Sebnem
Bilgili
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) En Düşük Fiyat Nerede?
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Şuanki Fiyatı Ne Kadar 1149.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Gerçekten İyi Mi?
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Hakkında yaklaşık 174 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Ürün Tanıtımı
Marka havit Üretici HAVİT Model GAMENOTE FUXİ H3 Model Adı GAMENOTE FUXİ H3 Uyumlu Cihazlar Dizüstü Bilgisayar, Cep Telefonu, Tablet, Oyun Konsolu Önemli Özellikler Çok Noktalı Eşleştirme, Ayarlanabilir Kafa Bandı, Sökülebilir Kablo, Şarj Edilebilir Pil Kurulum Donanımı Kullanım Kılavuzu Adet 1 Kulaklık Türü Kulak Üzerinde Ortalama Pil Ömrü 23 Saat Şarj Süresi 1 Saat Pil Gerekli Hayır Bağlantı Türü Kablolu, Kablosuz Malzeme Türü Deri Üretici HAVİT Dil İngilizce Ürün Model Numarası GAMENOTE FUXİ H3 Paket Boyutları 23 x 19.4 x 9.2 cm; 390 gram
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) ürününü 1149.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Kullanıcı Değerlendirmeleri
1149.0 Tl ye satışta olan Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
174 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: erkek arkadaşıma aldım çok memnun
İsim: **** ****
Tarih: 17 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: HAVIT
Yorum: gayet iyi paketleme vs çok kullanışlı elinize sağlık
İsim: s** t**
Satıcı: Trendyol
Yorum: Kardeşime aldım kaliteli
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: Abime aldım iyi dedi beğendi
İsim: A** D**
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: Oğluma aldım beğendi . Sorunsuz geldi
İsim: Ç** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Mart 2024
Yorum: Güzel ürün her şey mukemmel
İsim: A** T**
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: Oğlum için çok beğendi çok güzel teşekkür ederim mağazaya
İsim: e** ç**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: hızlı kargolama ve aşırı hafif kafada çok rahat.
İsim: N** T**
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: kardeşime aldım çok güzel
İsim: M** K**
Tarih: 29 Eylül 2024
Yorum: şimdilik iyi
İsim: H** K**
Yorum: ürün çok güzel
İsim: Y** E** E**
Yorum: 2.4 Ghz internet adaptörü kullanıyordum ve wireless adaptörü internetbağlantımı bozdu beklenmedik bir durum değildi mecbur olarak 5 Ghzadaptöre geçeceğim. Ürün gayet iyi ilk elinize aldığınızda bikalitesizmiş gibi hissediyorsunuz fakat kullanım sırasında gerçektenkulağınızda olduğunu unutuyorsunuz. Mikrofon kalitesi de iyi gayet nethiç normal kulaDevamını Oku
İsim: S** E** L**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: gidin az birsey daha koyup kaliteli bir kulaklık alın kulaklıkmi aldımhoparlörmü belli degil bildiğin dışarıya veriyor sesi yalıtımı çöp
İsim: a** d**
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: Yani oyun performansı beklentimin çok altında kaldı
İsim: U** T**
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: çok kaliteli çıkmadı
İsim: y** j**
Yorum: 1 haftada bozuldu
İsim: M** G**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Sesi güzel gayet oyunlarda ses kasabiliyorsun hikayeli oyunda sesler çokhoş geliyor fiyat performans ürün gerçektende
İsim: S** K**
Yorum: Güzel oyun içinde iyi normalde iyi
İsim: Ali İ. B.
Yorum: abartıldığı kadar iyi diyil,mikrafon için aldım ben amma kısık seslekonuşunca ses gitmiyo benimkimi defolumu benimki anlamadım ki
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: kulaklık hafif güzel ama sesi oyun için az ve biraz ufak
İsim: E** Ş**
Yorum: Ürün kullanımı çok rahat ve kablolu kablosuz kullanıma uygun. seskalitesi de gayet iyi.
