garantisi olan urun degisir mi ?

Feraye

Bilgili
Garantisi olan ürün değişir mi?
Herhangi bir sebepten ötürü arızalanan ürünün garanti süresi tamirde olduğu süresinin eklenmesiyle güncellenir. Bu sayede tüketici bu tamir süresinden olumsuz etkilenmez. Garanti uygulaması ile değişimi yapılan ürünün garanti süresi, satın alınan ürünün garanti süresi ile aynıdır.

Herhangi bir sebepten ötürü arızalanan ürünün garanti süresi tamirde olduğu süresinin eklenmesiyle güncellenir. Bu sayede

Selam, umarım iyisinizdir

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Diğer bir açıdan bakarsak

- 6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda, mağaza-firmadan görerek satın alınan ürünlere cayma hakkı tanınmamıştır. Kanuna göre Mağazaların satmış oldukları ürünleri sebepsiz yere iade alma zorunlulukları yoktur

İşine yaraması dileğiyle sundum

Herhangi bir sebepten ötürü arızalanan ürünün garanti süresi tamirde olduğu süresinin eklenmesiyle güncellenir. Bu sayede

Selamlar herkese

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Feraye

Küçük bir not daha

- Sıfır araba garantisi, aracın motor, şanzıman, elektrik sistemi ve yürüyen aksamı gibi ana mekanik ve elektronik bileşenlerinde ortaya çıkan üretim, malzeme veya montaj kaynaklı hataları kapsar. Kullanıcı hatası, kaza veya normal aşınma sonucu oluşan sorunlar bu kapsama dahil değildir

Belki işine yarar diye düşündüm

Gününüz güzel geçsin

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Buna ek olarak

- Garanti süresi, malın tesliminden sonra başlar. Garanti süresi içerisinde gereken onarımlar ücretsiz yapılır. Tamir için bırakılan ürünler en geç 30 gün içerisinde onarılmak zorundadır. Garanti süresi içerisinde aynı arızayı iki kez, farklı arızaları dört kez yapan cihaz ücretsiz değiştirilir
- Ürünün ambalajı açılmış ve kullanılmış ise bu durumda tüketicini iade hakkı kısıtlanabilmektedir. Ancak her halükarda, satıcı, bu durumu önceden tüketiciye bildirmekle yükümlüdür . Tüketiciye tanınmış diğer önemli haklardan biri ise değişim hakkıdır

Belki işine yarar diye düşündüm

Merhaba, iyi çalışmalar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ek bir vurgu yapmak gerekirse

- Ürünün ambalajı açılmış ve kullanılmış ise bu durumda tüketicini iade hakkı kısıtlanabilmektedir. Ancak her halükarda, satıcı, bu durumu önceden tüketiciye bildirmekle yükümlüdür . Tüketiciye tanınmış diğer önemli haklardan biri ise değişim hakkıdır
- Garanti süresi, malın tesliminden sonra başlar. Garanti süresi içerisinde gereken onarımlar ücretsiz yapılır. Tamir için bırakılan ürünler en geç 30 gün içerisinde onarılmak zorundadır. Garanti süresi içerisinde aynı arızayı iki kez, farklı arızaları dört kez yapan cihaz ücretsiz değiştirilir

İşine yararsa memnun olurum

benzerkonular_benzer_konular