gercek amber nasil anlasilir ?

Gerçek amber nasıl anlaşılır?
Bunun için öncelikle bir miktar suyun içine katılmış sofra tuzuyla hazırladığınız solüsyonu yaklaşık 30 dakika boyunca

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Asli

Ek bir not olarak

- Kehribar rengi nasıl görünür? Renk çemberinde sarı ve turuncu arasında yer aldığı için kehribar, sarının daha koyu bir tonu gibi görünür . Sıcak alt tonları genellikle altın rengi gibi görünmesini sağlar, ancak bazen kahverengimsi bir ton da içerebilir. Kehribar rengi nasıl görünür? Renk çemberinde sarı ve turuncu arasında yer aldığı için kehribar, sarının daha koyu bir tonu gibi görünür
- Hibiskus bitkisi, ebegümecigiller ailesinden gelerek, farklı bölgelerde Mekke gülü, gül hatmi, nar çiçeği, hatmi çiçeği, ya da amber çiçeği gibi farklı isimlerle bilinmektedir

Küçük bir katkı olur umarım

Bunun için öncelikle bir miktar suyun içine katılmış sofra tuzuyla hazırladığınız solüsyonu yaklaşık 30 dakika boyunca

Selam, nasılsınız?

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

İşe yaraması ümidiyle

Selamlar herkese

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

İşine yararsa ne mutlu

Gününüz güzel geçsin

@Asli okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

İşine yaraması dileğiyle paylaşıyorum

Selamlar herkese

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

İşine yaraması beni sevindirir

Herkese merhaba

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kolay gelsin

benzerkonular_benzer_konular