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: ses kalitesi harika
İsim: Kürşat C.
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Ürün çabuk ve sorunsuz ulaştı. Kaliteli görünüyor. Teşekkürler.
İsim: E** Y**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: Neredeyse 6 aydır kullanıyorum, gerçekten parasına değecek bir ürün. Hiçşarj etmeden 3-4 gün kullanıyorum, ses kalitesi ve mikrofon kalitesigerçekten çok iyi. Oyun oynamak icin kullanıyorum ama sesli sohbetlerdesesimi cok net iletebiliyorum. Ve kulak kısımları deri değil yani sıcakgünlerde bile kulağınız terlemeden kullanabiliyorsunuz. Kesinlikle öDevamını Oku
Tarih: 25 Ağustos 2024
Yorum: Çok üzgünüm, sevgilime doğum günü hediyesi olarak almıştım. PS5Bluetooth bağlantısını desteklemiyormuş. Çok büyük hevesle almıştımoysaki
çok üzüldüm bu yüzden iade edeceğiz mecburen. Güncelleme
biz direk ps5 bağlamaya çalışıyormuşuz hallettik bağlanıyor sorun yok 
İsim: Fulya D.
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: ses yalıtımı fazla olmasa fena değil bağlantı olarak çok rahat şarjı daiyi gidiyor mikrofonu çıkartılabilir olmasıda hoş bir detay uzun sürelikullanımda kafamıda acıtmıyor gayet ergonomik. bence güzel bir kulaklıkçok abartı kalite istemiyorsanız almanızı öneririm
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: kullanişli tavsiye ederi.
İsim: İsmail a. d.
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: güzel kulaklık çok hoşuma gidior
İsim: E** ç**
Yorum: ürün elime sağlam ulaştı çok komforlu ve kaliteli
İsim: m** a**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: mukkkeemmmel bir kulaklık 5-10 bin tllik kulakliklar kadar iyi olmasa dagayet güzel ağrıtmıyor sesi güzel veriyor mikrafonu çok güzel
İsim: İ** Ç**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Merak Edilenler
Soru: Merhaba ürünü kablosuz bir şekilde Xbox series S için kullanabilir miyim?
Cevap: Merhaba, ürün PS, XBOX, PC ile uyumludur. Üründe kablosuzu ve kablolu bağlantısı mevcuttur, USB girişi ile bağlantı sağlanılabilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Telefona blututlu bağlantı varmı
Cevap: Merhaba, ürün PS, XBOX, PC ile uyumludur. Üründe kablosuzu ve kablolu bağlantısı mevcuttur, USB girişi ile bağlantı sağlanılabilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İstanbul a nerden gönderim yapıyor sunuz
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.
Soru: stoklar ne zaman güncellenir
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba ürünü çok güzel kullanırken bir anda açılmıyor ve şarj olmuyor neden
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: Ürün garantisi kac yıl
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.
Soru: bluetooth dışında kablosuz bağlantı seçeneği yokmu? teşekkürler.
Soru: USB dangle varmı içinde
Soru: playstation veya dizüstü bilgisayar oyunlarına bağlanıyor mu?
Cevap: Merhaba, Bluetooth, Type-C ve 3.5mm uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: poco x3 pro uyumlumu
Soru: ürün telefona oluyormu
Soru: 7.1 var mı?
Cevap: Merhaba, ürün Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu'dur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: telefon için Bluetooth varmı
Cevap: Merhaba, üründe bluetooth mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 5.0 bututla uyumlumu
Soru: koblolum mu
Soru: Şarj kablosu hangisi
Cevap: Merhaba, kutu içerisinde yer alan Type-C kablosu ile şarj edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kulaklıgın şarjı bittiginde şarja takınca sarjın kaç olduguna nereden bakıyoruz
Cevap: Merhabalar, kırmızı ışıktan mavi ışığa dönmektedir.
