Gt67 Intel Core i5 3470 16GB 512GB SSD Nvidia GT730 4GB 23.8- Oyuncu Masaüstü Bilgisayar En Düşük Fiyat Nerede

Gizem

Bilgili
Gt67 Intel Core i5 3470 16GB 512GB SSD Nvidia GT730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Alınır Mı?
Gt67 Intel Core i5 3470 16GB 512GB SSD Nvidia GT730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Güncel Fiyatı 9764.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Gt67 Intel Core i5 3470 16GB 512GB SSD Nvidia GT730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Memnuniyet Oranı Nedir?

Gt67 Intel Core i5 3470 16GB 512GB SSD Nvidia GT730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Hakkında yaklaşık 118 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Gt67 Intel Core i5 3470 16GB 512GB SSD Nvidia GT730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürün Hakkında Bilgi

İŞLEMCİ ÖZELLİKLERİİşlemci: Intel® Core™ i5-3470 İşlemci 3.20GHz İşlemci Hızı 3.20Ghz / Turbo 3.46GhzÖn Bellek Boyutu: 6MBModel Numarası: İ5-3470RAM ÖZELLİKLERİ Ram Bellek Boyutu: 16GBRam Tipi: DDR3Bellek Hızı: 1600MHZRam Soketi: 2 AdetMax Ram Desteği: 16GBEKRAN KARTI ÖZELLİKLERİ Ekran Kartı Modeli: Nvidia Geforce GT730 4GB 128Bit Chipset: NVIDIA Bellek Boyutu: 4GBBit Değeri :128BitSABİT DİSKDahili Disk Adedi: 1 AdetSabit Disk Kapasitesi: 512GB SSDDisk Tipi: SSDSSD Disk Hızı: 550/530MB/sKASA ÖZELLİKLERİKasa Tipi: ATXKasa Aydınlatması: VarAydınlatma Tipi: Şerit LEDPower Supply: 350WBAĞLANTI ÖZELLİKLERİAnakart: H61FHL Intel H61 1600MHz DDR3 Soket 1155 mATX AnakartUSB (Adet): 6 AdetSes Çıkışı: 5+1 Desteği / Ön ve Arka Panel desteğiHDMI: 2 Adet (1 Adet anakart, 1 Adet Ekran Kartı üzerinde)VGA: 2 Adet (1 Adet anakart, 1 Adet Ekran Kartı üzerinde)SATA: VarDisplayport: 1 AdetPCI Express 16X: 1 AdetOyuncu Kulaklığı: VarOyuncu Mousepad: VarUSB Wifi Adaptörü: VarMonitör: 24" FULLHD 1080P IPS ULTRASLIM ÇERÇEVESİZ LED CURVED MONİTÖR(KAVİSLİ)Klavye Mouse: Rampage RGB Işıklı Oyuncu Setiİşletim Sistemi: Freedos/Windows 10 30 günlük Deneme SürümüGaranti Tipi: Zeiron Türkiye GarantiliGaranti Süresi: 24 Ay

Gt67 Intel Core i5 3470 16GB 512GB SSD Nvidia GT730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürününün Satıcısı, Zeiron Gt67 Intel Core i5 3470 16GB 512GB SSD Nvidia GT730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar ürününü 9764.0 Tl'den Satılmaktadır.

Gt67 Intel Core i5 3470 16GB 512GB SSD Nvidia GT730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Son Yorumlar
9764.0 Tl ye satışta olan Gt67 Intel Core i5 3470 16GB 512GB SSD Nvidia GT730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
118 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: oglum icin aldım gayet guzel ğörünüyor
İsim: Z** A**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CİTY BİLİŞİM

Yorum: h ızlı teslimat için teşekkür ederim. urun ve paketlemeyi çok beğendim
İsim: S** I** P**
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: Arkadaşlar ürün elime sapasağlam ulaştı istediğim şeyleri çok rahat birşekilde de yapabiliyorum fiyatı da gayet uygun bence almanızı tavsiyeediyorum :)
İsim: M** t**
Tarih: 09 Kasım 2023

Yorum: müthiş bir ürün gayet hızlı paketleme çok iyiydi sorunsuz elime ulasti
İsim: Y** T**
Tarih: 18 Ekim 2023

Yorum: Kardeşim için almıştım çok beğendi fiyatına göre harika. Düşünmedenalmanızı tavsiye ederim.
İsim: D** E** G**
Tarih: 25 Temmuz 2023

Yorum: Çok güzel paketlenmiş eşime süpriz hediye yaptım çok güzel gelditeşekkür ederiz 1 ay olcak nerdeyse hiç bir sorunu çıkmadı
İsim: Beyzanur B.
Tarih: 09 Haziran 2023

Yorum: tek kelimeyle süper herkese tavsiye ederim sorunsuz bir sekilde elimeulaştı yapanların eline sağlık
İsim: M** İ**
Tarih: 06 Mayıs 2023

