halk egitimde kurs vermek icin ne gerekli ?

Halk eğitimde kurs vermek için ne gerekli?
T.C. Vatandaşı olmak. Etkinliklerden yararlanmak için yaş sınırı yoktur. Belirli yaş ve eğitim seviyesi

Herkese iyi günler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ozgul

Ek bir açıklama olarak

- Kursların açılması Kurslar, kurs merkezinin imkânları ölçüsünde her bir kurs günü toplam 2 saatten az, 8 saatten çok olmamak üzere haftanın değişik günlerine dağıtılabilir . Ancak, bir güne aynı dersten 2 saatten fazla ders konulamaz

İşine yararsa sevinirim

T.C. Vatandaşı olmak. Etkinliklerden yararlanmak için yaş sınırı yoktur. Belirli yaş ve eğitim seviyesi

Selam herkese

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ozgul

Buna ek bilgi olarak

- MADDE 5– (1) Kurslar, fizikî kapasitesi ve öğrenci/kursiyer potansiyeli yeterli olan resmî ortaokullar, imam-hatip ortaokulları , ortaöğretim kurumları ile halk eğitimi merkezi müdürlüklerine bağlı olarak açılır

İşine yararsa ne mutlu bana

Merhabalar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bunu destekleyen bir bilgi olarak

- Oryantasyon belgesi olmayana kurs açılmayacak
- Kursların başlama tarihi, başvuru durumuna göre belirlenir ve en az 12 kişilik başvurunun oluşması gerekir

İşine yararsa harika

Selam dostlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ozgul

Bu konuyla bağlantılı olarak

- Kursların açılması Kurslar, kurs merkezinin imkânları ölçüsünde her bir kurs günü toplam 2 saatten az, 8 saatten çok olmamak üzere haftanın değişik günlerine dağıtılabilir . Ancak, bir güne aynı dersten 2 saatten fazla ders konulamaz
- Kursların başlama tarihi, başvuru durumuna göre belirlenir ve en az 12 kişilik başvurunun oluşması gerekir
- Oryantasyon belgesi olmayana kurs açılmayacak

Faydalı olur diye paylaşıyorum

benzerkonular_benzer_konular