Soru: bluetoothlu bağlandığımiz zaman oyunlarda sesi geç verme gibi bir sorun var mı
Cevap: Merhaba, ürün gecikme süresi 24 ms. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: ps 5 için uygun mu
Soru: kulaklığın kendisinde mikrofon var mı kutudaki hariç yani
Cevap: Merhaba, ürün mikrofonlu oyuncu kulaklığıdır. Ürün görseldeki gibi gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Ürünün Fotoğrafları
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Şuanki Fiyatı Ne Kadar 1149.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Gerçekten İyi Mi?
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Hakkında yaklaşık 174 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Ürün Tanıtımı
Marka havit Üretici HAVİT Model GAMENOTE FUXİ H3 Model Adı GAMENOTE FUXİ H3 Uyumlu Cihazlar Dizüstü Bilgisayar, Cep Telefonu, Tablet, Oyun Konsolu Önemli Özellikler Çok Noktalı Eşleştirme, Ayarlanabilir Kafa Bandı, Sökülebilir Kablo, Şarj Edilebilir Pil Kurulum Donanımı Kullanım Kılavuzu Adet 1 Kulaklık Türü Kulak Üzerinde Ortalama Pil Ömrü 23 Saat Şarj Süresi 1 Saat Pil Gerekli Hayır Bağlantı Türü Kablolu, Kablosuz Malzeme Türü Deri Üretici HAVİT Dil İngilizce Ürün Model Numarası GAMENOTE FUXİ H3 Paket Boyutları 23 x 19.4 x 9.2 cm; 390 gram
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) ürününü 1149.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Kullanıcı Değerlendirmeleri
1149.0 Tl ye satışta olan Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
174 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9
Yorum: erkek arkadaşıma aldım çok memnun
Yorum: gayet iyi paketleme vs çok kullanışlı elinize sağlık
İsim: s** t**
Yorum: Kardeşime aldım kaliteli
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: Abime aldım iyi dedi beğendi
İsim: A** D**
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: Oğluma aldım beğendi . Sorunsuz geldi
İsim: Ç** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Mart 2024
Yorum: Güzel ürün her şey mukemmel
İsim: A** T**
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: Oğlum için çok beğendi çok güzel teşekkür ederim mağazaya
İsim: e** ç**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: hızlı kargolama ve aşırı hafif kafada çok rahat.
İsim: N** T**
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: kardeşime aldım çok güzel
İsim: M** K**
Yorum: şimdilik iyi
İsim: H** K**
Yorum: ürün çok güzel
İsim: Y** E** E**
Yorum: 2.4 Ghz internet adaptörü kullanıyordum ve wireless adaptörü internetbağlantımı bozdu beklenmedik bir durum değildi mecbur olarak 5 Ghzadaptöre geçeceğim. Ürün gayet iyi ilk elinize aldığınızda bikalitesizmiş gibi hissediyorsunuz fakat kullanım sırasında gerçektenkulağınızda olduğunu unutuyorsunuz. Mikrofon kalitesi de iyi gayet nethiç normal kulaDevamını Oku
İsim: S** E** L**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: gidin az birsey daha koyup kaliteli bir kulaklık alın kulaklıkmi aldımhoparlörmü belli degil bildiğin dışarıya veriyor sesi yalıtımı çöp
İsim: a** d**
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: Yani oyun performansı beklentimin çok altında kaldı
İsim: U** T**
Yorum: çok kaliteli çıkmadı
İsim: y** j**
Yorum: 1 haftada bozuldu
İsim: M** G**
Yorum: Sesi güzel gayet oyunlarda ses kasabiliyorsun hikayeli oyunda sesler çokhoş geliyor fiyat performans ürün gerçektende
Yorum: Güzel oyun içinde iyi normalde iyi
İsim: Ali İ. B.
Yorum: abartıldığı kadar iyi diyil,mikrafon için aldım ben amma kısık seslekonuşunca ses gitmiyo benimkimi defolumu benimki anlamadım ki
Yorum: kulaklık hafif güzel ama sesi oyun için az ve biraz ufak
İsim: E** Ş**
Yorum: Ürün kullanımı çok rahat ve kablolu kablosuz kullanıma uygun. seskalitesi de gayet iyi.
