Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Tavsiye Eder Misiniz

Simal

Bilgili
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Alınır Mı?
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Mevcut Fiyatı 1149.0 Tl'den Satılmaktadır.

Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Memnuniyet Durumu Nedir?

Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Hakkında yaklaşık 99 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Teknik Açıklamalar

Marka ‎havit Üretici ‎HAVİT Model ‎GAMENOTE FUXİ H3 Model Adı ‎GAMENOTE FUXİ H3 Uyumlu Cihazlar ‎Dizüstü Bilgisayar, Cep Telefonu, Tablet, Oyun Konsolu Önemli Özellikler ‎Çok Noktalı Eşleştirme, Ayarlanabilir Kafa Bandı, Sökülebilir Kablo, Şarj Edilebilir Pil Kurulum Donanımı ‎Kullanım Kılavuzu Adet ‎1 Kulaklık Türü ‎Kulak Üzerinde Ortalama Pil Ömrü ‎23 Saat Şarj Süresi ‎1 Saat Pil Gerekli ‎Hayır Bağlantı Türü ‎Kablolu, Kablosuz Malzeme Türü ‎Deri Üretici ‎HAVİT Dil ‎İngilizce Ürün Model Numarası ‎GAMENOTE FUXİ H3 Paket Boyutları ‎10 x 5 x 2 cm; 1 Kilogram

Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) ürününü 1149.0 Tl'den Satılmaktadır.

Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Son Yorumlar
1149.0 Tl ye satışta olan Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
99 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: uzun zamandır kullanıyorum şarj süresi ve ses kalitesi cok iyimikrofonuda oyunlar icin yeterli
İsim: a** d**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Ses kalitesi mükemmel tavsiye ederim 😁
İsim: Hakan G.
Tarih: 10 Mart 2024

Yorum: 2 ay önce aldım takdığım USB yi algılayamıyor ses de vermiyor
İsim: k** T** A**
Tarih: 28 Eylül 2024

Yorum: Kargo sağlam geldi, 11 yaşındaki oğlum için aldım, ses düzeyi en yüksekseviyede de çok rahatsız edici değil oyun kulaklığı olarak kullanmadaideal. Kulağa oturması çok rahat. Çok yüksek ses deneyimi istemeyenlertercih edebilir.
İsim: Gizem D.
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: çalışmıyor hoparlörden ses gelmiyor
İsim: S** H**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: çok can yakıyor. ucuz diye almayın. gözlüğünüz varsa özellikle hiçkullanılmıyor. ben gözlüğü çıkartıp kullanıyorum mecbur. paranız boşunagitmesin bence almayın
İsim: **** ****
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: çok iyi ve kullanılışlı
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: paketlemesi çok iyi sorunsuz teslim aldık ses kalitesi gayet güzel oğlumçok beğendi kesinlikle tavsiye ederim.
İsim: D** G**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: performans ürünü
İsim: E** ç**
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: Ürün Muhteşem gerçekten harika kulağında yok gibi bir şey ses kalite herşey 10 numara hiç cekinmeden alın
İsim: N** M**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Satıcı: Genz Bilişim

Yorum: çok güzel bir kulaklık alın
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: Çok kaliteli Bayadır kullanıyorum
İsim: Gürkan K.
Tarih: 30 Temmuz 2024

Yorum: İlk kullandığım da yorumlarda okuduğum gibi ses kalitesi, bass vs. iyideğildi ama dts ayarı yapınca kulaklık tam istediğim gibi oldu başarılı ürün.
İsim: A** H** K**
Tarih: 22 Temmuz 2024

Yorum: kullanışlı
Tarih: 24 Haziran 2024

Yorum: baya iyi çaliṣiyo
İsim: N** Z**
Tarih: 04 Mayıs 2024

Yorum: Başarılı ürün
İsim: M** B**
Tarih: 16 Nisan 2024

Yorum: Oyun için aldık ve mükemmel ses kalitesi var. ayrıca mikrafonuda çokgüzel ayarlanabilir ve takılıp çıkarılabilir.
İsim: S** A**
Tarih: 07 Nisan 2024
Satıcı: TechAway

Yorum: Günlük kullanım içinde güzel
İsim: Tunahan S.
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: kalite performans çok iyi
İsim: k** u**
Tarih: 08 Şubat 2024

Yorum: Gayet güzel beğendim kaliteli
İsim: B** G**
Tarih: 03 Şubat 2024

Yorum: Çok güzel kaliteli bir kulaklık diyebilirim.
İsim: U** S** Y**
Tarih: 18 Ocak 2024

