getir kac km gider ?

Seren

Bilgili
Getir kaç km gider?
GetirAraç kullanımlarında herhangi bir kilometre sınırı bulunmuyor. Dakikalık olarak başlattığın her kullanımında ilk 250 kilometren ücretsizdir. 250 kilometreyi tamamladığında ise araç kartlarında yer alan “kilometre aşım bedeli” devreye girer.

Getir kaç km gider?
GetirAraç kullanımlarında herhangi bir kilometre sınırı bulunmuyor. Dakikalık olarak başlattığın her kullanımında ilk 250 kilometren

Selam değerli ekip

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Seren

İlaveten

- Getir'in getirme ücreti 6,99 TL olurken, alt sepet limite de 30 TL olarak belirlendi

İşine yaramasını dilerim

Getir kaç km gider?
GetirAraç kullanımlarında herhangi bir kilometre sınırı bulunmuyor. Dakikalık olarak başlattığın her kullanımında ilk 250 kilometren

Selam güzel insanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- - belirli bir sınırın üzerindeki siparişlere ek indirimler vb normal getirde olduğu gibi seçilebiliyor. - getirme ücreti yok
- 0850 532 50 50 numarasını arayarak müşteri hizmetlerimize 7/24 ulaşabilir ya da mail atabilirsiniz
- Paket başına olan kazancı ise 2025 yılında ilk pakette 96.50 TL, ikinci ve sonraki paketlerde ise 57.50 TL 'dir. Bu tutar depolara göre değişiklik gösterebilmektedir

İşine yaramasını umuyorum

Getir kaç km gider?

Selam değerli ekip

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Seren

Bu noktada

- Getir şirketinin Istanbul konumundaki Kurye işi için aylık ortalama ödemesi yaklaşık 6.965TRY tutarındadır ki bu da ulusal ortalamanın %6 üzerindedir
- GetirAraç kullanımlarında herhangi bir kilometre sınırı bulunmuyor . Dakikalık olarak başlattığın her kullanımında ilk 250 kilometren ücretsizdir
- Süre Paketi kullanımında, otoyol, köprü, tünel vb. ücretli yol kullanımları ayrıca paket bedeli üzerine eklenecek olup, paket bedelleri yalnızca Mesafe Ücreti'ni içermektedir

Paylaşmak istedim

Getir kaç km gider?

İyi sabahlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu bağlamda ek olarak

- Getir şirketinin Istanbul konumundaki Kurye işi için aylık ortalama ödemesi yaklaşık 6.965TRY tutarındadır ki bu da ulusal ortalamanın %6 üzerindedir

İşine yaraması temennisiyle

Getir kaç km gider?

Selamlar, keyifli günler dilerim

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Ek olarak değinmek gerekirse

- @hindukbiri alkol ve sigara getiremiyoruz
- - belirli bir sınırın üzerindeki siparişlere ek indirimler vb normal getirde olduğu gibi seçilebiliyor. - getirme ücreti yok

İşine yarar diye ekliyorum

Getir kaç km gider?

Selam dostlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Seren

Bu doğrultuda

- Getir, 9 Temmuz 2015'te, araçları üç dakikadan kısa sürede müşterilerin evlerine ulaştırmayı amaçlayan bir şoförlü taşıma aracı şirketi olan BiTaksi'nin kurucusu Nazım Salur tarafından Türkiye'de kuruldu
- Kuryelerin dağıtım sayısı, birçok faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Genel olarak, bir kurye günde ortalama 80 ila 120 paket arasında dağıtım yapabilir. Ancak bu sayı, kuryenin bekerja tarzı, kullandığı ulaşım aracı ve çalışma koşullarıyla doğrudan ilgilidir

Kullanışlı olur umarım

Getir kaç km gider?

Selam herkese

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Seren

Bu başlıkla ilgili

- Kuryelerin dağıtım sayısı, birçok faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Genel olarak, bir kurye günde ortalama 80 ila 120 paket arasında dağıtım yapabilir. Ancak bu sayı, kuryenin bekerja tarzı, kullandığı ulaşım aracı ve çalışma koşullarıyla doğrudan ilgilidir

İşine yarar diye ekledim

benzerkonular_benzer_konular