Yorum: Sorunsuz ulaştı, güzel bilgisayar teşekkür ederiz
İsim: H** D**
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: Ürün son derece güzel kargo edilmiş.Hersey düşünülmüş çok beğendimtavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 07 Mart 2023

Yorum: Ürün gayet güzel ve kullanışlı gerçekten çok güzel bir cihaz herkesetavsiye ediyorum hiç düşünmeden alın derim
İsim: Aziz A.
Tarih: 21 Şubat 2023

Yorum: Ürün gerçekten fiyat performans ürünü beklediğimin kat ve kat üstü çıktışuradan bakıp da aklımda şüphe olan arkadaşlar varsa Kesinlikle tavsiyeederim Çünkü bilgisayar toplaması cidden çok zor iş gönül rahatlığıylaalabilirsiniz ürünün kargosu paketlenmesi gerçekten çok çok ve güzelemeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun Çok teşekkür ederim
İsim: İ** B**
Tarih: 30 Eylül 2024

Yorum: çok güzel bilgisayar teşekkürler City bilişim
Tarih: 29 Eylül 2024

Yorum: güzel ürün görsel deki gibi geldi kulaklığın sesi çok az çıkıyor birdecızırtı problemi var biraz önemli değil o yüzden puan kırmadım
İsim: E** G**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: fiyat performans ürünü pişman olmazsınız.
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: UMDUĞUM GİB GELDİ
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: ürünü aldım kullanıyorum memnunum teşekkürler
İsim: C** H**
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: Ürün elime çok çabuk ulaştı, dün teslim aldım. Paketlemesi çok güzeldi.Herkese kesinlikle tavsiye ederim..
İsim: A** M**
Tarih: 03 Ağustos 2024

Yorum: Ürün elimize 2 günde ulaştı. güzel ve özenli bir şekilde paketlenmiş.ürün hızı başlarda iyiydi . Ekran ayrı bı güzel. paranıza göre iyi .Şimdi oyun zamanı 😁 Geri dönüş için aramaları da ayrı bi güzel. tşkederiz City Bilişim.
İsim: İ** K**
Tarih: 04 Temmuz 2024

Yorum: bilgisayar elimize çok çabuk ulaştı bu bilgisayar çok güvenilir kırılmariski yok bilgisayar çok hızlı gayet iyi oyunlar oynayabilirsiniz bençok benyendim herkese tavsiye ederim
Tarih: 02 Temmuz 2024

Yorum: Ürün gayet güzel kargolanmıs, beklentimizi karşıladı fiyat performans ürünü.
İsim: R** m**
Tarih: 29 Haziran 2024

Yorum: Kargo sorunsuz bir şekilde ve çok kısa zamanda geldi.. Uzman bir arkadaşkurulumunu yaptı. Görüntü kablosu bozuk çıktı maalesef. Ben yenidenaldım ancak bu şekilde kurdular. Yetkili firma hemen yenisini gönderdi.Bu tarz ürünlerde insan tereddüt ediyor ama ben çok memnun kaldım.Kesinlikle güvenilir bir satıcı, çok teşekkür ederim...
İsim: D** D**
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: gerçekten fiyat performans süper bir cihaz çok beğendim kasa tasarımınabayıldım ekran da çok güzel oval bu canavara sahip olmak için düşünmeyin derim
İsim: m** m** t**
Tarih: 31 Mayıs 2024

Yorum: Ürün güzel ambalajlanmış bir şekilde teslim aldık kurulumunu yaptıkaynen belirtirdiği şekilde özellikli ve sorunsuz çalışıyor City Bilişimeteşekkür ederim
Tarih: 23 Mayıs 2024

Yorum: Ürün çok çabuk elime geçti hızlılık ve ilgi yönünden teşekkür ederimgörselin aynısı hiç bi fark yok hatta beklentilerimin üzerinde 🥰🤩
İsim: K** d**
Tarih: 18 Mayıs 2024

Yorum: Bilgisayarı bugün kurma şansım oldu gayet hızlı ve güzel alacakarkadaşlara tavsiye ederim
İsim: Ali İ. Y.
Tarih: 02 Mayıs 2024

Yorum: Satıcıya teşekkür ederim Gayet güzel sağlam paketleme ile geldi veilgisinden kaynaklıda ayrıyetten teşekkür ederim herhangi bir sorunvarmı diye aradılar henüz kurulumunu yapmadık yapınca tekrardan yorumumu düzelteceğim
İsim: Damla B.
Tarih: 20 Nisan 2024

Yorum: fiyatını hak eden bir ürün paketleme de gayet sağlmdı
İsim: seda k.
Tarih: 01 Nisan 2024

