0 Tl ye satışta olan HL55FMN252 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0

Yorum: istediğim ürün gelmedi farklı bir ürün gindermisler ayrıca kargom çokgeç geldi kesinlikle memnun degilim
İsim: H** T** Y**
Tarih: 14 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ÇEYİZ İSTANBUL

HL55FMN252 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: optik ses girişi varmi?
Cevap: OPTİK SES ÇIKIŞI VARDIR ( DİJİTAL SES ÇIKIŞI)

Soru: Disney desteği var mı görselde var görünüyor
Cevap: Evet Disney uygulaması ve birçok uygulama uygulama marketinden yükleniyor. Servis bu konularda size memnuniyetle yardımcı olacaktır

Soru: bu ürün de gogle de sesli arama varmı bı de kumandanın okey tuşu yerine kaydırmalı tuş mu var
Cevap: Merhabalar Efendim Bu Konu İle İlgili En Doğru Cevabı Marka Çağrı Merkezinden Alabilirsiniz İyi Akşamlar Dileriz.

Soru: Merhaba tv nin arkasında ambians ışıkları varmı
Cevap: hayır bu urunde yoktur

Soru: Servis kurulumu ücretli mi
Cevap: Sunny yetkili servisi tarafından 55 inç bu model televizyon masaüstü veya sehpaya ücretsiz kurulum yapılmaktadır. Duvara askı aparatı ile montaj yaptırmak isteyen müşteriler için ayrıca ücret istenmektedir. Servis tarafından aldığımız bilgi bu şekildedir .

Soru: Bluetooth ve uzaktan kumanda özelliği var mı
Cevap: Akılli ve ses kontrollu kumanda kutu içerisinde mevcuttur. Bluetooth var

Soru: merhabalar. kablosuz kulaklığım için TV de yer olan Bluetooth sayesinde dinleyebilir miyiz?
Cevap: Evet dinleyebiliyorsunuz, ister bluetooth kulakliginizla, istersenizde bluetooth özellikli ses sisteminizde

Soru: Bu tv ye bein connect falan indirilebiliyor mu
Cevap: Merhaba uygulama yükleme özelliği var efendim

Soru: garantisi için servis açma şartı var mı , kendimiz açsak garantisi geçerli olur mu
Cevap: merhabalar yetkili servis açsa daha sağlıklı olur kurulumu ücretsiz

Soru: internete kankoylami baglaniyo yoksa wiwi lemi
Cevap: Her ikis bağlantı turude kullanılabilmektedir. Dahili wifi vardır, ethernet yani kablo giriside vardir

Soru: peki kurulum nasl oluyor siz mi temin sağlıyorsnuz kurulum için
Cevap: Merhabalar efendim bu konu ile ilgili marka çağrı merkezini arayarak servis talebinde bulunabilirsiniz iyi günler dileriz.

Soru: merhabalar ürün akıllı kumandalı mi
Cevap: Merhaba akıllı kumanda değildir standart kumandadır

Soru: Ürünün kumandası nasıl bir kumanda görsel atarmısınız
Cevap: Görsel mevcut değildir efendim standart kumanda vardır

Soru: disney var mı bu tvde
Cevap: Uygulama yüklenebilir efendim

HL55FMN252 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

HL55FMN252 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV En Uygun Satış Linki