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: ses kalitesi harika
İsim: Kürşat C.
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Ürün çabuk ve sorunsuz ulaştı. Kaliteli görünüyor. Teşekkürler.
İsim: E** Y**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: Neredeyse 6 aydır kullanıyorum, gerçekten parasına değecek bir ürün. Hiçşarj etmeden 3-4 gün kullanıyorum, ses kalitesi ve mikrofon kalitesigerçekten çok iyi. Oyun oynamak icin kullanıyorum ama sesli sohbetlerdesesimi cok net iletebiliyorum. Ve kulak kısımları deri değil yani sıcakgünlerde bile kulağınız terlemeden kullanabiliyorsunuz. Kesinlikle öDevamını Oku
Tarih: 25 Ağustos 2024
Yorum: Çok üzgünüm, sevgilime doğum günü hediyesi olarak almıştım. PS5Bluetooth bağlantısını desteklemiyormuş. Çok büyük hevesle almıştımoysaki
İsim: Fulya D.
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: ses yalıtımı fazla olmasa fena değil bağlantı olarak çok rahat şarjı daiyi gidiyor mikrofonu çıkartılabilir olmasıda hoş bir detay uzun sürelikullanımda kafamıda acıtmıyor gayet ergonomik. bence güzel bir kulaklıkçok abartı kalite istemiyorsanız almanızı öneririm
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: kullanişli tavsiye ederi.
İsim: İsmail a. d.
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: güzel kulaklık çok hoşuma gidior
İsim: E** ç**
Yorum: ürün elime sağlam ulaştı çok komforlu ve kaliteli
İsim: m** a**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: mukkkeemmmel bir kulaklık 5-10 bin tllik kulakliklar kadar iyi olmasa dagayet güzel ağrıtmıyor sesi güzel veriyor mikrafonu çok güzel
İsim: İ** Ç**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Merak Edilenler
Soru: Merhaba ürünü kablosuz bir şekilde Xbox series S için kullanabilir miyim?
Soru: Telefona blututlu bağlantı varmı
Soru: İstanbul a nerden gönderim yapıyor sunuz
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.
Soru: stoklar ne zaman güncellenir
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba ürünü çok güzel kullanırken bir anda açılmıyor ve şarj olmuyor neden
Soru: Ürün garantisi kac yıl
Soru: bluetooth dışında kablosuz bağlantı seçeneği yokmu? teşekkürler.
Soru: USB dangle varmı içinde
Soru: playstation veya dizüstü bilgisayar oyunlarına bağlanıyor mu?
Cevap: Merhaba, Bluetooth, Type-C ve 3.5mm uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: poco x3 pro uyumlumu
Soru: ürün telefona oluyormu
Soru: 7.1 var mı?
Cevap: Merhaba, ürün Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu'dur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: telefon için Bluetooth varmı
Cevap: Merhaba, üründe bluetooth mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 5.0 bututla uyumlumu
Soru: koblolum mu
Soru: Şarj kablosu hangisi
Cevap: Merhaba, kutu içerisinde yer alan Type-C kablosu ile şarj edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kulaklıgın şarjı bittiginde şarja takınca sarjın kaç olduguna nereden bakıyoruz
Cevap: Merhabalar, kırmızı ışıktan mavi ışığa dönmektedir.
Soru: bluetoothlu bağlandığımiz zaman oyunlarda sesi geç verme gibi bir sorun var mı
Cevap: Merhaba, ürün gecikme süresi 24 ms. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: ps 5 için uygun mu
Soru: kulaklığın kendisinde mikrofon var mı kutudaki hariç yani
Cevap: Merhaba, ürün mikrofonlu oyuncu kulaklığıdır. Ürün görseldeki gibi gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Ürünün Fotoğrafları
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) En Uygun Satış Linki
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.