Güvenlik Kamera - Gizli Kamera - Bebekkamera - Bakıcı Kamerası - 1080p Kamera - Security Camera En Ucuzu Nerede Bulunur-

Ela

Bilgili
Güvenlik Kamera - Gizli Kamera / Bebekkamera / Bakıcı Kamerası - 1080p Kamera - Security Camera Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Güvenlik Kamera - Gizli Kamera / Bebekkamera / Bakıcı Kamerası - 1080p Kamera - Security Camera Şu Andaki Fiyatı 1599.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Güvenlik Kamera - Gizli Kamera / Bebekkamera / Bakıcı Kamerası - 1080p Kamera - Security Camera Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Güvenlik Kamera - Gizli Kamera / Bebekkamera / Bakıcı Kamerası - 1080p Kamera - Security Camera Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Güvenlik Kamera - Gizli Kamera / Bebekkamera / Bakıcı Kamerası - 1080p Kamera - Security Camera Teknik Açıklamalar

Güvenlik Kamera - Gizli Kamera / Bebekkamera / Bakıcı Kamerası - 1080p Kamera - Security Camera Ürününün Satıcısı, Xiaomi Güvenlik Kamera - Gizli Kamera / Bebekkamera / Bakıcı Kamerası - 1080p Kamera - Security Camera ürününü 1599.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Güvenlik Kamera - Gizli Kamera / Bebekkamera / Bakıcı Kamerası - 1080p Kamera - Security Camera Kullanıcı Geri Dönüşleri
1599.0 Tl ye satışta olan Güvenlik Kamera - Gizli Kamera / Bebekkamera / Bakıcı Kamerası - 1080p Kamera - Security Camera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: Çok güzel bir ürün. Görüntü kalitesi gayet iyi.
İsim: M** Ö**
Tarih: 20 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: POSSIBLE

Yorum: Bu ürünü benden indirimli almak isteyen var mı iade süresi içinde iadeedemedim elimde kaldı düşünen olursa insta adresime yazabilir : ozumseeee
İsim: Ö** Ş**
Tarih: 29 Eylül 2022

Yorum: Bana farklı bir ürün gönderdiler
İsim: Mohamad n. J. a.
Tarih: 03 Haziran 2024

Güvenlik Kamera - Gizli Kamera / Bebekkamera / Bakıcı Kamerası - 1080p Kamera - Security Camera Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Dış cephe uygun mu
Cevap: İç mekan uygundur

Soru: merhaba bu cihaz wifi bağlantısı olmadan da SD hafıza kartına kayıt yaparmı ve kaç GB kart gerekiyor 64 GB uyarmı
Cevap: Wifi olmadan kullanamazsınız

Soru: kurulumu kim yapacak,
Cevap: Siz efendim

Soru: gece görüş varmi
Cevap: Normal olmaktadır

Soru: 5 G wifi ile çalışır mı? kurulum video var mi? yada yardım yapılıyor mu?
Cevap: Normal adsl ile çalışmaktadır fiber veya 5g desteklemez

Soru: Merhaba isyerimde kullanmak icin uygun mudur ? Kuyumcuyum
Cevap: EVET EFENDİM KAPALI ALAN İÇİN UYGUNDUR

Soru: internetsizmi
Cevap: Wi-Fi ile çalışmaktadır

Soru: mrb. Bu Ürünü alıp yerleştirdiğimizde mobil telefona bağlanabilir mı mobil internet kullanılabilir mi?
Cevap: Mi home uygulamasından kontrol edilmektedir wifi ile çalışmaktadır

Soru: Wox özelliği varmı
Cevap: Wox = kurt özelliği olmamaktadır vox = ses ise özelliği olmaktadır sorunuz ses özelliği var mi olacaksa ses özelliği yazsanız daha ceviri yapmamanıza gerek kalmaz ve daha net ve kısa cevap yazılabilirdi

Soru: Sadece iç mekan da mı kullanılıyor yoksa dış mekan da da kullanılıyor mu
Cevap: İç mekan için uygundur

Soru: Elektrik sürekli bağlı derken kablomu bağlı olucak olmazsa kayıt yapmazmı
Cevap: Çalışmaz elektrik bağlantısı sürekli olmalıdır

Soru: ses kayıt var mı
Cevap: Evet efendim

Soru: Kamera kayıt var mı
Cevap: Merhaba hafıza kartı takıp görüntü kayıt alabilirsiniz dilerseniz bulut sistemine kayıt olup oraya kaydede bilirsiniz

Soru: Kablosuz olarak istediğimiz yerden izleyebiliyor muyuz acaba bide kaç saat kayıt yapıyor ve ses kayıt özelliği var mı
Cevap: Merhaba efendim uygulama üzerinden istediğiniz yerden görüntülü ve sesli olarak izleme sağlayabilirsiniz. Ürün hafıza kartı destekli olmaktadır.

Soru: Kayıt Yapıyor mu . Geriye dönük kaç gün kalıyor kayıt yapıyorsa kayıtlar
Cevap: 32gb hafıza kartı ile ortalama 3 gün kayıt yapmaktadır

Soru: Kameradan sesli konuşma özelliği var mı

Soru: 64 gb hafıza kartı takılıyor mu
Cevap: 32 gb desteklemektedir

Soru: Ses kaydediyor mu?

Soru: merhaba evdeki kedimizi izlemek istiyoruz hemde ona seslemek istiyoruz ses gidiyormu eve,birde ayrı iki tlf a camera yükleyebiliyormuyuz tşk ler
Cevap: Karşılıklı ses olmaktadır 2 adet paylaşım yapılmaktadır

Soru: Prizde takılı olmazsa kayıt yapar mı
Cevap: Çalışmaz efendim

Güvenlik Kamera - Gizli Kamera / Bebekkamera / Bakıcı Kamerası - 1080p Kamera - Security Camera Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Güvenlik Kamera - Gizli Kamera / Bebekkamera / Bakıcı Kamerası - 1080p Kamera - Security Camera En Uygun Satış Linki