Yorum: Gerek gönderim hızı, gerek kurulan sistem kelimenin tek anlamıylamükemmel. Bu dakikadan sonra tercih sebebisiniz. Teşekkürler, Ankara'dan sevgiler
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: güzel bilgisayar teşekkürler saygılar
İsim: c** k**
Tarih: 05 Mart 2024

Yorum: Tek kelimeyle harika. Satıcı arayıp iletişime geçti ilgi ve alakasındandolayı kendisine çok teşekkür ederim..
Tarih: 01 Mart 2024

Gt67 Intel Core i5 3470 16GB 512GB SSD Nvidia GT730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Kasanın içinde herşey varmı mesala ekran kartı fön fişe takınca çslışırmı
Cevap: Merhabalar, kasanın içi dolu ve işletim sistemi yüklü olarak, fişe takıp kullanmaya hazır halde gönderilmektedir efendim.

Soru: kulaklık varmı içinde
Cevap: Evet efendim görselde görünen kulaklıkta sipariş içeriğine dahildir.

Soru: Kaç hz ? Cevaplarsanız sevinirim
Cevap: Merhabalar monitör 75HZ dir.

Soru: Ekran kartı yokmu
Cevap: Merhabalar üründe NVIDIA GEFORCE GT730 4GB 128BİT ekran kartı vardır

Soru: bluetooth var mi?
Cevap: Merhabalar, masaüstü bilgisayarlarda laptoplarda olduğu gibi bluetooth özelliği bulunmamaktadır efendim. Hiç bir masaüstü bilgisayarda yoktur. Haricen bir USB Bluetooth Adaptörü satın alarak, adaptörü USB girişine takıp ürüne bluetooth özelliği kazandırabilirsiniz.

Soru: selamün aleyküm Metin2 Wolfteam pubg gibi oyunları rahat kasma olmadan oynatirmi ?
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, ETS2, Metin2, Knight Online, Valorant, Fortnite, Minecraft, CSGO, Zula, GTA5 vb oyunları başlangıç veya orta seviye grafik ayarlarında rahatlıkla, kasma donma olmadan oynayabilirsiniz efendim.

Soru: forza horizon 4 kaldirirmi
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, ETS2, Metin2, Knight Online, Valorant, Fortnite, Minecraft, CSGO, Zula, GTA5 vb oyunları başlangıç veya orta seviye grafik ayarlarında rahatlıkla, kasma donma olmadan oynayabilirsiniz efendim.

Soru: fan nedir acaba
Cevap: Merhabalar, fan soğutma için gereklidir efendim.

Soru: monütörü geliyormu
Cevap: Merhabalar, görselde görünen tüm ürünler sipariş içeriğine dahildir efendim. Ayrıca Windows 10 işletim sistemi kurulu olarak, fişe takıp kullanmaya hazır halde gönderilmektedir.

Soru: Rampage monitör mü geliyor
Cevap: Merhabalar şuan da stoklarda Turbox marka vardır efendim.

Soru: monitör kaç (HZ) herz
Cevap: Merhabalar, monitör 75Hz dir efendim.

Soru: bilgisayar da HDD kapasitesi yokmu?
Cevap: Merhabalar, üründe 512GB SSD bulunmaktadır efendim

Soru: win kurulumu?
Cevap: Merhabalar, Windows 10 30 günlük deneme sürümü yüklü olarak gönderilir. 30 gün sonra kullanmaya devam edebilirsiniz fakat etkinleştirme uyarısı verir. İnternetten Windows 10 etkileştirmesi hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Soru: Kasa dolumu geliyo bizmi doldurmamız lazım
Cevap: Merhabalar, kasanın içi dolu ve işletim sistemi yüklü olarak, fişe takıp kullanmaya hazır halde gönderilmektedir efendim.

Soru: merhaba bunu servismi kuruyor
Cevap: Merhabalar, üründe herhangi bir kurulum işlemi yoktur. Monitör ayağını monitörün gövdesine taktıktan sonra ürünün fişlerini takıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Ekstra farklı bir kurulum işlemi yoktur efendim.

Soru: direksiyon seti takılıp oynanırmı
Cevap: Evet efendim takabilirsiniz.

Soru: direksiyon seti takılıp oynanırmı
Cevap: USB girişi ile bağlayabilirsiniz efendim

Soru: İşlemci varmı yanında
Cevap: Merhabalar, üründe İ5 üçüncü nesil işlemci bulunmaktadır efendim

Soru: Minecraft valorant pes hepsini aynanda taşırmı kasma yaparmı
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, CSGO, Zula, Minecraft, ETS2, vb oyunlarda orta ve başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 50-75 arası FPS alırsınız efendim.

Soru: işlemci kaçıncı nesil
Cevap: İşlemci 3.Nesildir

Gt67 Intel Core i5 3470 16GB 512GB SSD Nvidia GT730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

Gt67 Intel Core i5 3470 16GB 512GB SSD Nvidia GT730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar En Uygun Satış Linki