Halis mi ne demek Instagram?
Halis mi : Sözlüklerde "Saf, arı, duru, katışıksız, hilesiz, katıksız, temiz, samimi, eksiksiz, tam, öz" anlamlarına yer
İyi sabahlar
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın
Bu noktada belirtmek gerekirse
- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı "Bu yakışıklılık halis mi?" ifadesi, özellikle sosyal medyada çok beğenilen biri için kullanılan, "Bu yakışıklılık gerçek mi?", "Gerçek olamayacak kadar saf/katıksız bir güzellik mi?" veya "Gördüklerim halüsinasyon mu?" anlamlarına gelen bir hayranlık ve şaşkınlık ifadesidir
- Halis muhabbet, herhangi bir karşılık ve fayda umulmadan yapılan muhabbettir . Yani temiz ve samimi bir muhabbette kesinlikle bir beklenti, karşılık ve fayda mülahaza edilmez. 7 Mar 2024 "Ben muhabbet üzerine bir rüşvet, bir ücret, bir mukabele, bir mükâfat ... Sorularla Risale › ben-muhabbet-uzerine-bir-ru... Sorularla Risale › ben-muhabbet-uzerine-bir-ru
- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı "Halis mi" ifadesi, TDK'ya göre saf, katışıksız, gerçek, katkısız anlamına gelen "halis" kelimesinden türemiş olup, günümüzde sosyal medyada "gerçek mi?", "doğru mu?", "inanabiliyor musun?" anlamında, şaşkınlık veya inanamama durumlarında sıkça kullanılan bir kalıptır. Genellikle şaşırtıcı durumlara tepki olarak "Bu gördüklerim/duyduklarım halis mi?" şeklinde kullanılır
Umarım işine yarar