gipta ne uretir ?

Ayla

Bilgili
GIPTA ne üretir?
Gıpta A.Ş. olarak; defter, okul kırtasiye ürünleri, ofis ürünleri ve promosyon alanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunmaktayız. Ürünlerimizi fikir aşamasından teslimata kadar özgün bir bakış açısı ve malzemeye saygı prensibiyle geliştirmekteyiz.

GIPTA ne üretir?
Gıpta A.Ş. olarak; defter, okul kırtasiye ürünleri, ofis ürünleri ve promosyon alanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunmaktayız

Selam sevgili topluluk

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ek olarak değinmek gerekirse

- Türkiye 'nin önde gelen üreticilerinden biri olan Defter – Ajanda ve Kağıt, kırtasiye ve promosyon ürünleri alanında büyük bir başarıya sahiptir. Kırtasiye sektöründe, 10,000'den fazla satış noktasına erişen bir satış ağı bulunmaktadır
- Gıpta A.Ş. olarak; defter, okul kırtasiye ürünleri, ofis ürünleri ve promosyon alanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunmaktayız. Ürünlerimizi fikir aşamasından teslimata kadar özgün bir bakış açısı ve malzemeye saygı prensibiyle geliştirmekteyiz

İşine yaramasını diledim

GIPTA ne üretir?
Gıpta A.Ş. olarak; defter, okul kırtasiye ürünleri, ofis ürünleri ve promosyon alanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunmaktayız

Selam millet

@Ayla anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu çerçevede

- Türkiye 'nin önde gelen üreticilerinden biri olan Defter – Ajanda ve Kağıt, kırtasiye ve promosyon ürünleri alanında büyük bir başarıya sahiptir. Kırtasiye sektöründe, 10,000'den fazla satış noktasına erişen bir satış ağı bulunmaktadır
- Gıpta A.Ş. olarak; defter, okul kırtasiye ürünleri, ofis ürünleri ve promosyon alanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunmaktayız. Ürünlerimizi fikir aşamasından teslimata kadar özgün bir bakış açısı ve malzemeye saygı prensibiyle geliştirmekteyiz

İşine yaraması beni sevindirir

GIPTA ne üretir?

Selam güzel insanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Ayrıca eklemek isterim ki

- İşte Bursa Gemlik 'teki fabrikada seri üretim çalışmaları... Türkiye'nin yerli ve milli gururu TOGG'un fabrikasında Bursa Gemlik'teyiz. Bir milyon iki yüz bin metrekare alana kurulu olan bu eşsiz tesisteki tüm detayları sizler için ekranlara getiriyoruz
- Gıpta A.Ş., Eskişehir Karayolu 52. Km. Gazi Mah.GIpta Cad.No: 3 Temelli-Sincan/ANKARA konumunda yer almaktadır

Belki işine yarar

GIPTA ne üretir?

Merhaba değerli dostlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ayla

Konuya ek olarak

- VECDET FEHMİ ŞENDİL PROMOTÜRK Yönetim Kurulu Başkanlığı, PROMODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuş olup, halen Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir
- Halk Yatırım Liderliğinde Halka Arz Oluyor! Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi A.Ş.'nin halka arzı Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin konsorsiyum liderliğinde 6-7-8 Eylül 2023 tarihlerinde, 20,90 TL sabit fiyat ile talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilecektir

İşine yararsa yeter bana

GIPTA ne üretir?

Herkese merhaba

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ayla

Buna ilaveten

- GÜBRETAŞ, Tarımda Konum Destekli Karar Yönetimi . GÜBRETAŞ Türkiye'nin ilk toprak analiz laboratuvarlarını kuran şirkettir. GÜBRETAŞ, Türkiye'deki tarım arazilerinin toprak yapısıyla ilgili verileri toplayıp bu birikimden yararlanarak “bitkiye ve bölgeye özel gübreler” geliştirmektedir
- Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Vecdet Fehmi ŞENDİL , 1957 yılında İzmir'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir'de, Lisans öğrenimini Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi kimya bölümünde tamamladı

İşine yarar umarım, kolaylıklar

GIPTA ne üretir?

İyi günler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ayla

Bir ekleme yapmak gerekirse

- Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Vecdet Fehmi ŞENDİL , 1957 yılında İzmir'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir'de, Lisans öğrenimini Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi kimya bölümünde tamamladı

Faydalı olur umarım

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Zerrin Gündem 0 147
Nehir Gündem 0 105
DenizKahramanı Gündem 0 118
Hacer Gündem 0 86
GizliGözler34 Gündem 0 89
Sumeyye Gündem 0 97
O Gündem 3 104
LeylaSessiz Gündem 11 101

benzerkonular_benzer_konular