Yorum: tam bit fiyat performans ürünü her şekilde harika uzun süredirkulllanıyorum herşeyi ile mükemmel
İsim: hikmet D.
Tarih: 04 Aralık 2023

Yorum: Ürün gayet iyi HAVIT markasını tebrik ediyorum.👏
İsim: E** B**
Tarih: 13 Kasım 2023

Yorum: Fiyatının üstünde bir performanslı kulaklık. Beğendim , çok hafif olduğuiçin kafayı hiç rahatsız etmiyor. Kablolu bağlantıda kalite muhteşem ,bluetooth tatmin etmedi beni ama yine de iyi , 2.4 Ghz dongle ilebağlantı da güzel. Mikrofon kalitesi de aynı şekilde kablolu iken çokiyi , amma her kulaklıkta olduğu gibi bunda da bluetooth ile çokta iyideğiDevamını Oku
Tarih: 01 Kasım 2023

Yorum: çok güzel tavsiye ederim
İsim: Y** E** E**
Tarih: 14 Ekim 2023

Yorum: daha öncede havit markasını almıştım tercihimde doğru karar vermişimsüper ürün ses ve kalite çok iyi
İsim: ö** k**
Tarih: 14 Eylül 2023

Yorum: çok ii mükemmel harika
İsim: e** ı**
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: Güzel, oğlum memnun
İsim: D** Y**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: şarjüresi harıka . uygunfıyat kalıtesı fena değıl ama sankı sesler bırazkısık gelıyor
İsim: Y** ö**
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: lütfen almayın sesi kesiliyor iade talep ettiğinizdede kabul etmiyorlar
Tarih: 20 Ağustos 2024

Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Kulaklık kaç saatte şarj oluyor ve şarjı kaç saat kadar gidiyor?
Cevap: Merhaba, Kullanım Süresi (Genel) 26 saattir. Ürün kapasitesi 600 mah'tır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar masaüstü PC’ye bağladım gözüküyor ama eşleştirmedim lütfen yardım edin
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba Bluetooth ile kullanıldığında ki gecikme süresi ne kadardır acaba?
Cevap: Merhaba, ürünün gecikme süresi 24 ms. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: benim cihazda bluetooth yok gönderilen usb ile kullanabilirmiyim
Cevap: Merhaba, ürün Dizüstü Bilgisayar, Cep Telefonu, Tablet, Oyun Konsolu ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Banada mouse pad gönderirsiniz artık.
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.

Soru: Merhaba ürün nerden geliyor acaba
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.

Soru: kablolu kullanım varmidir şarjı bittiği zaman
Cevap: Merhaba, üründe bluetooth ve kablolu kullanım mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: yarın alıcam yanında hediye gönderiliyor deniyor hala gönderiliyor mu?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.

Soru: Bilgisayar uygulaması varmı acaba
Cevap: Merhaba, ürün Dizüstü Bilgisayar, Cep Telefonu, Tablet, Oyun Konsolu ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Blothotlumu telefona takılıyormu
Cevap: Merhaba, üründe bluetooth vardır. Ürün Dizüstü Bilgisayar, Cep Telefonu, Tablet, Oyun Konsolu ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba Bluetooth ile kullanıldığında ki gecikme süresi ne kadardır acaba?

Soru: bu kulaklıkla ses kasma münkün mü bide bass ları iyi mi bu kadar

Soru: şarj dolma süresi ve şarj kullanım süresi kaç saattir
Cevap: Merhaba, Kullanım Süresi (Genel) 26 saattir. Ürün kapasitesi 600 mah'tır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bluetooth lu kullandımızda 7.1 varmı
Cevap: Merhaba, üründe 7.1 özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kulaklığı kablolu bi şekilde kullanabilirmiyiz ?
Cevap: Merhaba, üründe bluetooth ve kablolu kullanım mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhabalar ürünü USB Bluetooth adaptörü ile kullanabilir miyim bilgisatçyarımda Bluetooth özelliği olmadığı için.

Soru: merhaba bilgisayarımda bluetooth yok kablosuz bağlantı olur mu

Soru: Telefona bağlanmak için herhangi bi adaptöre gerek var mı yoksa Bluetooth ile bağlanabiliyor muyum

Soru: Xiaomi mi 10 t için uygunmudur? pugb mobile için almak istiyorum sorun yasarmiyim?
Cevap: Merhaba, ürün Dizüstü Bilgisayar, Cep Telefonu, Tablet, Oyun Konsolu ile uyumludur. Ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz

Soru: Bluetooth unu ariyoz telefon bulamiyo acaba nasil bağliyacaz ?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) En Uygun Satış Linki