hepsiburada ogrenci indirimi nasil yapilir ?

Merve

Bilgili
Hepsiburada öğrenci indirimi nasıl yapılır?
Kampanyalardan yararlanabilmek için edu.tr uzantılı mail adresi ile kaydolup, doğrulamak gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazandığın Kargo Bedava hakkını her siparişinde kullanabilirsin. Kargo Bedava telefon ve bilgisayar ürünlerinde geçerli değildir. Kampanya kurumsal müşteriler için geçerli değildir.

Kampanyalardan yararlanabilmek için edu.tr uzantılı mail adresi ile kaydolup, doğrulamak gerekmektedir. Kampanya

Selam sevgili dostlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu konuyla bağlantılı olarak

- Eğitim indirimi , yalnızca Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) veya Yükseköğretim Kurulu (YÖK)'e bağlı kurumlarda aktif olarak öğrenim gören öğrenciler, görev yapan öğretmenler, akademisyenler ve eğitim kurumlarında çalışan personeller için geçerlidir . Yalnızca MEB veya YÖK onaylı, güncel ve resmî belgeler geçerli sayılır
- Hepsiburada, edu.tr mail adresi ile açılan hesaplarda öğrencilere özel indirimler sunmaktadır. Öğrenci indiriminden faydalanmak için Hepsiburada'ya kayıt olurken edu.tr mail adresi ile kayıt olunmalıdır
- Kullanıcılara daha fazla restoran ve menü seçeneği sunarak, keyifli ve uygun fiyatlı bir yemek deneyimi sağlamayı hedefleyen kampanyadan faydalanmak için Yemeksepeti kullanıcıları “SEPETTE100” kupon kodunu bir defadan fazla kullanabiliyorlar

İşine yararsa sevinirim

Kampanyalardan yararlanabilmek için edu.tr uzantılı mail adresi ile kaydolup, doğrulamak gerekmektedir. Kampanya

Herkese merhaba

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Merve

Bunu takiben

- - SELAM400 kodunu kullanarak verilecek 500 TL ve üzeri altın, dijital ve süpermarket ürünü harici ilk alışverişte 100 TL indirim uygulanacaktır. İndirim sadece mobil uygulama üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir
- Kampanyadan yararlanablmek için daha önce ENUYGUN.com web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden hiç otobüs bileti alınmamış olması gerekir. İndirim kodu, ENUYGUN.com mobil uygulamasındaki ödeme sayfasında yer alan “İndirim Kodu Kullan” alanına girerek kullanılır
- Hepsiburada Premium Kampanyası Hakkında En Çok Merak Edilenler. Hepsiburada Premium ne kadar? Hepsiburada Premium üyelik ücreti normalde ayda 49,90 TL'dir. Fakat öğrenci mailin ile üyelik oluşturarak bu servisten 1 aylık ücretsiz yararlanabilirsin

Belki işine yarar

Selam değerli ekip

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Merve

Buna paralel olarak

- 1 Haziran 2025 09:00 tarihi ile 31 Temmuz 2025 23.59 tarihine kadar KAZAN400 koduyla Hepsiburada'dan yapılacak ilk 3 alışverişte toplam 400 TL indirim kazanılacaktır

Faydalı olursa ne mutlu

Herkese iyi çalışmalar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Merve

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Eğitim indirimi , yalnızca Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) veya Yükseköğretim Kurulu (YÖK)'e bağlı kurumlarda aktif olarak öğrenim gören öğrenciler, görev yapan öğretmenler, akademisyenler ve eğitim kurumlarında çalışan personeller için geçerlidir . Yalnızca MEB veya YÖK onaylı, güncel ve resmî belgeler geçerli sayılır
- Yönlendirilen Hepsiburada Premium sayfasına, kampanya sayfasındaki kopyaladığınız kampanya kodunu girin ve aktifleştirmek için “Kupon Kodunu Kullan” butonuna basın

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

Selam dostlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Merve

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- 1 Haziran 2025 09:00 tarihi ile 31 Temmuz 2025 23.59 tarihine kadar KAZAN400 koduyla Hepsiburada'dan yapılacak ilk 3 alışverişte toplam 400 TL indirim kazanılacaktır

İşine yarar umarım, kolay gelsin

Günaydın

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ek olarak değinmek gerekirse

- Kampanyadan faydalanmak için müşterilerin kampanya kodunu ödeme ekranındaki "Hediye çeki kullan" alanına girmeleri gerekmektedir . Kampanya kodunun kullanımı yalnızca kodu kullan alanının denendiği hesapta geçerlidir, farklı bir hesapta denendiğinde kod geçersiz olacaktır
- Yönlendirilen Hepsiburada Premium sayfasına, kampanya sayfasındaki kopyaladığınız kampanya kodunu girin ve aktifleştirmek için “Kupon Kodunu Kullan” butonuna basın
- Vergi iadesi süreci Vatan Bilgisayar üzerinden yapılmayacaktır; satın alınan cihazın faturası ile birlikte gsbbiz.gsb.gov.tr sitesinden satın alım yapan öğrenciler e-devlet şifresi ile giriş yapılarak vergi iade süreci başlatmalıdır . Satın alınan ürünün faturası başvuru yapacak öğrencinin ad ve soyadına olmalıdır

İşe yaraması dileğiyle sundum